Destinasjoner Europa cat Irland

Merrion Square, Dublin – Her bør du bo du hvis du reiser med barn (2021)

Merrion Square, Dublin – Her bør du bo du hvis du reiser med barn – Merrion Square er et flott reisemål for familier med barn i hjertet av Dublin. Den store parken midt på torget er stille og tilbaketrukket med mange plener for barn å løpe rundt og leke.

De beste hotellene i Merrion Square

De billigste hotellene i Merrion Square:

Ashfield Hostel

Ashfield Hostel
Ashfield Hostel

Ashfield House ligger i sentrum av Dublin, mellom Trinity College og O’Connell St. Ashfield Hostel er Dublins mest sentralt vandrerhjem. De ligger bare ett minutts gange fra Trinity College, Temple Bar og O’Connell Street, samt bussholdeplasser til flyplassen, fergeterminalen, Guinness Storehouse og Heuston Station. Alle rommene har eget bad, fra private rom til flere-sengs rom. Frokost er inkludert og består av frokostblandinger, toast, yoghurt, te, kaffe, juice, egg og frukt. De har gratis guidede vandreturer i Dublin by hver dag, pluss massevis av andre gratis ting, som gratis Wi-Fi (lobby og rom), gratis bagasjeoppbevaring i resepsjonen og gratis bykart og guider. Det er også safe og Internett-terminaler (mot betaling), salgsautomat og et fullt utstyrt kjøkken.

Beste Budsjetthoteller i Merrion Square:

Hotel St. George by The Key Collection

Hotel St. George by The Key Collection
Hotel St. George by The Key Collection

Velkommen til The Camden Street Hotel, et flott sted å bo i Dublin sentrum. Camden Hotel ligger i den livlige Camden Street, og det er mer enn bare et hotell. Camden Hotel tilbyr deg et underholdningssted hvor du kan sove, spise, drikke og feste. Mens alt dette er utenfor døren, kan du også besøke slike som Temple Bar, Grafton Street og Trinity College, som alle er innen gangavstand fra soverommet på Camden Hotel.

3 Beste Mellomklassehoteller i Merrion Square:

Kildare Street Hotel by theKeyCollection

The Kildare Street Hotel by theKeycollections
The Kildare Street Hotel by theKeycollections

Kildare Street Hotel er det perfekte stedet å bo når du besøker Dublin City. Kildare Street Hotel ligger bare noen minutter fra Grafton Street, og tilbyr deg alle moderne fasiliteter du kan forvente å finne på et hotell i sentrum. Slapp av i Kildare Street Hotel, og våk opp med slike som Grafton Street, Trinity College Dublin og Temple Bar alt utenfor døren. Utforsk Dublin viktige attraksjoner kun få minutter fra soveromsdøren din på Kildare Street Hotel.

The Dawson Hotel

The Dawson Hotel
The Dawson Hotel

Dawson Hotel har en ideell beliggenhet i Dawson Street i hjertet av Dublin sentrum, med Trinity College i den ene enden av gaten og St. Stephen’s Green i den andre. Dublins viktigste shoppingområde, Grafton Street, ligger en kort spasertur rundt hjørnet fra hotellet. Temple Bar ligger bare 10 minutters gange unna, mens Dublin Castle og Olympia Theatre ligger en 15 minutters spasertur unna. Slapp av i de romslige rommene og nyt en drink i de elegante art deco-omgivelsene i hotellets tilstøtende bar, Sams, eller prøv en cocktail på den viktorianske hageterrasse med utsikt over Dublin’s Mansion House. Vær oppmerksom på at hotellet ikke anbefales for personer med mobilitetsproblemer, spesielt de som trenger rullestoltilgang.

Trinity City Hotel

Trinity City Hotel
Trinity City Hotel

Det 4-stjerners Trinity City Hotel har en førsteklasses beliggenhet i sentrum, og ligger på Pearse Street i Dublin 2. Hotellet er en perfekt base for de som ønsker å utforske byen Dublin. Med 262 gjesterom på hotellet, alt fra Classic, Superior, Deluxe & Executive, til slående Executive og Georgian Suites. Tilbyr stilige, avslappende omgivelser for forretnings- eller fritidsgjester. Det er et uendelig utvalg av restauranter og barer rett utenfor døren, inkludert deres eget Courtyard Restaurant og Brunswick Bar, hvor du kan unne deg både tradisjonelle og internasjonale retter og utendørs servering i den vakre gårdsplassen. Ligger innen gangavstand fra byens største attraksjoner, inkludert Temple Bar, shoppingområdet Grafton Street, St. Stephen’s Green og EPIC Irish Emigration Museum. De ligger også ved siden av Trinity College, hvor du kan spasere gjennom det historiske området før du besøker den verdensberømte Book of Kells. Guinness Storehouse, Irish Whisky Museum og Dublin Zoo er også veldig lett tilgjengelig fra eiendommen, og du kan hoppe på en av de mange tilgjengelige bussturer i byen, bare en kort spasertur fra hotellet. Du finner en DART-stasjon på Tara Street bare 2 minutters gange fra hotellet, som gir enkel tilgang til The Aviva stadion. Alternativt kan du besøke Malahide Castle eller Howth, bare 30 minutter unna, for en perfekt dag ute. Benytt anledningen til å låse opp skattene og historiene fra Irlands hovedstad med gratis, guidede Dublin Discovery Walking Trails.

3 Beste Familievennlige hoteller i Merrion Square:

O’Neills Victorian Pub & Townhouse

O'Neills Victorian Pub and Townhouse
O’Neills Victorian Pub and Townhouse

Unn deg en autentisk smak av Dublin og bo på O’Neill’s Victorian Pub & Townhouse. Gå tilbake i tid og opplev Dublin på sitt aller beste midt i hjertet av gamlebyen. Her ligger åtte smakfullt innredede soverom med moderne bad og gratis Wi-Fi overalt. O’Neill’s tilbyr et fantastisk hotellalternativ, da stedet ganske enkelt oser av tidsnåd og sjarm. Det viktorianske eksteriøret har blomster gjennom sommermånedene, og pubens mørke treinteriør har sett liten endring gjennom årene. Fordyp deg i de uforlignelige sjarmene i Dublin som har en overflod av attraksjoner. Disse inkluderer museer, kunstgallerier, teatre, butikker og puber som du kan glede deg over. Uansett hvilken grunn du besøker Dublin, det være seg forretning eller fornøyelse, O’Neill’s tilbyr utmerket innkvartering, vennlig gjestfrihet og god mat og drikke.

Temple Bar Hotel

Temple Bar Hotel
Temple Bar Hotel

4-stjerners hotell som kombinerer en butikkfølelse med sjarmerende service midt i hjertet av Temple Bar. Garanterer uslåelige beliggenhet i sentrum, butikkfølelse og 4-stjerners service som sikrer at du får et flott opphold. Temple Bar-hotellet ligger bare noen få minutters gange fra den populære Grafton Street, Henry Street og Dubbys hovedfartsår O’Connell Street. Også sentralt til Trinity College, mange andre populære museer og Famous Guinness Storehouse & Jameson Distillery. Valg av restauranter og barer rett utenfor døren er enormt, inkludert deres egen Buskers Bar & Buskers On The Ball som serverer mat og drikke 7 dager i uken. Business or Pleasure… The Temple Bar Hotel er det perfekte valget innen gangavstand til The Convention Center, IFSC, 3 Arena, The Docklands og Bord Gais Theatre, og sports fans setter også pris på den praktiske beliggenheten til The Aviva Stadium & Croke Park, også innen Gangavstand.

3 Beste Rimelige luksushoteller i Merrion Square:

The Merrion Hotel

The Merrion
The Merrion

Merrion Hotel ligger i hjertet av Dublin sentrum, og er hovedstadens mest luksuriøse femstjerners hotell, og et stolt medlem av The Leading Hotels of the World. Det 142-roms og suitehotellet er like innbydende som det er stilig. Merrion, som er en plettfri restaurering av fire georgianske byhus. Med utsøkt komfort, avslappet eleganse og delikate gjesterom, inkludert gratis Wi-Fi, et 18m basseng, spa og treningsstudio. Merrion er hjemmet til den 2-stjerners Michelin Restauranten, Patrick Guilbaud, The Cellar Bar, The Garden Room og den intime No 23 cocktailbar. Dette 5-stjerners luksushotellet ligger i hjertet av georgisk Dublin, overfor regjeringsbygninger og få minutters gange fra gallerier, museer, I.F.S.C, Dublin Convention Center, puber, restauranter og butikkene i Grafton Street.

Conrad Dublin

Conrad Dublin
Conrad Dublin

En super beliggenhet, nær det sørøstre hjørnet av St. Stephen’s Green, innen en enkel spasertur fra det beste fra Dublin. Parken ved St Stephen’s Green ligger ett minutts gange unna, med shoppingområdet Grafton Street like utenfor; oasen til Iveagh-hagene er bortgjemt bak National Concert Hall over gaten. Aircoach-tjenesten til Dublin lufthavn ligger få sekunders gange unna på Leeson Street, og det nærmeste Luas [trikkeholdeplassen] er bare på den andre siden av Green. Trafikkstøy vil ikke være et problem: Earlsfort Terrace er stille om natten. Parkering tilgjengelig.

InterContinental Dublin

InterContinental Dublin
InterContinental Dublin

Dette er en utmerket beliggenhet – InterContinental er ikke sentralt plassert. I stedet utgjør den en dyd av sin rolige beliggenhet i det sørlige Dublins velstående ambassadeområde. Parker, barer, restauranter, Royal Dublin Showgrounds og Aviva Stadium ligger innen gangavstand; og sentrum av Dublin ligger en 10-minutters drosjetur unna. Den nærmeste jernbanestasjonen på Sandymount ligger en 10-minutters spasertur. Aircoach stopper utenfor hotellet.

Attraksjoner i Merrion Square

Det er en lekeplass i nærheten av vestsiden (National Musuem / National Gallery side) inngangen, og et “Kaffe i parken” -stand i nærheten av haugen ved inngangen til østsiden for snacks og drikke. Plassen er lett tilgjengelig med Dart, buss og sykkel med rikelig med parkering for gater; som er gratis på søndager.

Et hotell som er populært blant barnefamilier er O’Neills Victorian Pub & Townhouse. Ligger midt i sentrum med gangavstand til det meste av Dublins attraksjoner.

Selve torget er et nydelig grøntområde i byen, og St. Stephen’s Green ligger i gangavstand. Rekkehus fra 1700-tallet med brosteinsgater, noe som gjør Merrion Square til fotografens drøm.

Selv om Merrion Square ligger i gangavstand fra Trinity College og sentrum, har det også flere Dublin-attraksjoner. Nasjonalbiblioteket, National Concert Hall, Natural History Museum og National Gallery ligger alle i Merrion Square-distriktet, noe som gjør dette til et flott sted å bo i Dublin for familier. Mellom parker og museer vil du ha mange ting å gjøre i dette Merrion Square.

Merrion Square - Her bør du bo du hvis du reiser med familien

Tips oss

Har du noen tips til vår guide: “Merrion Square, Dublin – Her bør du bo du hvis du reiser med barn”, så hadde vi satt pris på om du kontaktet oss i skjemaet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Dublin

Populære aktiviteter i Merrion Square

Toppliste

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.