Credit and copyright Asgeir Helgestad - VisitNorway.com
Norge Reisemål

Hoteller i Dovrefjell

Credit and copyright – Asgeir Helgestad – VisitNorway.com

Hotellene på denne siden kan du booke her

Her har vi samlet de beste hotellene som ligger i nærheten av Dovre Nasjonalpark. Midt mellom Dovrefjell og Rondane, ligger Dovre Nasjonalpark. I dette området er opplevelsene store og naturen majestetisk.Dovre nasjonalpark er en norsk nasjonalpark beliggende i fjellområder nord i Innlandet; mellom Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark og Rondane nasjonalpark; sammen med disse og andre verneområder utgjør parken et nærmest sammenhengende verneområde fra Sunndalsfjellene i nordvest til Ringebufjellet i sørøst.

De beste hotellene ved Dovrefjell

Dovregubbens Hall

Dovregubbens Hall
Dovregubbens Hall

Midt i hjerte av Dovrefjell, mellom vakre Vålåsjø og Avsjø, like ved E6 og 20 km nord for Dombås, ligger Dovregubbens Hall med sin særpregede atmosfære. Tunet og bygningene i gudbrandsdalsstil har en 100-årig historie og har holdt på tradisjonene. Det merker du spesielt når du kommer innendørs og får se interiøret som gir en lun og hjemmekoselig stemning. Vi på Dovregubbens Hall tilbyr hjemmelaget mat i kafèen, servering til selskap og grupper i Peisestua og Hallen, overnatting i hus og leiligheter og suvenirbutikk. Velkommen!

Les mer hos Expedia.no

Dombås Hotel

Dombås Hotel
Dombås Hotel

Dette hotellet ligger i Dombås sentrum, 700 meter over havet, ved foten av Dovrefjell. Dombås skisenter ligger 2,3 km fra hotellet. Dombås hotell ligger på vestsiden av Dombås sentrum. Selve hotellet består av to fløyer som er bygd sammen. Den ene fløyen, også kalt gamlefløyen er fra 1970-tallet bestående av 54 dobbeltrom og 5 familierom. Hovedbygget også kalt nyfløen består av 40 rom fordelt mellom enkeltrom, dobbeltrom, familierom og suiter. Her er også resepsjonen, spisesal, bar og konferanserom. I tillegg til hotellet har vi også ett eget motell (Dombåstun) som ligger 200-300 meter bak hotellet. Her har vi 18 nyrenoverte motellrom. Innsjekk, frokost og utsjekk er på hotellet.

Besøk hotellet her

Trolltun Hotel

Trolltun Hotel

Velkommen til eventyrlige Trolltun. Hotellet holder til på Dombås, i naturskjønne omgivelser. Dette vertshuset ligger i Dombås, med utsikt over fjellstrekningen Dovrefjell. Her finner du Trolltun gjestegård hvor du kan bo og spise godt mens du utforsker alle de spennende opplevelsene i nærområdet. Med kort avstand til både skiarena, langrennsløyper og alpinanlegg ligger det meste til rette for at du får et flott opphold på Trolltun Hotell. Huser også Dombås fjellskole, som er en leirskole som tilbyr aktivitetsfylte uker til elever fra hele landet.

til hotellets hjemmeside

Hytter Dombås

Hytter Dombås
Hytter Dombås

Hytter Dombås ligger i Dovre, med forbindelse til et kjøpesenter. Et av lokalt landemerke er Snøhetta utsiktspunkt, mens Dovrefjell-Sunndalsfjella nasjonalpark og Rondane nasjonalpark kan friste med vakre naturomgivelser. Opplev naturen i området med en villmarkssafari, eller bli med på en kjøretur blant dyrelivet eller viltkikking. 

Sjekk tilgjengelighet.

Quality Hotel Skifer

Quality Hotel Skifer
Quality Hotel Skifer

Quality Hotel Skifer ligger i sentrum av Oppdal, 545 meter over havet, omgitt av fjellområdet Trollheimen og Dovre nasjonalpark. Fra hotellet er det kort vei til både buss- og jernbanestasjon, og rett utenfor hotelldørene venter kjøpesenter, restauranter, kultursenter med kino, bibliotek, badeanlegg og mye mer. Quality Hotel Skifer ligger sentralt midt i Oppdal, to timer til Trondheim. Den heftige naturen omgir hotellet med sine 176 rom, konferanseavdeling, restaurant og velværeavdeling. Et perfekt sted for både jobb og ferie.

Les mer og sjekk tilgjengelighet.

Toppliste

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.