ASIA, Phuket, Thailand

Her er de 53 beste stedene å bo i Phuket, Thailand (2023)

lazy

Oppdatert 25. januar 2023.

Denne artikkelen er designet for å hjelpe DEG til å finne ut hvor du kan bo i Phuket Thailand og hvordan de forskjellige områdene er i Phuket. Kanskje du vil bo i partysområdet (Patong), eller noe mer avslappet og beroligende (Rawaii eller Nai Yang) med muligheten til å besøke «festområdene» eller de travle markedsgatene. Eller kanskje du vil vite hvilket som er det beste området å bo i Phuket med familien.

Her er de billigste og beste hotellene i Phuket – Hvis du lurer på hvor du skal bo i Phuket, er denne artikkelen noe for deg. Vi dekker alle typer overnattingsmuligheter, de billigste hotellene i Phuket, fra vandrerhjem til luksus, samt ting du kan gjøre i Phuket. Her finner du de beste Phuket-hotellene, de beste stedene i Phuket å besøke, enten du reiser med barn, kjæresten, venner eller alene.

Her er de beste stedene å bo i Phuket:

Rawai, Thailand – Hit reiser du med kjæresten

Rawai – Hit reiser du med kjæresten – Rawai er et av favorittområdene i Phuket, det er ca. 45 minutter fra Patong og kort kjøretur fra bryggen i Chalong. Rawai er et sted hvor du kan slappe av på stranden, med veldig få mennesker rundt deg, en deilig kontrast fra overfylte Patong. Rawai er også et flott sted å bo i Phuket for bryllupsreise.

Rawai er en vakker kystby som ligger i den sørlige delen av Phuket, Thailand. Det er kjent for sine fantastiske strender, klare blå vann og frodige tropiske landskap, noe som gjør det til et flott reisemål for en romantisk ferie med dine kjære.

En av hovedattraksjonene i Rawai er den vakre Rawai Beach, som er en lang strekning med hvit sandstrand omkranset av palmer. Denne stranden er perfekt for bading, soling og avslapning med partneren din. Det finnes også mange strandrestauranter og barer hvor du kan nyte et romantisk måltid eller en forfriskende cocktail mens du ser på solnedgangen.

I tillegg til sine vakre strender, er Rawai også hjemsted for en rekke naturattraksjoner som Promthep Cape, som tilbyr en fantastisk utsikt over Andamanhavet og de omkringliggende øyene. Du kan også besøke Phuket Seashell Museum, som har en stor samling skjell fra hele verden.

Totalt sett er Rawai et flott sted å besøke med dine kjære på grunn av sin fantastiske naturlige skjønnhet, avslappede atmosfære og romantiske omgivelser. Enten du vil tilbringe dagene med å slappe av på stranden, utforske områdene rundt, eller bare nyte hverandres selskap, har Rawai noe for enhver smak.

Her er de beste stedene å bo i Rawai

Rawai er et populært turistmål i Thailand, og som sådan har det et bredt utvalg av overnattingsmuligheter å velge mellom. Her er noen hotellområder i Rawai som kan være av interesse for deg:

Rawai Beach: Dette området ligger langs den sørlige kysten av Phuket og er hjemsted for en rekke strandhoteller og feriesteder. Dette er et flott alternativ hvis du ønsker å være nær stranden og nyte lett tilgang til alle aktivitetene og fasilitetene som Rawai har å tilby.

Nai Harn Beach: Dette området ligger bare noen få minutters kjøring fra Rawai Beach og er kjent for sin vakre hvite sandstrand og krystallklare vann. Nai Harn Beach er et populært sted for bading, soling og vannsport, og det finnes mange hoteller og feriesteder her.

Chalong Bay: Dette området ligger bare en kort kjøretur fra Rawai og er hjemsted for en rekke hoteller og feriesteder som tilbyr fantastisk utsikt over den omkringliggende bukten. Chalong Bay er et flott alternativ for de som ønsker å være nær vannet og nyte en mer avslappet atmosfære.

Totalt sett har Rawai et bredt utvalg av overnattingsalternativer å velge mellom, så du vil være sikker på å finne et hotell eller feriested som dekker dine behov og budsjett.

image 38

2 Beste Budsjetthoteller i Rawai:

Beste Mellomklassehoteller i Rawai:

3 Beste Rimelige luksushoteller i Rawai:

Langbåt til naboøyene Bon Island eller Coral island.

Dette er ikke et område å shoppe eller feste, det er et område for å slappe av og nyte den friske luften og solskinnet.

Rawai-stranden kan du enkelt leie deg en langbåt til naboøyene som Bon Island eller Coral island. Her kan du kose deg med en dag med snorkling eller slappe av på en liten øy. Det er et lite område og har bare noen få hoteller rundt. Lokalbefolkningen har ofte markeder, og de fleste hoteller har butikker.

Dette er ikke et område å shoppe eller feste, det er et område for å slappe av og nyte den friske luften og solskinnet. Serenity Resort er alltid veldig avslappende, men dette feriestedet har ikke en særlig tilgjengelig strand. De har et flott basseng. Her har du utsikt utover Andamanhavet og et evighetsbasseng med spatjenester. Merk at hotellet ligger litt utenfor allfarvei. Liker du det, er dette stedet som skapt for deg.

Hvis du vil bade, kan Rawai-stranden anbefales og Nai Harn-stranden, som ligger i nærheten av den veldig populære Phromthep Cape-utsikten. Her kommer folk hver kveld for å nyte den vakre solnedgangen.

Phuket by – i gamlebyen har du har alt utenfor døren

Phuket by – i gamlebyen har du har alt utenfor døren – Phuket by ligger sentralt i Phuket og ikke en typisk tropisk beliggenhet med utsikt over stranden (vel, ikke alle områdene har utsikt over stranden), men den har sin egen bluss av en blanding av gammelt og nytt. 

Phuket er et populært turistmål i Thailand kjent for sine vakre strender, krystallklare vann og frodige tropiske landskap. Ligger i den sørlige delen av Thailand, er Phuket den største øya i landet og er et populært sted for både innenlandske og internasjonale turister.

En av hovedattraksjonene i Phuket er de fantastiske strendene, som er kjent for sin myke hvite sand og klare blå vann. Noen av de mest populære strendene i Phuket inkluderer Patong Beach, Karon Beach og Kamala Beach. Disse strendene er perfekte for bading, soling og vannsport som snorkling, dykking og paraseiling.

I tillegg til strendene, er Phuket også hjemsted for en rekke kulturelle og naturlige attraksjoner. Disse inkluderer Old Phuket Town, som er et historisk nabolag kjent for sine fargerike kinesisk-portugisiske bygninger, og Phuket Big Buddha, som er en stor statue av Buddha som ligger på toppen av en høyde med panoramautsikt over øya.

Totalt sett er Phuket et flott reisemål for turister som ønsker å nyte en strandferie i vakre og tropiske omgivelser. Enten du vil slappe av på stranden, prøve vannsport eller utforske øyas rike kultur og historie, har Phuket noe for enhver smak.

image 39
The Westin Siray Bay Resort & Spa, Phuket

Her de beste hotellene i Phuket Town

2 Billigste Hotellene i Phuket Town:

2 Beste Budsjetthoteller i Phuket Town:

4 Beste Mellomklassehoteller og familievennlige hoteller i Phuket Town:

Beste Rimelige luksushoteller i Phuket Town:

Old Phuket Town eller Thalang Road

Sentrum av Phuket by heter Old Phuket Town eller Thalang Road, som er foret med fargerike 1800-talls butikkhus og kinesisk-portugisiske bygninger, som ble bygget i 1903.

I sentrum av gamlebyen i Phuket, ligger hotellet The Memory at On On Hotel. Herifra har du alt utenfor døren. Thailandske og internasjonale
Restauranter ligger 5 minutters gange unna. Bør du her kommer du tett på livet og kulturen i Phuket. Reiser du med barn, er dette også et godt alternativ.

Phuket by er ganske opptatt fra daggry til skumring med markeder langs de viktigste gater og en anstendig mengde restauranter og barer for deg som liker litt natteliv (selv om det ikke er så vanvittig Patong).

Phuket by - i gamlebyen har du har alt utenfor døren

Phuket City og Phuket Old Town er begge populære destinasjoner i Phuket, Thailand, kjent for sin rike kultur og historie, samt sitt deilige lokale kjøkken. Her er noen anbefalinger for hyggelige restauranter i disse områdene:

Banzaan Fresh Market: Ligger i Phuket gamleby, er dette markedet et flott sted å prøve en rekke lokale retter, inkludert fersk sjømat, grillet kjøtt og tradisjonelle thailandske desserter.

Suay Restaurant: Denne restauranten ligger i Phuket City, og er kjent for sine utsøkte thailandske og internasjonale retter, samt sine vakre utendørs hager.

Nana’s Rooftop Restaurant Kamala Phuket: Denne restauranten ligger i Phuket City, og er kjent for sine deilige thailandske og internasjonale retter, i tillegg til den vakre uteserveringen.

Siam Supper Club: Denne restauranten ligger i Phuket City, og er kjent for sine deilige thailandske og internasjonale retter, samt sin elegante og trendy atmosfære.

Samlet sett er Phuket City og Phuket gamleby flotte steder å prøve en rekke lokale og internasjonale retter, og disse restaurantene er bare noen av de mange alternativene som er tilgjengelige i området.

Kata Beach – Absolutt et av de peneste stedene å bo

Kata Beach – Absolutt et av de peneste stedene å bo – Kata Beach er generelt bedre egnet for familier, uansett hvilken tid på året, den har en vakker hvit sandstrand med nesten krystallklart vann. Kata beach er faktisk i Karon. Her er det noen virkelig gode restauranter og livlige natteliv. Her er det mange butikker fra suvenirbutikk til klesbutikker til 7-Elevens og lokale supermarkeder.

image 40
Mom Tri’s Villa Royale

Her er de beste hotellene ved Kate Beach

De billigste hotellene ved Kata Beach

3 Beste Mellomklassehoteller i Kata Beach:

Chanalai Romantica Resort (Kun voksne)

Sawasdee Village

4 Beste Familievennlige hoteller i Kata Beach:

4 Beste Rimelige luksushoteller i Kata Beach:

Her er de beste hotellene ved Kate Beach

Karon – En av de beste stedene for turister

Karon – En av de beste stedene for turister – Spørsmålet er, velger du Karon eller Patong …… Karon-stranden er ikke så hektisk som Patong-stranden, men ofte referert til som “Patongs lillesøster, som ligger bare 20 minutter fra Patong. I Karon finner du et utvalg av små butikker / markeder, en bar eller 2 og fine små restauranter og kafeer. 

Karon er en vakker strandby som ligger i den sørlige delen av Phuket, Thailand. Det er kjent for sin fantastiske hvite sandstrand, krystallklare vann og frodige tropiske landskap, noe som gjør det til et flott reisemål for en strandferie.

En av hovedattraksjonene i Karon er Karon Beach, som er en lang strekning med hvit sandstrand omkranset av palmer. Denne stranden er perfekt for bading, soling og avslapning, og det er mange strandrestauranter og barer hvor du kan nyte en forfriskende drink eller et måltid mens du ser på solnedgangen.

I tillegg til sine vakre strender, er Karon også hjemsted for en rekke kulturelle og naturlige attraksjoner. Disse inkluderer Wat Suwan Khiri Khet-tempelet, som er et vakkert buddhistisk tempel med fantastisk utsikt over området rundt, og Karon View Point, som tilbyr fantastisk utsikt over Andamanhavet og de omkringliggende øyene.

Totalt sett er Karon et flott sted å besøke for de som ønsker å nyte en strandferie i vakre og avslappede omgivelser. Enten du vil tilbringe dagene med å slappe av på stranden, utforske områdene rundt, eller bare nyte den avslappede atmosfæren, har Karon noe for enhver smak.

image 41
Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa

Her er de beste stedene å bo i Karon

2 Beste Budsjetthoteller i Karon:

2 Beste Mellomklassehoteller i Karon:

2 Beste Rimelige luksushoteller i Karon:

2 Beste Luksushoteller i Karon:

Bassenget på taket av hotellet Pacific Club Resort. 🔥🔥

image 99
Pacific Club Resort

Pacific Club Resort er et luksuriøst feriested ved stranden i Karon, Thailand. Det ligger bare noen skritt fra den vakre Karon Beach og tilbyr en rekke overnattingsmuligheter, inkludert standardrom, deluxe-rom og suiter.

Vis på kart

Pacific Club Resort er kjent for sine eksklusive fasiliteter og fasiliteter, inkludert et stort utendørsbasseng, et treningssenter, et spa og en restaurant. Feriestedet tilbyr også en rekke aktiviteter og tjenester som yoga- og meditasjonskurs, thailandsk matlagingskurs og kulturelle show.

Gjester på Pacific Club Resort kan nyte en rekke spisesteder på stedets restaurant, som serverer et utvalg av thailandske og internasjonale retter. Ferieanlegget har også en strandbar hvor du kan nyte en forfriskende drink mens du ser på solnedgangen.

Totalt sett er Pacific Club Resort et flott sted å bo for de som ønsker å nyte en luksuriøs og avslappende strandferie i Karon, Thailand. Med sin vakre beliggenhet ved stranden, eksklusive fasiliteter og et bredt utvalg av aktiviteter og tjenester, vil Pacific Club Resort garantert gjøre ferien din i Karon minneverdig.

Avslutt dagen i det flotte bassenget på taket av hotellet Pacific Club Resort. Her kan du nyte en drink og se den vakre solnedgangen etter å ha vært på stranden. Det er ca. 10 min gangavstand til Karon Beach.

Shopping in Karon

Karon - En av de beste stedene for turister

Hvis du leter etter shoppingmuligheter under ditt besøk til Karon, er det noen få alternativer tilgjengelige for deg:

Karon nattmarked: Dette markedet ligger bare en kort spasertur fra Karon Beach, og er åpent hver kveld og er et flott sted å finne suvenirer, klær og andre lokale varer. Du finner et bredt utvalg av boder som selger alt fra håndlaget håndverk til klær og tilbehør.

Karon Plaza: Dette kjøpesenteret ligger kun en kort spasertur fra Karon Beach og er hjemsted for en rekke butikker, inkludert motebutikker, suvenirbutikker og nærbutikker.

Karon Beach Walk: Denne gågaten ligger langs Karon Beach og er hjemsted for en rekke butikker og boder som selger suvenirer, klær og andre lokale varer.

Totalt sett er Karon et flott reisemål for shopping, med en rekke alternativer tilgjengelig for en rekke smaker og budsjetter. Enten du leter etter suvenirer, lokalt håndverk eller moteriktige klær, vil du garantert finne noe som passer dine behov i Karon.

De Billigste Hotellene i Patong Phuket – Hit reiser de single

Patong er et populært turistmål som ligger i Phuket, Thailand. Det er kjent for sine vakre strender, pulserende natteliv og et bredt utvalg av shopping- og spisesteder.

En av hovedattraksjonene i Patong er Patong Beach, som er en lang strekning med hvit sandstrand omkranset av palmer. Denne stranden er perfekt for bading, soling og vannsport som paraseiling og jetski. Det finnes også mange strandrestauranter og barer hvor du kan nyte en forfriskende drink eller et måltid mens du ser på solnedgangen.

I tillegg til sine vakre strender, er Patong også hjemsted for en rekke kulturelle og naturlige attraksjoner. Disse inkluderer Bangla Road, som er en populær gate kjent for sitt natteliv og underholdning, og Patong Boat Pier, som er et populært sted for fiske og sightseeing.

Totalt sett er Patong et flott reisemål for turister som ønsker å nyte en strandferie med en blanding av avslapning og spenning. Med sine vakre strender, pulserende natteliv og et bredt utvalg av shopping- og spisesteder, har Patong noe for enhver smak.

image 42
Crest Resort & Pool Villas

Her bor du i Patong

2 Billigste hotellene/vandrehjemmene i Patong:

3 Beste Mellomklassehoteller i Patong:

3 Beste Familievennlige hoteller i Patong:

4 Beste Rimelige luksushoteller i Patong:

Her er de beste stedene å bo i Phuket

Phuket er et populært turistmål i Thailand kjent for sine vakre strender, krystallklare vann og frodige tropiske landskap. Hvis du planlegger en tur til Phuket, her er noen anbefalinger for de beste stedene å bo:

Patong: Patong er et populært turistmål som ligger i den sentrale delen av Phuket og er kjent for sine vakre strender, pulserende natteliv og et bredt utvalg av shopping- og spisesteder. Det er mange hoteller og feriesteder i dette området, noe som gjør det til et flott sted å bo for de som ønsker å være nær handlingen.

Karon: Karon er en vakker strandby som ligger i den sørlige delen av Phuket og er kjent for sin fantastiske hvite sandstrand, krystallklare vann og avslappede atmosfære. Det er mange hoteller og feriesteder i dette området, noe som gjør det til et flott sted å bo for de som ønsker å nyte en mer avslappet strandferie.

Kamala: Kamala er en rolig strandby som ligger i den nordlige delen av Phuket og er kjent for sine vakre strender og avslappede atmosfære. Det er mange hoteller og feriesteder i dette området, noe som gjør det til et flott sted å bo for de som ønsker å unnslippe folkemengdene og nyte en mer fredelig strandferie.

Totalt sett har Phuket et bredt utvalg av overnattingsmuligheter å velge mellom, så du vil være sikker på å finne et sted som dekker dine behov og budsjett. Enten du vil være nær handlingen, nyte en mer avslappet atmosfære eller unnslippe folkemengdene, har Phuket noe for enhver smak.

Følg bloggen vår for flere gode reisetips til Phuket, Thailand. Vi håper du får en fantastisk og minneverdig tur til dette vakre reisemålet.

Se andre hoteller i Thailand

Populære aktiviteter i Phuket