De Beste feriehusene på Fanø for familier
Danmark Reisemål

De 7 beste feriehusene for familier i Fanø

Fanø er en øy belligende i nasjonalparken Vadehavet, sørvest i Danmark, rett utenfor Esbjerg. Fanøs unike natur er preget av Vadehavet i øst, fantastiske badestrender i vest og plantede sanddyner midt på øya. I Vadehavet på vestsiden av Fanø kan du oppleve millioner av trekkfugler. Takket være den unike beliggenheten er hele området rundt Vadehavet et viktig “hvilested” for spesielt sjøfugl og vadere. På den store sandbanken sydvest for Sønderho kan det om sommeren være opp til 500 seler samlet på ett sted. Fanøs vestkyst består av en lang, vakker sandstrand på ca. 15 km som er perfekt for bading og moro.

Søk feriehus i Fanø

Booking.com

På Fanø skyller bølgene opp en mengde Rav – også kalt Havets gull. Ravet finnes blant tang og skjell, spesielt etter at været og havet har vært ruskete og Ravet har blitt skylt opp på stranden. Sjansen for å finne Rav er størst der måkene samler seg. Tar man med fangsten hjem og får det slipt og pusset kan man ende opp med et fantastisk smykke!

På Fanø finnes campingplasser, feriehus og hotell, og øya kan tilby både butikker, caféer og restauranter.

Man kommer seg til Fanø ved hjelp av FANØLINJEN som seiler mellom Esbjerg i Jylland og Nordby på Fanø. Overfarten tar kun 12 minutter. 

1. Feriehus: Fanø/Rindby, Fanø, Sørlige Vestkyst – 8 Personer

Feriehus: Fanø/Rindby, Fanø, Sørlige Vestkyst - 8 Personer
Feriehus: Fanø/Rindby, Fanø, Sørlige Vestkyst – 8 Personer

Feriehus sentralt i Rindby. Fra det åpne kjøkkenet kan du følge aktivitetene i stuen, der peisen gir en god varme på de kjøligere kveldene. Stuen er utstyrt med moderne møbler og flislagte gulv med gulvvarme. Ett av husets to bad har badstue, boblebad og gulvvarme. 4 soverom. Stort inngangsparti. På den store naturtomten er det huske og sandkasse for barna, og den store terrassen gir god mulighet for mange hyggelige kvelder, og du kan nesten alltid finne ly. Ca. 500 m til shopping og restaurant. Rindby Strand er et virkelig typisk dansk hytteområde med hytter i alle skygger gjemt mellom sanddynene og hist og her på en sandtopp. Rindby det største hytteområdet på Fanø og strekker seg over et stort område.

Les mer om feriehuset.

2. Feriehus: Fanø/Rindby, Fanø, Sørlige Vestkyst – 6 Personer

Feriehus: Fanø/Rindby, Fanø, Sørlige Vestkyst - 6 Personer
Feriehus: Fanø/Rindby, Fanø, Sørlige Vestkyst – 6 Personer

Feriehus som ligger på sanddynen bare ca. 200 meter fra stranden. Feriehuset er smakfullt innredet med hvitt kjøkken, som har åpen løsning mot spisestue og stue, hvor det er store vinduer og godt lys. Peisen er midt i rommet og kan dreies om slik at du kan glede deg over peisvarmen fra alle vinkler. Det er tre soverom, samt et ekstra rom der det er god plass til oppbevaring og garderobe. Terrassen er helt innelukket og har mange deilige kroker. Huset er for den kresne familien som vil være nær stranden og ha god komfort.

Les mer her.

3. Feriehus: Fanø/Rindby, Fanø, Sørlige Vestkyst – 8 Personer

Feriehus: Fanø/Rindby, Fanø, Sørlige Vestkyst - 8 Personer
Feriehus: Fanø/Rindby, Fanø, Sørlige Vestkyst – 8 Personer

Midt i Fanøs varierte natur med skog, eng, lynghei og den utrolig fine sandstranden finner du dette komfortable feriehuset. Naturen rundt er en positiv overraskelse for alle gjester, enten du velger å oppleve den til fots, på sykkel eller på hesteryggen. Huset ligger på en naturtomt. Huset rommer hele 161 m² fordelt på to plan, og er smakfullt og kvalitetsbevisst innredet for å sikre deg uforglemmelige feriedager på den fantastiske øya. I bassengrommet er det i tillegg til det 18 m² store bassenget, også boblebad for to personer, og fra ett av husets to store bad er det tilgang til badstue for fire personer. Fra bassengrommet kommer du inn i spisesalen ovenpå som ligger i tilknytning til kjøkkenet. Her er også stuen (med havutsikt) på 28 m², som er hevet over spisestuen med noen få trinn og utstyrt med peis og balkong. Huset egner seg for to familier.

Det er fine aktiviteter i nærheten: tennis, golf og hesteleie.

4. Feriehus: Fanø/Rindby, Fanø, Sørlige Vestkyst – 4 Personer

Feriehus: Fanø/Rindby, Fanø, Sørlige Vestkyst - 4 Personer
Feriehus: Fanø/Rindby, Fanø, Sørlige Vestkyst – 4 Personer

Tilbring ferien i dette feriehuset som ligger i gangavstand fra stranden ved Rindby. Feriehuset er innredet i en vakker hyttestil og innbyr til avslapning og hygge. Stuen har vedovn, TV og DVD. Stuen og kjøkkenet er innredet i komfortabel stil og det er romslige soverom med gode senger. Huske for barna i hagen.

Velg datoer for å se priser.

5. Feriehus: Fanø/Rindby, Fanø, Sørlige Vestkyst – 4 Personer

Feriehus: Fanø/Rindby, Fanø, Sørlige Vestkyst - 4 Personer
Feriehus: Fanø/Rindby, Fanø, Sørlige Vestkyst – 4 Personer

Feriehus som ligger på en stor naturtomt nær stranden. Huset er innredet med kjøkken, stue med vedovn og utgang til sørvendt terrasse. Badet har gulvvarme og badstue. Vaskemaskin, utegrill og gratis trådløst internett. Den store terrassen mot vest er delvis avskjermet og dekket med glass, slik at du kan sitte skjermet og nyte de varme sommerkveldene og solnedgangen.

Feriehuset kan bestilles hos Dan Center.

6. Feriehus: Fanø/Rindby, Fanø, Sørlige Vestkyst – 6 Personer

Feriehus: Fanø/Rindby, Fanø, Sørlige Vestkyst - 6 Personer
Feriehus: Fanø/Rindby, Fanø, Sørlige Vestkyst – 6 Personer

Feriehus med personlig preg beliggende i et kupert terreng og med ca. 500 m til Rindby-stranden. På badet er det badstue for to personer. I tillegg til badet, er det et gjestetoalett. Stuen har et godt lys, peis og utgang til terrassene. Kjøkkenet har åpen løsning mot stuen. Det er to soverom. Huset ligger ved enden av en liten sidevei. Med de tre terrassene til huset vil du nesten alltid kunne finne en fin plass.

Se flere bilder.

7. Feriehus: Fanø/Rindby, Fanø, Sørlige Vestkyst – 6 Personer

Feriehus: Fanø/Rindby, Fanø, Sørlige Vestkyst - 6 Personer
Feriehus: Fanø/Rindby, Fanø, Sørlige Vestkyst – 6 Personer

Nylig renovert (2020), sjarmerende og koselig feriehus som ligger i en blindvei i et rolig og naturskjønt område. Huset er velutstyrt for 6 personer og fremstår som lyst og vennlig med store vinduer slik at lyset strømmer inn. Her kan solnedgangen nytes gjennom store vindusområder i stuen, mens vedovnen gir en koselig atmosfære. Fra stuen er det direkte adgang til kjøkkenet, som har åpen løsning mot spisestuen. Herfra kan du åpne opp til en stor overbygd terrasse, hvor dagen og sensommerkveldene kan nytes. Fra kjøkkenet er det direkte adgang til en vakker morgenterrasse. I de to soverommene er det nye senger. På den store naturtomten kan barna ha det moro med lek, ballspill og drageflyging, men det er også sandkasse og husker der, samt petanquebane. Huset ligger i gangavstand til både strand, shopping, restaurant, skog, rideskole, fiskevann, tennis, minigolf, golfbane og fotballgolf.

Velg datoer for å se priser.

Toppliste

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.