ASIA, Destinasjoner, Singapore

De beste områden å bo i Singapore sentrum med familie, uteliv og strandliv (2023)

lazy

Oppdatert 30. januar 2023.

De beste bydelene å bo i Singapore – for familie, strandliv og på budsjett

Her kommer en guide til hvor de billigste hotellene ligger i Singapore – Hvis du lurer på hvor du skal bo i Singapore, er denne artikkelen noe for deg. Vi dekker alle typer overnattingsmuligheter, fra vandrerhjem til luksus, samt attraksjoner du må besøke i Singapore.

Her er noen tips for å reise til Singapore med familien:

Singapore er et levende og spennende reisemål som er perfekt for familier.

 • Planlegg reiseruten din: Singapore har mange attraksjoner og aktiviteter som passer for familier, så det er viktig å planlegge reiseruten nøye. Vurder interessene og alderen til barna dine, og velg aktiviteter som vil appellere til alle.
 • Bo på et familievennlig hotell: Singapore har mange hoteller som passer for familier, med fasiliteter som bassenger, lekeplasser og barneklubber. Se etter hoteller som ligger i nærheten av attraksjoner og aktiviteter, og som tilbyr spesialpriser eller pakker for familier.
 • Dra nytte av offentlig transport: Singapore har et effektivt offentlig transportsystem, inkludert busser, tog og drosjer. Dette er en fin måte å komme seg rundt i byen på og spare penger på transportkostnader.
 • Spis på familievennlige restauranter: Singapore har en mangfoldig og deilig matscene, med mange restauranter som passer for familier. Se etter restauranter med barnevennlige menyer og en avslappet atmosfære, og ikke vær redd for å prøve ny mat – det Singaporeanske kjøkkenet er en blanding av mange forskjellige kulturer og smaker.

Totalt sett er Singapore et flott reisemål for familier. Med sine mange attraksjoner og aktiviteter, deilig mat og effektiv transport, er det et perfekt sted å ha en morsom og minneverdig ferie.

Her er de beste hotellområdene i Singapore:

Sentosa Island – Det beste stedet å bo i Singapore med barn,

Sentosa Island – Dersom du reiser med barn er dette stedet – Sentosa er et populært feriested i Singapore, besøkt av over 20 millioner mennesker i året. 

Her er noen ideer til ting å gjøre på Sentosa Island:

Sentosa Island er en populær attraksjon i Singapore, kjent for sine vakre strender, spennende fornøyelsesparker og mange andre attraksjoner.

 1. Besøk strendene: Sentosa Island har flere vakre strender, inkludert Siloso Beach, Palawan Beach og Tanjong Beach. Disse strendene er perfekte for bading, soling og lek i sanden.
 2. Utforsk fornøyelsesparkene: Sentosa Island er hjemsted for flere spennende fornøyelsesparker, inkludert Universal Studios Singapore, Adventure Cove Waterpark og S.E.A. Akvarium.
  Disse parkene har spennende turer, interaktive utstillinger og mange andre attraksjoner som passer for familier.
 3. Besøk museene: Sentosa Island har flere museer som er verdt å besøke, inkludert Trick Eye Museum, som har interaktive optiske illusjoner, og Images of Singapore, som forteller historien om Singapores historie og kultur.
 4. Gå på naturvandring: Sentosa Island har mange vakre naturområder, inkludert Merlion Walk og Butterfly Park og Insect Kingdom. Disse områdene er flotte for familier som ønsker å utforske naturen og se noe av øyas unike flora og fauna.
 5. Prøv maten: Sentosa Island har mange restauranter og matboder som tilbyr et bredt utvalg av retter, fra lokale retter fra Singapore til internasjonal mat. Sørg for å prøve noe av øyas berømte gatemat, som satay og laksa.

Totalt sett er det mange ting å gjøre på Sentosa Island. Enten du vil besøke strendene, utforske fornøyelsesparkene, besøke museene, gå en tur i naturen eller prøve maten, er det noe for enhver smak ved denne populære singaporeanske attraksjonen.

Orchard Road – Her skal du bo hvis du skal shoppe

Området hara noen fantastiske overnattingsalternativer, med det er hovedsakelig rettet mot luksusreisende eller reisende med “tykke lommebøker”. 

Singapore Marriott Tang Plaza Hotel ligger ved Orchard MRT-stasjon og TANGS shoppingsenterTang Plaza. Her har du hele 4 kjøpesentre utenfor døra. Hotellet er også helt utmerket hvis du besøker Singapore med barn.

Orchard Road – Her skal du bo hvis du skal shoppe – Orchard Road er en 2,2 km lang boulevard, og er hovedsakelig et knutepunkt for luksuriøs shopping og underholdning. Området er ofte kjent som bare “Orchard”, og er en stor turistattraksjon. Dette er et flott sted å shoppe for deg som ikke vil bruke $ 2000 på en veske fra LV eller Chanel.

Orchard Road er hjertet av Singapores shoppingdistrikt. Det er et shoppingparadis for både lokale og turister, med mange flotte og vakre kjøpesentre langs en nesten 2 kilometer lang strekning av Orchard Road. Avhengig av hvor mye tid du ønsker å bruke på shopping, kan du tilbringe en hel dag på Orchard Road.  Tommelfingerregelen her er at hvis du leter etter noe, det være seg møbler, skjønnhetsprodukter, kjente klesetiketter, luksusvesker eller leker osv., Vil du sannsynligvis finne det på Orchard Road. I tillegg til shoppingenhet er det også mange utekafeer og gourmetrestauranter som lokker deg til å stikke innom for en drink eller to, og ta en pust i bakken fra alle shoppingmulighetene.

Langs denne gaten har du flotte butikker som ION Orchard, Shaw House, Wisma Atria, Takashimaya, Paragon, Mandarin Gallery, 313 @ Somerset, Orchard Central og Plaza Singapura

Husk at de fleste kjøpesentre langs Orchard Road åpner kl 11!

Marina Bay – Kanskje det beste området å bo med familien

Marina Bay – Kanskje det beste området å bo med familien i Singapore – Marina Bay er en bukt som ligger i det sentrale området Singapore, og det er hjemmet til det berømte Marina Bay Sands-hotellet med det “båtformede” takbassenget og den frodige hagen ved bukten. 

Marina Bay er et populært reisemål i Singapore, kjent for sin fantastiske skyline, vakre hager og mange andre attraksjoner. Her er noen ideer til ting du kan gjøre på Marina Bay med familien din:

Besøk Gardens by the Bay: Gardens by the Bay er en fantastisk samling av hager og vinterhager, med en rekke planter fra hele verden. Hagene er et flott sted å utforske med familien, og de tilbyr mange interaktive utstillinger og aktiviteter som passer for barn.

Se lysshowet på Marina Bay Sands: Marina Bay Sands-hotellet er et ikonisk landemerke i Singapore, kjent for sin særegne arkitektur og evighetsbassenget på taket. Om natten arrangerer hotellet et lysshow som er et must-see for familier.

Besøk ArtScience Museum: ArtScience Museum er et unikt museum som utforsker skjæringspunktet mellom kunst og vitenskap. Museet har mange interaktive utstillinger og praktiske aktiviteter som er perfekte for familier.

Dra på båttur: Marina Bay ligger ved vannet, så det er mange muligheter for båtturer. Du og familien din kan ta en tur i bukten og se den vakre silhuetten og landemerkene fra vannet.

Totalt sett er det mange ting å gjøre på Marina Bay med familien. Enten du vil besøke hagene, se lysshowet, besøke museet, dra på en båttur eller prøve maten, er det noe for enhver smak på denne populære Singapore-destinasjonen.

Prøv maten i Marina Bay

Prøv maten: Marina Bay er hjemsted for mange restauranter og matboder som tilbyr et bredt utvalg av retter, fra lokale retter fra Singapore til internasjonal mat. Sørg for å prøve noe av områdets berømte gatemat, som kyllingris og satay.

Marina Bay i Singapore er hjemsted for et bredt utvalg av restauranter som tilbyr en rekke retter og matopplevelser. Her er noen høyt rangerte restauranter i Marina Bay som du kanskje bør vurdere:

The Fullerton Bay Hotel: Dette hotellet har flere spisesteder, inkludert takbaren Lantern og The Clifford Pier, som serverer lokale retter fra Singapore.

KUT by Wolfgang Puck: Dette biffrestauranten er kjent for sine kjøtt- og sjømatretter av høy kvalitet.

Cherry Garden: Denne kinesiske restauranten serverer kantonesisk og szechuansk mat og er kjent for sin dim sum.

Zafferano: Denne italienske restauranten tilbyr en rekke sjømat- og pastaretter og er kjent for sin utsikt over Marina Bay.

The Rooftop at The Fullerton Bay Hotel: Denne takbaren tilbyr en rekke småretter og cocktailer med utsikt over byen.

The Lighthouse: Denne sjømatrestauranten er kjent for sine ferske sjømatretter og utsikt over Marina Bay.

Dette er bare noen av de mange restaurantene som er tilgjengelige i Marina Bay. Det kan være lurt å gjøre litt research og lese anmeldelser for å finne de beste spisestedene for din smak og budsjett.

Chinatown – Her bor du hvis du reiser på et stramt feriebudsjett

Chinatown er et pulserende og spennende nabolag i Singapore, kjent for sin rike historie og kultur, deilige mat og mange andre attraksjoner.

Her er noen ideer til ting å gjøre i Chinatown:

Besøk Chinatown Heritage Center: Chinatown Heritage Centre er et museum som forteller historien om Singapores Chinatown og dens innbyggere. Museet har mange interaktive utstillinger og utstillinger som er perfekte for familier.

Besøk templene: Chinatown er hjemsted for mange vakre templer, inkludert Sri Mariamman-tempelet og Buddha Tooth Relic Temple. Disse templene er et flott sted å lære om Singapores mangfoldige religiøse kultur, og mange av dem tilbyr guidede turer for besøkende.

Handle suvenirer: Chinatown er et flott sted å handle suvenirer og lokalt håndverk. Du kan finne mange butikker og markeder som selger tradisjonelle kinesiske varer, som te, silke og keramikk.

Besøk Chinatown nattmarked: Hver fredag ​​og lørdag forvandles Chinatown til et yrende nattmarked, med matboder, levende musikk og mange andre attraksjoner. Dette er et flott sted å oppleve energien og spenningen i Chinatown etter mørkets frembrudd.

Prøv maten: Chinatown er kjent for sin mat, med mange restauranter og matboder som tilbyr et bredt utvalg av lokale og internasjonale retter. Sørg for å prøve noe av områdets berømte gatemat, som kyllingris og satay.

Totalt sett er det mange ting å gjøre i Chinatown. Enten du vil besøke museet, prøve maten, besøke templene, handle suvenirer eller oppleve nattmarkedet, er det noe for enhver smak i dette pulserende og spennende nabolaget.

Little India – Beste stedet å bo i Singapore for matelskere

Little India er et pulserende nabolag i Singapore som er kjent for sine fargerike bygninger, deilig mat og livlig atmosfære. Det er mange ting å gjøre i Little India, inkludert å besøke Sri Veeramakaliamman-tempelet, et av de eldste og mest kjente hinduistiske templene i Singapore. Du kan også utforske Mustafa Centre, et 24-timers kjøpesenter som tilbyr et bredt utvalg av varer til rimelige priser. I tillegg kan du smake på det lokale kjøkkenet på en av de mange restaurantene og matbodene i området, eller ta en spasertur nedover Little Indias hovedvei, Serangoon Road (vis på kart), for å oppleve den livlige atmosfæren og det pulserende gatelivet.

Her er noen tips for gode spisesteder i Little India:

Det er vanskelig å si hvilke som er de beste restaurantene i Little India, ettersom personlig smak varierer og nye restauranter åpner og stenger stadig. Men her er noen populære og velrenommerte restauranter i området som du kanskje vil prøve:

Muthu’s Curry
Muthu’s Curry er en populær indisk restaurant som er kjent for sine deilige sørindiske retter, inkludert dosas (ris- og linse-panna), karriretter og thalis (kombifat). Restauranten har en varm og innbydende atmosfære, og maten er rimelig og velsmakende.

Banana Leaf Apollo
Banana Leaf Apollo er en populær kjede av indiske restauranter som serverer deilig sørindisk mat. Restauranten er kjent for sin bananbladris, en tradisjonell indisk rett der ris serveres på et bananblad og toppes med ulike karriretter og tilbehør. Restauranten har en livlig atmosfære og tilbyr et bredt utvalg av vegetariske og ikke-vegetariske alternativer.

Tekka Center Food Court
Tekka Center Food Court er et populært hawkersenter (food court) i Little India som tilbyr et bredt utvalg av lokale og internasjonale retter. Food Court har over 100 boder, så du kan prøve et bredt utvalg av retter, inkludert indisk, malaysisk, kinesisk og mer. Maten er rimelig og deilig, og atmosfæren er livlig og levende.

Igjen, dette er bare noen få forslag, og det er mange andre flotte restauranter i Little India. For å finne de beste restaurantene for din smak og preferanser, er det en god idé å spørre lokalbefolkningen om anbefalinger og undersøke anmeldelser og vurderinger på nettet.

image 50
One Farrer Hotel

Her bor du i nærheten av Little India

3 Beste billighotellene i little India:

2 Beste Budsjetthoteller i Little India:

De Beste Mellomklassehoteller i Little India:

3 Beste Rimelige luksushoteller i Little India:

Clarke Quay – her skal du bo for utelivet i Singapore

Clarke Quay er et populært reisemål i Singapore for natteliv, med et bredt utvalg av barer, klubber og restauranter å velge mellom. Noen av de beste utestedene i Clarke Quay inkluderer:

Clarke Quay - her skal du bo for utelivet i Singapore

Zouk Singapore
Zouk Singapore er en av de mest kjente klubbene i Singapore, og det er et populært sted for natteliv i Clarke Quay. Klubben har flere forskjellige rom og dansegulv med hver sin musikk og atmosfære, så det er noe for enhver smak. Zouk Singapore er kjent for sine banebrytende lyd- og lyssystemer, og arrangerer jevnlig internasjonale DJ-er og musikkaktører.

The Laneway Market
The Laneway Market er et unikt utelivssted i Clarke Quay som tilbyr en blanding av restauranter, shopping og underholdning. Markedet ligger i en rekke smug og har et bredt utvalg av barer, restauranter og butikker, samt levende musikk og annen underholdning. Laneway Market er et flott sted å ta en drink, lytte til musikk og utforske butikkene og bodene.

Cé La Vi Singapore
Cé La Vi Singapore er en takbar og restaurant som ligger på toppen av Marina Bay Sands-hotellet i Clarke Quay. Baren tilbyr fantastisk utsikt over byens silhuett, og det er et populært sted for solnedgangsdrinker og cocktailer etter middagen. Cé La Vi Singapore har en sofistikert atmosfære og et stort utvalg av drinker og mat, noe som gjør det til et toppvalg for nattelivet i Clarke Quay.

Igjen, dette er bare noen få eksempler på de mange nattelivsalternativene i Clarke Quay. For å finne de beste stedene for din smak og preferanser, er det en god idé å spørre lokalbefolkningen om anbefalinger og undersøke anmeldelser og vurderinger på nettet.

image 51
Swissotel The Stamford, Singapore

Her bor du i nærheten av Clarke Quay:

3 Beste Budsjetthoteller i Clarke Quay:

3 Beste Mellomklassehoteller i Clarke Quay:

4 Besrte Rimelige luksushoteller i Clarke Quay:

Den beste beliggenheten i Singapore å bo.

Siden dette området ligger sentralt, er det ansett som den beste beliggenheten i Singapore å bo. De fleste steder og attraksjoner en kort spasertur unna. Her er det et stort utvalg av restauranter og en trendy utelivsscene. Hit tiltrekkes 20-30-åringene, men alle er selvfølgelig velkommen. Hotell Jayleen 1918 ligger 5 minutters gange fra utelivs- og spisestedene på Clarke Quay. Bra lokasjon for pengene.

Fort canning Park, et kjent historisk landemerke, ligger innen gangavstand fra Clarke Quay. Lurer du på hvor du skal bo i Singapore for en natt, er dette området det beste alternativet.

Alt for at du skal få en utmerket ferie i Singapore.

Singapore er en øy-bystat utenfor Sør-Malaysia i Sørøst-Asia, Singapore ble grunnlagt som en handelskoloni i 1819 og siden har den blitt uavhengig og blitt et av verdens mest velstående land!

Singapore er en av de mest populære reisemålene i verden av mange grunner, inkludert det perfekte tropiske klimaet, velsmakende mat, sensasjonell shopping og et pulserende natteliv som gjør denne hagebyen til et fantastisk opphold på 1-2 dager eller et flott sted å utforske i en uke.

Vi har satt sammen de beste stedene å bo i Singapore, og hvor du bør bo i Singapore for første gang (og faste reisende) for å finne det perfekte området for ikke bare budsjettet ditt, men din reisestil! Denne guiden inkluderer hvor du kan bo i Singapore med et lavbudsjett, det beste området å bo i Singapore med familie, populære områder i Singapore og det beste nabolaget å bo i Singapore.

SINGAPORE på NATTEN: Marina Bay Sands lysshow og gatemarkedet

VLOGER Renata Pereira viser deg Singapore

Singapore om natten blir en helt annen by, med så mange ting å gjøre. I filmen til Renata besøker hun Marina Bay Sands hvor de ser på det flotte lysshowet fra taket. Se også det berømte nattmarkedet for street food, Lau Pa Sat. Se også hvor mye utelivet har å by på.

Les videre for å se hvor du finner de beste stedene å bo i Singapore.

Se flere hoteller i Singapore

Populære ting å gjøre i Singapore