Siste nytt Uncategorized

Velg riktig kjøkkenkniv

Velg riktig kjøkkenkniv. En god kokkekniv er skarp, og den skal ha god balanse og det er viktig at du får et god grep om håndtaket. Det kan være en god idé å skaffe et knivsett med tre eller flere kniver i ulike størrelser.

Om du har en skikkelig skarp og solid kjøkkenkniv blir det morsommere å lage mat. Her er noen av våre bestselgere.

Urtekniv

Urtekniv med buet blad er skapt til pillearbeidet. Med urtekniven kan du utføre oppgaver på kjøkkenet med stor nøyaktighet. Den er godt egnet for å skrelle, kutte og skjære mindre frukt og grønnskaker.

Filetkniver

En god filetkniv gjør fileteringen av fisk enklere. Filetkniven skal være skarp og spiss, slik at du kommer til de små bena uten å ødelegge maten. Her hos The Smartstore finner du kvalitetsprodukter i alle prisklasser.

Brødkniver

Kombinasjonen perfekte tagger og utmerket skarphet gjør at brødkniven glir lett og smidig gjennom alle typer brød.

Grønnsakskniver

Det finnes mange gode grønnsakskniver. Knivene hjelper deg å raskt og enkelt hakke opp grønnsaker, poteter og andre varer. Du vil se at det finnes mange varianter av Ngrønnsaksknivene. Noen kniver er svært store, andre er mindre og brukes til pirkejobber med de minste grønnsakene. Her har vi samlet et godt utvalg av grønnsakskniver i forskjellige prisklasser fra mange forskjellige produsenter.

Se alle grønnsakskniver.

Sjekk også disse leverandørene av grønnsaskniver: Fiskars, Global, MAC, Zwilling.

Trancherkniver

Å tranchere er å skjære opp et stykke kjøtt, en kylling eller en stek før den skal serveres. Noen ganger vil du servere tynne skiver, andre ganger må du skjære opp centimetertykke kjøttskiver. Her er noen av de beste knivprodusentene av trancherkniver fra Europa, Japan og Kina.

Knivslipere

En skarp kniv er et av de viktigste redskapene på kjøkkenet. Selv om man har gode kniver hjemme, så spiller det ikke noen stor rolle om kniven er god dersom den er sløv. I listen under har vi satt sammen noen knivslipere som egner seg enten du skal slipe store tykke kjøzttkniver, til små tynne kniver.

Knivsett

Det er ofte rimeligere å kjøpe et bra knivsett enn å kjøpe knivene enkelvis.
Vi har satt sammen knivsett med en god blanding av de mest nødvendige knivene, og de som har fått best tilbakemeldinger av våre kunder.

Toppliste

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.