Destinasjoner Europa Europa cat Hellas Santorini

De beste stedene på bo ved Firostefani – Her bor de som reiser på et lavbudsjett (2021)

Firostefani – Her bor de som reiser på et lavbudsjett – Som du sikkert kan høre av navnet, ligger Firostefani i nærheten av Santorinis hovedstad, Fira. Selv om Firostefani er anerkjent som en egen landsby i Santorini, er det faktisk bare en utvidelse av Fira, geografisk sett.

Her er de beste stedene å bo i Firostefani

3 Beste Budsjetthoteller i Firostefani:

Villa Fotini

Villa Fotini
Villa Fotini

Villa Fotini er et tradisjonelt pensjonat i Firostefani, mellom Fira by og Imerovigli, ved siden av den berømte blå kuppelen. 20 meter fra Villa Fotini kan du nyte solnedgangen og utsikten over kalderaen. Busser til Oia stopper rett overfor eiendommen. Det består av komfortable og renoverte rom med eget bad og balkong. Alle rommene har klimaanlegg og er utstyrt med kjøleskap, satellitt-TV og gratis Wi-Fi.

Sky of Thira

Sky of Thira
Sky of Thira

Sky of Thira er et nybygd kompleks av leiligheter i Firostefani – Santorini. Den er av B-klasse type med 10 romslige rom bygget i henhold til den tradisjonelle kykladiske arkitektoniske stilen, samtidig som alle moderne fasiliteter sikrer deg et behagelig opphold. Du kan starte dagen med å ta en god frokost og så svømme ved svømmebassenget. Hvis du blir tørst, kan du glede deg over en kjølig forfriskning i bassengbaren eller i baren på hotellet. Ikke gå glipp av grillingene som er organisert i den vakkert dekorerte hagen. Sky Of Thira tilbyr også lunsj, vaskeritjenester, tørking, oppvåkning, rengjøring hver dag, skifte av laken og håndklær, røykfrie rom, transport fra / til hotellet, parkering.

3 Beste Mellomklassehoteller i Firostefani:

Splendour Resort

Splendour Resort
Splendour Resort

Splendor Resort ligger i det naturskjønne Firostefani, og tilbyr elegant 5-stjerners innkvartering med utsikt over Egeerhavet. Det inkluderer et svømmebasseng med bassengbar og en restaurant på stedet. Gratis Wi-Fi tilbys overalt. Hotellet ligger i åssiden, og blander seg magisk med sine kykladiske omgivelser og har en fantastisk utsikt over østsiden av øya. Avstander: Village of Oia: 12 km, Flyplass: 7 km, Athinios Port 7 km.

Cliff Side Suites

Cliff Side Suites
Cliff Side Suites

Cliff Side Suites ligger i Firostefani, en liten landsby like i nærheten av hovedstaden i Santorini, den kosmopolitiske Fira. Selv om det regnes som en distinkt landsby, ser Firostefani i dag ut som kontinuiteten til Fira, men det er mer rolig og fredelig enn Fira og tilbyr en av de beste utsiktspunktene på øya Santorini.

Mill Houses Elegant Suites

Mill Houses Elegant Suites
Mill Houses Elegant Suites

Det helt hvite Mill Houses Elegant Suites ligger i landsbyen Firostefani, og har et svømmebasseng og tilbyr rom med verandaer med utsikt over Santorini-vulkanen. Mill Hous-studioene og suitene er skåret ut i fjellet og bygget i tradisjonell kykladisk stil, og har alle moderne bekvemmeligheter, inkludert aircondition, fullt utstyrte kjøkkenkroker og flatskjerm-TV med satellittkanaler. Gjestene kan ta en forfriskende dukkert i bassenget eller nyte måltidene på den prisbelønte gylrestauranten Mylos. Frokost serveres enten i personvernet til rommene på balkongen eller i bassengområdet. Mill Houses Elegant Suites tjenester og fasiliteter av høy kvalitet inkluderer gratis trådløst internett, gratis parkering og romfasiliteter for funksjonshemmede. Transporttjeneste til / fra havnen og flyplassen er også tilgjengelig på forespørsel. Sentrum av Fira, øyas hovedstad, ligger 600 meter unna, mens flyplassen ligger 6 km fra Mill Suites.

Beste Rimelige luksushoteller i Firostefani:

Homeric Poems

Homeric Poems
Homeric Poems

De luksuriøse 20-roms Homeric Poems Studios er et fantastisk leilighetshotell som ligger på en klippe ved Firostefani, med fantastisk utsikt over kalderaen. Hotellet er en romantisk gjemmested godt egnet for bryllupsreise. Innredningen er inspirert av episk poesi, og det er mange private kroker (og et luxe evighetsbasseng med tilstøtende bar) som du kan se over Egeerhavet. De individuelt innredede rommene er sjarmerende, med kjøkkenkrok, private balkonger med utsikt over kalderaen og nydelige mosaikkfliser eller baderom med naturstein. Ingen barn under 12 år har lov til dette fredelige, voksne tilfluktsstedet. Dette er et av de beste alternativene i Firostefani; det nærliggende, dyrere Tsitouras Collection Hotel har kunst av museumskvalitet gjennom hele, men rommene mangler kjøkkenkrok og ikke alle har en privat terrasse.

I likhet med Fira ligger Firostefani i åssiden og tilbyr fantastisk utsikt over kalderaen

I likhet med Fira ligger Firostefani i åssiden og tilbyr fantastisk utsikt over kalderaen, men overnatting her pleier å være litt billigere. Ønsker du å bo et sted med utsikt over vulkanen og den velkjente solnedgangen på Santorini, så ville jeg ha sjekket ut Infinity Suites – Dana Villas & Suites. Selv om Santorini kan være et dyrt feriemål, reiser de fleste av oss på et budsjett, og når du leter, kan du alltid finne områder som koster mindre.

Tips oss

Har du noen tips til vår guide: “Firostefani – Her bor de som reiser på et lavbudsjett”, så hadde vi satt pris på om du kontaktet oss i skjemaet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene på Santorini

Populære aktiviteter i Firostefani

Toppliste

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.