Destinasjoner, Frankrike, Paris

En guide til hoteller i Paris med utsikt til Eiffeltårnet (2023)

lazy

Paris-hoteller med utsikt over Eiffeltårnet – Hvis du søker etter noen av de beste hotellene med utsikt over Eiffeltårnet, har du kommet til rett sted.

Vi elsker Paris. Det er ingenting vi elsker mer enn hotell med utsikt over Eiffeltårnet fra hotellrommet! Paris er ganske magisk som det er, men å kunne se Eiffeltårnet fra hotellrommet gir det hele en helt ny dimensjon.

lazy

Utsikten fra hotellene i Paris kan være nydelig, men ingenting slår utsikt mot Eiffeltårnt fra rommet. 

Tenk bare å sitte i sengen din om kvelden, eller stå ved vinduet og se Eiffeltårnet glitre gjennom natten. Eller hva med å starte morgenen med en kaffe på terrassen i det soloppgangen vekker Paris til liv? Det finnes et bredt utvalg av hoteller med utsikt over Eiffeltårnet, så det kan være vanskelig å velge.

Vi har samlet de beste hotellene med utsikt over Eiffeltårnet, slik at du ikke trenger det. Én ting å merke seg, ikke alle disse hotellene ligger i nærheten av Eiffeltårnet. De har alle utsikt, men noen ganger for å få den beste utsikten må du bo litt lenger ut, slik at du virkelig kan glede deg over utsikten. Uansett, det kan virkelig ikke gå galt når du er i Paris, fordi det bare er en så fantastisk fin og romantisk by!

Paris: 1, 2 eller 3-dagers hopp på hopp av-billett

Se Paris i ditt eget tempo med en 1-, 2- eller 3-dagers billett til en hopp på hopp av–sightseeingbuss. Du vil lære om byens severdigheter med en audioguide. Stopp ved så mange av de 34 stoppestedene du ønsker, på 3 forskjellige ruter med bare 1 billett!

Bestill Paris: 1, 2 eller 3 her!

3 Place du General Koenig, Paris

De beste hotellene med utsikt over Eiffeltårnet ligger typisk i hjertet av byen, og Hyatt Regency Paris Etoile er ikke annerledes. Dette hotellet ligger bare 1,5 kilometer fra Triumfbuen og den berømte Champs Elysees, og er et godt valg med sinsentrale beliggenhet og utsikt over Eiffeltårnet!

Hyatt er koblet til forretningsområdet Palais des Congres og La Defense, og det er en rask spasertur til metro, noe som gjør at du enkelt kan besøke hele byen.

Hyatt er også kjent for sin MAYO-restaurant i lobbyen, der gjestene kan prøve sesongens mat og lokale produkter etter å ha slappet av på rommene, som har luksuriøse badeprodukter, gratis kabel-TV og safe. Enda bedre – hvert rom på Hyatt har utsikt over byen.

Dette store hotellet er et av de beste hotellene med utsikt over Eiffeltårnet.

11 Rue Juge, Paris

Et av de andre beste hotellene med utsikt over Eiffeltårnet er Timhotel Tour Eiffel. Timhotel ligger i sentrum av Paris, bare 600 meter fra elven Seine og mindre enn 1 km fra Champs de Mars og Eiffeltårnet.

Her har du direkte tilgang til Bercy og Charles de Gaulle Etoile, bare 450 meter fra hotellet.

Hotellet er også et populært valg da det ligger i nærheten av Beaugrenelle kjøpesenter, sportsklubber og mer. Du vil også sette pris på at rommene har nydelig te- og kaffe i tillegg til bad og fantastisk utsikt som gjør seg på Instagram!

37 Avenue de la Motte-Picquet, Paris

Hotel Le Walt Paris er et av de beste hotellene med utsikt over Eiffeltårnet. Dette 4-stjerners boutiquehotellet ligger i hjertet av den franske hovedstaden, bare en kort avstand fra Eiffeltårnet, Champ de Mars og Les Invalides.

Le Walt er også godt kjent for alt det har å tilby: fra en romantisk Paris-pakke til shoppingopplevelsen i Paris. Hotellet hjelper deg med å sette opp forslag til turer og aktiviteter. Hotellet er nok godt kjent for sin luksus. Ikke bli overrasket når du kommer til rommet ditt og ser den fantastisk utsikten!

Bestill trygt på Hotels.com

11 Rue Chevert, Paris

Hotel Muguet er nok et fantastisk hotell i Paris med utsikt over Eiffeltårnet! Ligger mellom Champ de Mars og Hotel des Invalides. Ligger i nærheten av der Napoleon ligger begravet.

Hotel Muguet er kjent for sin vennlige og varme atmosfære, og er omgitt av interessante områder, inkludert Musee d’Orsay og Latinerkvarteret.

Med enkel tilgang til en metrostasjon, kan du besøke Concorde, Louvre, Opera og Bastille. Hotellet er 3-stjerners og er et av de beste hotellene å bo i Paris. Hotellet serverer kontinental frokost , gratis internettilgang og reservasjonstjenester.

Hotellrommene er romslige, lydisolerte og har klimaanlegg og sentralvarme, noe som betyr at du kan besøke når som helst i løpet av året og nyte et av de beste hotellene med utsikt over Eiffeltårnet!

35 Rue Benjamin Franklin, Paris

Hotel Eiffel Trocadero er ikke bare kjent for å være et av de beste hotellene med utsikt over Eiffeltårnet, men det er også kjent for å være et «grønt» hotell, noe som betyr at det er miljøvennlig!

Dette hotellet ligger i en bygning fra 1700-tallet, og har utsikt over Garden of Trocadero, og mange rom har utsikt over Eiffeltårnet, som maksimalt ligger en 7-minutters spasertur unna.

Hvert rom på Trocadero har aircondition og er individuelt innredet, noe som betyr at ingen rom er like. Faktisk har hvert rom forskjellige møbler! Organisk og Fair Trade frokost serveres hver morgen, og baren er åpen til langt på kveld. sent. Ønsker du å utforske mer av Paris ligger Trocadero metrostasjon bare 180 meter fra hotellet!

Med direkte rute til Triumfbuen og en 15-minutters spasertur til Quai Branly-museet, er dette hotellet for deg.

22 Rue Jean Rey, Paris

Hotel Pullman Paris Tour Eiffel er et av de beste hotellene i Paris med utsikt over Eiffeltårnet fordi det bokstavelig talt ligger ved foten av selve Eiffeltårnet!

Faktisk har du ubegrenset utsikt over det meste av byen fri en rekke rom på hotellet – og ikke bare fra hotellrommet, men fra terrassen, treningsrommet, trappen mm. 

De lyst designede rommene med sin moderne stil tilbyr panoramautsikt over Paris. Selve rommene har gratis internettilgang og TV, og de fleste av dem har balkong. Pullman har også en restaurant som serverer mat i kalifornisk stil med franske smaker, og mange gjester gleder seg over vinbaren og det åpne kjøkkenet.

Dette hotellet ligger på venstre bredd og mindre enn 5 minutters gange fra Eiffeltårnet. Det ligger også ved siden av Bir-Hakeim stasjon, som gir direkte tilgang til Louvre og andre attraksjoner. Dette er stedet å bo!

72 Boulevard de Grenelle, Paris

Hvis du leter etter hoteller med utsikt over Eiffeltårnet, må du sjekke ut Hotel Le Relais Saint Charles! Med sin moderne design og innbydende atmosfære, vil du elske beliggenheten til dette boutiquehotellet, ettersom det ligger mindre enn 10 minutters gange fra selve Eiffeltårnet.

Siden Le Relais Saint Charles ligger i hjertet av Paris, har du lett tilgang til metrostasjonen Dupleix, som gjør det enkelt å se masse mer av Paris. Hvis du trenger å dra til Porte de Versailles eller La Defense-distriktet, er dette hotellet nær Metroen. Enten du trenger et klassisk dobbeltrom eller tomannsrom, kan du velge hvilken utsikt de vil ha: fra utsikt mot gårdsplassen til Eiffeltårnet til gateutsikt. Komfort er stikkordet til dette hotellet.

Le Meurice er et av de beste hotellene i Paris med utsikt over Eiffeltårnet og er kjent for sitt 5-stjerners luksusservice og komfort. Le Meurice, som opprinnelig var et palass i det historiske Paris, ble nylig restaurert og renovert med nye rom og suiter.

Gjestene har kalt det stille og elegant, ettersom mange av rommene og innredningen gir en essens av magi, ro og klasse.

Hotellet ligger i hjertet av byen, med Tuileries-hagen i fronten, Louvre til venstre og Place de la Concorde til høyre. Paris er innenfor rekkevidde her. Kunsten og designet med utsikten fra hvert rom er bare begynnelsen!

Dette er et hotell å besøke selv om du ikke bor der.

Slik går du frem for å finnet et hotell med utsikt over Eiffeltårnet

Hvis du ønsker å skaffe deg et hotellrom i Paris med utsikt over Eiffeltårnet, kan følgende tips hjelpe deg med å finne det perfekte stedet:

 1. Velg riktig område: Hvis du ønsker å ha utsikt over Eiffeltårnet, bør du velge et hotell som ligger i nærheten av tårnet eller langs Seinen. Områdene rundt Eiffeltårnet som Champ de Mars, Trocadéro og Invalides, samt områdene langs Seinen som 7. arrondissement og 15. arrondissement er gode valg.

 2. Gjør undersøkelser på nettet: Bruk hotellsøkemotorer som Booking.com, Expedia, Hotels.com eller TripAdvisor for å finne hoteller med utsikt over Eiffeltårnet. Du kan også bruke Google Maps til å finne hoteller som ligger i nærheten av tårnet og Seinen.

 3. Bestill i god tid: Hvis du vil sikre deg et hotell med utsikt over Eiffeltårnet, bør du bestille i god tid. Populære hoteller kan bli fullbooket flere måneder i forveien, spesielt i høysesongen fra mai til september.

 4. Vurder prisklassen: Hoteller med utsikt over Eiffeltårnet kan være ganske dyre, spesielt hvis du ønsker å bo i luksuriøse hoteller. Men det er også mulig å finne rimeligere alternativer med god utsikt. Vær oppmerksom på at du kan betale mer for utsikten enn for selve rommet eller tjenestene på hotellet.

 5. Vurder alternative utsiktspunkter: Hvis du ikke finner et hotell med utsikt over Eiffeltårnet, kan du vurdere alternative utsiktspunkter. Du kan for eksempel besøke Eiffeltårnet selv, ta en tur på Seinen med båt, eller besøke en av de mange rooftop-barene i Paris for å få panoramautsikt over byen.

 6. Bruk hotellanmeldelser: Les hotellanmeldelser fra tidligere gjester på nettsteder som TripAdvisor for å få et bedre inntrykk av hotellene du vurderer. Sjekk spesielt hva tidligere gjester har skrevet om utsikten fra rommene.

 7. Be om utsikt ved bestilling: Når du bestiller hotellrommet, kan du be om et rom med utsikt over Eiffeltårnet. Selv om det ikke er noen garanti for at du vil få det, øker du sjansen din ved å spesifisere ønsket ditt.

 8. Vurder sesong og tidspunkt på dagen: Utsikten kan variere avhengig av sesongen og tidspunktet på dagen. Om vinteren kan tårnet være mer synlig på grunn av færre blader på trærne, mens om sommeren kan det være mer folkelig og lysene i tårnet kan skape en spesiell atmosfære om kvelden.

Med disse tipsene, vil du ha større sjanser for å finne et hotellrom med fantastisk utsikt over Eiffeltårnet.

Fakta om Eiffeltårnet

Eiffeltårnet er et av de mest ikoniske landemerkene i verden og en av de mest besøkte turistattraksjonene i Paris. Her er litt fakta om Eiffeltårnet og dens åpningstider og besøkstider:

 • Eiffeltårnet ble bygget av Gustave Eiffel til verdensutstillingen i Paris i 1889. Tårnet er laget av jern, veier over 10 000 tonn og står over 324 meter høyt.

 • Eiffeltårnet ligger i 7. arrondissement i Paris, ved Seinen og i nærheten av Trocadéro og Champ de Mars.

 • Eiffeltårnet er åpent hver dag, hele året, inkludert helligdager. Åpningstidene varierer litt avhengig av sesongen:

  • Fra midten av juni til begynnelsen av september: Tårnet er åpent fra kl. 09.00 til midnatt, med siste adgang kl. 23.00.

  • Fra begynnelsen av september til midten av juni: Tårnet er åpent fra kl. 09.30 til 23.00, med siste adgang kl. 22.30.

 • Det er mulig å besøke Eiffeltårnet til fots, med heis eller med trappene. Det er tre forskjellige etasjer som besøkende kan komme til:

   1. etasje: Dette er 57 meter over bakken og kan nås til fots eller med heis. Det er restauranter, suvenirbutikker og en glassgulv-seksjon her.
   1. etasje: Dette er 115 meter over bakken og kan nås til fots eller med heis. Det er også restauranter, suvenirbutikker og panoramautsikt over Paris her.
  • Toppetasjen: Dette er 276 meter over bakken og kan bare nås med heis. Det er en champagnebar her og spektakulær utsikt over Paris.

 • Besøkstidene varierer avhengig av sesongen og kan være ganske lange i høysesongen fra mai til september. Det kan derfor være lurt å bestille billetter på forhånd for å unngå lange køer. Det er også mulig å bestille billetter med prioritert adgang for å slippe køen.

 • Eiffeltårnet er en av de mest fotograferte bygningene i verden, og en tur opp i tårnet er en opplevelse du aldri vil glemme!

Se mer om Frankrike

Les mer om Frankrike
Les mer om Paris
For deg som reiser med barn til Paris
Her bor du i nærheten av andre severdigheter i Paris
En guide til Latinerkvarteret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.