Almancil, Algarve – For deg som er ute etter en skikkelig luksusferie

Almancil – For deg som er ute etter en skikkelig luksusferie – Almancil er et eksklusivt område kun 15 minutter fra Faro flyplass. Det er mest kjent for luksuriøse feriesteder og tomme sandstrender. Ligger i det som er kjent som Algarves gyldne trekant. I Almancil blir du omringet av luksus og overdådighet.

Algarve – velg område

De beste hotellene i Almancil

2 Beste Billighotellene i Almancil

Faro Beach Life Hostel

Faro Beach Life Hostel
Faro Beach Life Hostel

Faro Beach Life Hostel er det nyeste vandrerhjemmet som tilbyr overnatting på Faro strand. Du finner den vakre Ria Formosa-lagunen rett foran vandrerhjemmet, og gir deg en følelse av at du har ditt eget private naturlige basseng. Gratis Wi-Fi tilbys over hele eiendommen. Faro er sentrum av Algarve-regionen. Faro grenser til naturreservatet Ria Formosa og dets kanaler og laguner. Er sammensatt av kanaler, øyer, sandete og gjørmete områder med et stort mangfold av fugler, sjømat og fisk. Langs Faro stranden kan du gå rundt naturreservatet og finne stier å utforske. Her finner du du kafeer, barer, minimarked og restauranter med fin typisk portugisisk mat. Du har også mange øyer og fine strender å oppdage her. Her er det 6 rom, 2 av dem har balkong med vakker utsikt fra Ria Formosa-lagunen. Noen av rommene har navnene på øyene vi har rundt.

Wax Hostel

Wax Hostel
Wax Hostel

Wax Villa er en kul ny villa på Faro strand. Perfekt for de som leter etter strand, sol, natur og for å slappe av. Wax Villa har flott utsikt over Ria Formosa. Ligger på Faro strand bare 3 km fra flyplassen, her kan du nyte stranden, fugletitting, sykkelturer, kanopadling, surfe, windsurf og padle. Du kan blant annet sykle og padle kano i området. Motards Faro ligger 2,5 km fra Wax Villa, mens Desert Island er mindre enn 4 km unna. Nærmeste flyplass er Faro lufthavn, 3 km fra Wax Villa.

2 Beste Budsjetthoteller i Almancil

Hotel 3K Faro Aeroporto

Hotel 3K Faro Aeroporto
Hotel 3K Faro Aeroporto

Hotel 3K Faro Aeroporto er et 3-stjerners sted plassert ca 3,3 km fra Arch til Gamlebyen i Faro. Den inneholder 51 vakre rom som gir en perfekt balanse mellom komfort og stil. Hotellet ligger i sentrum av Faro, og gir rask tilgang til Ria Formosa. Denne innkvarteringen ligger en 25-minutters spasertur fra Forum Algarve. Rommene har klimaanlegg, flatskjerm-TV og kabel-TV. Noen enheter har utsikt over hagen. Hvert klassiske rom på hotellet har oppvaskmaskin og vannkoker. Gjestene kan også prøve forretter og forfriskninger i baren på stedet. Restaurante Moreno, O Bandeira og A Tapita ligger innen 50 meter unna. Det er Faro jernbanestasjon i nærheten. Denne boenheten tilbyr også en delt salong og et bibliotek.

3 Beste Mellomklassehoteller i Almancil

Vilar do Golf by Diamond Resorts

Vilar do Golf by Diamond Resorts
Vilar do Golf by Diamond Resorts

Quinta do Lago på den sørlige kysten av Portugal er en av Europas fineste destinasjoner, og det ideelle stedet for din neste ferie. Hvis du er ute etter det ultimate innen golfferier, er dette destinasjonen for deg. Faktisk kan du ikke bare golf på en verdensmesterskapsbane i verdensklasse, du vil elske det mer enn 2000 dekar med vakre landskapet, der furuskog som er hundre år gammel kommer sammen med Atlanterhavet. Ligger i hjertet av dette vakre området er Vilar do Golf, hvor du finner stilige overnattingssteder omgitt av frodige hager, fantastiske golfbaner og noen av de fineste fritids- og sportsfasilitetene i verden. Feriemoro for alle. Det har ikke noe å si om du leter etter en romantisk ferie for to, eller en morsom familieferie. Vilar do Golf har alt du måtte ønske deg. Det er mange friluftsaktiviteter som hele familien kan glede seg over, fra sykling og fotturer til svømming, seiling, fiske, jetski, minigolf, tennis, snorkling, dykking, mange andre vannsport, og selvfølgelig, golf. Tross alt er Vilar do Golf kjent som et golfspillers paradis, med Quinta do Lagos 18-hulls mesterskapsbaner i Ria Formosa naturreservat. Det er også en rekke vakre parker og hager å utforske, samt museer for de som ønsker å legge litt kultur og historie til ferien. Sammen med familieaktiviteter er det mange voksenorienterte aktiviteter å glede seg over. For eksempel kan det være lurt å besøke de morsomme og spennende nattklubbene for å danse kveldene dine borte, eller nyte shopping og god mat fra området.

Ria Park Garden Hotel

Ria Park Garden Hotel
Ria Park Garden Hotel

Ria Park Garden Hotel ligger i store grøntområder med palmer og et utendørsbasseng med egen barneseksjon. Hotellet har også et spa- og velværesenter (250 meter fra hotellet) med et innendørs oppvarmet basseng, et treningsstudio, 2 tennisbaner, et tyrkisk bad, badstuer og massasjerom; en sesongbasert barneklubb (200 meter fra hotellet) i alderen 4-12 år med lekeplass; samt et privat område på stranden (800 meter unna) med håndklær, solsenger og parasoller, samt en gratis pendelbuss fra hotellet (sesongåpent). For vin og servering har hotellet en restaurant hvor gjestene finner de beste portugisiske spesialitetene, fersk fisk og en internasjonal meny (lokale råvarer brukes). Hotellet tilbyr lette måltider i bassengbaren om sommeren, og det er også en lobbybar. Tjenester tilgjengelig for gjester inkluderer 24-timers resepsjon, golfreservasjoner, romservice, et forretningssenter, vaskeri og renseri.

The Magnolia Hotel

The Magnolia Hotel
The Magnolia Hotel

Magnolia Hotel er et boutiquehotell rett utenfor døren til Quinta do Lago. Magnolia, som hyller det ikoniske vintage-motellet, bringer en smak av Palm Springs til Algarve og tilbyr en unik gjestfrihetsopplevelse du ikke finner andre steder i regionen. Et barnevennlig hotell i hjertet av Portugals Algarve med Quinta-feriestedet rett utenfor, Magnolia Hotel inviterer deg til feriemodus!

3 Beste Familievennlige hoteller i Almancil

Dunas Douradas Beach Club

Dunas Douradas Beach Club
Dunas Douradas Beach Club

Dunas Douradas Beach Club er et luksuriøst femstjerners resort i Algarve, med alle funksjonene og fasilitetene du forventer av et slikt sted. Det er vakre bassenger å slappe av i, en strand med blått flagg, en barneklubb og et helsestudio med fullt treningsstudio og spa. Alt du måtte trenge for ferien, enten du bor i en uke eller en måned, er rett ved fingertuppene. Dunas Douradas Beach Club ser frem til å se deg på stranden!

Conrad Algarve

Conrad Algarve
Conrad Algarve

Det imponerende Conrad Algarve-hotellet ligger ved den dramatiske Atlanterhavskysten i den sørligste regionen i Portugal, og er det første europeiske Conrad Resort og ligger på et av de mest forlokkende reisemål i verden, Quinta do Lago. Oppdag golfbaner i verdensklasse, fantastiske strender og den idylliske naturen i Ria Formosa naturpark. Dette luksuriøse portugisiske hotellet ligger bare 20 minutter fra Faro lufthavn, og er hjemsted for et av Europas mest dekadente spa. Oppdag fantastiske muligheter, lokal kultur og opplev deg selv på Conrad Algarve. Conrad Algarve er bygget for å ligne et palass fra 1700-tallet, og kan skilte med en rekke luksuriøse rom og private boliger som tilbyr uovertruffen kvalitet i moderne design, komfort og teknologi. Alle boenhetene har vakre marmorbad, private balkonger og moderne underholdningssystemer. Privatboliger tilbyr også romslige stue- og spisestueområder og boblebad.

Nyt stilfull raffinement og utsøkt mat på noen av de mest eksklusive restaurantene i Algarve. Fra raffinert servering til uformell servering ved bassenget, og tilbyr Conrad Algarve hotellet en unik blanding av spisemuligheter. Nyt de beste middelhavsmakene i hotellets Michelin-stjerners restaurant Gusto, eller nyt isolasjonen av en privat cabana når du nipper til cocktailer ved utendørsbassenget.

Energi på treningssenteret, jobb med handicappet ditt i golfsimuleringsområdet eller forbedre serveringen på utendørs tennisbane. Avkjøl deg ved hotellets vakre utendørsbasseng og berolige sinn, kropp og sjel med en avslappende, helhetlig behandling i det luksuriøse spaet. Conrad Algarve er en 2017-mottaker av TripAdvisor Certificate of Excellence Award.

Vale do Lobo Resort

Vale do Lobo Resort
Vale do Lobo Resort

Vale do Lobo Resort ligger i nærheten av stranden i Almancil. Aqua Show Park er en populær attraksjon, mens Vale do Lobo strand og Quarteira-stranden kan friste med vakre naturomgivelser. Er du på utkikk etter et arrangement eller en kamp mens du er i byen, kan du se om det skjer noe spennende på Algarve stadion eller Albufeira tyrkefekterarena

Beste Rimelige luksushoteller i Almancil

Martinhal Quinta Family Resort

Martinhal Quinta Family Resort
Martinhal Quinta Family Resort

Dette er den velstelte, California-lignende delen av Algarve. Det er langt fra de ville blomster og røffe kalkstensklipper andre steder, men Quinta do Lago-stranden strekker seg langt og gyldent i nærheten, og butikker, restauranter og utmerkede golfbaner florerer. Villaene og rekkehusene har aircondition og hushjelp. Hver og en har et svømmebasseng. Barns utstyr er tilgjengelig fra Baby Concierge, fra gryter, badetrinn og flaskesterilisatorer til høye stoler eller porter til trappene. Alle husene har velutstyrte kjøkken og vaskerom. På stedet er det et stort svømmebasseng, en ny lekeplass for små og et innendørs svømmebasseng. Det er mange aktiviteter i nærheten, inkludert vannsport, golf og ridning. Massasje er tilgjengelig i villaen din på forespørsel.

Klar for golff og litt luksus?

Er du glad i å spille golf, og klar for litt luksus? På Conrad Algarve får du service i verdensklasse. Hotellet ligger ved Quinta do Lago, som er kjent for å være et lite golfparadis. Fra bassenget har du utsikt utover Atlanterhavet.

Matreisende vil bli belønnet med ikke én, men tre Michelin-stjerne restauranter, mer enn noen annen by i Algarve. To luksuriøse hotellresort utgjør hoveddelen av overnatting i Almancil. Det er også flere golfbaner knyttet til disse feriestedene.

Almancil - For deg som er ute etter en skikkelig luksusferie

Tips oss

Har du noen tips til vår guide: “Almancil – For deg som er ute etter en skikkelig luksusferie”, så hadde vi satt pris på om du kontaktet oss i skjemaet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Algarve

Populære aktiviteter i Algarve

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.