De 6 beste hotellsøkemotorene (2023)

f038f496 z

De beste hotellsøkemotorene:

Oppdag de beste hotellsøkemotorene for 2023 og sikre deg den perfekte overnattingen til din neste reise! Vi har samlet en liste over de mest pålitelige og anerkjente nettstedene som vil hjelpe deg med å finne det ideelle hotellet. Sjekk ut våre anbefalinger nedenfor og få en komfortabel og minneverdig opplevelse:

Hotels.com 🔥🔥
Den ultimate hotellbestillingssiden med et fantastisk belønningsprogram. 

Hostelworld
Beste bestillingsside for vandrerhjem, perfekt for reisende på et budsjett.

Booking.com
Størst utvalg av hoteller og leiligheter over hele verden.

Vrbo
Beste bestillingsside for ferieboliger, tilbyr et bredt spekter av unike og luksuriøse overnattingssteder.

Skyscanner
Finn de billigste hotellene med Skyscanners omfattende søkemotor.

KAYAK
Mest brukervennlige hotellbestillingsside som gir enkel tilgang til de beste tilbudene.

Orbitz
Beste hotellbestillingsside for LGBTQIA+ reisende, sikrer et inkluderende og mangfoldig utvalg av overnattingssteder.

Expedia 🔥
Bestill hotell og spar stort på feriepakker. 

Hotwire
Hemmelige avtaler på hoteller gir deg fantastiske rabatter på førsteklasses overnatting.

Trivago 🔥🔥
Beste metasøk hotellbestillingsside for å sammenligne priser og finne det beste tilbudet.

Agoda
Beste nettside for å bestille hoteller i Asia, med et bredt utvalg av overnattingssteder i hele regionen.

Priceline
Beste hotellbestillingsside med beste prisgaranti, sikrer deg den laveste prisen på overnatting.

Momondo 🔥
Beste nettside for å sammenligne hotellpriser og finne de beste tilbudene. 

Travelocity
Bestill hoteller og fly samtidig for å spare penger på din reise.

Google Hotels
Beste allround hotellbestillingsside som gir deg omfattende informasjon og enkel bestilling.

HotelTonight
Beste hotellbestillingsside for siste minutt bestillinger, få fantastiske tilbud på korte varighet.

Hopper
Følg med på billige hotelltilbud og spar penger på din neste reise.

Ikke gå glipp av de beste hotelltilbudene i 2023! Klikk deg gjennom vår liste og velg den hotellsøkemotoren som passer best for deg. Enten du er ute etter luksus eller budsjettvennlige alternativer, er det en løsning som passer for enhver reisende. Sørg for at oppholdet ditt blir perfekt ved å bruke disse pålitelige nettstedene til å finne ditt ideelle hotell. Klar til å begynne å planlegge din drømmereise?

*Merk at alle hotellsøkemotorene også har et bredt utvalg av alternativer i Nord-Amerika, Sør-Amerika, Afrika og Australia, slik at du kan finne den perfekte overnattingen uansett hvor du planlegger å reise.

Her er noen gode tips for å finne de beste prisene på alle de 6 hotellsøkemotorene:

Når det kommer til å finne den beste hotellsøkemotoren kan være en utfordrende oppgave med så mange alternativer å velge mellom.

Vi har gjort det enklere for deg ved å sammenligne og rangere de 6 beste hotellsøkemotorene basert på deres prisnivå, antall hoteller, brukervurderinger, mobilvennlighet og tilgjengelighet på språk.

Enten du er på jakt etter en rimelig eller luksuriøs ferie, kan du være trygg på at disse hotellsøkemotorene vil gi deg en enkel og effektiv måte å finne det perfekte stedet å bo.

941d29ea z

 1. Sjekk priser på flere datoer: Prisene på hoteller kan variere sterkt avhengig av dato, så det kan lønne seg å sjekke priser på flere datoer for å finne de beste tilbudene.

 2. Bruk filterfunksjonen: Alle de 6 hotellsøkemotorene har filterfunksjoner som lar deg finjustere søket ditt basert på dine preferanser og behov. Dette kan inkludere filter for pris, beliggenhet, fasiliteter og mye mer. Bruk disse filterne for å finne de beste tilbudene som passer dine kriterier.

 3. Abonner på nyhetsbrev: Mange av disse hotellsøkemotorene sender ut nyhetsbrev med eksklusive tilbud og rabattkoder til abonnenter. Abonner på nyhetsbrevet til hotellsøkemotorene du bruker oftest for å få tilgang til de beste tilbudene.

 4. Bruk appen: De fleste hotellsøkemotorer har en mobilapp som gir deg tilgang til de samme tilbudene som på nettstedet, men med ekstra funksjoner som spesielle tilbud og eksklusive rabatter. Last ned appen og bruk den til å finne de beste tilbudene mens du er på farten.

 5. Se etter skjulte skatter: Noen hotellsøkemotorer tilbyr «skjulte skatter» eller «hemmelige tilbud» som ikke er tilgjengelige på andre hotellsøkemotorer. Disse tilbudene kan være vanskelige å finne, men de kan gi deg store besparelser. Sjekk om hotellsøkemotorene du bruker har en skjulte skatter-funksjon, og søk etter disse tilbudene for å få de beste prisene.

 6. Bestill tidlig: Hvis du har en bestemt destinasjon og dato i tankene, kan det lønne seg å bestille tidlig for å sikre deg de beste tilbudene. Mange hoteller tilbyr også early bird-rabatter, så det kan lønne seg å sjekke ut tilbudene tidlig for å få de beste prisene.

Med disse tipsene bør du være godt rustet til å finne de beste prisene på alle de 6 hotellsøkemotorene og få mest mulig ut av din reiseopplevelse!

Kort om de 6 beste hotellsøkemotorene

 1. Hotels.com: Hotels.com har et rewardsprogram kalt «Hotels.com Rewards» som gir deg en gratis natt for hver 10. natt du bestiller gjennom deres nettside. De har også en prisgaranti som sikrer at du alltid vil få den laveste prisen for ditt hotellopphold. Det kan være lurt å bestille hotellrommet ditt utenfor høysesongen for å få de beste prisene.

 2. Trivago: Trivago gir deg muligheten til å sammenligne priser fra forskjellige hotellsøkemotorer på ett sted, slik at du enkelt kan finne det beste tilbudet. De har også en «hotel manager» -funksjon som lar deg følge med på prisendringer og tilgjengelighet på hoteller. Det kan være lurt å bestille rommet ditt på forhånd for å få de beste prisene.

 3. Expedia: Expedia har et rewardsprogram kalt «Expedia Rewards» som gir deg poeng for hver bestilling gjennom deres nettside. Disse poengene kan brukes til å få rabatter på fremtidige hotellbestillinger. De har også en prisgaranti som sikrer at du alltid vil få den beste prisen på ditt hotellopphold. Det kan være lurt å bestille rommet ditt utenfor høysesongen for å få de beste prisene.

 4. Booking.com: Booking.com tilbyr et rewardsprogram kalt «Genius Program» som gir deg rabatter på hoteller og andre fordeler når du bestiller gjennom deres nettside. De har også en mobilapp som gir deg tilgang til eksklusive tilbud og rabatter. Det kan være lurt å bestille rommet ditt på forhånd for å få de beste prisene.

 5. Kayak: Kayak tilbyr «prisvarsling» -funksjonen, som lar deg sette opp varsler for å motta e-post eller mobilvarsel når prisen på et hotellopphold går ned. De tilbyr også eksklusive tilbud og rabatter til abonnenter av deres nyhetsbrev. Det kan være lurt å bestille rommet ditt utenfor høysesongen for å få de beste prisene.

 6. Agoda: Agoda tilbyr et rewardsprogram kalt «PointsMAX» som lar deg opptjene belønninger og poeng når du bestiller hotell på deres nettside. Disse poengene kan brukes til å få rabatter på fremtidige hotellbestillinger. De tilbyr også en «Best Price Guarantee» som sikrer at du alltid vil få den beste prisen på ditt hotellopphold. Det kan være lurt å bestille rommet ditt utenfor høysesongen for å få de beste prisene.

Bruk disse tipsene for å få mest mulig ut av din hotellsøking på de 6 beste hotellsøkemotorene. Husk å sjekke rewardsprogrammene og bestill på riktig tidspunkt av året for å få de beste prisene og ekstra fordeler. Lykke til

Se også våre utvalgte hoteller og reisemål

Slik finner du de beste hotellprisene på Hotels.com

Screen Shot 2017 06 07 at 13.50.03

Hotels.com er en av verdens ledende hotellbookingnettsteder, og tilbyr et bredt utvalg av overnattingsmuligheter over hele verden. Med over 500 000 hoteller og overnattingstilbud i mer enn 200 land, er Hotels.com en av de mest omfattende tjenestene for hotellbooking på nettet. Enten du planlegger en ferie, en forretningsreise eller en spontan helgetur, kan Hotels.com hjelpe deg med å finne den perfekte overnattingsløsningen for deg og ditt reisefølge. Les videre for å lære mer om hvordan du kan finne de beste hotellprisene på Hotels.com og spare penger på dine neste hotellbestillinger.

 1. Bruk prisvarsler: Hotels.com tilbyr prisvarsler som lar deg holde øye med prisendringer på hotellene du er interessert i. Du kan angi et prisvarsel for en bestemt dato eller et bestemt hotell, og Hotels.com vil varsle deg hvis prisen går ned.

 2. Bruk kupongkoder: Hotels.com tilbyr ofte kupongkoder som gir deg ekstra rabatt på hotellprisene. Sjekk nettstedet deres for tilgjengelige kupongkoder eller meld deg på nyhetsbrevet deres for å motta tilbud og kampanjer.

 3. Bestill tidlig: Hvis du vet når og hvor du vil reise, kan det lønne seg å bestille hotellrommet ditt tidlig. Hotels.com tilbyr ofte lavere priser for tidlig bestilling.

 4. Bruk belønningsprogrammet: Hotels.com tilbyr et belønningsprogram kalt «Hotels.com Rewards». Dette programmet gir deg en gratis hotellovernatting for hver 10. overnatting du bestiller gjennom Hotels.com. Du kan også tjene poeng som kan brukes til å få rabatt på fremtidige bestillinger.

 5. Sammenlign priser: Sjekk prisene på Hotels.com mot priser på andre hotellbookingnettsteder eller direkte på hotellenes egne nettsteder. Du kan finne bedre tilbud eller kampanjer på andre nettsteder, eller du kan kontakte hotellet direkte for å forhandle om en bedre pris.

 6. Vær fleksibel: Hvis du kan være fleksibel med reisedatoene dine, kan du finne bedre priser på Hotels.com. Prisene varierer avhengig av tilgjengelighet og etterspørsel, så det kan lønne seg å justere reiseplanene dine for å få en bedre pris.

Protips

Et skikkelig bra protips for Hotels.com er å melde seg på Hotels.com Rewards-programmet. Dette programmet gir deg en gratis hotellovernatting for hver 10. overnatting du bestiller gjennom Hotels.com. I tillegg kan du tjene poeng på hver bestilling, og disse poengene kan brukes til å få rabatt på fremtidige bestillinger. Du kan også få tilgang til eksklusive tilbud og kampanjer som bare er tilgjengelige for medlemmer av Hotels.com Rewards-programmet. Dette kan bidra til å redusere kostnadene for reisen din og hjelpe deg med å spare penger på hotellopphold.

Hvordan løse inn bonusovernattinger hos Hotels.com?
For å løse inn bonusovernattinger på Hotels.com, må du først opprette en Hotels.com Rewards-konto. Når du har opprettet kontoen din og fullført 10 overnattinger gjennom Hotels.com, vil du motta en gratis overnatting som kan brukes på et hvilket som helst hotell på Hotels.com. Du kan enkelt løse inn bonusovernattingen ved å logge inn på din Hotels.com Rewards-konto og velge «bruk gratis overnatting» -alternativet ved utsjekking.

Hvordan kontakte Hotels.com?
For å kontakte Hotels.com kundeservice, kan du ringe deres internasjonale nummer +1 682-605-3200. Du kan også finne kontaktinformasjon på deres nettside under «Kontakt oss» -seksjonen. Kundeservice er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken og kan hjelpe deg med spørsmål angående hotellbestillinger, endringer eller kanselleringer.

Som en del av Expedia Group, har Hotels.com tilgang til et bredt spekter av hoteller og overnattingssteder over hele verden. Med deres prisgaranti og rewardsprogram, kan du være sikker på at du alltid vil få den beste prisen og ekstra fordeler når du bestiller hotellopphold gjennom Hotels.com.

Prissammenligning på alt av kofferter >>

Slik finner du de beste hotellprisene på Trivago

Trivago er en populær søkemotor for hotellbooking som gjør det enkelt å finne overnatting til de beste prisene. Uansett om du planlegger en ferie, en forretningsreise eller en spontan helgetur, kan Trivago hjelpe deg med å finne rimelige hotellrom over hele verden. Her er noen av de beste tipsene for å skaffe billige hoteller på Trivago:

 1. Bruk filtreringsverktøyet: Trivago har et kraftig filtreringsverktøy som lar deg begrense søket ditt etter pris, beliggenhet, fasiliteter og andre kriterier. Ved å bruke dette verktøyet kan du enkelt finne hoteller som passer til budsjettet ditt.

 2. Sammenlign priser: Trivago sammenligner priser fra en rekke hotellbookingnettsteder, og viser deg de beste tilbudene på ett sted. Søk etter hoteller på Trivago og sammenlign prisene for å finne den beste avtalen.

 3. Bruk prisvarsler: Trivago tilbyr prisvarsler som lar deg holde øye med prisendringer på hotellene du er interessert i. Du kan angi et prisvarsel for en bestemt dato eller et bestemt hotell, og Trivago vil varsle deg hvis prisen går ned.

 4. Bestill utenfor høysesongen: Hvis du kan være fleksibel med reisedatoene dine, kan det lønne seg å bestille hotellrommet ditt utenfor høysesongen. Prisene varierer avhengig av tilgjengelighet og etterspørsel, så det kan lønne seg å justere reiseplanene dine for å få en bedre pris.

 5. Meld deg på nyhetsbrevet: Trivago sender ut nyhetsbrev med tilbud og kampanjer på hoteller over hele verden. Meld deg på nyhetsbrevet deres for å få tilgang til eksklusive tilbud og rabatter på hotellrom.

Med disse tipsene kan du finne de beste hotellprisene på Trivago og spare penger på dine neste hotellbestillinger.

Slik finner du de beste hotellprisene på Expedia.no​

Expedia er en av verdens største online reisebyråer, som tilbyr hotellbooking, flybilletter, leiebiler og feriepakker. Her er noen av de beste tipsene for å skaffe billige hoteller på Expedia:

 1. Bruk filtreringsverktøyet: Expedia har et kraftig filtreringsverktøy som lar deg begrense søket ditt etter pris, beliggenhet, fasiliteter og andre kriterier. Ved å bruke dette verktøyet kan du enkelt finne hoteller som passer til budsjettet ditt.

 2. Bruk kupongkoder: Expedia tilbyr ofte kupongkoder som gir deg ekstra rabatt på hotellprisene. Sjekk nettstedet deres for tilgjengelige kupongkoder eller meld deg på nyhetsbrevet deres for å motta tilbud og kampanjer.

 3. Bruk belønningsprogrammet: Expedia tilbyr et belønningsprogram kalt «Expedia Rewards». Dette programmet gir deg poeng for hver hotellbestilling, flybillett eller leiebil du bestiller gjennom Expedia. Du kan også tjene poeng på aktiviteter og utflukter. Disse poengene kan brukes til å få rabatt på fremtidige bestillinger.

 4. Sammenlign priser: Expedia sammenligner priser fra en rekke hotellbookingnettsteder og viser deg de beste tilbudene på ett sted. Søk etter hoteller på Expedia og sammenlign prisene for å finne den beste avtalen.

 5. Bestill tidlig: Hvis du vet når og hvor du vil reise, kan det lønne seg å bestille hotellrommet ditt tidlig. Expedia tilbyr ofte lavere priser for tidlig bestilling.

 6. Vær fleksibel: Hvis du kan være fleksibel med reisedatoene dine, kan du finne bedre priser på Expedia. Prisene varierer avhengig av tilgjengelighet og etterspørsel, så det kan lønne seg å justere reiseplanene dine for å få en bedre pris.

Et skikkelig bra protips for Expedia er å laste ned Expedia-appen på smarttelefonen din. Appen gir deg tilgang til eksklusive tilbud og kampanjer som ikke er tilgjengelige på nettsiden. Du kan også bruke appen til å bestille hotellrom, flyreiser, leiebiler og aktiviteter på farten, og få tilgang til reiseplanen din når du trenger den. Appen gir deg også varsler om prisendringer på hotellene du har lagret eller booket, slik at du kan få de beste tilbudene og spare penger på reisen din.

Med disse tipsene kan du finne de beste hotellprisene på Expedia og spare penger på dine neste hotellbestillinger.

Slik finner du de beste hotellprisene på Booking.com

Booking.com er en av verdens største hotellbookingnettsteder, som gir deg tilgang til over 28 millioner overnattingsmuligheter i over 228 land og territorier. Her er noen av de beste tipsene for å skaffe billige hoteller på Booking.com:

 1. Bruk filtreringsverktøyet: Booking.com har et kraftig filtreringsverktøy som lar deg begrense søket ditt etter pris, beliggenhet, fasiliteter og andre kriterier. Ved å bruke dette verktøyet kan du enkelt finne hoteller som passer til budsjettet ditt.

 2. Sammenlign priser: Booking.com sammenligner priser fra en rekke hotellbookingnettsteder, og viser deg de beste tilbudene på ett sted. Søk etter hoteller på Booking.com og sammenlign prisene for å finne den beste avtalen.

 3. Bruk kupongkoder: Booking.com tilbyr ofte kupongkoder som gir deg ekstra rabatt på hotellprisene. Sjekk nettstedet deres for tilgjengelige kupongkoder eller meld deg på nyhetsbrevet deres for å motta tilbud og kampanjer.

 4. Bruk Genius-programmet: Booking.com har et belønningsprogram kalt «Genius». Dette programmet gir deg rabatter på hotellpriser, gratis oppgraderinger og andre fordeler. Jo flere bestillinger du gjør gjennom Booking.com, jo høyere blir Genius-statusen din og jo flere fordeler får du.

 5. Bestill utenfor høysesongen: Hvis du kan være fleksibel med reisedatoene dine, kan det lønne seg å bestille hotellrommet ditt utenfor høysesongen. Prisene varierer avhengig av tilgjengelighet og etterspørsel, så det kan lønne seg å justere reiseplanene dine for å få en bedre pris.

Protips

Et bra protips for Booking.com er å aktivere prisvarsler på hotellene du er interessert i. Dette vil sende deg en e-post når prisen for hotellet går ned, slik at du kan bestille til den lavere prisen og spare penger. Du kan også bruke prisvarsler til å holde øye med hoteller som er utsolgt, og motta varsel når det blir ledig kapasitet. Prisvarsler er en enkel måte å spare penger på og hjelper deg med å få de beste prisene på hotelloppholdet ditt.

Med disse tipsene kan du finne de beste hotellprisene på Booking.com og spare penger på dine neste hotellbestillinger.

Fem tips for å finne rimelige overnattingsalternativer for en familie på 3, 4 eller 5

Å reise med barn kan være en dyr affære, spesielt når det gjelder å finne passende overnattingsmuligheter for en familie på 3, 4 eller 5. Men med noen smarte triks kan du finne gode tilbud og spare penger på din neste familieferie. Her er noen tips for hvordan barnefamilier kan skaffe seg de beste prisene for overnatting:

 1. Velg hoteller med familierom: Mange hoteller tilbyr familierom med mer plass og fasiliteter enn standardrom. Ved å velge en familierom kan du spare penger i forhold til å bestille to separate rom. Søk etter hoteller som tilbyr denne romtypen når du bestiller.

 2. Book utenfor høysesongen: Prisene på hotellrom kan variere avhengig av sesong og etterspørsel. Hvis du kan være fleksibel med reisedatoene dine, kan det lønne seg å reise utenfor høysesongen. Dette kan gi deg lavere priser og bedre tilbud på hotellrom.

 3. Søk etter pakketilbud: Mange hotellbookingnettsteder tilbyr pakketilbud med flyreiser, hotellrom og andre aktiviteter inkludert. Dette kan være en god måte å spare penger på, spesielt hvis du bestiller for en større familie.

 4. Bruk rabattkoder og kampanjer: Sjekk bookingnettsteder og hotellenes egne nettsider for rabattkoder og kampanjer som kan gi deg ekstra besparelser. Mange hotellbookingnettsteder tilbyr også spesifikke rabatter for barnefamilier.

 5. Book tidlig: Ved å bestille hotellrom i god tid før reisen kan du få bedre priser og større utvalg av romtyper. Dette er spesielt viktig hvis du reiser med en større familie og trenger å bestille flere rom eller en spesiell romtype.

Protips: Kontakt hotellene direkte!

Et godt protips for å finne rimelige overnattingsalternativer for en familie på 3, 4 eller 5 er å kontakte hotellene direkte for å be om spesialtilbud eller rabatter. Noen ganger kan hotellene tilby spesielle priser eller pakker for større familier som ikke er tilgjengelige på bookingnettsteder. Du kan også spørre om muligheten for å oppgradere til et større rom eller suite til en rabattert pris. Ved å kontakte hotellene direkte kan du kanskje få bedre tilbud enn det du kan finne på nettet, og samtidig få mer personlig service og oppmerksomhet fra hotellets personale.

Jeg håper disse tipsene hjelper deg å finne rimelige overnattingsalternativer for din neste familieferie!

Bestille direkte fra hotellet eller bruke hotellsøkemotor? Fordeler og ulemper du bør vurdere

Spørsmålet om det lønner seg å bestille direkte fra hotellet eller bruke en hotellsøkemotor er et vanlig spørsmål blant reisende. Det er fordeler og ulemper med begge alternativene som man bør vurdere før man tar en beslutning. Når du bestiller direkte fra hotellet, kan du noen ganger få bedre rompriser og andre fordeler som kan inkludere gratis frokost, parkering eller Wi-Fi. Du kan også ha en mer personlig opplevelse og ha muligheten til å be om spesifikke behov og preferanser direkte til hotellet.

På den andre siden kan hotellsøkemotorer gi deg en mer omfattende oversikt over hoteller og overnattingssteder i området du ønsker å besøke. Du kan filtrere resultatene etter pris, beliggenhet, fasiliteter og mer for å finne det perfekte overnattingsstedet som passer til dine behov og budsjetter. Søkemotorer kan også gi deg tilgang til spesielle tilbud og rabatter som kan gi deg muligheten til å spare penger på hotelloppholdet.

Det er imidlertid viktig å merke seg at det ikke alltid er en klar vinner mellom å bestille direkte fra hotellet eller bruk av hotellsøkemotor. Noen ganger kan du finne bedre avtaler og priser ved å bestille direkte fra hotellet, mens andre ganger kan hotellsøkemotorer gi deg den beste avtalen. Det kan også avhenge av reisemålet, reisesesongen og hvor lenge du planlegger å bli.

Uansett hva du velger, bør du alltid sjekke hotellomtaler og rangeringer fra andre reisende for å få en bedre forståelse av hva du kan forvente deg fra hotellet eller overnattingsstedet.

Noen ganger når det kan lønne seg å bestille direkte fra hotellets hjemmeside:

Selv om det kan være fordelaktig å bestille fra en hotellsøkemotor eller en kjede, kan det også lønne seg å vurdere lokale hoteller og bestille direkte fra dem. Ved å gjøre det kan man ofte få bedre tilbud og spesialpriser, spesielt hvis man bestiller utenom høysesongen.

I Norge er det flere lokale hoteller som kan være verdt å sjekke ut. Et eksempel er Thon Hotel Jølster, som ligger i Sogn og Fjordane. Dette hotellet tilbyr ulike pakkeløsninger som inkluderer overnatting, frokost og aktiviteter i området. Det kan også være lurt å sjekke ut mindre hoteller og pensjonater langs kysten, spesielt hvis man ønsker en mer autentisk opplevelse.

Blandt de lokale hotellene i Europa kan det lønne seg å sjekke ut Hotel Indigo Berlin Centre Alexanderplatz i Berlin, Tyskland. Dette boutique-hotellet har en fantastisk beliggenhet og tilbyr en unik opplevelse for gjestene. De har også et eget lojalitetsprogram for gjester som bestiller direkte. I tillegg kan du sjekke ut Hotel Ares i Paris, Frankrike. Dette hotellet tilbyr en avslappet og koselig atmosfære, med flott beliggenhet i nærheten av mange turistattraksjoner. De har også en spesiell «book direkte»-fordel for gjester som bestiller direkte via deres nettside.

Til slutt, kan du vurdere Hotel Hiberia i Roma, Italia. Dette hotellet tilbyr romslige og moderne rom, og ligger i gangavstand til mange av Romas mest kjente landemerker. De tilbyr også en spesiell rabatt for gjester som bestiller direkte via deres nettside.

I USA kan det være lurt å sjekke ut mindre boutiquehoteller, spesielt i byer som San Francisco og New York. The Parker i Palm Springs, California, er et annet eksempel på et sjarmerende og unikt hotell som kan være verdt å sjekke ut. Ved å bestille direkte fra disse hotellene kan man ofte få bedre priser og tilbud, og man støtter samtidig lokale virksomheter.

Direktebestilling fra hotellkjede eller hotellsøkemotor: Hva lønner seg egentlig?

Når du planlegger hotellbestilling, kan det være forvirrende om du skal bestille direkte fra en hotellkjede eller bruke en hotellsøkemotor. Det er fordeler og ulemper ved begge alternativene som man bør vurdere før man tar en beslutning. Når du bestiller direkte fra en hotellkjede, kan du noen ganger få fordeler som kan inkludere lavere rompriser og andre fordeler som kan inkludere gratis frokost, parkering eller Wi-Fi. Du kan også ha en mer personlig opplevelse og ha muligheten til å be om spesifikke behov og preferanser direkte til hotellet. Eksempler på norske hotellkjeder inkluderer Nordic Choice Hotels, Thon Hotels og Scandic Hotels, mens utenlandske hotellkjeder inkluderer Hilton, Marriott, og InterContinental.

På den andre siden kan hotellsøkemotorer gi deg en mer omfattende oversikt over hoteller og overnattingssteder i området du ønsker å besøke, og de kan også gi deg tilgang til spesielle tilbud og rabatter som kan gi deg muligheten til å spare penger på hotelloppholdet. Søkemotorer kan også hjelpe deg med å sammenligne priser og fasiliteter mellom forskjellige hotellkjeder og overnattingssteder for å finne den beste avtalen for deg. Eksempler på hotellsøkemotorer inkluderer Booking.com, Hotels.com, og Expedia.

Det er viktig å merke seg at det ikke alltid er en klar vinner mellom å bestille direkte fra hotellkjeden eller bruk av hotellsøkemotor. Noen ganger kan du finne bedre avtaler og priser ved å bestille direkte fra en hotellkjede, mens andre ganger kan hotellsøkemotorer gi deg den beste avtalen. Det kan også avhenge av reisemålet, reisesesongen og hvor lenge du planlegger å bli. Uansett hva du velger, bør du alltid sjekke hotellomtaler og rangeringer fra andre reisende for å få en bedre forståelse av hva du kan forvente deg fra hotellet eller overnattingsstedet. Du kan også vurdere å bli med i hotellkjedens lojalitetsprogram for å dra nytte av spesielle tilbud og belønninger.

Screenshot 2023 02 28 at 15.45.05

Trivago

Trivago er en av verdens største hotell-søkemotorer som ble grunnlagt i Düsseldorf, Tyskland i 2005. Selskapet tilbyr en plattform som sammenligner hotellpriser fra en rekke hotell- og reisesider over hele verden, og gir brukerne muligheten til å finne de beste hotelltilbudene for deres reisebehov.

Trivago fly og hotell
Trivago tilbyr også en fly- og hotell-søkefunksjon som gir brukerne muligheten til å søke etter hotell- og flytilbud samtidig. Dette gjør det enklere og mer praktisk for brukerne å finne de beste tilbudene for deres reisebehov.

Er Trivago trygt?
Når det gjelder sikkerhet, er Trivago en trygg og pålitelig plattform for hotellbestillinger. Selskapet bruker sikre betalingsmetoder for hotellbestillinger og personlig informasjon blir behandlet og lagret på en sikker måte. Trivago har også et omfattende team av eksperter som overvåker sikkerheten og personvernet til deres brukere.

Hva er Trivago?
Det er viktig å merke seg at Trivago ikke er en direkte hotellbestillingsplattform, men en hotell-søkemotor som sammenligner hotellpriser fra forskjellige hotell- og reisesider. Når du har funnet det beste tilbudet for dine behov på Trivago, blir du sendt videre til det aktuelle hotell- eller reiseselskapet for å fullføre bestillingen.

Sammenlignet med andre hotellsøkemotorer er Trivago kjent for sin pålitelighet og nøyaktighet når det gjelder å finne de beste hotelltilbudene. Med sin enkle og brukervennlige plattform kan du enkelt søke etter hoteller, sammenligne priser og bestille hotelloppholdet ditt på en sikker måte.

hilton hotel marcoisland

Expedia.no

Expedia er en av verdens største reisesøkemotorer som tilbyr hotellbestillinger, pakkereiser og flybilletter over hele verden. Selskapet ble grunnlagt i 1996, og har siden vokst til å bli en av de mest pålitelige og brukervennlige reisesøkemotorene på markedet. Med sitt store utvalg av hoteller og overnattingssteder, kan du enkelt finne det perfekte stedet å bo på din neste reise. Expedia tilbyr også pakkereiser og flybilletter, slik at du kan få alt du trenger til din neste ferie på ett sted. Med deres prisgaranti og kundeservice tilgjengelig døgnet rundt, kan du være trygg på at du får den beste reiseopplevelsen.

 

Hva er Expedia kundeservice telefonnummer?

 • Du kan kontakte Expedia kundeservice på telefon ved å ringe +47 800 13 344 (gratis fra fasttelefon) eller +47 23 96 05 55 (vanlige takster gjelder).

Hva tilbyr Expedia når det gjelder hotellbestillinger?

 • Expedia er en av verdens største reisesøkemotorer som tilbyr hotellbestillinger fra et bredt spekter av hoteller og overnattingssteder over hele verden. Med deres brukervennlige plattform og prisgaranti kan du enkelt finne de beste hotelltilbudene og bestille ditt ideelle hotellopphold.

Hva er Expedia pakkereiser?

 • Expedia tilbyr også pakkereiser som kombinerer hotellovernattinger og flybilletter til forskjellige reisemål over hele verden. Dette gir brukerne muligheten til å finne de beste tilbudene for sine reisebehov, og spare tid og penger ved å bestille alt samlet.

Har Expedia en tilstedeværelse i Norge?

 • Ja, Expedia har en tilstedeværelse i Norge og tilbyr norske kunder tilgang til et bredt spekter av reiseprodukter og tjenester, inkludert hotellbestillinger, pakkereiser og flybilletter. Du kan enkelt bruke Expedia sin norske nettside for å finne de beste reisetilbudene og bestille ditt ideelle opphold.

Expedia er en pålitelig og velkjent reisesøkemotor som tilbyr brukervennlige og pålitelige tjenester for hotellbestillinger, pakkereiser og flybilletter. Med deres omfattende nettverk og prisgaranti, kan du enkelt finne de beste tilbudene for dine reisebehov og få hjelp av deres kundeservice døgnet rundt hvis det skulle oppstå noen problemer.

Booking.com

Booking.com er en av verdens mest kjente og pålitelige reisesøkemotorer som gir deg tilgang til hotellbestillinger og reiserelaterte tjenester over hele verden. Siden selskapets oppstart i 1996, har Booking.com vokst til å bli en ledende reiseplattform med et stort utvalg av hoteller og overnattingssteder som passer alle budsjetter og behov.

Med deres brukervennlige grensesnitt og prisgaranti, kan du enkelt finne det perfekte overnattingsstedet for din neste reise. Booking.com tilbyr også en rekke fordeler som fleksible avbestillingsregler, lojalitetsprogram og kundeservice døgnet rundt.

Med deres omfattende globale nettverk og årelange erfaring, kan du være trygg på at du vil finne den beste reiseopplevelsen når du bruker Booking.com.

Hva er ulempene med å bruke Booking.com?

 • Noen av ulempene med å bruke Booking.com kan inkludere begrenset kundeservice fra selve hotellet, høye gebyrer og noen ganger mindre fleksibilitet når det gjelder avbestillingsregler.

Er Booking.com ekte eller falsk?

 • Booking.com er en ekte reisesøkemotor som er anerkjent og respektert over hele verden. Det er en pålitelig kilde for hotellbestillinger og reiserelaterte tjenester.

Er Booking.com refunderbar?

 • Ja, Booking.com tilbyr en rekke forskjellige refusjons- og avbestillingsalternativer, avhengig av bestillingsbetingelsene til hotellet. Du kan sjekke de spesifikke vilkårene for din bestilling på Booking.com sin nettside.

Hva har skjedd med Booking.com?

 • Booking.com er fremdeles en aktiv reisesøkemotor som tilbyr hotellbestillinger og andre reisetjenester over hele verden.

Er det trygt å bestille på Booking.com?

 • Ja, Booking.com er en trygg og pålitelig reisesøkemotor som bruker sikkerhetsprotokoller og har strenge personvernregler for å beskytte dine personlige opplysninger.

Er det bedre å bestille direkte med hotellet enn gjennom Booking.com?

 • Det kan noen ganger være billigere å bestille gjennom Booking.com enn å bestille direkte med hotellet. Booking.com tilbyr også enkel tilgang til et bredt spekter av hoteller og overnattingssteder, slik at du kan sammenligne priser og finne det beste tilbudet.

Kan jeg stole på Booking.com?

 • Ja, Booking.com er en pålitelig og respektert reisesøkemotor som er anerkjent over hele verden for å tilby hotellbestillinger og reiserelaterte tjenester.

Er det vanskelig å avbestille med Booking.com?

 • Avbestillingsregler varierer fra hotell til hotell, men generelt sett er det enkelt å avbestille en bestilling gjennom Booking.com sin nettside eller mobilapp.

Har Booking.com noen problemer?

 • Som med alle selskaper kan Booking.com oppleve tekniske eller andre problemer fra tid til annen, men de har et dedikert team for å håndtere disse problemene og sørge for at brukerne har den beste opplevelsen mulig.

Agoda

Agoda er en global reisesøkemotor som gir deg tilgang til hotellbestillinger og reiserelaterte tjenester over hele verden.

Siden selskapets oppstart i 2003, har Agoda vokst til å bli en av de ledende reiseplattformene med et stort utvalg av hoteller og overnattingssteder som passer alle budsjetter og behov. Med deres brukervennlige grensesnitt, prisgaranti og spesielle tilbud, kan du enkelt finne det perfekte overnattingsstedet for din neste reise.

Agoda tilbyr også en rekke fordeler som fleksible avbestillingsregler, lojalitetsprogram og kundeservice døgnet rundt. Med deres omfattende globale nettverk og årelange erfaring, kan du være trygg på at du vil finne den beste reiseopplevelsen når du bruker Agoda.

Hvordan kan jeg kontakte Agoda kundeservice?

 • Agoda har et døgnåpent kundeserviceteam som du kan kontakte via telefon, e-post eller chat. Kontaktinformasjonen finner du på Agoda sin nettside.

Hvor finner jeg de beste Agoda-tilbudene?

 • Agoda tilbyr jevnlig spesielle kampanjer og tilbud på deres nettside og mobilapp. Du kan også registrere deg for deres nyhetsbrev for å motta oppdateringer om de nyeste tilbudene.

Er Agoda en svindel?

 • Nei, Agoda er en pålitelig reisesøkemotor og en del av Booking Holdings Inc., et anerkjent selskap i reisebransjen.

Er Agoda.com pålitelig?

 • Ja, Agoda er en pålitelig reisesøkemotor som tilbyr hotellbestillinger og reiserelaterte tjenester over hele verden. De har strenge personvernregler og bruker sikkerhetsprotokoller for å beskytte dine personlige opplysninger.

Er Agoda og Booking.com det samme selskapet?

 • Agoda og Booking.com er begge deler av Booking Holdings Inc., men de opererer som separate selskaper med forskjellige merkevarer og tilbud.

Er Agoda et kinesisk selskap?

 • Agoda ble grunnlagt i Thailand, men selskapet eies nå av Booking Holdings Inc., som er et amerikansk selskap.

Hvordan fungerer Agoda?

 • Agoda fungerer som en reisesøkemotor hvor du kan søke etter hotell og overnattingssteder over hele verden. Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter og mer for å finne det perfekte overnattingsstedet for din reise. Deres nettsted og mobilapp gir deg også tilgang til anmeldelser og anbefalinger fra tidligere gjester.

Noen ganger kan det  lønne seg å bestille direkte fra hotellkjeden

Selv om det generelt sett kan være billigere å bestille hotellrom via en hotellsøkemotor, kan det i visse tilfeller lønne seg å bestille direkte fra hotellkjeden. Dette gjelder spesielt når man skal reise til land med høy konkurranse og høy hotellstandard, som USA og Japan. Her kan man oppleve at hotellkjedene tilbyr rabatter og spesialtilbud for sine lojale kunder, som man ikke finner på hotellsøkemotorene.

For eksempel kan det lønne seg å bestille direkte fra Marriott når man skal til USA, da de tilbyr en rekke medlemsfordeler i sitt lojalitetsprogram Marriott Bonvoy. Disse inkluderer blant annet gratis oppgradering av rom, gratis Wi-Fi og sen utsjekk, samt muligheten til å tjene poeng som kan benyttes på senere hotellopphold.

På samme måte kan det være fordelaktig å bestille direkte fra Hilton når man skal til Japan, da de tilbyr spesielle rabatter for sine Hilton Honors-medlemmer. I tillegg til rabattene får man også fordeler som gratis frokost og gratis tilgang til hotellets executive lounge.

Når det gjelder internasjonale hotellkjeder, er det også verdt å nevne AccorHotels, som har en rekke hoteller i Europa. AccorHotels has become ALL – Accor Live Limitless.

Ved å bestille direkte kan man oppleve at man får tilgang til eksklusive tilbud og rabatter, som ikke er tilgjengelige via hotellsøkemotorene.

Ved å bestille direkte fra hotellkjedene kan man også være sikker på at man får de beste prisene og vilkårene, da man slipper mellomleddene og eventuelle ekstra gebyrer. Det kan derfor lønne seg å sjekke hva hotellkjedene selv tilbyr, før man bestiller via en hotellsøkemotor.

 1. Nordic Choice Hotels – Dette er en av de største hotellkjedene i Skandinavia med over 200 hoteller. De har et lojalitetsprogram kalt «Choice Club«, hvor du kan opptjene poeng som kan brukes på gratis hotellovernattinger og andre fordeler. Kjeden har et bredt utvalg av mat og drikke tilgjengelig, og er kjent for å ha en miljøvennlig tilnærming til hotellvirksomheten. Det kan lønne seg å bestille direkte fra kjeden i Norge og Sverige.

 2. Scandic Hotels – En annen stor nordisk hotellkjede med over 280 hoteller i Norden og Europa. Scandic har også et lojalitetsprogram som heter «Scandic Friends«, hvor du kan tjene poeng og få tilgang til fordeler som gratis frokost og sen utsjekk. Kjeden har et bredt utvalg av mat og drikke på sine hoteller, og tilbyr også miljøvennlige alternativer som økologisk frokost. Det kan lønne seg å bestille direkte fra kjeden i Norden og Tyskland.

 3. Marriott International – En av verdens største hotellkjeder med over 30 hotellmerker og mer enn 7 000 hoteller over hele verden. Marriott har et lojalitetsprogram kalt «Marriott Bonvoy«, hvor du kan tjene poeng som kan brukes på gratis hotellovernattinger og andre fordeler. Kjeden har et bredt utvalg av mat og drikke, og noen hoteller har også luksuriøse spa- og velværetilbud. Det kan lønne seg å bestille direkte fra kjeden i USA, Asia og Midtøsten.

 4. Hilton Worldwide – En annen stor internasjonal hotellkjede med over 6 000 hoteller over hele verden. Hilton har et lojalitetsprogram kalt «Hilton Honors«, hvor du kan tjene poeng som kan brukes på gratis hotellovernattinger og andre fordeler. Kjeden har et bredt utvalg av mat og drikke, og noen hoteller har også luksuriøse spa- og velværetilbud. Det kan lønne seg å bestille direkte fra kjeden i USA og Europa.

 5. InterContinental Hotels Group (IHG) – En global hotellkjede med over 5 500 hoteller i mer enn 100 land. IHG har et lojalitetsprogram kalt «IHG Rewards Club«, hvor du kan tjene poeng som kan brukes på gratis hotellovernattinger og andre fordeler. Kjeden har et bredt utvalg av mat og drikke, og noen hoteller har også luksuriøse spa- og velværetilbud. Det kan lønne seg å bestille direkte fra kjeden i USA og Asia.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen