Bøker, Reiseprodukter

Det tapte kontinent, Bill Bryson

Det tapte kontinent Bryson, Bill

 

Det tapte kontinent Bryson, Bill

Det tapte kontinent
Bryson, Bill

«Jeg kommer fra Des Moines. Noen må jo det også.»

«Når du kommer fra Des Moines, enten aksepterer du dette uten videre og flytter sammen med en pike fra stedet som heter Bobbi og får deg jobb på Firestone-fabrikken og bor der til evig tid, eller så tilbringer du hele oppveksten med å stønne over hvilket høl Des Moines er og at du nesten ikke kan vente til du flytter ut, og så flytter du sammen med en pike fra stedet som heter Bobbi og får deg jobb på Firestone-fabrikken og bor der til evig tid. Det er nesten aldri noen som flytter.

Grunnen til det er at Des Moines er et av de sterkeste narkotiske stoffene menneskeheten kjenner til. » Så snart han var gammel nok, forlot imidlertid Bill Bryson sin fødeby .; Des Moines, Iowa .; og reiste ut i verden. Det har gjort ham til verdens mest berømte forfatter av reiseskildringer.

I USA. Det tapte kontinent vender han tilbake til sitt hjemsted og legger ut på jakten etter en imaginær, liten by ved navn Amalgam .; den lille, vennlige amerikanske småbyen hvor alle filmer og tv-serier utspilte seg på femti- og sekstitallet, hvor alle kjenner alle, solen skinner og tilværelsen er i orden.

[maxbutton id=»3″]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.