De Beste Hotellene i Arendal
Arendal Norge

Hotell Arendal | Her er våre 6 beste hotelltips i Arendal

1. Clarion Hotel Tyholmen Arendal

Clarion Hotel Tyholmen Arendal
Clarion Hotel Tyholmen Arendal

Clarion Hotel Tyholmen er et levende hotell beliggende på bryggekanten i sentrum av Arendal. Rom med sjøutsikt, Kitchen & Table by Marcus Samuelsson og konferanseavdeling. Clarion Hotel Tyholmen er et personlig og levende hotell plassert på bryggekanten i Arendal sentrum. Hotellet kan tilby 96 lekre rom, hvorav over halvparten har sjøutsikt, en stor konferanseavdeling samt Kitchen & Table Restaurant og Bar by Marcus Samuelsson. Hotellet har en svært sentral beliggenhet og det kort vei til serverdigheter som Merdø, Store og Lille Torungen, båtturer, museer og Nes Verk Golfbane. Kristiansand Dyrepark ligger kun en halvtimes kjøretur unna. Så hotellet er et godt alternativ for familie-overnatting i sommersesongen.

Kristiansand dyrepark ligger 30 min kjøretur unna.

2. Thon Hotel Arendal

Thon Hotel Arendal
Thon Hotel Arendal

Thon Hotel Arendal er et nyoppusset og moderne hotell, med komfortable rom og konferansefasiliteter av ypperste klasse. Med hotellets sentrale beliggenhet ved bryggekanten i Arendal, har du kort vei til shopping og attraksjoner. Det tilbys gratis frokostbuffé og gratis wi-fi i fellesområder. Andre fasiliteter som tilbys, er en takterrasse, et konferansesenter og kaffe/te på fellesområdet. Alle de 113 gjesterommene er utstyrt med en badekåpe, tøfler, senger med overmadrass og sengetøy av topp kvalitet. 

Se flere bilder av Thon Hotel Arendal.

3. Strand Hotel Fevik – by Classic Norway Hotels

Strand Hotel Fevik - by Classic Norway Hotels
Strand Hotel Fevik – by Classic Norway Hotels

11 km fra Arendal
Arkitekturen i det moderne nybygget er reist i fullstendig harmoni med den historiske delen, og fra Sørlandets flotteste bankettsal nyter man utsikten til hav og myke sanddyner like utenfor dørene. Med en lekker velværeavdeling er dette trolig det nærmeste du kommer en «Middelhavsferie» i Norge. Ta med familien og nyt ferien i flotte omgivelser med hav og myke sanddyner like utenfor dørene. Strand Hotel Fevik er et eksotisk fristed i skjærgården og trolig det nærmeste man kommer en «Middelhavsferie» i Norge. Fevik er fra gammelt av kjent som et attraktivt feriested, med idyllisk skjærgård, havn, badestrender og mange flotte aktivitetsmuligheter. Dyreparken i Kristiansand er bare en 25 minutters biltur unna. Fevik har gode bussforbindelser, både mot Oslo og Kristiansand, med en rekke daglige avganger. Kjevik flyplass er bare en ca. 35 min. biltur unna. Gjester som ankommer med fly til Kristiansand kan også ta flybussen derfra mot Fevik. Fra Kristiansand er det også god fergeforbindelse til Danmark med Color Line.

Se flere bilder og sjekk tilgjengelighet.

4. Hotel Norge Lillesand

Hotel Norge Lillesand
Hotel Norge Lillesand

32 km fra Arendal
Hotellet har 25 rom, historiske salonger, et sjarmerende bibliotek, festlokale og en egen restaurant. Ideell for en avslappende ferietur, et romantisk bryllup eller en kulturell aften. Her kan du oppleve konserter i hotellhaven, temakvelder med mat og god drikke, og andre kulturbegivenheter gjennom hele året. Rett utenfor døra finner du bryggen i Lillesand og en gågate med sjarmerende små butikker. Lillesand og områdene rundt har mye å by på. Kristiansand Dyrepark er 10 minutter kjøring unna. Kristiansand med yrende storbyliv, Sørlandsbyene Grimstad, Arendal, Tvedestrand og Risør ligger en kort biltur unna.

Les mer om hotellet.

5. Grand Hotel Arendal

Grand Hotel Arendal

Med gjestfrihet siden 1880 kan Grand Hotel Arendal, tidligere Arendal Maritime Hotell, i dag tilby 42 komfortable hotellrom med over 100 senger, møte-/selskapslokaler og lobby bar. Hotellet ligger midt i sentrum av Arendal. Med høy personlig service og bare ett steinkast unna shopping, restauranter og severdigheter gjør at mange av deres gjester kommer igjen og igjen. Gangavstand til Pollen og Arendals mange etablissementer. Velkommen til Grand Hotel Arendal!

Hotellet ligger midt i sentrum av Arendal.

6. Tvedestrand Fjordhotell

Tvedestrand Fjordhotell
Tvedestrand Fjordhotell

20 km fra Arendal
Tvedestrand Fjordhotell ligger idyllisk på bryggekanten i Tvedestrand – ”Byen med de 3 etasjer”. Hotellet har 26 dobbeltrom – over halvparten med havutsikt. I sommersesongen serveres mat og drikke på cafe Sjøsiden eller på den nye flytebrygge Pir4 hvor det også serveres cocktails og spilles musikk. Her nytes livet med god stemning og fantastisk utsikt over havet. Resten av tiden serveres maten i hotellets restaurant Sjøstjernen, hvor de også tilbyr lokaliteter for firmaarrangementer, brylluper og andre store begivenheter.  Tvedestrand har et mangfoldig kulturliv og området omkring innbyr til både spennende og utfordrende aktiviteter på sjø og land. Mere inspirasjon til opplevelser på sørlandet ses under punktet “Opplevelser”.

Flere delikate rom med havutsikt.

Toppliste

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.