familiehotell-korfu
Korfu Uncategorized

6 Beste Familiehotell på Korfu 2021

De beste familiehotellene på Korfu

Louis Corcyra Beach – Gouvia

Louis Corcyra Beach
Louis Corcyra Beach

Det er et stor resort, men det føles ikke slik. Ligger skjermet i en fin bukt med fine strender og basseng. Louis Corcyra Beach ligger nær flyplassen og på en privat strand i Korfu. I nærheten av Achilleion. Her er det mange fasiliteter beregnet for barn, som 2 barnebasseng og 2 hovedbasseng, barnepass, barneklubb og du kan få gratis baby-/barneseng. Det er også minigolf, lekeplass og en tennisbane for barna. På ettermiddagen/kvelden er det barnediskotek for de minste. Alle gjesterommene har en møblert balkong eller terrasse, et kjøleskap, en flatskjerm-TV og parabol. En hårføner og dusj. Barneseng/babyseng (gratis).

Det er gratis frokostbuffé, 3 restauranter, 4 barer/lounger, en strandbar og en bassengbar. Menyen er alt fra asiatiske retter, Buffé og andre internasjonale retter.

Adresse: Gouvia, 491 00, Hellas
Telefonnummer: +30 2661 090196

Folies Corfu Hotel Apartments – Alepou

Folies Corfu Hotel Apartments
Folies Corfu Hotel Apartments

Folies ligger fredelig til, 2 km fra Korfu by, og flyplassen er midt i byen, ca. 5m med taxi fra hotellet. Under 200 meters gange fra Folies Corfu Town Hotel Apartments finner du et supermarked og et tradisjonelt bakeri. Hotellet har et barnebasseng, som er perfekt for barn. Hotellet er utmerket for barn i alle aldere. Nydelig hager med huske og sklie. Tilbyr leiligheter og bungalower med selvhusholdning i et pent hageområde. Alle rommene har gratis wi-fi, en balkong og et kjøkken med et kjøleskap. I tillegg er det sovesofaer, en TV og en minibar. Gratis sprinkelseng/babyseng

Adresse: Alepou Xabai, Stratia, ΚΕΡΚΥΡΑ 491 00, Hellas
Telefonnummer: +30 2661 049300

Isabella Country House – Agios Loukas

Isabella Country House
Isabella Country House

Et koselig familiedrevet hotell. Ligger 400 meter fra landsbyen Gouvia, og 700 meter fra Gouvia Marina. Du kan også besøke en vingårs i området, og være med på vinsmaking. I området er det et lite supermarked, det er svært praktisk hvis du trenger noe ekstra til barna eller deg selv. Marinaen er vel verdt et besøk med et par utmerkede restauranter og flott utsikt, Korfu by er en kort busstur unna og et klart must å besøke. Flott hage og bassengområdet.Her er også et spa med full service og et boblebad.
Består av små, pittoreske leiligheter. Her er det også vaskeritjenester. Rommene er store og rene med flott utsikt, både over hagen og havet. Rommene har tekjøkken med kjøleskap og komfyrtopp.
Brødrister og Kaffetrakter/tekoker.

Adresse: Agios Loukas, Gouvia 49100, 491 00, Hellas
Telefonnummer: +30 2661 091000

Dassia Beach Hotel – Dassia

Dassia Beach
Dassia Beach

Dette hotellet ligger blant oliven og furutrær, rett ved egen strand, og Dassia-stranden på Korfu, og tilbyr en frokostbuffé og en gresk restaurant. Det er frokostbuffé på hotellet. Den koster ekstra. Hotellrommene har gratis wi-fi, en balkong og en TV. En hårføner, en safe og en telefon tilbys også.
Du får tilgang til gratis baby-/barneseng

Adresse: Dassia 490 83, Hellas
Telefonnummer: +30 2661 093224

Konstantinoupolis Hotel – Gamlebyen

Konstantinoupolis Hotel
Konstantinoupolis Hotel

Ligger i en restaurert bygning fra 1800-tallet. En av de eldste hotellene på Korfu. Det bærer hotellet litt preg av.Hva skal man si, det har en litt støvete” sjarm. Med noen utslitte fasiliteter her og der. Hotellet ligger i sentrum av Korfu by, og gir utsikt over sjøen og holmene Vido og Lazaretto. Det er gratis parkering i nærheten. På hotellet finnes det en bar/lounge. Frokostbuffé koster ekstra. Du får kaffe/te på fellesområdet og romservice døgnet rundt.Alle rommene har gratis wi-fi, romservice døgnet rundt og en TV. I tillegg har rommet kjøleskap, en hårføner og en safe. Hotellet er bra for sin beliggenhet til gamlebyen, og et godt utgangspunkt for å se Korfu.

Adresse: Kon/nou Zavitsianou 11, Kerkira 491 31, Hellas
Telefonnummer: +30 2661 048716

Grecotel-LUXME Daphnila Bay Dassia – All Inclusive – Dassia

Grecotel-LUXME Daphnila Bay Dassia - All Inclusive
Grecotel-LUXME Daphnila Bay Dassia – All Inclusive

Grecotel Daphnila Bay Thalasso ligger i en grønn åsside med utsikt over Dassiabukta på Korfu. Hotellet har et godt utvalg av fasiliteter for alle aldersgrupper. Hotellet har 2 utendørsbassenger, barnebasseng, Innendørsbasseng, lekeplass, 7 utendørs tennisbaner, sykkelutleie, roing og mye mer. Det er også klubber for barn og tenåringer. Hotellet har 2 restauranter og 3 kaffebarer, 2 barer/lounger, en strandbar og en bassengbar. De har god barnemeny, og serverer frokost, lunsj og middag. Alle rommene har balkong eller terrasse, og TV. Du får utsikt over enten hagen eller det joniske hav, mens bungalowene er gjemt blant oliventrær.

Adresse: Villa Crystal Corfu, Palaiokastritsas, Dassia 491 00, Hellas
Telefonnummer: +30 2661 090320

Les mer

De beste hotellene på Korfu

Toppliste

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.