Uncategorized

Hårolje – for ekstra glans og fuktighet

Hvis du føler at håret ditt krever mer fuktighet, eller det vanlige krem- eller stylingproduktet tynger håret ditt, kan det være lurt å vurdere en hårolje. Noen ganger blir håroljer oversett av frykt for at håret skal se fettete eller uflidd ut, men sannheten er at alle typer hår kan ha nytte av en olje. Det viktige er å finne den typen som passer ditt hår best. For tykkere hårtyper og noen krøller kan rike oljer som kaldpresset ricinus eller kokosnøttolje brukes som en luksuriøs behandling over natten. Har du fint hår kan det ha nytte av en ultralett, nesten usynlig olje som ikke vil tynge det ned etter styling, men vil gjøre det glansfullt og holde håret på plass.

Ulike håroljer har blitt brukt til mange forskjellige formål som hårvekst, helse, tørrhet, hodebunn eller for å fikse skadet hår. Håroljer skal tilføre ekstra glans til håret, og samtidig virke pleiende og fuktende. I tillegg er de fantastiske for krusete, frizzy og tørt hår. Med litt olje i blir håret også lettere å gre.

Er du plaget med fet hodebunn påfører du bare håroljen i tuppene, og oppover langs lengdene. Noen oljer skal påføres vått hår, andre i håndkletørket hår. Ha litt olje i håndflaten, fordel den jevnt i lengdene og style som vanlig.

Under finner du tips til noen gode håroljer:

Toppliste

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.