Skagen Fyr - De beste feriehusene for familier
Danmark Reisemål

De 9 beste feriehusene for familier i Skagen

Ytterst på tuppen av Danmark ligger Skagen, en by kjent for sitt vakre lys og mange farger.

I mange år har Skagen tiltrukket seg malere og fotografer. Besøkende trekkes mot de klare, myke tonene og stilen fra gamle dager i Skagen. Ingen andre steder i Danmark er lyset så intenst. Rundt Skagen er det også betydelig mindre regn enn andre steder i Danmark.

De 9 beste feriehusene for familier i Skagen

Blant topp ti attraksjoner i Skagen finnes Grenen, Skagens Museum, The sand-covered church og Skagen bamsemuseum.

Grenen troner øverst på listen over attraksjoner. Stedet er et must blant besøkende. Ved Grenen møtes de to havene Skagerrak og Kattegat, og det er også Danmarks nordligste punkt. Et besøk på Skagen bamsemuseum er hyggelig for både barn og voksne, og de kan også tilby overnatting på sitt eget bamsehotell:)

1. Feriehus: Lyngså, Skagen området, Nordjylland – 6 Personer

Feriehus: Lyngså, Skagen området, Nordjylland  - 6 Personer
Feriehus: Lyngså, Skagen området, Nordjylland – 6 Personer

Lyst og moderne feriehus som ligger i en blindvei ca. 300 m fra stranden og ca. 400 m fra dagligvarebutikk. Huset har komfortable møbler, et romslig kjøkken / spisestue med vedovn og et velutstyrt kjøkken. Stort bad med gulvvarme og tre romslige soverom med god skapplass. Huset har sørvendt terrasse. Det tilbys også en trampoline brukt på egen risiko / forsikring. Området er rolig og tilbyr strand, sjø, skog og mark.

Velg datoer for å se priser.

2. Feriehus: Lyngså, Skagen området, Nordjylland – 6 personer

Feriehus: Lyngså, Skagen området, Nordjylland - 6 personer
Feriehus: Lyngså, Skagen området, Nordjylland – 6 personer

En sjarmerende og godt vedlikeholdt tømmerhytte som ligger på en stor, bortgjemt naturtomt. Den ligger i nærheten av en vakker barnevennlig strand i Lyngså og har kort vei til Sæby. Hytta er innredet med tre store soverom, et romslig bad med gulvvarme samt et åpent kjøkken med tilknytning til spisestue og stue. Det finnes vaskemaskin, vedovn og varmepumpe i hytta. Fra stua er det direkte tilgang til terrassen, som følger huset rundt, og hvor det alltid er mulighet for å finne sol, ly eller skygge. Her kan man også nyte en grillkveld. Det tilbys også en trampoline brukt på egen risiko / forsikring.

Sjekk tilgjengelighet hos DanCenter.

3. Feriehus: Lyngså, Skagen området, Nordjylland – 6 personer

Feriehus: Lyngså, Skagen området, Nordjylland - 6 personer
Feriehus: Lyngså, Skagen området, Nordjylland – 6 personer

Et feriehus som ligger i naturskjønne og rolige omgivelser, omgitt av en rekke barnevennlige sandstrender, skog og mark. Huset ligger på en stor naturtomt ca. 400 m fra sandstrand og sesongbutikk. Det er smakfullt innredet med stilige farger og detaljer, og har et velutstyrt kjøkken. Terrassen er sørvendt og delvis overbygget. Det er gratis trådløst internett i huset. Området er et sentralt utgangspunkt for å oppleve mange av Nordjyllands attraksjoner, som Skagen, vestkysten og Aalborg. Fiskeværet Sæby ligger ca. 10 km unna og tilbyr gode shoppingmuligheter, en koselig havn og flere restauranter.

Se flere bilder og sjekk om det er ledig.

4. Feriehus: Lyngså, Skagen området, Nordjylland – 6 Personer

Feriehus: Lyngså, Skagen området, Nordjylland - 6 Personer
Feriehus: Lyngså, Skagen området, Nordjylland – 6 Personer

Et lyst og moderne feriehus som ligger i en blindvei ca. 300 m fra stranden og matbutikken. Huset tilbyr komfortable møbler, et romslig kjøkken / spisestue med vedovn og et åpent, velutstyrt kjøkken. Spesielle paneler og godt lys gir stuen en spesiell sjarm og hygge. Inngang til entré med to soverom med god skapplass. Den sørvendte terrassen innbyr til både soling, avslapning og en hyggelig kveldsstund.

Området er rolig og tilbyr strand, sjø, skog og mark.

5. Feriehus: Lyngså, Skagen området, Nordjylland – 8 Personer

Feriehus: Lyngså, Skagen området, Nordjylland - 8 Personer
Feriehus: Lyngså, Skagen området, Nordjylland – 8 Personer

Et feriehus med boblebad og badstue som ligger en kort spasertur til stranden på Lyngså. Kjøkkenet er åpent og velutstyrt. Det er to bad, hvorav det ene har boblebad for 2 personer og en badstue for 4 personer. Det er tre soverom og et stort loft (med ståhøyde). Stuen har TV med satellittkanaler og gratis trådløst internett. På den store naturtomten er det lekeapparater og god plass til ballspill og lek. I tillegg har huset en koselig bålplass.

Se tilgjengelighet.

6. Feriehus: Lyngså, Skagen området, Nordjylland – 8 Personer

Feriehus: Lyngså, Skagen området, Nordjylland - 8 Personer
Feriehus: Lyngså, Skagen området, Nordjylland – 8 Personer

Et romslig tømmerhus med boblebad som ligger på en stor tomt med god mulighet til å se skogens dyr i de tidlige morgentimene. Det er tre soverom, hems og to bad, hvorav det ene har boblebad, noe som gjør huset egnet for flere familier eller venner som ønsker å tilbringe ferier sammen. Utenfor er det en stor sandbank hvor strandvolleyball kan spilles. Det er også en sandkasse.

Huset har både vaskemaskin og grill.

7. Feriehus: Lyngså, Skagen området, Nordjylland – 4 Personer

Feriehus: Lyngså, Skagen området, Nordjylland - 4 Personer
Feriehus: Lyngså, Skagen området, Nordjylland – 4 Personer

Et velholdt feriehus som ligger ved den vakre hvite sandstranden som Lyngså er så kjent for. Hytta er ikke veldig stor, men har alt du trenger for et hyggelig opphold. Det er åpen løsning mellom kjøkken og spisestue. Internettet er gratis og Netflix er installert. Huset har to soverom. Det er fin utsikt fra huset. Det er gode fiskemuligheter kun ca. 300 m unna. Området tilbyr mange friluftsaktiviteter, hvor det blant annet er mulig å leie kano.

Velg datoer for å se priser.

8. Feriehus: Lyngså, Skagen området, Nordjylland – 6 Personer

Feriehus: Lyngså, Skagen området, Nordjylland - 6 Personer
Feriehus: Lyngså, Skagen området, Nordjylland – 6 Personer

Et innbydende feriehus som ligger i naturskjønne, rolige omgivelser nær en nydelige sandstrand. Feriehuset er godt vedlikeholdt og kontinuerlig renovert, og tilbyr blant annet et stort kjøkken / spisestue med spiseplass og tilgang til en delvis overbygget, sørvendt terrasse. Kjøkkenet er funksjonelt og velutstyrt. Huset har 3 romslige soverom, gratis internett og utenfor finnes det husker, sandkasse, og det er god plass til lek. Plassering av huset har et godt utgangspunkt for utflukter, f.eks. en tur til Skagen, Oceanarium i Hirtshals, en båttur til Læsø eller shopping og dyrehagen i Aalborg. Den koselige havnebyen Sæby ligger ca. 10 km fra huset og tilbyr gode shoppingmuligheter og restauranter.

Les mer.

9. Feriehus: Lyngså, Skagen området, Nordjylland – 6 Personer

Feriehus: Lyngså, Skagen området, Nordjylland - 6 Personer
Feriehus: Lyngså, Skagen området, Nordjylland – 6 Personer

Et lyst feriehus beliggende i det naturskjønne området Lyngså på en stor tomt og kun 1 km fra den barnevennlige stranden. Feriehuset er moderne innredet i lyse farger og har kjøkken / spisestue med stor spiseplass i åpen løsning til stue. Fra spisestuen er det en utgang til terrassen, hvor det er god plass til å slappe av, nyte solen og mulighet for å grille. Huset har et romslig bad med dusj, gulvvarme og vaskemaskin, tre soverom og en hems.

I tillegg kan sykler og barnevogn låses inn i et skur utenfor.

Toppliste

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.