Destinasjoner Dubrovnik Europa cat Kroatia

Her bor du i Gamlebyen i Dubrovnik – Den beste beliggenheten å bo i Dubrovnik

Den beste beliggenheten å bo i Dubrovnik – Hvis du vil bo i hjertet av Dubrovnik, er gamlebyen stedet.

De billigste hotellene i gamlebyen i Dubrovnik:

De beste hotellene i Gamlebyen i Dubrovnik

Hostel Angelina Old Town

Hostel Angelina Old Town
Hostel Angelina Old Town

Det har en perfekt beliggenhet i hjertet av gamlebyen i Dubrovnik, innenfor bymurene. Ettersom vandrerhjemmet ligger sekunder fra alle de største attraksjonene i gamlebyen i Dubrovnik er det gangavstand til alt. Her kan du møte andre reisende fra hele verden i dette lille koselige vandrerhjem med verdens beste plassering midt i Dubrovnik. Dette er et Herberg som koster litt mer. Hostel Angelina Old town Dubrovnik ligger i nærheten av stranden i bydelen Gamlebyen i Dubrovnik. Vandrerhjemmet ligger på toppen av byen, så du må gå opp og ned.

2 Beste Budsjetthoteller i Dubrovnik:

Guest House Jeljenic

Guest house Jeljenic
Guest house Jeljenic

Guest House Jeljenic ligger 3 minutters gange fra sjøen i Dubrovnik, og har gratis Wi-Fi overalt og selvbetjente leiligheter og rom. Sjøen er 3 minutters gange fra overnattingsstedet. Dubrovnik marina, med forbindelser til Lokrum-øya, finner du 300 meter fra Jeljenic Guest House. Ligger rett ved hovedgaten inne i gamlebyen og ligger bare noen meter fra noen fine restauranter. Det kan vøre litt vanskelig å finne hotellet.

Hotel Sumratin

Sumratin-Dubrovnik
Sumratin-Dubrovnik

Sumratin ligger i bydelen Babin Kuk i Dubrovnik. Et par populære landemerker er Pile-porten og Walls of Dubrovnik, mens Lapad-stranden og Banje-stranden kan friste med vakre naturomgivelser. Dubrovnik kabelbane og Dubrovnik akvarium er også verdt et besøk.

De Beste Mellomklassehoteller i Dubrovnik:

Hotel Lero

Hotel Lero Dubrovnik
Hotel Lero Dubrovnik

Hotel Lero har et sesongåpent utendørsbasseng, 2 restauranter og velværesenter. Her bor du 1,5 km fra gamlebyen i Dubrovnik og 400 meter fra nærmeste strand. En frokostbuffé serveres hver morgen. Bufférestauranten Terra serverer dalmatisk og internasjonal mat, mens Taj Mahal tilbyr bosnisk mat à-la-carte. Du kan slappe av og kose deg på solsengene ved bassenget eller nyte forfriskende drikke i hotellbaren. Det er bussholdeplasser rett ved hotellet. Buss 2A tar deg kjapt til gamlebyen hvis du ikke ønsker å gå ca 1,6 km på til dels smale fortau. Buss 4 tar deg hjem igjen.

2 Beste Familievennlige hoteller i Dubrovnik:

Hotel Bellevue Dubrovnik

Hotel Bellevue Dubrovnik
Hotel Bellevue Dubrovnik

Bellevue ligger på en spektakulær klippe ovenfor Miramare-bukten, og tilbyr flott utsikt fra alle rommene. Hotel Bellevue Dubrovnik kan skilte med en fin steinstrand med strandrestauranten Nevera. À la carte-restauranten Vapor serverer en kombinasjon av dalmatiske sjømatdelikatesser og internasjonale retter fra Europa, Afrika og Midtøsten. To populære severdigheter er Sponza-palasset og Dubrovnik katedral, og hvis du er på utkikk etter interessante aktiviteter, kan du ta turen til Dubrovnik fergehavn eller Gruz havn.

Rixos Hotel Libertas

Rixos Premium Dubrovnik
Rixos Premium Dubrovnik

Dette 5-stjernershotellet ligger en 15-minutters spasertur fra gamlebyen i Dubrovnik, og har et stort spa-område med et innendørsbasseng året rundt og sesongbaserte utendørsbassenger med panoramautsikt over sjøen. Rixos Premium Dubrovnik inkluderer 3 barer og 3 restauranter, og tilbyr kulinariske gleder fra internasjonale retter. Du kan smake på eksklusive teppanyaki-spesialiteter på Umi Teppanyaki Restaurant eller nyte i sjømatmenyer på Libertas Fish Restaurant. I sportsbaren kan du drikke alkoholholdige drikker mens du nyter utsikten over Adriaterhavet. Det 2-etasjers spa-senteret har et tyrkisk bad, et innendørs og et utendørs basseng, samt en rekke foryngende behandlingsområder.

De 3 Beste Rimelige luksushoteller i Dubrovnik:

Hilton Imperial Dubrovnik

Hilton Imperial Dubrovnik
Hilton Imperial Dubrovnik

Hilton Imperial Dubrovnik ligger på dørstokken til gamlebyen i Dubrovnik – UNESCOs verdensarv, og tilbyr fantastisk utsikt over den middelalderske gamlebyen og Adriaterhavet. Hotellet har et stort utvalg av fasiliteter og tjenester for et komfortabelt opphold. Hotellet ligger i en historisk bygning som ble bygget i 1895 og en privat villa som ble bygget i 1913, og ligger bare noen meter fra Pile Gate. Be om et rom med balkong og havutsikt.

Hotel Excelsior Dubrovnik

Hotel Excelsior Dubrovnik
Hotel Excelsior Dubrovnik

5-stjernershotellet Hotel Excelsior ligger ved stranden, bare 5 minutters gange fra Gamlebyen i Dubrovnik, og er et lokalt landemerke. Hotellet kan skilte med 3 restauranter og et luksuriøst spa på 850 m². Gourmetrestauranten Sensus serverer moderne mat fra Middelhavet, og i strandrestauranten Prora kan du kose deg med nyfanget sjømat. Pianobaren Abakus serverer snacks. Alle restaurantene gir utsikt over havet.

The Pucic Palace

The Pucic Palace
The Pucic Palace

Dette barokkbygde hotellet fra 1600-tallet ligger på Gundulić-plassen i gamlebyen i Dubrovnik. Fantastisk beliggenhet med utsikt over torget. Dette er et 5-stjerners hotell i Dubrovnik, som er omgitt av kulturminner, livlige kafeer, museer, kunstgallerier og konsertsaler. Pucic Palace-hotellet har bare 17 luksuriøse rom og 2 suiter som skaper en eksklusiv og intim opplevelse. Her er det praktfulle parkettgulv i oliventre og steinvegger med moderne fasiliteter.

Trange kalksteinsgatene med gamle bymurer, alt sammen

Det er ingenting mer magisk eller utrolig inspirerende enn å gå gjennom disse trange kalksteinsgatene med gamle bymurer, alt sammen med den vakre skimringen fra Adriaterhavet i det fjerne lyser opp byen. Selv om den er innenfor ruvende bymurer, er gamlebyen kun for fotgjengere, med en labyrint av smale asfalterte gater som bare venter på å bli utforsket.

Du kan være sikker på at du vil komme over mange historiske skatter fra et hundre år gammelt gotisk palass eller hemmelighetsfulle klostre til en aristokratisk steinpalazzi eller de gamle byportene. Foret med dusinvis av lokale restauranter og kafeer som blir levende om kvelden. Nyt den romantiske og travle atmosfæren som fyller luften sammen med musikk utover midnatt. Gamlebyen er fylt med de fleste attraksjonene i hele byen, og er et fantastisk og praktisk sted å bo.

Her er de beste stedene å bo i Dubrovnik:

Hvis dere ikke ønsker å bo midt i gamlebyen av Dubrovnik er The Pucic Palace et fint sted. Hotellet ligger på en klippe over Miramare-bukten, og ca 1,2 km fra gamlebyen. Skal du inn til sentrum er det en fi tur å spasere, eller så går det buss rett utenfor.

Her bor du i Gamlebyen i Dubrovnik

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: “Her bor du i Gamlebyen i Dubrovnik“.
Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Dubrovnik

Tips til ting å gjøre i Dubrovnik

Toppliste

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.