Berlin, Europa, Tyskland

Her bor du best i Berlin sentrum (2021)

lazy

Her skal du bo i Berlin – for familie, byliv og på budsjett

Vi har samlet en oversikt over billig overnatting i Berlin. Hvis du lurer på hvor du skal bo i Berlin, er denne artikkelen noe for deg. Vi dekker alle typer hoteller, fra billige hoteller i Berlin, vandrerhjem til luksus, samt ting du kan gjøre i Berlin. Her finner du de beste Berlin-hotellene, de beste stedene i Berlin å besøke, enten du reiser med barn, kjæresten, venner eller alene.

Neukölln – Her bor du i Berlin på et budsjett

Neukölln – Her bor du i Berlin på et budsjett – På sørvestsiden av Berlin ligger Neukölln, et opp-og-kommende nabolag i Berlin. Dette er et flott alternativ for hvor du kan bo i Berlin for turister som leter etter billig overnatting. Etniske matbutikker, med trendy butikker og veganske kafeer.

Berlin har så mange parker, og Neukölln er intet unntak, med nærliggende Britzer Garten som dekker nesten 100 hektar. For å se noen av de eldste bygningene i Neukölln, drar du over til Richardplatz, som en gang var sentrum av en liten landsby som er annektert til Berlin. Julemarkedet her er også fantastisk.

lazy

De billigste hotellene i Neukölln

2A Hostel

3 Beste Budsjetthoteller i Neukölln

AZIMUT Hotel City South Berlin

Motel Plus Berlin

Park Hotel Berlin Neukolln

Beste Mellomklassehoteller i Neukölln

Hotel Erlanger Hof

3 Beste Rimelige luksushoteller i Neukölln

Motel Plus Berlin 🔥

Leonardo Boutique Hotel Berlin City South

Mercure Berlin Tempelhof

Neukölln – Her bor du i Berlin på et budsjett

Potsdamer Platz – Det beste turistområdet i Berlin – Ikke langt fra Berlin sentrum, er Potsdamer Platz et av de beste valgene å bo i Berlin. Selve stedet er et sentralt knutepunkt for natteliv, servering, shopping og underholdning. 

Innen få minutters gange er noen av Berlins mest populære attraksjoner, for eksempel Checkpoint Charlie, Brandenberg Gate og Tiergarten.

Få minutters gange fra Checkpoint Charlie, Brandenberg Gate og Tiergarten.

Den høyeste konsentrasjonen av hotell i Berlin finnes i området rundt Potsdamer Platz, noe som gjør dette til et av de beste nabolagene å bo i Berlin.

Her kommer et fantastisk hotell hvis du ønsker å bo i nærheten av Brandenburger Tor og Potsdamer Platz, The Westin Grand Berlin.
Hotellet har alt, og vi har bodd her mange ganger, og kommer garantert til å bo her neste gang vi besøker Berlin.

For reisende som planlegger dagsturer fra Berlin, er sentralbanestasjonen mindre enn ti minutter med bil eller offentlig transport.

Innen få minutters gange er noen av Berlins mest populære attraksjoner, for eksempel Checkpoint Charlie, Brandenberg Gate og Tiergarten.

lazy

3 Billigste hotellene i Potsdamer Platz

Three Little Pigs Hostel 🔥

Grand Hostel Berlin

Happy Bed Hostel

2 Beste Budsjetthoteller i Potsdamer Platz

Hotel Potsdamer Hof

Ibis Berlin City Potsdamer Platz

2 Beste Mellomklassehoteller i Potsdamer Platz

HighPark by Palmira

fjord hotel berlin

3 Beste Familievennlige hoteller i Potsdamer Platz

Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade 🔥

The Westin Grand Berlin

Motel One Berlin-Potsdamer Platz

2 Beste Rimelige luksushoteller i Potsdamer Platz

The Mandala Hotel 🔥🔥🔥

Hotel Adlon Kempinski

Hoteller i Neukölln

Neukölln – Et bra sted å bo hvis du reiser på et stramt budsjett – På sørvestsiden av Berlin ligger Neukölln, et opp-og-kommende nabolag i Berlin. Dette er et flott alternativ for hvor du kan bo i Berlin for turister som leter etter billig overnatting. Etniske matbutikker, med trendy butikker og veganske kafeer.

Berlin har så mange parker, og Neukölln er intet unntak, med nærliggende Britzer Garten som dekker nesten 100 hektar. For å se noen av de eldste bygningene i Neukölln, drar du over til Richardplatz, som en gang var sentrum av en liten landsby som er annektert til Berlin. Julemarkedet her er også fantastisk.

 

Et annet utelivssentrum i Berlin

Er du glad i mat, kan vurdere et sted i nærheten av Markthalle Neun, et innendørsmarked med dusinvis av matboder.

East Kreuzberg ligger rett over elven fra Friedrichshain, et annet utelivssentrum i Berlin, og hjemmet til The Wall Museum. For budsjettreisende som ønsker å være i nærheten av utelivet, er East Kreuzberg et av de beste nabolagene å bo i Berlin.

Hotel am Hermannplatz er et svært bra og rimelig hotell i bydelen Neukölln i Berlin. Kun 5 minutter unna Hermannplatz og flere busser og t-banelinjer.

lazy

3 Beste Mellomklassehoteller i Øst-Kreuzberg

Hotel Vier Jahreszeiten Berlin City

Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery 🔥🔥

nhow Berlin 🔥

2 Beste Familievennlige hoteller i Øst-Kreuzberg

Schulz Hotel Berlin Wall

Moxy Berlin Ostbahnhof

De Beste Rimelige luksushoteller i Øst-Kreuzberg

Orania.Berlin

Prenzlauer Berg – Beste stedet å bo i Berlin med barn

Prenzlauer Berg – Beste stedet å bo i Berlin med barn – Prenzlauer Berg, et eksklusivt nabolag som er fullt av familier, kreative fagpersoner og kunstnere. Et distrikt som er jobbet og bodd i, men som likevel har en ekstremt avslappet holdning.

lazy

2 Billigste Hotellene i Prenzlauer Berg:

Pfefferbett Hostel

Old Town Hostel

3 Beste Budsjetthoteller i Prenzlauer Berg:

H+ Hotel HVD 4Youth

Hotel Transit Loft

Feng Shui Hotel Melarose

2 Beste Mellomklassehoteller og familievennlige hoteller i Prenzlauer Berg:

Hotel & Apartments Zarenhof Berlin Prenzlauer Berg

Hotel Kastanienhof

3 Beste Rimelige luksushoteller i Prenzlauer berg:

Hotel Adlon Kempinski 🔥🔥🔥

Grand Hyatt Berlin

Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

Her er det en bohemsk-møter-borgerlig stemning. Her kan du vandre gjennom brosteinsbelagte gater og beundre de vakkert renoverte bygningene. Dette distriktet er også kjent for sine mange grønne områder og utearealer som Mauer Park, Helmholtzplatz og Kollwitzplatz.

Vi liker denne bydelen, og et hotell som ligger bra til ved Prenzlauer Berg, er Hotel Kastanienhof. Hotellet er et godt utgangspunkt for å se Berlin. Hotellet er ikke av de dyreste i Berlin, men bra valuta for pengene her.

Uansett hvordan du liker å tilbringe tiden din, kan alle finne noe av interesse her, enten du vil besøke Berlin Wall Memorial, sole seg i motebutikker, trendy restauranter eller billig mat i Kastanienallee street, eller bare utforske distriktet og nyte kulturen. Dette er et annet flott område å basere deg på hvis du leter etter et fint sted å bo som er mer lokalt, mens du fremdeles kan nå byen.

Legg til din overskrift her

City West – Her bor du på budsjett – City West består av fire bydeler (Wilmersdorf, Schöneberg, Tiergarten og Charlottenburg), og er et flott alternativ når du velger hvor du skal bo i Berlin, fordi du har så mange gode steder å velge mellom! 

Siden distriktet ligger et stykke unna sentrum, kan du finne en rekke overnattingsmuligheter her i alle priskategorier, med noen av de billigste stedene å bo i Berlin.

lazy

2 Billigste Hotellene i City West Berlin:

Jugendhotel berlincity

enjoy hostel Berlin City West

3 Beste Budsjetthoteller i City West Berlin:

Hotel Carolinenhof

3 Beste Mellomklassehoteller og familiehoteller i City West Berlin:

Leonardo Hotel Berlin City West

25hours hotel bikini Berlin

3 Beste Rimelige luksushoteller i City West Berlin:

Steigenberger Hotel Berlin

Provocateur Berlin

Hotel Zoo Berlin

Noen av de billigste stedene å bo i Berlin.

Selv om utelivet ikke er det beste, kan City West skryte av en utmerket restaurantscene, gode transportmuligheter og et pulserende shoppingområde som tilbyr alt fra sære til luksuriøse shoppingmuligheter. Hvis du vil bo et sted som er billigere enn sentrum, men uten at det går utover bekvemmeligheten med å komme seg rundt, er City West det perfekte stedet.

Friedrichshain – Stedet du skal bo for å oppleve utelivet i Berlin

Friedrichshain – Stedet du skal bo for å oppleve utelivet i Berlin – Hvis du vil bo i et distrikt hvor utelivet går gjennom natten, er Friedrichshain stedet. Dette området er et hott sted for bar-hopping og klubbing, og er også hjemsted for det verdensberømte Eastside Gallery.

lazy

3 Billigste hotellene i Friedrichshain:

Pegasus Hostel

Sunflower Hostel

Kiez Hostel Berlin

3 Beste Budsjetthoteller i Friedrichshain:

Hotel Comenius

Ibis Styles Berlin City Ost

3 Beste Mellomklassehoteller og familiehoteller i Friedrichshain:

nu hotel berlin

Zarenhof Friedrichshain

2 Beste Rimelige luksushoteller i Friedrichshain:

Berlin Gorki Apartments 🔥🔥🔥

TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

Full av noen av de mest populære attraksjonene i Øst-Berlin, alt innen gangavstand, er Friedrichshain kjent for sine tunge offentlige monumenter.

Her er det kuleste stedet i Berlin (Boxhagener Platz) hvor det er fantastiske alternativer for lokal mat, fantastisk gatekunst (spesielt på den gamle jernbanestasjonen, RAW & Revaler Strasse), og for å være hjem til en av Berlins kuleste nattklubber, Berghain. Til tross for at området er kjent for å være et hipt og ungdommelig distrikt, er Friedrichshain også et egnet sted å bo for familier. Ta en spasertur gjennom den vakre parken Volkspark Friedrichshain, så ser du snart hvorfor.

Hotel Zarenhof Friedrichshain ligger 200 meter fra barene, kafeene og restaurantene i gaten Simon-Dach-Straße og det livlige utelivsstrøket Friedrichshain.

Mitte – Området du bør bo hvis du besøker Berlin for første gang

Mitte – Området du bør bo hvis du besøker Berlin for første gang – Mitte er en av de bedre områdene å bo i Berlin. Med et navn som bokstavelig talt oversettes til “midten”, kanskje ikke overraskende, finner du dette området sentralt! 

lazy

4 Billigste hotellene i Mitte:

Heart of Gold Hostel

The Circus Hostel

Generator Hostel Berlin Mitte

3 Beste Budsjetthoteller i Mitte:

Hotel Berlin Markischer Hof am Tacheles

Novalis Hotel

Hotel M68

3 Beste Mellomklassehoteller og familiehoteller i Mitte:

Monbijou Hotel

Arcotel John F

Eurostars Berlin Hotel 🔥

3 Beste Rimelige luksushoteller i Mitte:

Hotel de Rome

Hilton Berlin 🔥

Regent Berlin

Bare et steinkast unna Berlins viktigste turistattraksjoner som Brandenburger Tor, er Mitte det beste området å bo i Berlin for sightseeing, pluss at det har omtrent en million hotell å velge mellom, så du kan være sikker på at du finner et sted å vær uansett budsjett.

700 meter fra Alexanderplatz ligger hotellet Radisson Blu Hotel. Dette er en favoritt for deg som ønsker å bo i hjertet av Berlin.
Fint sted å bo for barnefamilier, da det meste av offentlig transport går utenfor.

Fremstilt som det mest ikoniske distriktet i Berlin, blant høydepunktene inkluderer Museum Island, Hackescher Markt (for å vandre og utforske), Rosenthaler Platz (for de beste barene og kafeene), handlegaten (for å bruke pengene dine) og gamle Berlin jødiske nabolaget (for historie). I dette enorme og mangfoldige distriktet kan du være sikker på at du vil bli overrasket og underholdt på hver sving, uavhengig av hvilken type reisende du er.

Berlin er en by full av kultur, politikk, innovasjon og vitenskap. Et sted hvor den verdensberømte, håndgripelige historien fyller gatene og gir drivstoff til hva byen betyr i dag.

Ligger i det nordøstlige Tyskland på bredden av elver Spree og Havel, er hovedstaden og den største byen i Tyskland og hjem til 3,7 millioner mennesker, noe som gjør den til den nest mest folkerike byen i EU etter London. I tillegg til lokalbefolkningen, tiltrekker Berlin tusenvis av turister av år hvert år.

En moderne multikulturell metropol. Berlin opprettholder på en eller annen måte sin sjarm som en internasjonal landsby, en by som ivaretar gründere og frilansere og alle som bor etter mantraet «live and let live.» Berlin er full av verdenskjente universiteter, museer, historiske landemerker og en livsglede som stråler gjennom hver kafé, restaurant og nattklubb. Berlin er en by som underholder.

Hvis du er en av de som skal besøke byen for første gang, kan det være en utfordring å velge hvor du skal bo i Berlin.

På grunn av størrelsen på byen, og mangfoldet av steder å besøke, kan noen imidlertid synes oppgaven er ganske omfattende. Det flotte med Berlin er at selv om det er ganske stort, er hovedområdene fantastisk kompakte! Vi har skissert de billigste hotellene i Berlin nedenfor, for å vise deg hvor du kan bo i Berlin, og som er det beste området å bo i Berlin… ..

Vi vil dekke alle typer overnattingsmuligheter, fra vandrerhjem til luksuriøse Berlin-hoteller, samt hvordan du bestemmer hvor du skal bo i Berlin, de beste Berlin-hotellene, de beste stedene i Berlin å besøke, de beste stedene å bo i Berlin, hoteller i nærheten Berlin attraksjoner.

Se andre hoteller i Tyskland

Her skal du bo i Berlin:

Disse stedene bør du bo i Berlin – Hvis du lurer på hvor du skal bo i Berlin, er denne artikkelen noe for deg. Vi dekker alle typer overnattingsmuligheter, fra vandrerhjem til luksus, samt ting du kan gjøre i Berlin. Her finner du de beste Berlin-hotellene, de beste stedene i Berlin å besøke, enten du reiser med barn, kjæresten, venner eller alene.

Berlin er en by full av kultur, politikk, innovasjon og vitenskap. Et sted hvor den verdensberømte, håndgripelige historien fyller gatene og gir drivstoff til hva byen betyr i dag.

Ligger i det nordøstlige Tyskland på bredden av elver Spree og Havel, er hovedstaden og den største byen i Tyskland og hjem til 3,7 millioner mennesker, noe som gjør den til den nest mest folkerike byen i EU etter London. I tillegg til lokalbefolkningen, tiltrekker Berlin tusenvis av turister av år hvert år.

En moderne multikulturell metropol. Berlin opprettholder på en eller annen måte sin sjarm som en internasjonal landsby, en by som ivaretar gründere og frilansere og alle som bor etter mantraet «live and let live.» Berlin er full av verdenskjente universiteter, museer, historiske landemerker og en livsglede som stråler gjennom hver kafé, restaurant og nattklubb. Berlin er en by som underholder.

Hvis du er en av de som skal besøke byen for første gang, kan det være en utfordring å velge hvor du skal bo i Berlin.

På grunn av størrelsen på byen, og mangfoldet av steder å besøke, kan noen imidlertid synes oppgaven er ganske omfattende. Det flotte med Berlin er at selv om det er ganske stort, er hovedområdene fantastisk kompakte! Vi har skissert de beste hotellene i Berlin nedenfor for å vise deg hvor du kan bo i Berlin, og som er det beste området å bo i Berlin… ..

Vi vil dekke alle typer overnattingsmuligheter, fra vandrerhjem til luksuriøse Berlin-hoteller, samt hvordan du bestemmer hvor du skal bo i Berlin, de beste Berlin-hotellene, de beste stedene i Berlin å besøke, de beste stedene å bo i Berlin, hoteller i nærheten Berlin attraksjoner.

 

Mitte – Området du bør bo hvis du besøker Berlin for første gang

Mitte er en av de bedre områdene å bo i Berlin. Med et navn som bokstavelig talt oversettes til «midten», kanskje ikke overraskende, finner du dette området sentralt! Bare et steinkast unna Berlins viktigste turistattraksjoner som Brandenburger Tor, er Mitte det beste området å bo i Berlin for sightseeing, pluss at det har omtrent en million hotell å velge mellom, så du kan være sikker på at du finner et sted å vær uansett budsjett.

700 meter fra Alexanderplatz ligger hotellet Radisson Blu Hotel. Dette er en favoritt for deg som ønsker å bo i hjertet av Berlin.
Fint sted å bo for barnefamilier, da det meste av offentlig transport går utenfor.

Fremstilt som det mest ikoniske distriktet i Berlin, blant høydepunktene inkluderer Museum Island, Hackescher Markt (for å vandre og utforske), Rosenthaler Platz (for de beste barene og kafeene), handlegaten (for å bruke pengene dine) og gamle Berlin jødiske nabolaget (for historie). I dette enorme og mangfoldige distriktet kan du være sikker på at du vil bli overrasket og underholdt på hver sving, uavhengig av hvilken type reisende du er.

Disse stedene bør du bo i Berlin

Dette er de beste stedene å bo i Mitte, Berlin

De billigste hotellene i Mitte:

baxpax downtown Hostel Hotel

Heart of Gold Hostel

The Circus Hostel

Generator Hostel Berlin Mitte

Budsjetthoteller i Mitte:

Hotel Berlin Markischer Hof am Tacheles

Novalis Hotel

Hotel M68

Mellomklassehoteller og familiehoteller i Mitte:

Monbijou Hotel

Arcotel John F

Hotel Hackescher Markt

Eurostars Berlin Hotel

Rimelige luksushoteller i Mitte:

Radisson Blu Hotel, Berlin

Hotel de Rome

Hilton Berlin

Regent Berlin

FRIEDRICHSHAIN – Stedet du skal bo for å oppleve utelivet i Berlin

Hvis du vil bo i et distrikt hvor utelivet går gjennom natten, er Friedrichshain stedet. Dette området er et hott sted for bar-hopping og klubbing, og er også hjemsted for det verdensberømte Eastside Gallery.

hjem til en av Berlins kuleste nattklubber, Berghain.

Full av noen av de mest populære attraksjonene i Øst-Berlin, alt innen gangavstand, er Friedrichshain kjent for sine tunge offentlige monumenter.

Her er det kuleste stedet i Berlin (Boxhagener Platz) hvor det er fantastiske alternativer for lokal mat, fantastisk gatekunst (spesielt på den gamle jernbanestasjonen, RAW & Revaler Strasse), og for å være hjem til en av Berlins kuleste nattklubber, Berghain. Til tross for at området er kjent for å være et hipt og ungdommelig distrikt, er Friedrichshain også et egnet sted å bo for familier. Ta en spasertur gjennom den vakre parken Volkspark Friedrichshain, så ser du snart hvorfor.

Hotel Zarenhof Friedrichshain ligger 200 meter fra barene, kafeene og restaurantene i gaten Simon-Dach-Straße og det livlige utelivsstrøket Friedrichshain.

 

stefan widua L IMhEbULg4 unsplash

Her er de beste stedene å bo i Friedrichshain

De billigste hotellene i Friedrichshain:

Pegasus Hostel

Sunflower Hostel

Kiez Hostel Berlin

Budsjetthoteller i Friedrichshain:

Hotel Comenius

Juncker’s Hotel Garni

Ibis Styles Berlin City Ost

Mellomklassehoteller og familiehoteller i Friedrichshain:

nu hotel berlin

Hotel 26

Zarenhof Friedrichshain

Upstalsboom Hotel Friedrichshain

Rimelige luksushoteller i Friedrichshain:

Berlin Gorki Apartments

TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

Kreuzberg – Her bor du for det alternative Berlin

Et av Berlins mest fargerike distrikter, Kreuzberg er også et alternativ for den reisende som ønsker å se den alternative siden av byen. Hjem til punkrock og LGBTQI-vennlig, er Kreuzberg et av de mest populære distriktene i hele Berlin, både for sin sentrale beliggenhet og karakteristiske atmosfære.

Dette distriktet er fullt av både hipstere og turister, Berlins beste barer og klubber, en mengde restauranter, en rekke hotellalternativer og noen vakre naturlige flekker.

Hvis du liker å gå, kan du ta en spasertur langs en av Berlins mest berømte kanaler, Landwehr Canal, eller gjennom den fantastiske Görltizer-parken. Hvis du er en foodie, kan du ta turen videre til Bergmannstrasse, en vakker del av Berlin full av en rekke spisemuligheter, eller besøk markedshallen, Markthalle Neun, for gatemat mat torsdag!

Her er de beste stedene å bo i Kreuzberg

De billigste hotellene i Kreuzberg:

Singer109 Hotel & Hostel

Check In Hostel

MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

Budsjetthoteller i Kreuzberg:

Hotel Herbst Berlin

LebensQuelle am Checkpoint Charlie

City Hotel Gotland

Mellomklassehoteller og familiehoteller i Kreuzberg:

NH Berlin Kreuzberg

Grimm’s Hotel

Derag Livinghotel Grosser Kurfurst

Best Western Hotel Am Spittelmarkt

Rimelige luksushoteller i Kreuzberg:

Hotel Adlon Kempinski

The Ritz-Carlton, Berlin

Berlin Marriott Hotel

The Mandala Hotel

CITY WEST – Beste sted å bo for deg som reiser på et stramt budsjett

City West består av fire bydeler (Wilmersdorf, Schöneberg, Tiergarten og Charlottenburg), og er et flott alternativ når du velger hvor du skal bo i Berlin, fordi du har så mange gode steder å velge mellom! Siden distriktet ligger et stykke unna sentrum, kan du finne en rekke overnattingsmuligheter her i alle priskategorier, med noen av de billigste stedene å bo i Berlin.

Noen av de billigste stedene å bo i Berlin.

Selv om utelivet ikke er det beste, kan City West skryte av en utmerket restaurantscene, gode transportmuligheter og et pulserende shoppingområde som tilbyr alt fra sære til luksuriøse shoppingmuligheter. Hvis du vil bo et sted som er billigere enn sentrum, men uten at det går utover bekvemmeligheten med å komme seg rundt, er City West det perfekte stedet.

gilly 8vzFINl6zV8 unsplash

Her er de beste stedene å bo i City West, Berlin

De billigste hotellene i City West Berlin:

Jugendhotel berlincity

enjoy hostel Berlin City West

Budsjetthoteller i City West Berlin:

Hotel Carolinenhof

Atrium Hotel Berlin

Hotel De Ela

Mellomklassehoteller og familiehoteller i City West Berlin:

NH Berlin City West

TWO Hotel Berlin by Axel

Hyperion Hotel Berlin

Leonardo Hotel Berlin City West

25hours hotel bikini Berlin

Rimelige luksushoteller i City West Berlin:

Steigenberger Hotel Berlin

Provocateur Berlin

Hotel Zoo Berlin

Prenzlauer Berg – Beste stedet å bo i Berlin med barn

Prenzlauer Berg, et eksklusivt nabolag som er fullt av familier, kreative fagpersoner og kunstnere. Et distrikt som er jobbet og bodd i, men som likevel har en ekstremt avslappet holdning. Her er det en bohemsk-møter-borgerlig stemning. Her kan du vandre gjennom brosteinsbelagte gater og beundre de vakkert renoverte bygningene. Dette distriktet er også kjent for sine mange grønne områder og utearealer som Mauer Park, Helmholtzplatz og Kollwitzplatz.

Vi liker denne bydelen, og et hotell som ligger bra til ved Prenzlauer Berg, er Hotel Kastanienhof. Hotellet er et godt utgangspunkt for å se Berlin. Hotellet er ikke av de dyreste i Berlin, men bra valuta for pengene her.

Uansett hvordan du liker å tilbringe tiden din, kan alle finne noe av interesse her, enten du vil besøke Berlin Wall Memorial, sole seg i motebutikker, trendy restauranter eller billig mat i Kastanienallee street, eller bare utforske distriktet og nyte kulturen. Dette er et annet flott område å basere deg på hvis du leter etter et fint sted å bo som er mer lokalt, mens du fremdeles kan nå byen.

nathan wright M6GWzJO6sik unsplash

Dette er de beste stedene å bo i Prenzlauer Berg for familien

De billigste hotellene i Prenzlauer Berg:

Pfefferbett Hostel

Lette’m Sleep

Old Town Hostel

Budsjetthoteller i Prenzlauer Berg:

H+ Hotel HVD 4Youth

Hotel Transit Loft

Schall und Rauch Stadthotel

Feng Shui Hotel Melarose

Mellomklassehoteller og familievennlige hoteller i Prenzlauer Berg:

Hotel Oderberger

Hotel & Apartments Zarenhof Berlin Prenzlauer Berg

Hotel Kastanienhof

Rimelige luksushoteller i Prenzlauer berg:

Vienna House Andel’s Berlin

Hotel Adlon Kempinski

Grand Hyatt Berlin

Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

Øst-Kreuzberg – Nok et fint sted for deg som skal oppleve utelivet i Berlin

Berlins Kreuzberg-distrikt er kjent for natteliv, og Øst-Kreuzberg er hjemsted for noe av dette nattelivet. Dette er et område der det fremdeles er mulig å finne billige hoteller i Berlin. Görlitzer Park er sentrum av dette området, med 14 hektar aktiviteter, inkludert en husdyrpark, innsjø og idrettsbaner.

Er du glad i mat, kan vurdere et sted i nærheten av Markthalle Neun, et innendørsmarked med dusinvis av matboder.

East Kreuzberg ligger rett over elven fra Friedrichshain, et annet utelivssentrum i Berlin, og hjemmet til The Wall Museum. For budsjettreisende som ønsker å være i nærheten av utelivet, er East Kreuzberg et av de beste nabolagene å bo i Berlin.

Hotel am Hermannplatz er et svært bra og rimelig hotell i bydelen Neukölln i Berlin. Kun 5 minutter unna Hermannplatz og flere busser og t-banelinjer.

leon bublitz TrzdeAH1T8o unsplash

De beste stedene å bo i Øst-Kreuzberg:

De billigste hotellene i Øst-Kreuzberg

Die Fabrik

Industriepalast

Budsjetthoteller i Øst-Kreuzberg

Huttenpalast

Hotel am Hermannplatz

MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

Hotel Comenius

Mellomklassehoteller i Øst-Kreuzberg

Hotel Vier Jahreszeiten Berlin City

Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery

nhow Berlin

Familievennlige hoteller i Øst-Kreuzberg

Schulz Hotel Berlin Wall

NH Berlin Kreuzberg

Moxy Berlin Ostbahnhof

Rimelige luksushoteller i Øst-Kreuzberg

Orania.Berlin

Neukölln – Et bra sted å bo hvis du reiser på et stramt budsjett

På sørvestsiden av Berlin ligger Neukölln, et opp-og-kommende nabolag i Berlin. Dette er et flott alternativ for hvor du kan bo i Berlin for turister som leter etter billig overnatting. Etniske matbutikker, med trendy butikker og veganske kafeer.

Berlin har så mange parker, og Neukölln er intet unntak, med nærliggende Britzer Garten som dekker nesten 100 hektar. For å se noen av de eldste bygningene i Neukölln, drar du over til Richardplatz, som en gang var sentrum av en liten landsby som er annektert til Berlin. Julemarkedet her er også fantastisk.

kevin mccutcheon afBES698bA unsplash

Her er de beste stedene å bo i Neukölln

De billigste hotellene i Neukölln

Hotel Britzer Tor

2A Hostel

Budsjetthoteller i Neukölln

AZIMUT Hotel City South Berlin

Motel Plus Berlin

Park Hotel Berlin Neukolln

Mellomklassehoteller i Neukölln

Am Buschkrugpark

Estrel Berlin

Hotel Erlanger Hof

Rimelige luksushoteller i Neukölln

Motel Plus Berlin

Leonardo Boutique Hotel Berlin City South

Mercure Berlin Tempelhof

Potsdamer Platz – Her bor du i en av de mest populære turiststedene i Berlin

Ikke langt fra Berlin sentrum, er Potsdamer Platz et av de beste valgene å bo i Berlin. Selve stedet er et sentralt knutepunkt for natteliv, servering, shopping og underholdning. Innen få minutters gange er noen av Berlins mest populære attraksjoner, for eksempel Checkpoint Charlie, Brandenberg Gate og Tiergarten.

Innen få minutters gange er noen av Berlins mest populære attraksjoner, for eksempel Checkpoint Charlie, Brandenberg Gate og Tiergarten.

Den høyeste konsentrasjonen av hotell i Berlin finnes i området rundt Potsdamer Platz, noe som gjør dette til et av de beste nabolagene å bo i Berlin.

Her kommer et fantastisk hotell hvis du ønsker å bo i nærheten av Brandenburger Tor og Potsdamer Platz, The Westin Grand Berlin.
Hotellet har alt, og vi har bodd her mange ganger, og kommer garantert til å bo her neste gang vi besøker Berlin.

For reisende som planlegger dagsturer fra Berlin, er sentralbanestasjonen mindre enn ti minutter med bil eller offentlig transport.

frenjamin benklin LoOXN1xZaFo unsplash

De beste stedene å bo i Potsdamer Platz

De billigste hotellene i Potsdamer Platz

Three Little Pigs Hostel

Grand Hostel Berlin

Happy Bed Hostel

Budsjetthoteller i Potsdamer Platz

Hotel Potsdamer Hof

Alper Hotel am Potsdamer Platz

Ibis Berlin City Potsdamer Platz

ibis budget Berlin City Potsdamer Platz

Mellomklassehoteller i Potsdamer Platz

Scandic Berlin Potsdamer Platz

HighPark by Palmira

Grimm’s am Potsdamer Platz

fjord hotel berlin

Familievennlige hoteller i Potsdamer Platz

Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade

The Westin Grand Berlin

Motel One Berlin-Potsdamer Platz

Rimelige luksushoteller i Potsdamer Platz

Grand Hyatt Berlin

The Mandala Hotel

The Ritz-Carlton, Berlin

Hotel Adlon Kempinski

Kart over Berlin

Booking.com

Se andre hoteller i Tyskland