Billigste Hoteller i Kristiansand
Kristiansand Norge

Billige hoteller i Kristiansand 2021

De beste billighotellene i Kristiansand

1. Sjøgløtt Hotell – Budsjett

Sjøgløtt Hotell - Budsjett
Sjøgløtt Hotell – Budsjett

Østre Strandgate 25, Kristiansand

Sjøgløtt ligger sentralt i Kvadraturen, og har gangavstand til de aller fleste av byens serverdigheter – det er nesten ikke en ting som ikke er tilgjengelig innen noen få minutters gange! I området ligger Bystranda, Kilden, Aquarama, Fiskebrygga, Strandpromenaden og Gjestehavna. Ligger også to kvartaler unna gågaten Markens gate hvor man finner mange av byens restauranter og utesteder, i tillegg til butikker og kjøpesentre. Stedet har ingen matservering, men det finnes kjøkken nede i kjelleren til fri disposisjon for hotellets gjester.

Les mer

2. Dronningen Hotel – Budsjett

Dronningen Hotel
Dronningen Hotel

Vestre Strandgate 7, Innsjekk Radisson Blu Caledonien, Kristiansand

Hotel Dronningen er et budsjetthotell som ligger på torget i Kristiansand. Hotellet har 75 rom, i forskjellige varianter og prisklasser. Alle rommene er store, har komfortable senger, utsikt, gratis wifi og skrivebord. Her er det rom for både avslapning og trening. Hotellet ligger innen gangavstand til ferge, buss, tog, butikker, kultur og uteliv. Hotellet ligger i en egen bygning over parkeringshuset og Parko, og det er innendørs tilgang herfra. Felles for alle romtyper er at de er store og har utsikt. Alle har komfortable senger, de fleste i king size. Rommene har skrivebord, kjøleskap og TV. Noen har også sittegrupper og balkonger. Hotellet har nylig gjennomgått en lett renovering av overflater.

Ligger på torget i Kristiansand.

3. Thon Hotel Parken – Budsjett

Thon Hotel Parken
Thon Hotel Parken

Kirkegata 15, Kristiansand

Thon Hotel Parken ligger i Kristiansand, med forbindelse til et kjøpesenter. Et par lokale landemerker er Christiansholm festning og Kristiansand domkirke, mens Dyreparken i Kristiansand og Markens Gate er noen av attraksjonene i området. Aquarama Bad og Kristiansand Domkirke er også verdt et besøk. Gjestene våre liker den sentrale beliggenheten til dette hotellet.

4. Yess! Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western – Budsjett

Yess! Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western
Yess! Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western

Tordenskjoldsgate 12, Kristiansand

Deilige senger, sunn og god frokost og plassering midt i sentrum. Yess! ble bygget som et helt nytt hotellkonsept i 2009. Dette er et bra lavpris-hotell som fokuserer på skinnende rene rom, deilige senger og god frokost. Det er uanstrengt, men ikke simpelt. Det er personlig, men ikke påtrengende. Det er enkelt og greit. Like rundt hjørnet finner du for eksempel Kristiansands ubestridte hovedgate, Markens gaten. «Markens» Strekker seg fra Otterdalsparken (Nupen anlegget) nede ved sjøkanten, og opp til Slottsquartalet shoppingsenter i motsatt ende.

Les mer om lavprishotellet.

5. Hald Pensjonat – Budsjett

Hald Pensjonat
Hald Pensjonat

Halseveien 37, Mandal

Sommerpensjonatet er åpent fra 14. juni til 11. august 2014. Hald Pensjonat og Konferansesenter er plassert i ett barnevennlig område. Bygningene er flotte og har en spennende historie. Frokost kan man få levert direkte på døren hver morgen. Frokost koster kr. 90,- pr. person og bestilles ved innsjekking. Sengetøy er ikke inkludert i prisen, og koster kroner 100,- pr. person. Rommene er ikke av hotell-klasse, men med fine omgivelser og rimelige priser er dette et flott sted å overnatte.

Besøk hjemmesiden til Hald Pensjonat

Toppliste

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.