Berlin Destinasjoner Europa cat Tyskland

Neukölln – Her bor du i Berlin på et budsjett

På sørvestsiden av Berlin ligger Neukölln, et opp-og-kommende nabolag i Berlin. Dette er et flott alternativ for hvor du kan bo i Berlin for turister som leter etter billig overnatting. Etniske matbutikker, med trendy butikker og veganske kafeer.

De beste hotellene i Neukölln, Berlin

De billigste hotellene i Neukölln

2A Hostel

2A Hostel Berlin
2A Hostel Berlin

Et av Berlins mest moderne herberger ligger i hjertet av Neukölln – i Berlins kommende og internasjonale distrikt. Notorisk flerkulturell, berømt for sin uavhengige kunstscene og et utmerket utgangspunkt for et spennende besøk i Tysklands hovedstad. Neukölln T-bane- og S-Bahn-stasjon ligger mindre enn 300 meter fra 2A Hostel, og tar deg til Alexanderplatz på 10 minutter. Du spaserer enkelt til shopping- og spisesteder på 2 minutter. Berlin sentralstasjon ligger 30 minutter unna med offentlig transport, og motorveien A113 ligger kun en 5-minutters kjøretur unna.

3 Beste Budsjetthoteller i Neukölln

AZIMUT Hotel City South Berlin

AZIMUT Hotel City South Berlin
AZIMUT Hotel City South Berlin

Dette hotellet ligger en 10-minutters kjøretur fra Berlin Schönefeld lufthavn, og tilbyr en døgnåpen bar med Sky-TV. Motorveiene A100 og A113 ligger bare 5 minutter unna. Hotel Azimut er et bra sted å besøke Berlin og Potsdam. God frokost og god service. Buss 171 fra flyplassen til hotellet gå av på storchenweg stoppen ligger utenfor hotellet over veien. Hotellet ligger i et nydelig område, det tar 1 time å komme seg fra hotellet til sentrum av Berlin med offentlig transport.

Motel Plus Berlin

Motel Plus Berlin
Motel Plus Berlin

Motel Plus Berlin ligger i sentrum og nær en undergrunnsstasjon i bydelen Neukölln i Berlin. Friedrichstrasse og Sony Center er verdt et besøk hvis shopping står på planen, men hvis du heller vil oppleve vakre naturomgivelser, kan du dra til Botanisk hage og Mueggelsee. Plasseringen er praktisk for lokaltog og t-banestasjoner, og spesielt for flyplassen.

Centro Park Hotel Berlin-Neukölln

Centro Park Hotel Berlin-Neukölln
Centro Park Hotel Berlin-Neukölln

Centro Park Hotel Berlin-Neukölln ligger nær en undergrunnsstasjon i bydelen Neukölln i Berlin, som er et område med kort avstand til flyplassen. Tunnelbanestasjonen Neukölln og togstasjonen ligger omtrent 1,5 km unna, og tilbyr forbindelser til Berlins viktigste områder. Treptower Park og Soviet War Memorial ligger en 10-minutters tur fra Centro Park Hotel Berlin-Neukölln.

2 Beste Rimelige luksushoteller i Neukölln

Leonardo Boutique Hotel Berlin City South

Leonardo Boutique Hotel Berlin City South
Leonardo Boutique Hotel Berlin City South

Dette 3-stjernershotellet ligger i den livlige bydelen Neukölln i Berlin, 100 meter fra Rathaus Neukölln undergrunnsstasjon. En variert frokostbuffé tilbys hver morgen fra kl. 07.00 til 10.30 på Erlanger Hof. Drikkeautomaten i lobbyen er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Kjøpesenteret Neukölln-Arcaden ligger 100 meter fra Erlanger Hof. Alexanderplatz ligger 15 minutter unna med undergrunnsbanen. Dersom du kjører bil, kan du parkere i en garasje i nærheten etter avtale.

Mercure Berlin Tempelhof

Mercure Hotel Berlin Tempelhof
Mercure Hotel Berlin Tempelhof

Mercure Berlin Tempelhof ligger i den sørlige delen av sentrum og ligger i gangavstand fra “Tempelhofer Feld” og den historiske Berlin Tempelhof lufthavn. Dette 4-stjerners hotellet ligger i det trendy “Kreuzkölln” -området, og er perfekt for fritids- og forretningsreisende. Romslige rom, middelhavsmat i restauranten / bar og ideelle transportforbindelser er den perfekte måten å starte besøket ditt i Berlin.

Noen av de eldste bygningene i Neukölln

Berlin har så mange parker, og Neukölln er intet unntak, med nærliggende Britzer Garten som dekker nesten 100 hektar. For å se noen av de eldste bygningene i Neukölln, drar du over til Richardplatz, som en gang var sentrum av en liten landsby som er annektert til Berlin. Julemarkedet her er også fantastisk.

Neukölln - Her bor du i Berlin på et budsjett

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: “Neukölln – Her bor du i Berlin på et budsjett“. Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Berlin

Tips til ting å gjøre i Neukölln

Toppliste

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.