De Beste Hotellene i Haugesund
Hagesund Norge

7 Beste Hotellene i Haugesund

De beste hotellene i Haugesund

1. Banken Hotel

Banken Hotel
Banken Hotel

Banken Hotel, et lekkert resepsjonsfritt hotell – midt i Haugesund sentrum. Her kan du bo i hyggelige omgivelser, enten om du reiser med jobb, alene eller med andre. Banken Hotel har gjort det enkelt for deg med automatisk inn- og utsjekk. Du betaler bare for det du trenger. Perfekte beliggenhet, få meter fra byens indre kai og Haraldsgata som er Norges lengste sammenhengende gågate, finner du alt du trenger rett rundt hjørnet; butikker, restauranter, barer, puber, kino og det øvrige mangfold av kulturtilbud Haugesund har å by på. I august huser byen de årlige festivalene Sildajazz og Den Norske Filmfestivalen. Dette er noe du bør få med deg.

Les mer om Banken Hotel.

2. Clarion Collection Hotel Amanda

Clarion Collection Hotel Amanda
Clarion Collection Hotel Amanda

Clarion Collection Hotel Amanda er et vakkert hotell med norsk filmhistorie i veggene. Hotellet ligger i Haugesund sentrum med utsikt utover Smedasundet. Her får du frokost, fika og kveldsmat. Hotellet ligger i gangavstand til byens yrende kulturliv. I gågaten finner du et variert utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Om du vil strekke litt ekstra på bena er det ikke lange veien å rusle til Amandastatuen, rådhusplassen og Haraldsstøtten. Frokost og kveldsmat står dekket på hver dag, og på ettermiddagen serverer de fika. Ved resepsjonen finner du baren hvor du kan slappe av med en forfriskende drink. Navnet Hotell Amanda er inspirert av den norske filmbransjens egen prisutdeling, Amandaprisen. Hotellet er derfor et naturlig sted å overnatte for besøkende til Norwegian International Film Festival som holdes hvert år. Hotellets interiør bærer preg av filmhistorie, og veggene er prydet med bilder av kjente skuespillere fra både fjernt og nært.

Ligger i gangavstand fra sentrum.

3. Scandic Maritim

Scandic Maritim
Scandic Maritim

Scandic Maritim ligger med nydelig utsikt over Smedasundet, sentralt plassert i Haugesund sentrum. Byens største hotell, og en velkjent arena for kurs, møter, konferanse, show og event. Rommene er innredet med maritime detaljer og mange er nyoppusset. Hotellet innehar Rogalands beste frokost for tredje året på rad og har fire av Haugesunds beste restauranter under samme tak. De kan tilby hele 4 restauranter på hotellet. Café René på kaien er et moderne og urbant spisested med småretter, lunsj og hovedretter. I Gallionen Restaurant byr de på sin prisbelønte frokost, stor søndagsbuffet og flotte lunsjalternativer til grupper, firma og merkedager. Naustet Spiseri er en a la carte restaurant i et røft, intimt og stemningsfylt sjønaust med fokus på kvalitet, tradisjon og sjømat. Brovingen Mat & Vin tilbyr et personlig gourmetkjøkken der tilberedningsmetoder av gode lokale råvarer utsettes for en innovativ gastronomisk tankegang og er en av regionens beste restauranter.

Sjekk tilgjengelighet

4. Thon Hotel Saga

Thon Hotel Saga
Thon Hotel Saga

Thon Hotel Saga er et forretningshotell med en hyggelig atmosfære i sentrum av Haugesund, rett ved gågaten og byens flotte kaiområde. Thon Hotel Saga ligger i sentrum i Haugesund. Både Aksnes og Førresfjorden kan friste med vakre naturomgivelser, mens Steinsfjellet og Haugaland Zoo er noen av attraksjonene i området. Det tilbys gratis frokostbuffé og gratis wi-fi i fellesområder. Renseritjenester, vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon tilbys også. Alle de 108 gjesterommene har wi-fi, senger med overmadrass, en TV og kabel-TV. En minibar, en kaffetrakter og en hårføner tilbys også.

Les mer om Thon Hotel Saga i Haugesund.

5. Sure Hotel by Best Western Haugesund

Sure Hotel by Best Western Haugesund

Hotellet ligger rett rundt hjørnet fra Haugesunds hovedgate, Haraldsgata. Sure Hotel by Best Western Haugesund tilbyr gratis Wi-Fi, et treningssenter og en møblert takterrasse med utsikt over Karmsundstredet. Alle rommene på hotellet har flatskjerm-TV med Chromecast-løsning. Et gratis lett kveldsmåltid tilbys hver dag (midl. stengt). Den sentrale beliggenheten gir enkel tilgang til kultur, shopping og underholdning. 

Se flere bilder.

6. Skeisvang Gjestgiveri 

Skeisvang Gjestgiveri
Skeisvang Gjestgiveri

Skeisvang Gjestgiveri Guest House leilighet er intim og tilbyr en gratis privat parkeringsplass og en restaurant. Leiligheten har teppe gulv. Boligen er lett tilgjengelig fra en bussholdeplass sentralstasjon, og ligger mindre enn 10-minutters kjøretur fra The Viking Village on Bukkøy (Vikinggården på Bukkøy). Karmøy Fiskerimuseum er mindre enn en 30-minutters kjøretur unna. Dette stedet ligger ved Byparken og tilbyr nærhet til Risøy bru. Rommene har gratis trådløst internett, en peis og cd-spiller samt er privat baderom. Den leiligheten har 2 soverom og utsikt over fjellet Det er et soverom med enkeltsenger og køyesenger i hver enhet.

Skeisvang Gjestgiveri har gratis avbestilling hos Expedia.

7. Park Inn by Radisson Haugesund Airport Hotel

Park Inn by Radisson Haugesund Airport Hotel
Park Inn by Radisson Haugesund Airport Hotel

Park Inn by Radisson Haguesund Airport Hotel ligger bare 3 kilometer fra Haugesund lufthavn, og tilbyr en praktisk transporttjeneste som kan ta deg til flyplassen på bare 5 minutter. Hotellet ligger også i nærheten av Karmøy, Nordvegen golfklubb og en rekke kulturelle attraksjoner. Hotellet tilbyr 115 rom og suiter, hver med gratis Wi-Fi, kaffe- og te-forsyninger, og tilgang til deilige frokostbuffé. Nyt lokal norsk mat i restauranten på stedet, eller nyt en drink med venner i lobbybaren. Dra nytte av treningssenter og gratis parkering, og planlegg ditt neste arrangement i et av deres 9 velutstyrte møterom, med kapasitet for opptil 300 personer.

Se flere bilder og sjekk tilgjengelighet.

Toppliste

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.