familiehotell Roma
Italia Roma

De mest barnevennlige hotellene i Roma (2021).

Her har vi samlet 27 av de beste hotellene for familier i Roma. Her bor du best i Roma med barn.

De mest barnevennlige hotellene i Roma (2021).

1. The Tribune Hotel – Familiehotell

The Tribune Hotel
The Tribune Hotel

Plassert i hjertet av Via Veneto, er The Tribune Hotel et ideelt sted for å begynne å utforske Roma. Det er et rolig område, og det er ca. 8 min spasertur til Trevifontenen. Hotellet ligger 0,2 km fra sentrum.  To populære severdigheter er Via Veneto og Piazza di Spagna. Hotellet har bar/lounge, en takterrasse og concierge-tjenester. Familievennlig med renseri-/vaskeritjenester og gratis baby-/barneseng.

2. LaHouse Luxury Accommodations -Familiehotell

LaHouse Luxury Accommodation
LaHouse Luxury Accommodation

LaHouse Luxury Accommodation ligger nær en undergrunnsstasjon i Roma. Barberini stasjon ligger 11 minutter unna til fots og Repubblica (Teatro dell’Opera) stasjon 13 minutter. Kaldt og varmt drikke samt snacks er tilgjengelig på gjesterommet. Området rundt eiendommen er fylt med tradisjonelle restauranter og pizzeriaer.

3. Hotel Savoy – Familiehotell

Hotel Savoy Roma
Hotel Savoy Roma

Spansketrappen og Pincio-terrassen er noen av områdets populære severdigheter. Roma Termini stasjon ligger ca. 17 min gange fra hotellet. Luksusrestaurant (Granet al Roof del Savoy) med uteservering og med bar.
Ligger nær flyplassen, og i nærheten av Kapusinermunkenes museum og krypt. Når du bor på Hotel Savoy, kan du ta deg en tur til Palatine Hill (1,8 km) og Trastevere (2,8 km), noen av de beste attraksjonene i Roma. Fin takterrasse – med gode rimelige drinker, fine restauranter rett i nærheten.

4. Paola a Trastevere – Familiehotell

Paola A Trastevere
Paola A Trastevere

Paola a Trastevere er et romantisk bed & breakfast i Roma. Paola a Trastevere ligger en 15-minutters spasertur fra Palatine Hill og få meter fra trikkeholdeplassen. Piazza Navona ligger omtrent 15 minutter unna til fots. Severdighetene i dette området inkluderer restauranter og puber sammen med Campo de ‘Fiori. Trevifontenen er lett tilgjengelig fra Paola A Trastevere Bed & Breakfast Roma. Her har du vaskeritjenester og tur-/billettassistanse.

5. Hotel Residenza San Calisto – Familiehotell

Residenza San Calisto
Residenza San Calisto

En bortgjemt perle i Trastevere. Hotel Residenza San Calisto er et sjarmerende “Boutique-hotell” som ligger i hjertet av Roma noen få skritt fra den praktfulle historiske Piazza Santa Maria i Trastevere. Residenza San Calisto ligger i en renovert historisk bygning i det pittoreske Trastevere-kvartalet. Her tilbys rom og leiligheter. Rene og pene rom med god plass og flere av rommene hadde til og med en liten “ekslusiv” terrasse.

6. Trastevere Luxury Guest House – Familiehotell

Roma Trastevere Relais Guest House
Roma Trastevere Relais Guest House

Ligger i Romas Trastevere-område, Trastevere Luxury Guest House, tilbyr moderne rom med gratis Wi-Fi. Isola Tiberina ligger 200 meter unna. Alle rommene har klimaanlegg, satellitt-TV, minibar og vannkoker med utsikt over byen. Det private badet har en stor dusj, hårføner og gratis badeprodukter. Bed & breakfastet ligger en 10-minutters spasertur fra Circus Maximus, og Piazza Navona ligger litt over en halv kilometer unna.

7. Residenza Paolo VI – Familiehotell

Residenza Paolo VI
Residenza Paolo VI

Roma har mange hoteller, men bare ett av dem ligger rett på Petersplassen (Vatikanet): Residenza San Paolo VI, det ideelle stedet for de som ønsker å bo i hjertet av av Peterskirken, Vatikanet Grotter, Necropolis, St. Peters og St. John Paul IIs graver, Vatikanhagene og St. Angel’s Castle. Når du går langs Vatikanmuren, er det enkelt å nå Vatikanmuseene og besøke det berømte sixtinske kapell. Navnene på rommene, er inspirert av de største italienske kunstnerne som Michelangelo og Bernini. Noe som bør gi deg en ide om møblenes eleganse og design.

8. Emmaus – Familiehotell

Hotel Emmaus
Hotel Emmaus

Det ligger et hundre meter fra Piazza San Pietro og det katolske kirkes åndelige hjem. Det finnes ikke et 3-stjerners hotell i Roma som er like godt plassert som Hotel Emmaus, med sin gode adgang til Vatikanet og alt der. fra hotellet har du utsikt over den imponerende kuppelen til Peterskirken. Fint utgangspunkt for deg som som ønsker å se resten av det historiske sentrum.

9. Hotel Paolo II – Familiehotell

Hotel Paolo II
Hotel Paolo II

Paolo II ligger i Vatikanet – Prati-distriktet i Roma, 400 meter fra Peterskirken og 500 meter fra Vatikanet. Hvert rom er store og fine familierom, og de har klimaanlegg og flatskjerm-TV. Rommene er utstyrt med eget bad utstyrt med bidet og dusj. Petersplassen ligger 500 meter fra Paolo II, mens Vatikanmuseene ligger 900 meter unna.

10. The Pope’s Window – Familiehotell

The Pope's Window
The Pope’s Window

The Pope’s Window Ligger i et historisk palass i keiserlig stil i sentrum av Roma, en fem minutters spasertur fra Peterskirken, Vatikanmuseene og Vatikanet. Et B&B-hotell av høy kvalitet med et innovativt konsept og original design i sentrum. En sjenerøs frokost serveres på rommet ditt, og du kan velge mellom et bredt utvalg av produkter.

11. B&B Roma Borgo91 – Familiehotell

B&B Roma Borgo 91
B&B Roma Borgo 91

Roma Borgo91 ligger i hjertet av Borgo, det antikke kvartalet av Romas sentrum mellom Petersplassen og Engelens slott. Bare ti minutters gange fra Vatikanmuseene og Sixtine Chapel. T-banestasjonen til Ottaviano (linje A) ligger bare fem minutters gange unna. Hotellet har romslige dobbeltrom, innredet med antikviteter.

12. Hotel della Conciliazione – Familiehotell

Hotel della Conciliazione
Hotel della Conciliazione

Hotel Della Conciliazione ligger 100 meter langt fra Petersplassen og få minutters gangavstand fra busstasjonen 40 Express, som gir direkte forbindelser til sentralbanestasjonen Termini. Ideell beliggenhet for å besøke Roma. Hotel Della Conciliazione er totalrenovert og består av 67 rom elegant innredet og fullt utstyrt med aircondition, privat bad med badekar eller dusj.Gratis WiFi, LCD – TV, minibar og safe.

13. Nerva Boutique Hotel – Familiehotell

Nerva Boutique Hotel
Nerva Boutique Hotel

Hotellet ligger i et rolig og karakteristisk nabolag i det historiske sentrum mellom Colosseum og Piazza Venezia, og rett foran Imperial Forums. Du kan enkelt gå til Trevifontenen, Pantheon, Piazza Navon og Spansketrappen. Hotel Nerva er et bra utgangspunkt for å se hele Roma sentrum. Hotellet har en perfekt beliggenhet for å oppdage tradisjonelle italienske restauranter, kaffebarer og barer, samt attraktive butikker som ligger i nærheten. Hotel Nerva har forbindelse til alle områder i byen og byens flyplasser, takket være sin nærhet til t-banestasjonene “Colosseo” og “Cavour” (300m) og Termini Station (1200m).

14. My Trevi Charming & Luxury Rooms – Familiehotell

My Trevi Charming & Luxury Rooms
My Trevi Charming & Luxury Rooms

My Trevi Charming & Luxury Rooms ligger i sentrum i Roma. Et par populære landemerker er Trevi-fontenen, 2 min gangavstand fra hotellet, og Via Veneto, mens Villa Borghese og Pincio kan friste med vakre naturomgivelser. I området er mange av Romas populære butikker og restauranter.

15. Palazzo Scanderbeg – Familiehotell (Favoritt)

Palazzo Scanderbeg
Palazzo Scanderbeg

Palazzo Scanderbeg ligger i Roma, 100 meter fra Trevifontenen. Quirinale ligger 400 meter fra eiendommen. Hotellet har dagligvarelevering og en vinkjeller. Kontinental frokost tilbys når du bestiller et rom med frokost inkludert. Resepsjonen er flott og veldig oppmerksom på alle dine behov. Deluxe-rommet er gigantisk, med forskjellig soverom, stue, spisestue og 2 bad.

16. Trevi Rome Suite – Familiehotell

Trevi Rome Suite
Trevi Rome Suite

Trevi Rome Suite ligger i de elegante omgivelsene i en historisk palazzo fra slutten av 1600-tallet, bare en kort spasertur fra Trevifontenen, i et fantastisk distrikt i Roma. Beleilig beliggenhet for å besøke Spansketrappen og Quirinale. De store rommene på Trevi Rome Suite er nylig renover.

17. La Residenza del Sole al Pantheon – Familiehotell

La Residenza del Sole al Pantheon
La Residenza del Sole al Pantheon

Residenza del Sole al Pantheon er et hotell av ypperste kvalitet som tilbyr luksuriøse suiter med alle moderne bekvemmeligheter, inkludert aircondition, gratis WiFi og flatskjerm-TV med satellittkanaler. Alle rommene har kjøleskap, eget bad med gratis tilbehør, hårføner. Residenza del Sole al Pantheon ligger bare et steinkast fra et av byens mest kjente monumenter, Pantheon.

18. Pantheon Inn – Familiehotell

Pantheon Inn
Pantheon Inn

Pantheon Inn er et familiedrevet hotell, alle spesielle og originale. Valget av innredning som mestret klokt å leke med farger. Den opprinnelige bygningen ble bygget for familien Porcari og ble senere eid av familien Ghislieri. Noen av rommene har flotte høye tak og parkett. Andre med Cotto d’Este porselenfliser.

19. Casa Bella Pantheon – Familiehotell

Casa Bella Pantheon
Casa Bella Pantheon

Pantheon Holiday ligger 200 meter fra Pantheon og nær en undergrunnsstasjon i bydelen Navona i Roma. Alle rommene har flatskjerm-TV. Sant’Agostino ligger 200 meter fra Pantheon Holiday, mens Piazza Navona ligger 300 meter fra eiendommen. Den nærmeste flyplassen er Ciampino flyplass, 15 km fra Pantheon Holiday.

20. Hotel Romano – Familiehotell (Favoritt)

Hotel Romano
Hotel Romano

Det eksklusive Hotel Romano “Boutique Hotel” er en ekte juvel blant monumentene i Roma, rett foran Roman Forum og mellom Piazza Venezia og Colosseum. Hotel Romano ligger i hjertet av Roma, bare noen få skritt fra Colosseum og Forum Romanum. Boutique Hotellet har nylig blitt renovert og tilbyr en rekke komfortable og pent innredede rom å velge mellom. Enten du er på forretningsreise eller for fornøyelse, vil gjestfriheten og vennligheten til personalet gjøre oppholdet minneverdig.

21. Hotel Laurentia – Familiehotell

Laurentia Hotel
Laurentia Hotel

Hotel Laurentia ligger i sentrum av San Lorenzo, en dynamisk og pittoresk bydel i hjertet av Roma. Hotel Laurentia, som er et eksklusivt 3-stjerners hotell, vender mot Piazza dell’Immacolata (ved Largo degli Osci 63), hvor en imponerende campanile svever over distriktets pittoreske marked, og viser sine gjester et tidløst, autentisk område i Roma.

22. Sweet Home Piramide – Familiehotell

Sweet Home Piramide
Sweet Home Piramide 

Sweet Home Piramide er en splitter ny B&B som ligger i en bygning med en nydelig gårdsplass og en hage, som ligger i begynnelsen av via Ostiense, i nærhet av Piramide Cestia og det karakteristiske Testaccio-distriktet.

23. Hotel Villa San Pio – Familiehotell

Hotel Villa San Pio
Hotel Villa San Pio

De tre villaene som danner Villa St. Pio Hotel, var en gang private boliger. Fra terrassene i noen rom får man et glimt av hustak og romerske hager, aristokratiske boliger og ambassader og uforglemmelige solnedganger kan nytes. I middelhavshagen, med palmer, magnolia, bougainvillaea og kamelia, forbedrer et romslig, gjennomsiktig lysthus frokosten, slik at man kan se på appelsin- og sitrontrærne, begeistret av duften av blomstret kamelia, oleander og blåregn.

24. Trilussa Palace Congress & Spa – Familiehotell

Trilussa Palace Wellness & Spa
Trilussa Palace Wellness & Spa

Trilussa Palace Hotel Rome Trastevere er et uttrykk for italiensk stil og tradisjon innen gjestfrihet. Hotellet ligger i Trastevere, det livlige og pittoreske gamle nabolaget i hjertet av Roma, og er et elegant etablissement, ideelt for en forretningsreise eller familietur. Hotellet tilbyr sine gjester tre eksklusive temabad, et treningsstudio og en takterrasse, det ideelle stedet for en avslappende drink under stjernene.

25. ARS Hotel – Familiehotell

Best Western Ars Hotel
Best Western Ars Hotel

Hotellet ligger i Monte Sacro-distriktet, i det nordøstlige området av Roma. Dette er et fint 4-stjerners hotell og passer fint for deg enten du reiser alene eller med familien. Best Western Ars Hotel ligger noen få skritt fra metrostasjonen B1 Conca d’Oro, hvorfra du lett kan komme deg til de viktigste severdighetene i Roma.

26. Movie Home B&B – Familiehotell

Movie Home B&B
Movie Home B&B

Movie Home ligger noen få skritt fra Piazza Sempione, og du kan bevege deg rundt og nå det fantastiske sentrum av Roma. Overraskelsene vil aldri ta slutt. Det er mange B&B, men få kan gi deg gleden av å være omgitt av skjønnhet, og Movie Home er en av dem.

27. Hotel delle Muse – Familiehotell

Hotel Delle Muse
Hotel Delle Muse

Hotel delle Muse er et trestjerners hotell i et rolig og grønt boligområde i Roma, Parioli, som tradisjonelt regnes som det mest elegante.
Hotellet kan lett nås med bil fra Salaria, Romas nordlige inngangsport, eller fra sentrum, jernbanestasjonen og flyterminalen. Hotellet har døgnåpent. Safe i resepsjonen og et døgnåpent internettpunkt er gratis for våre gjester.

Toppliste

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.