Norges beste campingplasser
Norge

12 Beste Campingplasser i Norge

Her finner du en oversikt over de fineste campingplassene i Norge. Du kan enkelt finne og sammenligne de fineste campingplassene i Norge hos oss.

Campingferie i Norge betyr fart, moro og gøyale aktiviteter.

12 beste campingplasser i Norge

Vi har samlet noen gode familiehoteller til deg

Mange campingplasser har nå kun igjen teltplasser. De begynner å bli fullbooket. Vi har derfor laget et liste over gode og rimelige familiehoteller du kan sjekke ut.

Løvøya Camping & Båthavn!

Løvøya Camping & Båthavn
Løvøya Camping & Båthavn

Moderne overnatting og camping i naturskjønne omgivelser
og et spennende område, rett ved Horten! Løvøya Camping har mer enn 100 vognplasser fordelt på 8 ulike områder. De fleste har utsikt til sjøen. Uttak til strøm i rimelig nærhet av hver vognplass. Hvert av områdene har toalettanlegg, og ligger i nærheten av moderne sanitæranlegg. I tillegg er det et eget område for bobiler, caravans og telt for korttidsopphold. Dette ligger tett ved sjøen nær moderne santiæranlegg, kafè, badeplass og sykkelutleie. Løvøya Camping har to vanlige campinghytter og tre høystandard Løvhytter, med plass for inntil fem personer. «Løvhyttene på Løvøya» er 3 høystandardhytter. Hver av hyttene inneholder 2 soverom, hvorav det ene med familiekøye, som gir i alt 4-5 overnattingsplasser. I tillegg har hyttene en stor og trivelig hems.

Les mer

Pluscamp Sande Camping

Pluscamp Sande Camping
Pluscamp Sande Camping

PlusCamp Sande Camping byr på overnatting i hytter og apartments, både enkle sommerhytter og velutstyrte høystandardhytter for helårsbruk. Kiosk og kafe. Fine oppstillingsplasser for bobiler og campingvogner direkte ved vannet. Flott utsikt over Lovatnet og til Krunebreen. Supert utgangspunkt for vandring, breturer og toppturer. Vi anbefalar spesielt tur på Skåla, Via Ferrata Loen – og pendelbana Loen Skylift til Hoven.

Se flere bilder fra denne nydelige campingplassen.

Solastrand Camping

Solstrand Camping eies av 19 selvstendige menigheter fra De Frie Evangeliske Forsamlinger på Sør/Vestlandet. Vi arrangerer barneleirer, tenåringsleirer, familieuker og «Vi over 60» leirer hver sommer. I tillegg til dette så leier vi ut stedet til menighetsweekender, konferanser og lignende. Vi har også utleie av boenheter og drop-in camping hele året. Vi har 57 faste campingplasser og ca 35 drop in plasser. 

Les mer her

Se også billige hoteller for juli:

4 Billige hoteller i Bergen – 2021
Billige hoteller i Kristiansand 2021
7 billigste hotellene i Oslo 2021
8 Beste lavprishotell i Trondheim

Osensjøen camping – Valmen

Osensjøen camping
Osensjøen camping

Noe av særpreget med Osensjøen Camping er dens beliggenhet ned til Osensjøen med en av innlandets fineste og lengste sandstrand på 1 km. Campingplassen er omgitt av natur på alle kanter med elver og furuskog. Terrenget rundt Osensjøen Camping er forholdsvis flatt og har et lett terreng å ferdes i. På vinteren er det gode stabile vinterforhold med snø og kuldegrader. Campingplassen er et godt utgangspunkt for små og store utflukter både til fots, på sykkel eller i bil. Se aktiviteter vinter og aktiviteter sommer . Klinikk Topp til Tå som er på campingplassen tilbyr ansiktsbehandlinger, massasje, fotpleie mv.

Osensjøen Camping har 5 hytter du kan booke.

Bø camping og hytter – Bø

Bø camping og hytter
Bø camping og hytter

Ved foten av Lifjell,ved porten av Bø sommarland ,og Høyt & Lavt Bø i Telemark (klatrepark). Familiecampingen er en helårsåpen camping med  utleie av hytter, leiligheter, stabbur og Pods ,  plass til egne telt,vogner og bobiler. Jernbanestasjonen i Bø sentrum ligger 5 km unna. Alle hyttene og leilighetene på Bø Camping og Hytter har egen uteplass. De fleste boenhetene har eget bad med toalett og dusj. Du har tilgang til en felles vaskemaskin. Anlegget har minigolfbane, sandvolleyballbane og et sommeråpent utendørsbasseng. Du kan holde deg i aktivitet i tauparken Høyt og Lavt, like ved Bø Camping. Ski og fotturer er populære aktiviteter i området. Du kan kjøpe dagligvarer i kiosken på stedet, mens bistroen serverer hamburgere og andre småretter om sommeren. Telemarkskanalen ligger 15 km fra Bø Camping, og Sandefjord lufthavn Torp ligger 1 time og 40 minutters kjøring unna.

Les mer

Alta Strand Camping & Apartment – Alta

Alta Strand Camping & Apartment
Alta Strand Camping & Apartment

Fin beliggenhet på en gresslette ved Alta-elvens bredd. Alta har opplevelser og aktiviteter hele året for stedets befolkning og tilreisende.  Ligger ved en elv/bekk. Denne campingplassen har steder uten skygge og plasser med noe skygge. Det er mulig å leie vandrerhytter, leiligheter og hytter. Campingplassen har idrettsplass. Toaletter og dusj er åpen 24/7 og er gratis for alle våre gjester. Kjøkken og spisestue er åpen 24/7. Vi har også utendørs skjermet grillplass og benker.

Les mer

Gloppen Camping & Fritidssenter – Sandane

Gloppen Camping & Fritidssenter
Gloppen Camping & Fritidssenter

Gloppen Camping på Sandane er en familievennlig campingplass som ligger idyllisk til ved Gloppenfjorden. Campingen har badestrand og oppvarmet utandørs badebasseng. De har oppe hele året og det er tilrettelagt for rullestolbrukere. Ferieleiligheter for 2 personer, ferieleilighet for 4 personer, ferieleiligheter for 6 personer, helårshytter for 3-8 personer. De har også oppstillingsplasser for campingvogner og bobiler. Oppvarmet basseng utendørs på campingplassen, innendørs  badeland i Sandane sentrum. I tillegg har de en badestrand, båtutleie, grillplass, trampoliner. ballbinge mm.

Se flere bilder og les anmeldelse.

Skittenelv Camping – Ved Tromsø

Skittenelv Camping
Skittenelv Camping

Ligger 25 km fra Tromsø sentrum. Totalt har de 20 hytter, hvorav 10 er vinterisolerte m/toalett  og dusj, som er åpen heleåret.  De har til sammen 80 senger. På området finner du også en kiosk med et godt utvalg. I sommersesongen kan du blant annet ta deg en svømmetur i verdens nordligste oppvarmede utendørsbasseng med en 50 meters sklie, og et lite plaskebasseng med sklie for de minste. Bassenget holder en temperatur på 28 – 30 grader. Du kan også spille minigolf, grille, leie båt og fiske i både sjø og vann.

Sjekk tilgjengelighet.

Rognstranda Camping – Stathelle

Rognstranda Camping
Rognstranda Camping

Ligger idyllisk til innerst i Rognsfjorden med en av Norges fineste badestrender og svaberg. På området finnes det også geopark der man kan se, samt lese om de spesielle bergartene som finnes her. Forøvrig finnes det også gode tur- og fiskemuligheter.  Plass til drøyt 200 enheter (Vogner, bobiler og telt). 25 flotte plasser reservert gjennomreisende nede ved sjøen.
5 hytter. Servicebygg på nedre del m/ HC rom. Nytt servicebygg av høy
Stor ballbinge, lekeplass og storkiosk.

Se mer her

Skudenes Camping

Skudenes – en perle på sørspissen av Karmøy. Navnet Skudenes, kommer av “skute”, som viser til en fjellvegg som stikker ut i innseilingen til havnen.

5 Stjerner: Store, vennlige og vinterisolerte leiligheter. Nr. 21: Toppetasje på 130 m² med havutsikt, 2 bad, med 3 soverom 6 sengeplasser . Nr. 20: Underetasjeen er på 123 m² med 2 soverom, 4 sengeplasser. Kjøkken med alle fasiliteter, TV/Sat-anlegg, Trådløs internettoppkobling.

Bergen Camping Park

Bergen Camping Park ligger kun 14 km nord for sentrum. Det er gode buss forbindelser inn til byen, så det er enkelt å komme seg frem.  Området innbyr til fine turer i skog og fjell. 1,5 km unna ligger Sørfjorden med muligheter for bading og saltvannsfiske. Vi er det naturlige utgangspunktet for alle reisende som ønsker å ta turistmagnetene Bergen og Vestlandet i nærmere øyesyn.

Besøk hjemmesiden

Sandvika Fjord & Sjøhus Camping

Sandvika Fjord & Sjøhus Camping er et idyllisk feriested som befinner seg ca 3 km vest for Kabelvåg. Anlegget har egen tilkomstvei som strekker seg 1 km fra hovedveien, E10, som går gjennom Lofoten.

Campingen ligger i skjæringspunktet mellom hav og fjell, og sommer som vinter er utsikten magisk. Sandvika Fjord- og Sjøhuscamping er også et velegnet start- og stoppunkt for båtturer.

Les mer her

Bogstad Camping

I naturskjønne omgivelser i utkanten av Oslo finner du Topcamp Bogstad – et moderne turistsenter med alle fasiliteter, åpent hele året. Bogstad Camping er Norges største campingplass, med et bredt tilbud av hytter. Som gjest her bor du ved siden av et populært badevann, golfbane og Nordmarka med flott turterreng, skibakker og skiløyper, samtidig som det kun er et kvarters kjøretur til Oslo sentrum.

Reipå Camping

Reipå Camping ligger 7 km fra Ørnes sentrum, og tilbyr gratis WiFi. Reipå Camping ligger rett langs Kystveien, 120 km sør for Bodø.

Reipå Camping tilbyr en rekke overnattingsmuligheter, som hytter, leiligheter og plasser for campingvogn og telt. Leilighetene og hyttene har stue med sittehjørne og flatskjerm-TV. Campingplassen har fantastisk fjellutsikt.

Som gjest kan du slappe av i hagen med grillutstyr. Du finner også strender i nærheten.

Les mer!

Se vår liste over populære overnattinger

Oppmyre Camping

Oppmyre Camping ligger ved rv 821 ca 3km fra Myre sentrum i Øksnes kommune i Vesterålen, idyllisk tett ved havet, med en fantastisk utsikt utover fjell og fjord. Oppmyre Camping ligger godt til for flott turopplevelser. Her har de Dronningruta, Skipet, Øksnesheia, Øvergårdsfjellet, Stavtind, Snøkolla, Nonskollen og Myrtinden.

Les mer!

Krokane Camping

En av Norges vestligaste campingplasser. Ligger ved fjorden, 2 km fra Florø òg 1 km fra badeland. PlusCamp Krokane kan tilby 19 helårshytter, lang- og korttidsleie.

Alle er fullt utrustet med kjøkken, kokeplater, kjøleskap, microbølgeovn, kaffemaskin, dekketøy og tv. Dei fleste har også fryser, internett-tilkobling, og dusj / WC i hytta. Dei største har oppvaskmaskin.

Les mer!

Gudvangen Camping

En stor campingplass med plass til både campingvogner, bobiler og telt. Det er tilgang til felles sanitæranlegg med dusjfasiliteter. De tilbyr overnatting i campinghytte eller plass for telt og bobil. Campingplassen har flott beliggenhet med utsikt til Kielsfossen i den fagre Nærøydalen. På Gudvangen er du omgitt av slående vakker natur og stupbratte fjellsider. Det er bare 800 meter til ferjekaien og Nærøyfjorden. Nærøyfjorden kom på UNESCOs verdensarvliste i 2006. Bensinstasjon og butikk er bare et steinkast unna og det samme er vikingbyen Njardarheim.

Les mer!

Langenuen Motel og Camping

Langenuen er en liten campingplass med leiligheter og hytter som ligger pent til på østsiden av øya Stord rett ved Langenuen fjorden.

Fra sør reiser du til Stord gjennom tunnelen, fra nord og øst tar du fergen over fjorden.
Langenuen ligger rett ved E39 mellom Stavanger / Haugesund og Bergen. Dermed er Langenuen et ideelt utgangspunkt for å utforske den norske vestkysten, spesielt Sunnhordlandsregionen.
Leirvik, byen på Stord er ca. 14 km langt unna, Fitjar ca. 18km.

Les mer!

Moysand Familiecamping – Grimstad

Moysand Familiecamping
Moysand Familiecamping

Norges første 5-stjerners campingplass! Moysand Familiecamping har i dag kapasitet til rundt 320 campingvogner/bobiler og telt, alle plassene er inkludert strøm, kabel-TV, internett og dusj. Du vil trives i naturskjønne omgivelser med kort avstand til dagligvarebutikk, gatekjøkkenet, og til stranden. De har mange teltplasser i kort avstand til stranden eller hovedhuset. Moysand Familiecamping tilbyr også utleie av hytter. Disse har et grunnareal på hele 63 m². Alle disse hyttene har toaletter, dusj og badstue/bobblebad, og en sengekapasitet på til sammen 8 personer. Hyttene er videre utstyrt med stekeovn, mikroovn, oppvaskmaskin og kaffetrakter. Med bare 150 meter til sjøen og sol hele dagen får man en nydelig utsikt fra morgen til kveld.

Moysand tilbyr også utleie av hytter.

Sandvika Fjord & Sjohus Camping – Kabelvåg

Sandvika Fjord & Sjohus Camping
Sandvika Fjord & Sjohus Camping

Sandvika Fjord & Sjøhus Camping er et idyllisk feriested som befinner seg ca 3 km vest for Kabelvåg. Anlegget har egen tilkomstvei som strekker seg 1 km fra hovedveien, E10, som går gjennom Lofoten. Campingen ligger i skjæringspunktet mellom hav og fjell, og sommer som vinter er utsikten magisk. her er det flotte leiligheter, sjøhus og hytter hvor nesten alle boenhetene er utstyrt med sittehjørne, kjøkken og bad med WC og dusj. WiFi er gratis. I resepsjonen finner du en kiosk med enkle dagligvarer, snacks, suvenirer og fiskeutstyr. Sandvika Fjord- og Sjøhuscamping er også et velegnet start- og stoppunkt for båtturer. De har både robåter og motorbåter til utleie, og du kan spørre om tips om hvor man bør fiske. De har også eget båtoppsett for de som ønsker å ta med egen båt. Etter fisketuren kan du ta i bruk sløyebenken hvor du kan stå under tak mens du tilbereder dagens fangst.

Les hva andre gjester sier om Hurdalsjøen Hotell.

Larkollen Camping

Larkollen Camping
Larkollen Camping

Larkollen Camping er en populær campingplass beliggende helt sør på Larkollneset i Rygge kommune. Larkollen Camping ligger idyllisk til ved Oslofjorden i Nesetveien ca 16 km sørover fra Moss sentrum. De har 360 faste plasser for langtidsleie, 34 døgnplasser, og 11 campinghytter til utleie. Plassen har tre servicebygg med dusj og toaletter. Ønsker du å lage mat, kan det gjøres i felles kjøkken i servecebygget. Plassen har tre servicebygg med dusj og toaletter, og kjøkken finnes på servicebygg ved resepsjon og ved lekeplass. I resepsjonen er det kiosk med is, brus og sjokolade. Diverse matvarer og ferskt brød kan bestilles hver dag. Ellers selges det gass og diverse artikler som bl. a. toalettvæske.

Les mer om Larkollen.

Storsand Gård Camping – Malvik, Trondheim

Storsand Gård Camping
Storsand Gård Camping

Her finner du en av Trøndelags flotteste bade- og campingplasser i idylliske omgivelser rett ved Trondheimsfjorden. Ta turen til Storsand Gård i sommer for en uforglemmelig ferie for store og små. På området har de flere rene og oppdaterte sanitærhus. Her kan du benytte toalettfasiliteter,  dusje, vaske klær, etc. På området er det egen kiosk med grillkjøkken som har åpent i høysesong. Der er det mulighet for å kjøpe de mest vanlige dagligvarene, frokost og kaffe. Når sola steker er det deilig å hoppe i sjøen. De har en lang og flott badestrand for gjestene sine.

Sjekk om de har ledig hytter.

Gå til overnatting i Norge

Trenger du ekstrautstyr til campinglivet:

Toppliste

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.