Algarve, Europa, Portugal

Her er våre 107 beste hotelltips i Algarve (2023).

lazy

Algarvekystens skjulte perler:

Algarve-kysten er en av de mest populære turistdestinasjonene i Portugal, og ligger ved kysten av Atlanterhavet i sørlige Portugal. Kysten er kjent for sine vakre strender, som er omgitt av klipper og grotter. Strandene er også populære for vannsportaktiviteter som dykking, snorkling og vannski.

Algarve-kysten har mange byer som er verdt å besøke, inkludert Faro, Albufeira, Lagos, Portimão og Vilamoura. Disse byene tilbyr mange muligheter for å nyte solen, stranden og naturen, samt å besøke museer, kirker og andre kulturattraksjoner.

For familier er Algarve-kysten et ideelt sted, med mange familievennlige strender og aktiviteter. Golfere vil også sette pris på regionen, med mange flotte golfbaner å spille på.

Algarve-kysten har også mange gode restauranter, med alt fra lokale portugisiske retter til internasjonale spesialiteter. Du kan også finne gode shoppingmuligheter i byene, med alt fra lokale kunstverk og håndverk til internasjonale merkevarer.

For å komme til Algarve-kysten kan du fly til flyplassen i Faro, som er den nærmeste flyplassen til regionen. Det er også mulig å reise til Algarve-kysten med buss eller tog fra andre deler av Portugal. Når du har kommet frem, er det enkelt å komme seg rundt i regionen med offentlig transport, som buss og taxi.


Carvoeiro – For vakre strender, som er omgitt av klipper og grotter

Carvoeiro er en lille kystby i Algarve-regionen i Portugal, som ligger ved bredden av Atlanterhavet. Byen er kjent for sine vakre strender, som er omgitt av klipper og grotter. Strandene er også populære for vannsportaktiviteter som dykking, snorkling og vannski.

Carvoeiro har også en rekke restauranter og butikker, som tilbyr lokal mat og produkter. Byen har også en rekke hoteller og leiligheter, som gir overnatting for de som ønsker å besøke området.

I tillegg til sine vakre strender, har Carvoeiro også mange kulturelle aktiviteter å tilby, som historiske monumenter og museer. Byen har også mange fotturer og sykkelstier, som gir mulighet for å utforske naturen i området.

Alt i alt er Carvoeiro en vakker kystby i Portugal, med mange muligheter for å nyte solen, stranden og naturen. Det er et ideelt sted for de som søker avslapning og aktiviteter i en idyllisk omgivelse.

aea5a318
Monte Santo Resort

De billigste hotellene i Carvoeiro

2 Beste Budsjetthoteller i Carvoeiro

3 Beste Mellomklassehoteller i Carvoeiro

4 Beste Rimelige luksushoteller i Carvoeiro

Vilamoura – En av de bedre områdene å bo hvis du golfer

Vilamoura er en stor turistdestinasjon i Algarve-regionen i Portugal, som ligger ved bredden av Atlanterhavet. Byen er kjent for sine vakre strender, golfbaner og luksushoteller, og tilbyr mange aktiviteter for turister.

Området rundt Vilamoura har også mange attraksjoner, som historiske monumenter, museer og naturreservater. Det finnes også mange restauranter og butikker, som tilbyr lokal mat og produkter.

Vilamoura er også kjent for sin gode golfing, med flere golfbaner i området. Golfbanene er utformet av verdenskjente golfarkitekter, og tilbyr utfordrende løyper og vakker utsikt. Golfbanene i Vilamoura er også velutstyrte, med proshops, restauranter og treningsfasiliteter.

Her er noen gode forslag:

 • Victoria Golf Course: Denne golfbanen ble designet av Arnold Palmer, og tilbyr utfordrende løyper og vakker utsikt over området. Banen har også en proshop, restauranter og treningsfasiliteter.
 • Pinhal Golf Course: Denne golfbanen ble designet av Frank Pennink, og tilbyr utfordrende løyper og vakker utsikt over området. Banen har også en proshop, restauranter og treningsfasiliteter.
 • Laguna Golf Course: Denne golfbanen ble designet av Joseph Lee, og tilbyr utfordrende løyper og vakker utsikt over området. Banen har også en proshop, restauranter og treningsfasiliteter.

Alt i alt er Vilamoura en populær turistdestinasjon i Portugal, med mange muligheter for å nyte solen, stranden og golfen. Det er et ideelt sted for de som søker luksusferie og aktiviteter i en idyllisk omgivelse.

087dadb4
Four Seasons Vilamoura

4 Beste Mellomklassehoteller i Vilamoura

3 Beste Familievennlige hoteller i Vilamoura

3 Beste Rimelige luksushoteller i Vilamoura

Sagres – Fint område å bo for naturelskere

Sagres er en liten kystby i Algarve-regionen i Portugal, som ligger ved bredden av Atlanterhavet. Byen er kjent for sine vakre strender, som er omgitt av klipper og grotter. Strandene er også populære for vannsportaktiviteter som dykking, snorkling og vannski.

Sagres er også et ideelt sted for naturelskere, med mange muligheter for å utforske naturen i området. Byen har mange fotturer og sykkelstier, som gir mulighet for å utforske naturen i området. I tillegg til sine vakre strender, har Sagres også mange naturreservater, som gir mulighet for å se på fugler og andre dyr i deres naturlige omgivelser.

Alt i alt er Sagres en vakker kystby i Portugal, med mange muligheter for å nyte solen, stranden og naturen. Det er et ideelt sted for de som søker avslapning og aktiviteter i en idyllisk omgivelse, spesielt for naturelskere.

aea5328d
Hotel Vila Galé Marina

Budsjett:

 • Hotel Alagoa: Dette er et enkelt, budsjettvennlig hotell med enkel innkvartering og enkel frokost. Det ligger i nærheten av stranden og tilbyr også utendørsbasseng og terrasse.

Mellomklasse:

 • Hotel Vila Galé Marina: Dette er et mellomklassehotell med moderne innkvartering og bra frokost. Det ligger ved havnen og tilbyr også utendørsbasseng og terrasse.

Familie:

 • Hotel Vila Vita Parc: Dette er et luksuriøst familiehotell med luksuriøse leiligheter og et stort utvalg av fasiliteter, inkludert flere bassenger, spa, tennisbaner og restauranter. Det ligger i et vakkert hagerområde og tilbyr også en privat strand.
 • Hotel Martinhal Sagres Beach Family Resort: Dette er et familievennlig hotell med moderne innkvartering og et stort utvalg av fasiliteter for barn, inkludert barnebasseng, lekeplasser og barneklubber. Det ligger ved stranden og tilbyr også utendørs

Monchique – Fint område for deg som søker friluftsliv

Monchique er en liten by i Algarve-regionen i Portugal, som ligger innenfor skogene i Fóia-fjellene. Byen er kjent for sin vakre natur og sitt friluftsliv, med mange muligheter for fotturer, sykkelturer og vandring.

I Monchique finner du også mange naturreservater, som gir mulighet for å utforske naturen i området. Det er også mange stier og løyper i området, som gir mulighet for å nyte friluftsliv og natur.

Byen tilbyr også mange muligheter for å smake på lokale produkter, inkludert olivenolje, vin, ost og fiken. Du kan besøke gårdene som produserer disse produktene, og lære mer om produksjonsprosessen.

Alt i alt er Monchique en vakker by i Portugal, med mange muligheter for å nyte naturen og friluftsliv. Det er et ideelt sted for de som søker avslapning og aktiviteter i en idyllisk omgivelse, spesielt for naturelskere.

3e0e389c
Monchique Resort

Budsjetthoteller i Monchique

Mellomklassehoteller i Monchique

Rimelige luksushoteller i Monchique

Olhao – For deg som reiser på ferie for å slappe av

Olhão er en liten by i Algarve-regionen i Portugal, som ligger ved kysten av Atlanterhavet. Byen er kjent for sine vakre strender, som er omgitt av klipper og grotter. Strandene er også populære for vannsportaktiviteter som dykking, snorkling og vannski.

Olhão er også et ideelt sted for avslapning, med mange muligheter for å nyte solen og stranden. Du kan også besøke byens fiskehavn og smake på lokale fiskeretter på en av de mange restauranter i byen.

Byen tilbyr også mange muligheter for å utforske naturen i området, inkludert å besøke naturreservater og å gå turer i skogen. Du kan også besøke de omkringliggende øyene, som kan nås med båt fra byen.

Alt i alt er Olhão en vakker by i Portugal, med mange muligheter for å nyte solen, stranden og naturen. Det er et ideelt sted for de som søker avslapning og aktiviteter i en idyllisk omgivelse.

f0d55ee7
Real Marina Hotel & Spa

Budsjetthoteller i Olhão

Hospedaria Por do sol

Mellomklassehoteller i Olhão

Familievennlige hoteller i Olhão

Hotel Cidade De Olhao 🔥🔥

Albufeira – Her er stedet for utelivet i området

Albufeira er en kystby i Algarve-regionen i Portugal, som ligger ved kysten av Atlanterhavet. Byen er kjent for sine vakre strender, som er omgitt av klipper og grotter. Strandene er også populære for vannsportaktiviteter som dykking, snorkling og vannski.

Albufeira er også kjent for sitt livlige uteliv, med mange barer, klubber og restauranter. Det er også mange konserter og festivaler i byen gjennom året. Du kan besøke byens sentrum for å nyte en kveld ute, med et stort utvalg av barer og klubber å velge mellom.

Byen tilbyr også mange muligheter for å utforske naturen i området, inkludert å besøke naturreservater og å gå turer i skogen. Du kan også besøke de omkringliggende øyene, som kan nås med båt fra byen.

Alt i alt er Albufeira en livlig by i Portugal, med mange muligheter for å nyte stranden, utelivet og naturen. Det er et ideelt sted for de som søker avslapning, aktiviteter og livlig underholdning i en idyllisk omgivelse.

2 Beste billighotellene i Albufeira

2 Beste Budsjetthoteller i Albufeira

3 Beste Mellomklassehoteller i Albufeira

3 Beste Familievennlige hoteller i Albufeira

3 Beste Rimelige luksushoteller i Albufeira

Alvor – Her bor du hvis du reiser med barn

Alvor er en liten by i Algarve-regionen i Portugal, som ligger ved kysten av Atlanterhavet. Byen er kjent for sine vakre strender, som er omgitt av klipper og grotter. Strandene er også populære for vannsportaktiviteter som dykking, snorkling og vannski.

Alvor er også et ideelt sted for familier som reiser med barn, med mange muligheter for å nyte solen og stranden. Du kan også besøke byens fiskehavn og smake på lokale fiskeretter på en av de mange restauranter i byen.

Byen tilbyr også mange muligheter for å utforske naturen i området, inkludert å besøke naturreservater og å gå turer i skogen. Du kan også besøke de omkringliggende øyene, som kan nås med båt fra byen.

Alt i alt er Alvor en vakker by i Portugal, med mange muligheter for å nyte solen, stranden og naturen. Det er et ideelt sted for familier som søker avslapning og aktiviteter i en idyllisk omgivelse.

Familier med barn i Alvor kan nyte mange aktiviteter og attraksjoner i området. Her er noen forslag:

 1. Besøk strendene i Alvor: Byen har mange vakre strender, som er omgitt av klipper og grotter. Strandene er også populære for vannsportaktiviteter som dykking, snorkling og vannski.
 2. Utforsk naturreservatene: Alvor ligger innenfor Fóia-fjellene, som har mange naturreservater med vakker natur. Det er mange stier og løyper i området, som gir mulighet for å nyte friluftsliv og natur.
 3. Besøk fiskehavnen: Alvor har en fiskehavn, hvor du kan smake på lokale fiskeretter på en av de mange restaurantene i byen.
 4. Besøk de omkringliggende øyene: Alvor ligger ved kysten av Atlanterhavet, og det er mulig å besøke de omkringliggende øyene med båt fra byen.
 5. Utforsk kulturarvet i byen: Alvor har mange historiske bygninger og monumenter, som kan besøkes for å lære mer om byens kulturarv.

Alt i alt tilbyr Alvor mange muligheter for familier med barn å nyte solen, stranden og naturen, samt å utforske kulturarvet i området.

00b99538
Pestana Alvor Praia – Premium Beach & Golf Resort

2 Beste billighotellene i Alvor

2 Beste Budsjetthoteller i Alvor

Beste Mellomklassehoteller i Alvor

Pestana Delfim All Inclusive

2 Beste Familievennlige hoteller i Alvor

2 Beste Rimelige luksushoteller i Alvor

Almancil – For deg som er ute etter en skikkelig luksusferie

Almancil er en liten by i Algarve-regionen i Portugal, som ligger ved kysten av Atlanterhavet. Byen er kjent for sine vakre strender, som er omgitt av klipper og grotter. Strandene er også populære for vannsportaktiviteter som dykking, snorkling og vannski.

Almancil er også et ideelt sted for luksusferie, med mange muligheter for å nyte solen og stranden, samt å besøke de mange luksushotellene og resortene i området. Du kan også besøke byens fiskehavn og smake på lokale fiskeretter på en av de mange restauranter i byen.

Byen tilbyr også mange muligheter for å utforske naturen i området, inkludert å besøke naturreservater og å gå turer i skogen. Du kan også besøke de omkringliggende øyene, som kan nås med båt fra byen.

Alt i alt er Almancil en vakker by i Portugal, med mange muligheter for å nyte solen, stranden og naturen. Det er også et ideelt sted for de som søker luksusferie i en idyllisk omgivelse.

ee8984e1
Martinhal Quinta Family Resort

2 Beste Billighotellene i Almancil

2 Beste Budsjetthoteller i Almancil

2 Beste Mellomklassehoteller i Almancil

Ria Park Garden Hotel 🔥

The Magnolia Hotel

3 Beste Familievennlige hoteller i Almancil

Beste Rimelige luksushoteller i Almancil

Tavira – En av de bedre stedene å reise med kjæresten

Tavira er en liten by i Algarve-regionen i Portugal, som ligger ved kysten av Atlanterhavet. Byen er kjent for sine vakre strender, som er omgitt av klipper og grotter. Strandene er også populære for vannsportaktiviteter som dykking, snorkling og vannski.

Tavira er også et ideelt sted for par som søker romantisk ferie, med mange muligheter for å nyte solen og stranden, samt å besøke de mange fine restaurantene og kafeene i området. Du kan også besøke byens fiskehavn og smake på lokale fiskeretter på en av de mange restauranter i byen.

Byen tilbyr også mange muligheter for å utforske naturen i området, inkludert å besøke naturreservater og å gå turer i skogen. Du kan også besøke de omkringliggende øyene, som kan nås med båt fra byen.

Alt i alt er Tavira en vakker by i Portugal, med mange muligheter for å nyte solen, stranden og naturen. Det er også et ideelt sted for par som søker romantisk ferie i en idyllisk omgivelse.

d8c25272
Pousada Convento de Tavira

De billigste hotellene i Tavira

Beste Budsjetthoteller i Tavira

3 Beste Mellomklassehoteller i Tavira

2 Beste Familievennlige hoteller i Tavira

Beste Rimelige luksushoteller i Tavira

Faro – Fint sted å bo for en natt

Faro er hovedstaden i Algarve-regionen i Portugal, og ligger ved kysten av Atlanterhavet. Byen er kjent for sine vakre strender, som er omgitt av klipper og grotter. Strandene er også populære for vannsportaktiviteter som dykking, snorkling og vannski.

Faro er også et ideelt sted å bo for de som ønsker å besøke mer av kysten i Portugal. Byen har en strategisk beliggenhet, med mange muligheter for å utforske Algarve-regionen og resten av Portugal. Du kan ta turer til de omkringliggende øyene, besøke de vakre strendene i regionen, eller utforske naturreservatene i området.

Faro tilbyr også mange muligheter for å nyte solen, stranden og naturen. Du kan besøke byens fiskehavn og smake på lokale fiskeretter på en av de mange restaurantene i byen, eller utforske byens historiske sentrum med sine mange kirker, monumenter og museer.

Alt i alt er Faro en vakker by i Portugal, med mange muligheter for å nyte solen, stranden og naturen. Det er også et ideelt sted å bo for de som ønsker å utforske mer av kysten i Portugal og resten av regionen.

f6543297
Eva Senses Hotel
De billigste hotellene i Faro
Budsjetthoteller i Faro
Mellomklassehoteller i Faro
Familievennlige hoteller i Faro
Rimelige luksushoteller i Faro

Portimão – Her bor du hvis du er glad i å shoppe

Portimão er en by i Algarve-regionen i Portugal, som ligger ved kysten av Atlanterhavet. Byen er kjent for sine vakre strender, som er omgitt av klipper og grotter. Strandene er også populære for vannsportaktiviteter som dykking, snorkling og vannski.

Portimão er også et ideelt sted for shopping, med mange muligheter for å nyte solen og stranden, samt å besøke de mange butikkene i byen. Du kan finne alt fra lokale kunstverk og håndverk til internasjonale merkevarer i byens mange kjøpesentre og spesialbutikker.

Byen tilbyr også mange muligheter for å nyte god mat og drikke, med en rekke restauranter og kafeer som tilbyr alt fra lokale portugisiske retter til internasjonale spesialiteter. Du kan også besøke byens fiskehavn og smake på lokale fiskeretter på en av de mange restaurantene i byen.

Alt i alt er Portimão en vakker by i Portugal, med mange muligheter for å nyte solen, stranden og naturen. Det er også et ideelt sted for shopping, med en rekke butikker som tilbyr alt fra lokale kunstverk og håndverk til internasjonale merkevarer.

acfba767
Clube Vilarosa

2 Beste billighotellene i Portimao

Alameda Hostel

My Guest House

2 Beste Budsjetthoteller i Portimao

2 Beste Mellomklassehoteller i Portimao

2 Beste Familievennlige hoteller i Portimao

2 Beste Rimelige luksushoteller i Portimao

Lagos – Dette er et bra sted for deg som besøker Algarve for første gang.

Lagos er en by i Algarve-regionen i Portugal, som ligger ved kysten av Atlanterhavet. Byen er kjent for sine vakre strender, som er omgitt av klipper og grotter. Strandene er også populære for vannsportaktiviteter som dykking, snorkling og vannski.

Lagos er også et ideelt sted for turister som besøker Algarve-regionen for første gang, med mange muligheter for å nyte solen, stranden og naturen. Du kan besøke de omkringliggende øyene, utforske de vakre strendene i regionen, eller utforske naturreservatene i området.

Byen tilbyr også mange muligheter for å utforske kultur og historie, med en rekke museer og kirker å besøke. Du kan også nyte god mat og drikke i byen, med en rekke restauranter og kafeer som tilbyr alt fra lokale portugisiske retter til internasjonale spesialiteter.

Alt i alt er Lagos en vakker by i Portugal, med mange muligheter for å nyte solen, stranden og naturen. Det er også et ideelt sted for turister som besøker Algarve-regionen for første gang, med en rekke muligheter for å utforske kultur, historie, natur og mat.

e8d9dc1f
Boutique Hotel Marina S. Roque

2 Beste Mellomklassehoteller i Lagos

2 Beste Familievennlige hoteller i Lagos

2 Beste Rimelige luksushoteller i Lagos

Portugal er den skjulte perlen i Europa, og Algarve er den skjulte perlen i Portugal.

Det kan være overveldende å planlegge en tur til Portugals Algarve-region. Med over et dusin feriesteder å velge mellom, er det ikke en lett avgjørelse å finne de beste stedene å bo.

Portugal er den skjulte perlen i Europa, og Algarve er den skjulte perlen i Portugal. Det å reise på ferie i Algarve, Portugal er en drøm. Fra den fantastiske kystlinjen og majestetiske viker og grotter, til det dype blå vannet og fantastiske strender, er Algarve virkelig et unikt feriested, ulikt noe annet sted, og et absolutt must hvis du planlegger ferien din til Algarve.. Enten du er en surfer, en strandelsker eller en eventyrer, vil de sjarmerende strandbyene i Algarve imponere deg.

Den beste måten å komme seg rundt i Algarve er med bil. Vi leide en bil i Lisboa, og det tok omtrent tre timer å kjøre til Sagres. Du kan også fly til Faro, eller du kan ta tog fra Lisboa til Faro. Ikke alt er like lett med offentlig transport i Algarve-regionen. Det kan være ganske begrenset. Så hvis du ønsker å besøke de forskjellige byene og strendene, vil vi ikke anbefale offentlig transport, fordi det vil begrense mulighetene dine for å se og gjøre ting. Hvis du leier en bil, er det bare å ta motorveien rett til Algarve. Det er også ganske enkelt å kjøre rundt i Portugal (vær forberedt på mange rundkjøringer).

Til oversikt over Portugal

Populære aktiviteter Algarve