Algarve, Destinasjoner, Europa, Europa cat, Portugal

Albufeira – Her er stedet for utelivet i området (2023)

lazy

Albufeira – Her er stedet for utelivet i området – Bare 35 minutter fra Faro flyplass, er Albufeira Algarve en av de livligste byene i Algarve. 

Albufeira er en kystby i Algarve-regionen i sørlige Portugal. Byen ligger omtrent 30 kilometer fra Faro og kan lett nås med fly til Faro lufthavn, som ligger omtrent 30 kilometer unna. Du kan også komme deg dit med buss eller bil fra andre steder i Portugal.

Utelivet i Albufeira er velkjent og byen har mange barer, klubber og utesteder. Det er mye å gjøre for turister som ønsker å feste, og byen er også kjent for sine live musikkvenues.

Restaurantene i Albufeira tilbyr en rekke retter, med alt fra tradisjonell portugisisk mat til internasjonale spesialiteter. Det er mange gode valgmuligheter for dem som vil spise god mat mens de er på ferie.

Ting å gjøre i Albufeira inkluderer å slappe av på en av de vakre strendene, besøke den gamle bydelen i Albufeira, gå på shopping i byen, prøve deg på vannsportaktiviteter som dykking og snorkling, og besøke de omkringliggende øyene og reservatene med båt. Du kan også prøve deg på golf på en av de mange golfbanene i området.

Algarve – velg område:

Beste Budsjetthoteller i Albufeira

Hotel Vila Recife
Hotel Vila Recife

Hotel Vila Recife

Vis på kart

Vila Recife Hotell (vis på kart) har en god beliggenhet, gangavstand til hovedattraksjonene i byen, forskjellige typer restauranter, flere barer, butikker, sentrum med natteliv og kjente Fisherman’s Beach.

Hotellet ligger 400 meter fra Albufeira park, 500 meter fra et Museum og 1,5 kilometer fra Albufeira Marina.

På hotellet er det frokostrom, bar, terrasse, aircondition, WiFi (offentlige områder), svømmebasseng, safe i resepsjonen, parkering, heis og 24-timers resepsjon.

2 Beste Mellomklassehoteller i Albufeira

Hotel Baltum
Hotel Baltum

Hotel Baltum

Vis på kart

Hotel Baltum ligger i Albufeira sentrum i Albufeira, 200 meter fra Fisherman’s Beach. Gjestene kan nyte baren på stedet.

Hvert rom har en TV. Hvert rom har eget bad utstyrt med badekar eller dusj. Det er en døgnåpen resepsjon på eiendommen. Gjestgiveriet tilbyr også sykkelutleie og bilutleie.

Det gamle bytorget ligger 200 meter fra Albufeira Beach Hotel, mens Albufeira Marina ligger 1,4 km unna. Faro flyplass ligger 26 km fra eiendommen.

Cerro Mar Atlantico & Cerro Mar Garden

Vis på kart

Cerro Mar Garden Hotel (vis på kart)er et 4 stjerners hotell, og ligger omtrent 7 km fra Zoomarine Algarve.

Hotellet består av 83 rom. Innkvarteringen har et utendørsbasseng med solsenger, boblebad og bassengbar. Dette hotellet ligger i et strandområde i Albufeira, bare noen få skritt fra Centro Historico de Albufeira. I området finner du Allboat som ligger 1150 meter unna.

Det er nattklubber, puber og underholdningssteder i området.

Hvert rom på hotellet er utstyrt med safe på rommet, sittegruppe og telefon. Du kan nyte rom med eget bad med fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Alle rommene har oppvaskmaskin, kjøleskap og vaskemaskin. Hotellet har en døgnåpen restaurant og en snackbar.

Hotellet har en bar med biljard, gratis trådløst internett og en terrasse. Gjestene kan glede seg over Os Arcos Restaurante og Bistro som ligger i nærheten av eiendommen. Gjestene kan enkelt komme seg til Faro lufthavn, som ligger omtrent 35 minutters kjøretur unna.

Behandlingen på stedet inkluderer dampbad, tyrkisk bad og massasjebehandlinger. Slike sportsaktiviteter som plen-tennis, bowling og squash tilbys også.

2 Beste Familievennlige hoteller i Albufeira

Almar Hotel Apartamento
Almar Hotel Apartamento

Almar Hotel Apartamento

Vis på kart

Hotel Almar (vis på kart) har en fantastisk havutsikt med totalt 44 leiligheter, med en vakker hage med svømmebasseng for voksne og et eget barnebasseng.

Hotellet har 24 timers resepsjon, bar, heiser, og internett. Studioene, leilighetene T1 og T2, er romslige, komfortable og innredet i moderne stil, med direkte telefon, oppvarming, safe, satellitt- / kabel-TV, et fullt utstyrt kjøkkenkrok, terrasse eller balkong.

Stedet ligger 400 meter fra Fisherman’s Beach og sentrum i et rolig område, hvor gjestene finner utallige restauranter, butikker og kafeer.

Alfagar Cerro Malpique
Alfagar Cerro Malpique

Alfagar Cerro Malpique

Vis på kart

Det ideelle stedet å utforske Albufeira Nyt den sentrale beliggenheten for å utforske det eldste området i Albufeira og Algarve.

Ligger bare 1 km fra det historiske sentrum av Albufeira og noen av de mest fantastiske strendene i Algarve. Her finner du 63 leiligheter utstyrt med Alfagar Cerro Malpique.

Dette 3-stjerners komplekset tilbyr gjester utsikt over byen og Atlanterhavet, en praktisk beliggenhet og et utvalg av butikker og kommersielle tjenester i umiddelbar nærhet. Familier og par vil finne alt de trenger for å nyte den avslappende ferien i Algarve-regionen, i sentrum av Albufeira.

Med et dedikert team og en rekke tjenester for enkelhets skyld venter Alfagar Cerro Malpique på besøket for en avslappende ferie.

3 Beste Rimelige luksushoteller i Albufeira

Sao Rafael Suites - All inclusive
Sao Rafael Suites – All inclusive

Sao Rafael Suites – All inclusive

Vis på kart

São Rafael Suites (vis på kart) er et sted for familien å hvile, leke, date, ha det gøy uten å forlate stedet. Dette NAU-hotellet, er et all-inclusive-hotell.

Det ble designet for nettopp dette formålet. Ligger ved siden av São Rafael-stranden, regnet som den fjerde beste i Europa og en av de beste i Portugal.

Det å bare kunne gå ned til stranden er gull verdt når man reiser med barn.

Hotel California Urban Beach

Vis på kart

Hotel Califórnia (vis på kart), som ligger i hjertet av Albufeira, blir gjenfødt med et nytt konsept.

Dette 4-stjerners hotellet er bare for voksne. Hotellet er totalrenovert og tilbyr en moderne og dristig atmosfære. Et steinkast fra stranden og det historiske sentrum av Albufeira.

Nyt solen, ta en dukkert i utendørsbassenget og nyt en velsmakende og forfriskende cocktail mens du kan nyte utsikten over byen fra hotellets fantastiske taket.

Grande Real Santa Eulalia Resort
Grande Real Santa Eulalia Resort

Grande Real Santa Eulalia Resort & Hotel Spa

Vis på kart

Grande Real Santa Eulalia Resort ligger i nærheten av en golfbane og på stranden i Albufeira.

Albufeira Marina og Vilamoura Marina er verdt et besøk hvis du er på utkikk etter morsomme aktiviteter, men hvis du heller vil oppleve vakre naturomgivelser, kan du dra til Oura-stranden og Albufeira strand. Reiser du med barn? Da må du ikke gå glipp av Zoomarine og Aqua Show Park.

Kjøp suvenirer og håndverksprodukter i gamlebyen i Albufeira

Gamlebyen i Albufeira, også kjent som «The Strip», er et populært turistområde i byen Albufeira i Algarve-regionen i sørlige Portugal. Gamlebyen ligger ved siden av den vakre stranden i Albufeira, og er kjent for sitt livlige uteliv, med mange barer, klubber og restauranter.

Gamlebyen i Albufeira har også en rekke butikker og markedstårn hvor du kan kjøpe alt fra suvenirer til håndverksprodukter. Det er også mange lekeområder og aktiviteter for barn i gamlebyen.

Gamlebyen i Albufeira er også hjemmet til den vakre gamle bydelen i Albufeira, som ligger på en høyde over gamlebyen. Den gamle bydelen har en rekke historiske bygninger, blant annet den vakre kirken Igreja de Nossa Senhora da Orada. Det er også mange trange, sjarmerende gater i den gamle bydelen hvor du kan utforske og se på de lokale butikkene og restaurantene.

Gamlebyen i Albufeira er et flott sted å besøke for dem som ønsker å nyte en aktiv ferie med masse underholdning og ting å gjøre.

Opplev den vakre Albufeira beach i Algarve-regionen i Portugal

Albufeira beach er en vakker strand i Algarve-regionen i sørlige Portugal. Stranden ligger i nærheten av byen Albufeira og er populær blant turister som reiser til området. Stranden har hvit, fin sand og krystallklart vann, og er perfekt for å slappe av på eller prøve deg på vannsportaktiviteter som dykking og snorkling.

Grotter i Albufeira-området inkluderer Benagil Grotter, som ligger omtrent 10 kilometer fra Albufeira. Grottene kan nås med båt, og er kjent for sine vakre kalksteinsformasjoner. Det er også mulig å dra på dykkertur i grottene.

Beach clubene i Albufeira tilbyr en rekke aktiviteter for turister som ønsker å slappe av og ha det gøy på stranden. Du kan prøve deg på vannsport, spille beachvolleyball, eller bare slappe av på en solseng mens du nyter den vakre utsikten. Beach clubene tilbyr også mat og drikke, slik at du kan nyte en god lunsj eller middag mens du er på stranden.

Her er noen av Portugals beste barer og nattklubber

Albufeira - Her er stedet for utelivet i området

Hvis du kommer til Algarve for utelivet, bør du velge noe i området på Strip of Albufeira, hvor noen av Portugals beste barer og nattklubber holder åpent til langt utpå natten. Hotel California Urban Beach er omgitt av noen av de livligste barene og restaurantene i byen, og ligger 15 minutter fra Albufeira marina. Dette feststemte området tiltrekker seg mange folk. Så hvis utelivet er tingen du søker, er dette det beste området i Algarve!

Albufeira – subtropisk klima med milde vintre og varme somre

Albufeira ligger i Algarve-regionen i sørlige Portugal, og har et subtropisk klima med milde vintre og varme somre. Gjennomsnittstemperaturen i Albufeira i desember er omtrent 17 grader Celsius, mens gjennomsnittstemperaturen i august er omtrent 30 grader Celsius.

Sommeren i Albufeira er varm og solrik, med lange dager og korte netter. Vintrene i Albufeira er milde og solfylte, selv om det kan være en del regn i løpet av året. Det er også en sjanse for at det kan være en del vind på stranden i Albufeira, spesielt i vintermånedene.

Uansett årstid er det en god idé å ha med solkrem og solhatt når du reiser til Albufeira, da solen kan være sterk. Det kan også være lurt å ha med litt ekstra klær hvis du reiser til Albufeira i vintermånedene, da været kan være litt uforutsigbart.

Tips oss

Har du noen tips til vår guide: “Albufeira – Her er stedet for utelivet i området”, så hadde vi satt pris på om du kontaktet oss i skjemaet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Algarve

Populære aktiviteter i Albufeira

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.