Destinasjoner Europa cat Irland

De billigste hotellene i Sentrum av Dublin – Det beste området å bo for utelivet i Dublin (2021)

Sentrum av Dublin – Det beste området å bo for utelivet i Dublin – Hvis du vil vite hvor du skal bo i Dublin for utelivet, er sentrum av byen ditt beste valg. Hvis du velger å bo i sentrum, vil du være innen gangavstand til alle de største attraksjonene i Dublin. B

ydelen Temple Bar er utelivssenteret i Dublin. Vårt favoritt hotell i sentrum er The Fitzwilliam Hotel, kun 5 minutters gange unna Temple Bar.

De beste hotellene i Dublin sentrum

Beste Budsjetthoteller i Dublin sentrum:

Gate Hotel

The Gate Hotel
The Gate Hotel

Når du velger The Gate Hotel, vil du få et flott hotell ved siden av O’Connell street midt i hjertet av byen. The Gate Hotel tilbyr et bredt utvalg av romtyper. Disse inkluderer et utvalg av enkeltrom, dobbeltrom, tremannsrom, store og familierom. På The Gate Hotel er du sikker på å finne overnatting som passer dine behov. Alle rommene er utstyrt med alle fasilitetene du forventet av et moderne byhotell, inkludert GRATIS WiFi. Utrolig beliggenhet – ligger på Parnell Street bare 10 minutter fra Croke Park og 2 minutter fra Henry Street og O’Connell Street.

3 Beste Mellomklassehoteller i Dublin sentrum:

Hotel Riu Plaza The Gresham Dublin

Hotel Riu Plaza The Gresham Dublin
Hotel Riu Plaza The Gresham Dublin

Det nye Hotel Riu Plaza The Gresham Dublin ligger i hjertet av Dublin, i en historisk bygning på den berømte O’Connell Street. Alle rommene på er utstyrt med TV, safe og WiFi-forbindelse. De har også en penthouse-suite hvor du kan nyte en spektakulær utsikt over byen og de utrolige omgivelsene på Hotel Riu Plaza The Gresham Dublin Hotel Riu Plaza The Gresham Dublin ligger også i nærheten av Convention Center Dublin, noe som gjør det til det ideelle stedet for forretningsreisende. Dette hotellet i Dublin har et ideelt sted for alle besøkende. Omgitt av det største shoppingområdet i Grafton Street og Henry Street, finner du også de mest berømte showene og teatrene som Gate Theatre og National Concert Hall, og noen av de mest kjente stedene i Dublin som Croke Park og Temple Bar. Hotellet ligger også et steinkast unna trikkeholdeplassen Abbey Street, som lett tar deg til ethvert annet sted i byen.

Academy Plaza Hotel

Academy Plaza Hotel
Academy Plaza Hotel

Academy Plaza Hotel ligger idyllisk til i hjertet av Dublin sentrum, innen gangavstand fra de fantastiske barene og restaurantene i Temple Bar, shoppingdistriktene Henry St & Grafton St, det ikoniske sportsstadionet Croke Park, det historiske landemerket for Trinity College og mange andre bymål, attraksjoner og berømte landemerker i Dublin. Alle de 304 moderne soverommene har aircondition. De har et bredt utvalg av romtyper – enkeltrom, dobbeltrom, tomannsrom eller tremannsrom og firemannsrom (familierom). De offentlige områdene inkluderer en stor marmorert lobby og resepsjon, med tre heiser som tar deg opp til de syv etasjene på hotellet. Hotellet har 3 store konferanserom som passer for alle typer arrangementer; mindre, mer intime møter, til mer omfattende seminarer og konferanser.

Cassidys Hotel

Cassidys Hotel

Cassidys hotell, Dublin 1. ligger i hjertet av Dublin sentrum midt imot det berømte Gate-teatret på Upper O’Connell Street, og i nærheten av alt en besøkende til Dublin kunne ønske seg. Dublins shoppingdistrikter og museer ligger alle innen en kort spasertur fra Cassidys hotell. Dette Dublin-hotellet utgjør en av byens berømte georgiske terrasser på Parnell-plassen. Cassidys har en uformell restaurant, innredet med kostbar mahogni og skinnmøbler. Her serveres moderne irsk mat i tillegg til en tradisjonell frokost hver morgen. Rommene har blendingsgardiner og en flatskjerm-TV med satellittkanaler. Du kan også lage deg en kopp kaffe og te, og du har tilgang til gratis Wi-Fi i fellesområdene.

2 Beste Familievennlige hoteller i Dublin sentrum:

Jurys Inn Dublin Parnell Street

Jurys Inn Dublin Parnell Street

Hvis du bor i den irske hovedstaden, bør du være på utkikk etter et praktisk beliggenhet nær noen av de største og beste severdighetene i byen. Hotellet ligger på Parnell Street og i nærheten av den historiske O’Connell Street. Jurys Inn Dublin Parnell Street ligger mindre enn fem minutters gange fra Henry Street shoppingområde og Ilac Mall, og bare 20 minutter fra det ikoniske Croke Park Stadium. Enten du bor for forretninger, fornøyelser eller litt av begge deler, er dette hotellet på Parnell Street en ideell beliggenhet for dine eventyr i den irske hovedstaden.

Castle Hotel

Castle Hotel
Castle Hotel

Dette elegante georgianske hotellet i Dublin sentrum ligger kun 2 minutters gange fra O’ Connell Street, i nærheten av Temple Bar. Beleilig plassert på hjørnet av Parnell Square North på Great Denmark Street, i nærheten av flere parker, med Garden of Remembrance foran. The Old Music Shop restaurant ligger i et georgiansk rom med utsikt over den nygotiske Findlater-kirken fra 1800-tallet. Restauranten tilbyr en heldagsmeny med pizza, pasta, salater og gourmet-sandwicher. En før-teater-meny og en kveldsmeny tilbys også.

3 Beste Rimelige luksushoteller i Dublin sentrum:

The Westin Dublin

The Westin Dublin
The Westin Dublin

Westin ligger ved siden av de historiske bygningene på Trinity College, Irlands originale parlamentshus og underholdningsområdet Temple Bar, med en rekke butikker, museer og gallerier noen få minutters spasertur. Parkering er tilgjengelig en fem-minutters spasertur unna. Transportforbindelser er utmerket: LUAS (trikken) går forbi inngangsdøren, med tilkoblinger til jernbanestasjoner. Det er et Aircoach-stopp på flyplassen rett over veien. Den ikoniske bygningen til The Westin Dublin ligger bra til på Westmoreland Street, i sentrum av Dublin. Det gjenkjennes ved sin fasade og klokketårn med utsikt over den berømte Spire på den ene siden og den uberørte inngangen til College Street til Banking Hall, med utsikt over Trinity College på den andre siden. Oppdag en rekke sjarmerende og komfortable steder å spise og slappe av, med tre herlige spisesteder på The Westin Dublin. Morelands Grill Steakhouse, med fremragende irske råvarer, The Atrium Lounge, som serverer Signature Middags Tea under et praktfullt glasstak, og The Mint Bar, perfekt til cocktailer før middag eller drinker om kvelden. Juvelen er Banking Hall. Dette ble bygget på 1800-tallet og pyntet med lysekroner fra Crystal, og er et av byens ledende destinasjonssteder for konferanser og arrangementer.

The Westbury

The Westbury
The Westbury

Stemt frem som nummer 1 hotell i Irland av Condé Nast Traveler Readers ’Choice Awards 2019. Hotellet ligger i Grafton Street, kjent for sin farge, gatekunstnere og luksuriøs shopping; Dublins kreative kvartal, et pulserende nettverk av gater fylt med livlige barer, restauranter og sære butikker. I mellomtiden ligger Dublins beste teatre, museer og gallerier innen kort gangavstand. Sidevognen, med 1930-tallet, Gatsby-esque-følelse og hvor hvitmantlede bartendere fikser martini ved bordet ditt. Spisested Balfe med den enkle elegansen til en parisisk bistro med den dynamiske energien fra et New York-brasserie og signaturrestaurant WILDE, som blander elegansen fra 1930-tallet med en botanisk estetikk, med vinduer fra tak til tak og en rekke av grøntområder, med utsikt over sentrum.

Fitzwilliam Hotel Dublin

The Fitzwilliam Hotel
The Fitzwilliam Hotel

Fitzwilliam har en utmerket beliggenhet på det nordvestlige hjørnet av St. Stephen’s Green. Her er det lite trafikk, og det er et Luas (trikkeholdeplass) utenfor hotellet, som tilbyr forbindelser til jernbane- og busstasjoner; og en Aircoach stopper en fem-minutters spasertur unna på Trinity College. Det er et stort utvalg av Dublin-butikker og kultursteder i gangavstand, og en drosjeplass like utenfor hotellet.

Brosteinsbelagte gågater full av puber. Det er Dublin!

Brosteinsbelagte gågater er foret med puber, langs elven Liffey, som renner gjennom byen. Trinity College, et aktivt universitet, er kjent for Book of Kells. Grafton Street går gjennom sentrum, og er foret med butikker i gatene. Dublin Castle ligger også i dette området, ved siden av Temple Bar.

Sentrum av Dublin - Det beste området å bo for utelivet i Dublin

Her skal du bo i Dublin:

Tips oss

Har du noen tips til vår guide: “Sentrum av Dublin – Det beste området å bo for utelivet i Dublin”, så hadde vi satt pris på om du kontaktet oss i skjemaet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Dublin

Populære aktiviteter i Dublin

Toppliste

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.