Her bor du best i Mykonos i 2021

De beste stedene å bo på Mykonos, Hellas – Hvis du lurer på hvor du skal bo i Mykonos, er denne artikkelen noe for deg. Vi dekker alle typer overnattingsmuligheter, fra vandrerhjem til luksus, samt ting du kan gjøre i Mykonos.

Her finner du de beste Mykonos-hotellene, de beste stedene i Mykonos å besøke, Enten du reiser med barn, kjæresten, venner eller alene.

Her er de beste hotelområdene på Mykonos

De Billigste Hotellene i Agios Ioannis – det beste stedet å bo på Mykonos med barn

Agios Ioannis – det beste stedet å bo på Mykonos med barn – Hvis en førsteklasses beliggenhet er det du leter etter, kan Agios Ioannis gi deg dette og mer. Bare 15 minutter til Korfu by, flyplassen og fergeleiet og 10 minutter fra øyas beste sandstrender på vestkysten, kan det ikke bli mye mer praktisk enn her. 

De beste stedene å bo i Agios Ioannis

Mellomklassehoteller i Agios Ioannis:

Rimelige luksushoteller i Agios Ioannis:

Dette området mangler ikke på ting å gjøre, bare et steinkast fra Aqualand Water Park, populære tur- og sykkelstier, tradisjonelle tavernaer og restauranter, og fantastiske naturattraksjoner som fargerike oliven- og appelsinlunder.

Et perfekt sted for en rolig familieferie (noe som gjør det til det beste stedet å bo i Mykonos for familier). Kun 4 kilometer fra bysentrum ligger hotellet Lithos by Spyros & Flora. Kun 100 meter til Agios Iannis Beach. 

Sørg for å besøke plateia (torget). Agios Ioannis er full av restauranter som serverer deilige måltider til fornuftige priser og mennesker som prater og deler sin kultur. Du vi garantert besøke stedet igjen.

De Billigste Hotellene i Platys Gialos – den beste belliggenheten å bo på Mykonos

Platys Gialos – den beste belliggenheten å bo på Mykonos – Platys Gialos ligger på sør-øya Mykonos, bare 4,5 km fra byen, og er en kystlandsby full av turistboliger og fasiliteter. 

Denne landsbyen er hjemmet til en av de mest populære platys gialosstrendene med krystallklart vann, og gyldne sand. Vil du prøve en av de mange vannsportaktivitetene som vannski, båtliv eller fiske?

De beste stedene å bo i Platys Gialos

3 Beste Mellomklassehoteller i Platys Gialos:

Beste Familievennlige hoteller i Platys Gialos:

2 Beste Rimelige luksushoteller i Platys Gialos:

Uansett hvor du er i Platys Gialos og hva du enn gjør, kan du være sikker på at du vil slappe av med lyden av bølger i det fjerne.

Hvis eventyr ikke er din greie, hva med å sitte ved stranden på en av de mange restaurantene eller barene for å nyte fersk sjømat eller en kald cocktail? Uansett hvor du er i Platys Gialos og hva du enn gjør, kan du være sikker på at du vil slappe av med lyden av bølger i det fjerne. Her finner du alt fra budsjetthoteller til luksushoteller. 
Med båter som tar deg til alle strendene i Mykonos, er det ikke rart hvorfor Platys Gialos er et av de beste valgene våre for steder å bo.

De Billigste Hotellene i Ornos – De beste hotellene i Mykonos, og det beste stedet for å kite

Ornos – De beste hotellene i Mykonos, og det beste stedet for å kite – Innen 2 km sørvest for Mykonos by, finner du Ornos Village, en pittoresk fiskevær med en havn full av fiskebåter og luksusyachter. 

Ornos ligger mellom to strender, og er velsignet med sterk vind fra Korfos-stranden i Nord, noe som gjør det til et ideelt kitesurfmål, samt den skjermede Ornos-stranden i Sør, og skaper det perfekte stedet for solsøkere og solsenger.

De beste hotellene i Ornos

De billigste hotellene i Ornos:

Beste Mellomklassehoteller i Ornos:

2 Beste Familievennlige hoteller i Ornos:

3 Beste Rimelige luksushoteller i Ornos:

“Med gater foret med tavernaer (greske restauranter), søte kafeer, hotell i hver prisgruppe og lokale butikker finner du over alt i landsbyen.”

Med gater foret med tavernaer (greske restauranter), søte kafeer, hotell i hver prisgruppe og lokale butikker finner du over alt i landsbyen.

Et bra tips er å bestille hotell hos Lefko Suites Hotel, som ligger kun 5 minutters kjøretur fra Agios Ioannis stranden. Husk å være tidlig ute med å bestille, da det er et populært alternativ. Restaurantene i Ornos ligger like ved, og på hotellet serveres kanskje byens beste frokost? Så sier mange, og vi er helt enig.

Sett pris på den unike arkitekturen når du bor i Ornos Mykonos, utforske loppemarkedene, dykke på Ornos-stranden eller ta en båt til en annen øy.

De Billigste Hotellene i Mykonos by – det beste stedet å bo i Mykonos for utelivet.

Mykonos by – det beste stedet å bo i Mykonos for utelivet. Mykonos er kjent som “Chora” av lokalbefolkningen, og kan skryte av de fantastiske hvitkalkede kubiske husene med trefargede dører, vinduer og balkonger

Her er de beste hotellene i Mykonos by

Budsjetthoteller i Mykonos by:

Mellomklassehoteller i Mykonos by:

Familievennlige hoteller i Mykonos by:

Rimelige luksushoteller i Mykonos by:

Mykonos kan ikke beskrives som noe annet enn idyllisk, full av trange gater, spekket med vakre kirker og kapeller. Dersom dere reiser med barn ville jeg nok ha gått for Ibiscus Boutique hotell helt perfekt. I nærheten ligger det nærbutikker, kafeer og barer. Mange av rommene har fantastisk utsikt utover Egeerhavet og Mykonos.

De beste stedene å bo på Mykonos:

Fullpakket med kafeer, elegante butikker, suvenirbutikker og kulturskatter, vet du aldri hva du vil komme over når du utforsker gatene til fots. Hjem til varemerke vindmøller, fascinerende museer og et livlig område kalt Lille Venezia som kommer til liv så snart solen går ned. Skal du til Mykonos for å feste, kan du være sikker på at et opphold på Mykonos by ikke vil skuffe .

Tips oss

Har du noen tips til vår guide: “Mykonos by – det beste stedet å bo i Mykonos for utelivet.”, så hadde vi satt pris på om du kontaktet oss i skjemaet nedenfor.

Hvite sandstrender, hvitvaskede landsbyer

Mykonos, tiltrekker seg tusenvis av reisende hvert år med sine hvite sandstrender, hvitvaskede landsbyer og luksuriøse hotellanlegg og sin sommerfeststemning. Dette er et kosmopolitisk reisemål blant de greske øyene. Mykonos ligger midt i Egeerhavet, og er en av de mest besøkte øyene i Kykladene. Det kommer ikke som noen overraskelse når du opplever atmosfæren som fyller øya fra strandbarene som spiller musikk til de enorme danseklubbene som tiltrekker seg verdenskjente DJ-er.

«Stedet tilbyr sine besøkende pittoreske sandstrender, nye hoteller, en sjarmerende kafé-bar-scene, livlig natteliv, fantastisk natur og en deilig glitrende atmosfære.»

Ettersom Mykonos er i samme liga som Santorini for sin ofte dyre hoteller, kan det være vanskelig å velge hvor du skal bo. Det er imidlertid mulig å bo på denne greske øya uten å tømme banken. For å hjelpe deg med å orientere deg på Mykonos, har vi satt sammen noen av de beste områdene å bo på Mykonos for en første gangs besøkende.

Living Like a KING in MYKONOS

Vloger Brett Conti viser deg Mykonos

Her får du en bra omvisning av områdene rundt Mykonos. Hvilke hoteller skal du velge, gode restauranter og du får se mange av de flotte stedene å besøke i Mykonos by. Sjekk også hvordan det er å være på tur ut til en privat strand med en Yacht.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=6MFu5MNeqz8[/embedyt]

Les videre for å se hvor du finner de beste stedene å bo i Mykonos.

Populære aktiviteter Mykonos