Europa, Kroatia, Split

Her bor du best i Split Kroatia (2023)

lazy

Her skal du bo i Split, Kroatia – Hvis du lurer på hvor de billigste hotellene er i Split, er denne artikkelen noe for deg. Vi dekker alle typer overnattingsmuligheter, fra vandrerhjem til luksus, samt ting du kan gjøre i Split.

I motsetning til Dubrovnik, som er ganske liten og mest for turister, er Split en ganske stor by med mange gode turistområder. Det er mange unike nabolag i Split, så det kan være vanskelig å bestemme seg for det beste områdene for turister og de beste Split-hotellene. Med denne artikkelen hjelper vi deg med å finne de beste stedene å bo i Split, Kroatia, inkludert de billigste hotellene i i Split.

Her finner du de beste Split-hotellene, de billigste hotellene og de beste stedene å besøke i Split, enten du reiser med barn, kjæresten, venner eller alene.

lazy

De Billigste Hotellene i Bacvice, Split

Bacvice – Her bor du hvis du vil få med deg utelivet i Split – Reisende som vil vite hvor de kan bo i Split for et bra uteliv, bør vurdere området som heter Bacvice. I Kroatia går strender og uteliv hånd i hånd.

De billigste hotellene i Bacvice

Hostel Split Backpackers 2 🔥

Budsjetthoteller i Bacvice

Apinelo Tower Rooms

4 Beste Mellomklassehoteller i Bacvice

Briig Boutique Hotel 🔥🔥🔥

Il Giardino Luxury Rooms & Suites

Pietra Rossa

3 Beste Familievennlige hoteller i Bacvice

Kuzma Rooms 🔥🔥🔥

Apartments Zuvela 🔥🔥🔥

Marvie Hotel & Health

3 Beste Rimelige luksushoteller i Bacvice

Hotel Park

Sailor Boutique Rooms

Horizon Luxury Suites

Bacvice Beach er den mest populære stranden i Split

Bacvice Beach er den mest populære stranden i Split, hvor lokalbefolkningen og turister strømmer til gjennom hele året. 
Med gamlebyen bare 15 minutters gange fra Bacvice, har du det beste fra begge verdener ved å bo her. For reisende som planlegger dagsturer fra Split, er fergeleiet også praktisk plassert i nærheten av Bacvice.

Bacvice-området er også det beste alternativet for deg som vil bo i Split, få med deg utelivet, og samtidig bo i nærheten av stranden.

De Billigste Hotellene i Veli Varos

Veli Varos – Her bor de fleste turistene som besøker Split – Rett vest for gamlebyen og palasset, er Veli Varos et av de eldste nabolagene i Split. 

Brosteinsgatene fra 1600-tallet,

Brosteinsgatene her stammer fra 1600-tallet, da fiskere og bønder begynte å bygge hytter her. Noen av hotellene i Split ligger i Veli Varos, sammen med noen få luksuriøse rom som er gjemt bort fra svingete smug.

Bo midt i Split med Rooms and Apartments Djanovic. Glimrende leilighet for de som vil ha byferie i noen dager!

Parkering er like utfordrende her som i gamlebyen. Noen av attraksjonene i Veli Varos inkluderer det fransiskanske klosteret St. Frances, St. Nicholas fra 1100-tallet og noen få bondehus som er igjen i området.

Her bor du best i Veli Varos

De billigste hotellene i Veli Varos

Adriatic Hostel

Mellomklassehoteller i Veli Varos

Cro Jet Set Apartments

Familievennlige hoteller i Veli Varos

The View Luxury Rooms 🔥🔥

Rimelige luksushoteller i Veli Varos

Balatura Split Luxury Rooms 🔥🔥🔥

Residence by Vestibul Palace

Horizon Luxury Suites

Gamelbyen i Split – For førstegangsbesøkende er dette et bra stede å starte

Gamelbyen i Split – Fint sted å starte – For førstegangsbesøkende er Gamlebyen i Split det beste stedet å starte. Dette er området rundt Diocletian’s Palace, og er hjemsted for de mest historiske attraksjonene i Split. Alt i Split vil bli beskrevet i forhold til palassets beliggenhet. 

Fra hotellet i gamlebyen vil du også være i gangavstand fra Riva. Et sted vi anbefaler er PRIMA Life Spalato. Ligger 200 meter unna Folkets plass (Pjaca), og rett ved siden av barer, kafeer og restauranter. Barnefamilier kan også trygt velge dette stedet.

Denne strandpromenaden er sentrum for all aktivitet i gamlebyen, og er et flott sted.

Hvis du velger hvor du skal bo i Split med familien, er Gamlebyen et flott alternativ. Noen av de beste hotellene i Split finner du i gamlebyen. Hvis du ankommer med buss, båt eller tog, er gamlebyen også transportknutepunktet i Split.

lazy

De beste områdene å bo i Split

2 Billigste hotellene i gamlebyen i Split

Old Town Hostel

2 Beste Budsjetthoteller i gamlebyen i Split

Malena Palace

Split Suites Centre Rooms Olga & Petra

2 Beste Mellomklassehoteller i gamlebyen i Split

Hotel Slavija Split 🔥🔥

Jupiter Heritage Hotel

 

Se andre hoteller i Kroatia