Destinasjoner Europa cat Irland

Portobello – De fleste par som besøker Dublin bor i Portobello (2021)

Portobello – De fleste par som besøker Dublin bor i Portobello – Et hipt nabolag sør for sentrum er Dublins Portobello, ved siden av Grand Canal. Det meste er et boligstrøk. Portobello utvikler seg kontinuerlig, og er et fristed for mat og kunstnere.

De beste hotellene i Portobello

De 2 Beste billighotellene i Portobello:

Jacobs Inn Hostel

Jacobs Inn Hostel
Jacobs Inn Hostel

Jacobs Inn tar i mot alle slags gjester – grupper, solo-backpackere og familier. Alle rommene har dusj og toalett med eget bad. De har to salonger å slappe av i. Du finner Jacob’s Inn rett overfor Busáras, Dublin viktigste busstasjon. 757-bussen går direkte til Dublin lufthavn utenfor døren, og tar omtrent 25 minutter. Hvis du er her for nattelivet, vil du være interessert i å besøke Temple Bar, bare 15 minutter unna til fots. For å sjekke Irlands pubkultur, kan du dra rundt hjørnet til The Celt for å få en forfriskende halvliter. De har enkelt- og flermannsrom, så vel som store, felles sovesaler å velge mellom. De private rommene har hotelllignende bad. Uansett hvilken seng du velger, får du gratis sengetøy. Hvis du er i en sovesal, har du ditt eget personlige skap under køya for å holde tingene dine staset bort trygt.

Gardiner House

Gardiner House Hostel
Gardiner House Hostel

Gardiner House ligger i en vakker historisk bygning i hjertet av Dublin – et 200 år gammelt kloster, komplett med viktoriansk kapell, som de har omgjort til et varmt, innbydende hostel. Du får gratis frokost, og det er et kjøkken med alt du trenger for å tilberede dine egne måltider. Vandrerhjemmet ligger på Upper Gardiner Street, ved siden av Mountjoy Square Park, og bare noen få minutters gange fra O’Connell Street, Dublins viktigste handlegate. Temple Bar og Trinity College ligger bare 20 minutter unna med buss, og Croke Park, byens legendariske stadion, ligger 10 minutter til fots. For å komme til Gardiner House fra Dublin lufthavn, ta 700-bussen, som bruker ca. 30 minutter og stopper rett rundt hjørnet. Ligger ca. 10-minutters spasertur fra Busáras sentrale busstasjon og Connolly jernbanestasjon.

2 Beste Budsjetthoteller i Portobello:

Errigal Guest House

Errigal Guest House
Errigal Guest House

Errigal Guest House-leiligheten tilbyr rask tilgang til et stadion og barer i Dublin, og har også en gratis parkeringsplass. Det ligger omtrent 20 minutters gange fra DCU – Dublin City University med en rask tilgang til et universitet og et tempel. Innkvarteringen inkluderer rengjøring og strykingstjeneste. Convention Center Dublin ligger omtrent 2,6 km unna. Denne eiendommen ligger mindre enn 3 km fra sentrum, og Saint Vincent’s Hospital ligger i gangavstand. Chilli Banana ligger innen 200 meter. Det er en kort spasertur fra Temple Bar. Gjestene kan benytte seg av sentralvarme, flatskjerm-TV og høyt tak i hver enhet. Rommene har også parkett og tregulvmøbler. Rommene har private bad med hårføner, gratis toalettartikler og håndklær. Her tilbys et kjøkken med vannkoker og kjøleskap. Dublin flyplass ligger 15 minutters kjøretur unna.

My Place Dublin Hotel

My Place Hotel
My Place Hotel

My Place Dublin er et 37-roms elegant Georgian Style Dublin Hotel. Ligger i Gardiner St, like ved O ‘Connell Street. Et perfekt utgangspunkt for alle besøkende til den irske hovedstaden. Flybussen stopper rett utenfor hotellet. I den livlige bydelen Temple Bar finner du mange spennende barer og klubber, og Dublins mest populære handlegater, Grafton Street og Henry Street, ligger bare 10 minutter unna.

3 Beste Mellomklassehoteller i Portobello:

The Croke Park

The Croke Park Hotel
The Croke Park Hotel

Croke Park Hotel er en 232-roms eiendom på nordsiden av Dublin. Dette hotellet er veldig praktisk for gjester som deltar på en sportskamp eller konsert på Croke Park stadion i nærheten. Rommene er moderne med utstyrte minibarer, myke dyner og vannkoker. Badene har separate badekar og fine dusjkabinetter. Hotellets høydepunkter inkluderer et solrikt treningsrom, bistro og bar. Det er også en eksekutiv salong – som tilbyr gratis kaffe, te, juice og frukt sammen med mange sitteplasser – til de gjestene som bor i hotellets fjerde etasje. Med gratis Wi-Fi, gratis parkering og en solid frokost er dette hotellet et godt valg for verdien, men sentrum ligger en betydelig spasertur unna.

City Studios and Apartments

City Studios & Apartments
City Studios & Apartments

City Studios & Apartments by theKeyCollection Dublin ligger i nærheten av tempelet og høyskolene. En 10-minutters spasertur fra sentrum av Dublin. Gjestene kan nyte italiensk og australsk mat i Wallace’s Asti 200 meter unna. Innkvarteringen tilbyr rom med gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, mikrobølgeovn, sittegruppe og sofa samt dobbeltsenger, queen size-senger og sovesofaer. Leiligheten består av 3 soverom. Et kjøkken. 5 km til Dublin flyplass.

Dublin Skylon Hotel

Dublin Skylon Hotel
Dublin Skylon Hotel

Dublin Skylon Hotel er et moderne, komfortabelt 126-roms hotell. Det har en ideell beliggenhet i den vakre Drumcondra, bare en 10 minutters reise med transport fra flyplassen fra Dublin International Airport og fem minutter fra Dublin sentrum. Hotellet ligger bare 5 minutters gange fra Croke Park stadion, noe som gjør det til en ideell base for å nyte alle kampene. Det tilbyr også en pendelbuss til O2 Arena og Aviva stadion, noe som gjør det til et av de beste hotellene i Dublin, enten du er i byen for forretning eller fritid.

Beste Familievennlige hoteller i Portobello:

Ripley Court Hotel

Ripley Court Hotel
Ripley Court Hotel

Ripley Court Hotel ligger mindre enn 5 minutters gangavstand fra O’Connell Street, i nærheten av IFSC, Connolly Station, Luas og rett rundt hjørnet fra den sentrale busstasjonen (Bus Aras). The Ripley Court tilbyr gratis wifi, flatskjerm-TV med flere kanaler, strykeutstyr, te- og kaffefasiliteter, romslige bad med massasjedusj og / eller badekar, hårføner, personlige safe og elektroniske låser. Hotellet tilbyr enkeltrom, dobbeltrom, tomannsrom, tremannsrom, firemannsrom og familierom. Tradisjonelt tilberedt full irsk frokost serveres hver dag, og deilige lunsjer er tilgjengelige fra kl. 12 til 14.30, og tilbyr et utvalg av nylagede retter med de beste irske sesongprodukter. Ulysses Bar gir den ideelle rammen for å begynne kvelden, hvor du kan ta en avslappende drink i en tradisjonell pub-setting. Personalet på The Ripley Court hotel tilbyr gjerne tur- / billettassistanse og ordner henting av taxi og leiebil. Ripley Court-hotellet tilbyr sikker bilparkering som belastes med en pris på 10 euro per natt. Hotellet har en 24-timers resepsjonstjeneste.

Noen av Dublins beste restauranter finnes i Portobello, og gatene er fulle av kafeer.

Reiser du med kjæresten, og har tatt på deg spanderbuksene, er Clontarf Hotel stedet. Hotellet ligger i et slott fra 1000-tallet. 
Kos dere med en drink i Knights Bar med store, åpne peiser og glassmalerier.

George Bernard Shaw ble født i Portobello, og “The Bernard Shaw” er en av Dublin beste puber. En annen populær pub i Portobello er The Barge, som sitter langs kanalen. Grand Canal har stier som er perfekte for fotturer eller sykling. Parkene, spisemulighetene og nærheten til sentrum gjør Portobello til det beste stedet å bo i Dublin for par.

Portobello - De fleste par som besøker Dublin bor i Portobello

Tips oss

Har du noen tips til vår guide: “Portobello – De fleste par som besøker Dublin bor i Portobello”, så hadde vi satt pris på om du kontaktet oss i skjemaet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Dublin

Populære aktiviteter i Dublin

Toppliste

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.