Berlin Destinasjoner Europa cat Tyskland

Mitte – Området du bør bo hvis du besøker Berlin for første gang (2021)

Mitte er en av de bedre områdene å bo i Berlin. Med et navn som bokstavelig talt oversettes til “midten”, kanskje ikke overraskende, finner du dette området sentralt!

De beste hotellene i Mitte

De 3 Billigste hotellene i Mitte:

Baxpax downtown Hostel Hotel

Baxpax Downtown Hostel Hotel
Baxpax Downtown Hostel Hotel

Baxpax Downtown Hostel Hotel ligger i bydelen Mitte I Berlin og i umiddelbar nærhet til Friedrichstrasse og 3 minutter til fots fra Friedrichstadt-Palast, Jüdische Galerie Berlin, Kunsthaus Tacheles kunstsenter. Du kan få deg noe å spise på kafeen på dette vandrerhjemmet. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen.

Heart of Gold Hostel

Heart of Gold Hostel Berlin
Heart of Gold Hostel Berlin

Heart of Gold Hostel ligger like ved Friedrichstrasse, en kort spasertur fra Alexanderplatz, Museumsøya, Brandenburger Tor og Forbundsdagen. Dette vandrerhjemmet har romslige og rene rom og et fellesrom som er ‘flott for å møte andre reisende med et slag biljard og billige øl’, ifølge gjester fra Hostelworld, som også sier at de vil anbefale det til venner. Vi liker deres fargerike og unike veggmalerier. Heart of Gold Hostel Berlin ligger i sentrum og nær flyplassen i bydelen Mitte i Berlin. Et par kulturelle høydepunkter er DDR-museet og Checkpoint Charlie-museet, men hvis det er shopping som står på planen, kan du ta turen til Friedrichstrasse og Kurfürstendamm. De har en rekke veggmalerier malt av forskjellige kunstnere. Sengetøy og håndklær er inkludert i prisen for oppholdet ditt, men du må betale et depositum på € 5 som du får igjen ved avreise.

The Circus Hostel

The Circus Hostel
The Circus Hostel

Hvis du leter etter overnatting med sentral beliggenhet i Berlin, trenger du ikke se lenger enn til The Circus Hostel. Nærliggende attraksjoner inkluderer Gasteliste030, David Hasselhoff Museum og BELYZIUM Artisan Chocolate. Eiendommen ligger 1.5 Km fra sentrum så alt byen har å tilby er lett innen rekkevidde.

3 Beste Budsjetthoteller i Mitte:

Hotel Märkischer Hof

Hotel Märkischer Hof
Hotel Märkischer Hof

Hotel Märkischer Hof ligger i Luckenwalde. Ligger i krysset mellom Friedrichstrasse og Oranienburger Strasse, der gamle Berlin kommer til liv. Friedrichstrasse er en historisk gate og samtidig en av de mest populære og moderne handlegatene i Berlin. Fra hotellet kan du enkelt og raskt nå de fleste severdighetene i Berlin. Ønsker du å oppleve Berlinkveldene, kan kafeer, cocktailbarer og nattklubber bare nås på noen få minutter. Lokale severdigheter er Potsdam Forest og Havel Lake Area. Benytt anledningen til å utforske området for utendørs spenning som tur- / sykkelstier.

Novalis Hotel

Hotel Novalis
Hotel Novalis

Hotel Novalis ligger nær en undergrunnsstasjon i bydelen Mitte i Berlin. Et par kulturelle høydepunkter er DDR-museet og Checkpoint Charlie-museet, mens Gendarmenmarkt og Brandenburger Tor er noen av områdets populære attraksjoner. Er du på utkikk etter et arrangement eller en kamp, bør du se om det skjer noe spennende på Max-Schmeling-Halle eller Velodrom.

Hotel M68

M68 Hotel
M68 Hotel

 Hotel M68 ligger i Leipziger Strasse, Mitte, midt i hjertet av travle Berlin og kun en kort spasertur fra 2 tunnelbanestasjoner (U-Bahn). På kun få minutter kan du nå berømte Gendarmenmarkt, Potsdamer Platz, Brandenburger Tor og Checkpoint Charlie. Rommene på Hotel M68 tilbyr panoramautsikt over byen, mens vinterhagen kan skilte med utsikt over historiske Postmuseum og designbutikken WMF-Haus. Hvis du liker klassisk musikk, ligger hotellet 15 minutter til fots til operahuset.

De 2 Beste Mellomklassehoteller og familiehoteller i Mitte:

Monbijou Hotel

monbijou Hotel Berlin
monbijou Hotel Berlin

Monbijou Hotel Berlin er et unikt boutiquehotell på 99 rom som ligger i hjertet av Berlin-Mitte, bare en kort spasertur fra Hackescher Markt stasjon med mange butikker og restauranter i nærheten. Monbijou hotel berlin ligger i Berlins kulturelle sentrum – i hjertet av Berlin Mitte, et av de mest sjarmerende og livlige områdene i byen. Her blandes kunst og kultur, musikk, mote og den lokale scenen naturlig! Det er her de mest trendy barene og restaurantene, så vel som koselige kafeer, ligger innen få minutters gange. Du kan spasere til Alexander Platz, Museumsøya, Friedrichstrasse, Oranienburgerstrasse og utforske kunstgalleriene og forskjellige attraksjoner i dette eklektiske og progressive nabolaget.

Arcotel John F

ARCOTEL John F Berlin
ARCOTEL John F Berlin

Beleilig plassert i Berlin Mitte nær “Unter den Linden”.
John F ligger 500 meter fra Gendarmenmarkt-torget og Deutsches Historisches Museum og 20 minutters gange fra Brandenburger Tor. Hausvogteiplatz T-banestasjon på U2-linjen ligger 300 meter unna, mens torget Alexanderplatz ligger 6 minutter fra overnattingsstedet.

3 Beste Rimelige luksushoteller i Mitte:

Rocco Forte Hotel De Rome Berlin

Rocco Forte Hotel De Rome Berlin
Rocco Forte Hotel De Rome Berlin

Hotel De Rome er et 5-stjerners hotell som ligger på historiske Bebelplatz, og er et av de mest prestisjefylte luksushotellene i Berlin. Tilbyr gourmetmat og luksuriøst spa med et 20-meters basseng. Restauranten La Banca serverer tyske og italienske retter à la carte. Restauranten er innredet i varme brun- og gullnyanser. Du finner den historiske bulevarden Unter den Linden 150 meter unna. En gang hovedkvarteret for den anerkjente Dresden Bank fra 1800-tallet. Gå gjennom den imponerende steininngangen, med sin storslåtte Atelier Prométhée magenta urner og Olivia Steele sitt neonfuglbur, og du blir øyeblikkelig møtt av en følelse av glamour. Etter mørkets frembrudd, kan du nyte utsikten over Berlin mens du nipper til en cocktail på takterrassen.

Hilton Berlin

Hilton Berlin
Hilton Berlin

Ligger i det travle sentrum i Berlin Mitte-distriktet, på det berømte torget Gendarmenmarkt. Kort gangavstand sightseeing attraksjoner, restauranter og barer. Hotellet har flotte luksuriøse rom, et eksklusivt spa og 2 restauranter med fantastisk utsikt over den tyske katedralen. En vakker terrasse med sitteplasser ligger rett på torget. De elegante rommene på Hilton Berlin er innredet i varme farger, utstyrt med flatskjerm-TV, minibar, te- og kaffefasiliteter og badekar med dusjutstyr. Noen av rommene har tilgang til den 360 m² store salongen, inkludert gratis frokost, WiFi, snacks og drikke. Berlin-spesialiteten Currywurst serveres på Dom Curry, 180 meter fra hotellet. Den berømte handlegaten Friedrichstraße ligger rett rundt hjørnet. T-banestasjonen Stadtmitte ligger rett utenfor bygningen. Betjent og offentlig parkering er tilgjengelig.

Regent Berlin

Regent Berlin
Regent Berlin

Dette klassiske 5-stjernershotellet har en ideell beliggenhet ved torget Gendarmenmarkt i Berlin. Hotellet serverer middag i en uformell atmosfære i restauranten Charlotte & Fritz, og har eksklusive spafasiliteter . Regent Berlin ligger på Charlottenstraße i Berlins historiske Mitte-distrikt med enestående utsikt over Gendarmenmarkt-plassen, og er bare en kort spasertur fra alle de beste severdighetene og opplevelsene byen har å by på. Handlegaten Friedrichstraße ligger bare 200 meter unna, og Brandenburger Tor ligger 1 kilometer unna.

Mitte det beste området å bo i Berlin for sightseeing

Bare et steinkast unna Berlins viktigste turistattraksjoner som Brandenburger Tor, er Mitte det beste området å bo i Berlin for sightseeing, pluss at det har omtrent en million hotell å velge mellom, så du kan være sikker på at du finner et sted å vær uansett budsjett.

700 meter fra Alexanderplatz ligger hotellet Radisson Blu Hotel. Dette er en favoritt for deg som ønsker å bo i hjertet av Berlin.
Fint sted å bo for barnefamilier, da det meste av offentlig transport går utenfor.

Fremstilt som det mest ikoniske distriktet i Berlin, blant høydepunktene inkluderer Museum Island, Hackescher Markt (for å vandre og utforske), Rosenthaler Platz (for de beste barene og kafeene), handlegaten (for å bruke pengene dine) og gamle Berlin jødiske nabolaget (for historie). I dette enorme og mangfoldige distriktet kan du være sikker på at du vil bli overrasket og underholdt på hver sving, uavhengig av hvilken type reisende du er.

Mitte - Området du bør bo hvis du besøker Berlin for første gang

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: “Mitte – Området du bør bo hvis du besøker Berlin for første gang“. Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellene i Berlin

Populære aktiviteter i Mitte

Toppliste

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.