Barcelona, Reiseprodukter, Slik reiser du med barn, Spania

Barcelona med barn – pakketips (2021)

lazy

Dette bør du pakke når du reiser til Barcelona med barn

Kultur, natur og sol: dette og mye mer venter deg når du besøker fantastiske Barcelona. I denne artikkelen deler vi vår velprøvde pakkeliste for Barcelona.

For det første det vesentlige. De viktigste varene vi anbefaler å pakke når du besøker Barcelona med små barn, er en bæresele og en barnevogn. Barnevognen vil være uvurderlig med offentlig transport og i travle museer, mens barnevognen er uunnværlig for å utforske byen til fots, noe vi anbefaler på det sterkeste.

Når det gjelder klær, vil dette være avhengig av hvilken tid på året du besøker Barcelona. Barcelona har fire særegne sesonger, og selv om sommeren er varm og solrik, kan vintren være kald og gi regn.

Om sommeren trenger du lette klær, solhatt og solkrem, mens om vinteren er det smart med noen lag ekstra klær og gode lukkede sko er et must.

Noen av favorittreisene våre blir fremhevet nedenfor. Du kan laste ned en fullstendig utskrivbar pakkeliste nederst på siden, med avmerkingsbokser for å krysse av for elementer mens du legger dem i kofferten.

t?a=1314279094&as=1466533937&t=1&tk=1&i=1

Reisetilbehør for Barcelona

Bæresele

Hvis du besøker Barcelona med en baby eller liten smårolling, er en bæresele din beste venn, spesielt hvis du bruker metro og når du besøker overfylte museer.

babybjorn baby carrier move anthracite 3d mesh 009013 006

Barnevogn til reise

Barcelona sentrum er deilig å utforske til fots, både langs Las Ramblas og i de mindre gatene i Barrio Gothic. På grunn av dette anbefaler vi også å reise med barnevogn. Det vil gjøre lengre turer enklere på små ben.

Se etter en lett barnevogn som er enkel å brette, og se også etter ting som god lagring og at den er komfortabel å sove i.

Bærbar Booster Seat

Taxi er rimelig i Barcelona, ​​men de har vanligvis ikke et boostersete. Vi anbefaler derfor at du tar med dine egne.

Ryggsekk

Å ha en dagstursekk er alltid en god idé for byturer med barna, slik at du kan ta med deg alle våtservietter, snacks, solkrem osv. Og likevel ha hendene frie for å kunne holde barna. Se etter en crossbody-veske med polstret skulderstropp eller en lett ryggsekk som enkelt kan pakkes i kofferten når den ikke trengs.

  • Vi anbefaler: ZOMAKE Ultra lettvektspakket ryggsekk eller Outlander Most Durable Packable Lightweight Travel Vandring Ryggsekk Daypack.

Sammenleggbar vannflaske

Gjør litt for å redde miljøet og ta med deg dine egne påfyllbare vannflasker i stedet for å stole på å kjøpe plastflasker med vann hver dag. Vi elsker en sammenleggbar vannflaske som enkelt kan pakkes i kofferten når det ikke trengs.

image 7727557 13867494

REISEPRODUKTER

Ekstra lader

Når du reiser med familien, er det uunngåelig at noen dingser trenger lading: telefoner, nettbrett, kameraer, tenne osv. Ikke ødelegg ferien ved å kjempe om laderen; Velg en med flere utganger til lading.

  • Vi anbefaler: Photive 60 Watt 6 USB Rapid Desktop Charging Station eller Vogek 6-port USB-lader.