Berlin Destinasjoner Europa cat Tyskland

Potsdamer Platz – Det beste turistområdet i Berlin

Ikke langt fra Berlin sentrum, er Potsdamer Platz et av de beste valgene å bo i Berlin. Selve stedet er et sentralt knutepunkt for natteliv, servering, shopping og underholdning.

Innen få minutters gange er noen av Berlins mest populære attraksjoner, for eksempel Checkpoint Charlie, Brandenberg Gate og Tiergarten.

De beste hotellene ved Potsdamer Platz

3 Billigste hotellene i Potsdamer Platz

Three Little Pigs Hostel

Three Little Pigs Hostel Berlin
Three Little Pigs Hostel Berlin

Three Little Pigs Hostel Berlin er et av de mest sentrale ungdomsherberger i hovedstaden, som ligger i Mitte-distriktet. Bare kort vei fra vandrerhjemmet finner du noen av de viktigste severdighetene i byen, for eksempel Brandenburger Tor og Checkpoint Charlie. Når solen går ned, livner det nærliggende distriktet Kreuzberg seg med kule konserter og fantastiske klubbkvelder. Ikke bry deg å spise frokost eller middag der. Det er et supermarked ved siden av vandrerhjemmet hvor det er billigere å få snacks og det gjør jobben.

Grand Hostel Berlin

Grand Hostel Berlin Urban
Grand Hostel Berlin Urban

Grand Hostel Berlin Urban ligger i sentrum og nær en undergrunnsstasjon i bydelen Neukölln i Berlin. Et par populære landemerker er East Side Gallery og Checkpoint Charlie, mens Botanisk hage og Mueggelsee kan friste med vakre naturomgivelser. Hotellet ligger direkte i det pulserende distriktet Kreuzberg, kjent for sin kunstscene, barer og natteliv. Vandrerhjemmet ligger i en bygning fra 1877.

Happy Bed Hostel

Happy Bed Hostel
Happy Bed Hostel

Vi er i hjertet av Kreuzberg, bare et steinkast unna Bergmannkiez med mange kafeer, barer og restauranter. Du trenger mindre enn 20 minutter til alle hovedattraksjonene i Berlin. Potsdamer Platz ligger 1,5 kilometer unna. Du kan besøke mange restauranter, barer og kafeer i de livlige omgivelsene. De populære områdene Mehringdamm og Bergmannstrasse ligger bare en 15-minutters spasertur fra vandrerhjemmet. En snackbutikk ligger beleilig til i resepsjonen. Vandrerhjemmet ligger en 5-minutters spasertur fra tunnelbanestasjonene Möckernbrücke og Hallesches Tor, som gir forbindelser til resten av byen. Bydelen Kreuzberg er kjent for sine klubber, cocktailer og gateartister.

2 Beste Budsjetthoteller i Potsdamer Platz

Hotel Potsdamer Hof

Hotel Potsdamer Hof Berlin
Hotel Potsdamer Hof Berlin

Dette 3-stjerners hotellet har gratis Wi-Fi og en fantastisk beliggenhet, bare 10 minutters gange fra Potsdamer Platz og Tiergarten i Berlin sentrum. Hotel Potsdamer Hof Berlin kan skilte med 20 komfortable rom, hvorav de fleste har eget bad. Landemerker i nærheten, slik som Friedrichstadt-Palast (2,6 km) og Museum Island (2,7 km).

Ibis Berlin City Potsdamer Platz

ibis Berlin City Potsdamer Platz
ibis Berlin City Potsdamer Platz

Ibis Berlin City Potsdamer Platz ligger sentralt i bydelen Kreuzberg i Berlin, som er et område med kort avstand til flyplassen. Bo i hjertet av Berlin, bare syv minutters gange fra Potsdamer Platz. Bare parker bilen i det store parkeringshuset og alle de berømte severdighetene, som Brandenburger Tor og Riksdagen, ligger bare en kort spasertur unna. Ibis Berlin City Potsdamer Platz har en sentral beliggenhet i hjertet av Berlin, bare en kort spasertur fra Potsdamer Platz. Brandenburger Tor, Riksdagen og mange shoppingmuligheter ligger også innen gangavstand.

2 Beste Mellomklassehoteller i Potsdamer Platz

HighPark by Palmira

HighPark by Palmira ligger like ved Potsdamer Platz i den sentrale bydelen Mitte i Berlin, innen 15 minutters gange fra attraksjoner som Brandenburger Tor, Holocaust-minnesmerket og Topographie des Terrors. Nærliggende Potsdamer Platz tilbyr utmerket tilgang til offentlig transport overalt i Berlin, for eksempel busser, T-banelinjen U2 eller lokale tog. Checkpoint Charlie ligger en 20-minutters spasertur fra HighPark by Palmira, og Tegel lufthavn ligger bare 10 kilometer unna.

3 Beste Familievennlige hoteller i Potsdamer Platz

Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade

Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade ligger i sentrum og ved elvepromenaden i bydelen Mitte i Berlin. Er par populære landemerker er Potsdamer Platz og Brandenburger Tor, mens Zoologischer Garten Berlin og Aquadom er noen av områdets populære attraksjoner. Er du på utkikk etter et arrangement eller en kamp.

Motel One Berlin-Potsdamer Platz

Motel One Berlin-Potsdamer Platz
Motel One Berlin-Potsdamer Platz

Motel One Berlin-Potsdamer Platz ligger sentralt i bydelen Mitte i Berlin, som er et område med svært gode shoppingmuligheter. Et par kulturelle høydepunkter er Checkpoint Charlie-museet og DDR-museet, men hvis det er shopping som står på planen, kan du ta turen til Mall of Berlin og Friedrichstrasse.

2 Beste Rimelige luksushoteller i Potsdamer Platz

The Mandala Hotel

The Mandala Hotel Berlin
The Mandala Hotel Berlin

Dette 5-stjerners designhotellet i Berlin sentrum tilbyr stilige ettromsleiligheter og suiter med kjøkken. Hotellet ligger rett overfor Sony Center på Potsdamer Platz, og har et elegant spa og en restaurant med 2 Michelin-stjerner. Brandenburger Tor ligger en 10-minutters spasertur fra hotellet, og Potsdamer Platz stasjon ligger kun 100 meter unna. Hotellet ligger sentralt i forhold til U og S bahn og man kan gå til Lafayette og mall of Berlin om man ønsker shopping i nærheten.

Hotel Adlon Kempinski

Hotel Adlon Kempinski - vis å vis brandenburger Tor
Hotel Adlon Kempinski – vis å vis brandenburger Tor

Hotel Adlon Kempinski er kjent for en familievennlig atmosfære og nær beliggenhet til flotte restauranter og attraksjoner. Et imponerende hotell vis å vis brandenburger Tor. Mer sentral beliggenhet er nesten ikke mulig. Store, luksuriøse rom, utstrakt bruk av marmor, flotte lysekroner og blomster. Sjeldent høyt servicenivå! Ultimat beliggenhet, alt av kollektivtilbud i umiddelbar nærhet, mange severdigheter og tilbud i gåavstand

Få minutters gange fra Checkpoint Charlie, Brandenberg Gate og Tiergarten.

Innen få minutters gange er noen av Berlins mest populære attraksjoner, for eksempel Checkpoint Charlie, Brandenberg Gate og Tiergarten.

Den høyeste konsentrasjonen av hotell i Berlin finnes i området rundt Potsdamer Platz, noe som gjør dette til et av de beste nabolagene å bo i Berlin.

Her kommer et fantastisk hotell hvis du ønsker å bo i nærheten av Brandenburger Tor og Potsdamer Platz, The Westin Grand Berlin.
Hotellet har alt, og vi har bodd her mange ganger, og kommer garantert til å bo her neste gang vi besøker Berlin.

For reisende som planlegger dagsturer fra Berlin, er sentralbanestasjonen mindre enn ti minutter med bil eller offentlig transport.

Potsdamer Platz - Det beste turistområdet i Berlin

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: “Potsdamer Platz – Det beste turistområdet i Berlin“. Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Berlin

Pop ting å gjøre ved Potsdamer Platz

Toppliste

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.