Destinasjoner Europa Europa cat Island

Her bor du best ved Egilsstadir på Island (2021)

Hvis du reiser rundt i Østfjordene, en av de mer avsidesliggende stedene på Island, er Egilsstaðir et bra sted hvor du finner overnatting. Egilsstaðir ligger i innlandet, ved en elv, og ligger i nærheten av Islands største skog, med tilgang til flere store fjorder.

De beste hotellene i Egilsstaðir

Budsjetthoteller i Egilsstaðir:

Laufas Guesthouse

Laufás Guesthouse
Laufás Guesthouse

Dette pensjonatet ligger sentralt i Egilsstadir, og tilbyr gratis parkering og enkle rom med gratis WiFi. Egilsstadir lufthavn ligger 2 km unna. Alle rommene på Laufás Guesthouse har felles bad. Du finner et felles kjøkken og en felles salong på eiendommen. Det er også en lekeplass for barn. Det geotermiske Egilsstadir svømmebassenget ligger en 2-minutters spasertur unna. East Iceland Heritage Museum ligger en 5-minutters spasertur unna. Fljotsdalshérad golfbane ligger 4,5 km fra Laufás gjestehus.

Mellomklassehoteller i Egilsstaðir:

Icelandair Hotel Herad

Icelandair Hotel Herad
Icelandair Hotel Herad

Nyt Østlands grønne og rolige skjønnhet samt den fredelige og vennlige byen Egilsstadir på Icelandair Hotel Herad. Forberedt på karakteren til denne mest unike delen av Island, vil du glede deg over gjennomtenkte fasiliteter, velutstyrte og komfortable rom og oppmerksom service. Bo i og hvile, eller nyt de utallige utemulighetene rett utenfor døren, inkludert fotturer, fiske, fugletitting og mye mer. Restauranen bruker ferske, lokale ingredienser som rein, vilt og gås. Nyt også hjemmelaget syltetøy og sirup laget av lokalt plukkede bær, og friske salater og grønnsaker for å vitalisere kroppen din og smaksløkene. Hvis du er i byen for helgen. Søndagsbrunsjen er samtalen i byen!

Hotel Edda – Egilsstadir

Hotel Edda Egilsstadir
Hotel Edda Egilsstadir

I tillegg til Hotel Edda har “østens hovedstad” sin egen internasjonale flyplass og en rekke lokale attraksjoner. Blant dem er Hallormsstaður, Islands største skog, den utdødde vulkanen Mount Snæfell, Atlavíks sandstrand og den vakre elven Lagarfljot som ifølge myten er hjemmet til et kjempefint, men sjenert monster, en fjern slektning av den i Loch Ness i Skottland.

Mens Egilsstaðir er en liten landsby, med under 3 000 innbyggere, vil besøkende til Østfjorde finne et lite utvalg av hotell- og herbergealternativer for en overnatting. Den lille befolkningen og stedets enorme natur gjør Egilsstaðir til et flott sted for dyreopplevelser.

Egilsstadir - Her bor naturelskerne

Tips oss

Har du noen tips til vår guide: “Egilsstadir – Her bor naturelskerne”, så hadde vi satt pris på om du kontaktet oss i skjemaet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene på Island

Populære aktiviteter i Egilsstadir

Toppliste

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.