Shopping Cart

Elounda – Her bor du hvis du reiser på bryllupsreise, Kreta (2021)

Elounda – Her bor du hvis du reiser på bryllupsreise – I den østlige enden av Kreta ligger Elounda-gulfen. Luksusreisende strømmer til Elounda for de flotte feriestedene og villaene. Denne tidligere fiskerlandsbyen er den fremste Kreta-destinasjonen for de rike og berømte, med yachtene stolt plassert i havnen.

De Billigste hotellene i Elounda

Elounda Sunrise Apartments

Elounda Sunrise Apartments
Elounda Sunrise Apartments

Elounda Sunrise Apartments ligger nordøst på Kreta, vendt mot Elounda-bukten. Det har et utendørsbasseng, og tilbyr gratis Wi-Fi og rom med klimaanlegg og private balkonger. Alle rommene er utstyrt med TV, kjøkkenkrok, kjøleskap, safe og eget bad. Gjestene på Elounda Sunrise kan slappe av på eiendommen og nyte panoramautsikt over sjøen og fjellene fra bassengområdet. Frokost serveres hver dag etter kl. 10.00 i baren. Forfriskende drinker og cocktailer er tilgjengelig hele dagen. Historiske steder i Elounda-området inkluderer den gamle byen Olous og det venetianske slottet på øya Spinalonga. Elounda Sunrise Apartments ligger 65 kilometer fra Heraklio og Nikos Kazantzakis lufthavn. Det er en 13-minutters kjøretur til den nærliggende byen Agios Nikolaos. Gratis på stedet.

2 Beste Budsjetthoteller i Elounda

Elounda Krini Hotel

Elounda Krini Hotel
Elounda Krini Hotel

Hvis det du leter etter er en bra beliggenhet i Kreta, let ikke lenger enn til Elounda Krini Hotel. Elounda Krini er en nydelig 3-stjerners hotell med utendørsbasseng. Ligger i den lille byen Elounda på Kreta. Kjent for sine luksuriøse feriesteder med utsikt over den vakre Mirabello-bukten, anses Elounda for å være en av de mest fantastiske feriedestinasjonene på de greske øyer. Herfra kan du nyte lett tilgang til alt det den livlige byen har å tilby. Et fristed for hvile og avslapning, hotellet tilbyr total fornyelse bare noen skritt fra byens mange attraksjoner, som Nikolos Island, Arkeologisk museum for Agios Nikolaos, Agios Nikolaos Ferry. På Elounda Krini Hotel får du utmerket service og førsteklasses fasiliteter som garanterer et uforglemmelig opphold. Dette hotellet tilbyr mange fasiliteter på stedet for å tilfredsstille selv den mest kresne gjesten.

Elounda Garden Suites

Elounda Garden Suites
Elounda Garden Suites

Elounda Garden Suites Heated Pool tilbyr et utendørsbasseng og smakfullt innredede boenheter som vender ut mot en møblert balkong med fjellutsikt. Overnattingsstedet ligger midt i en hage, 100 meter fra sentrum av Elounda. Du finner også en restaurant her, og Wi-Fi er kostnadsfritt. Her kan du nyte et måltid i restauranten på stedet, eller ta en forfriskende drink og et lett måltid fra snackbaren. Du finner flere spisesteder 100 meter unna. Minimarkedene ligger også innenfor 100 meter. Agios Nikolaos by ligger i en avstand på 10 km, og Heralkion internasjonale lufthavn kan nås på 70 km. Du finner en sandstrand 150 meter unna. Begrenset parkeringsplass er tilgjengelig i lokalene, og du finner gratis offentlig parkering i nærheten.

2 Beste Mellomklassehoteller i Elounda

Elounda Water Park Residence Hotel

Elounda Water Park Residence Hotel
Elounda Water Park Residence Hotel

Et av de største 4-stjerners feriestedene på Øst-Kreta, perfekt for familier og mennesker som ønsker å nyte ferien ved å ha ubegrenset moro for alle aldre, aktiviteter, smakfulle opplevelser og uforsiktig avslapning i et mangfold av fasiliteter på samme sted. Elounda Water Park Residence Hotel ligger 1,2 km fra Elounda sentrum og tilbyr overnatting med halvpensjon og utsikt over sjøen og de omliggende fjellene. Overnattingsstedet har spa og velværesenter, treningssenter, stort basseng, barnebasseng, restaurant og en taverna som byr på levende musikk. Det utvendige komplekset har et stort sjøvannsbasseng, et boblebad og en solterrasse med solsenger og parasoller. Aktiviteter inkluderer bordtennis, tennis, minigolf og bordfotball. Gjestene kan slappe av på spaet mot en lokal avgift. For barna er det et eget barnebasseng og en lekeplass. Det er også en barneklubb fra 1. mai til slutten av september. Et stort badeland med sklier, en lekeplass og svømmebassenger fullfører underholdningsfasilitetene. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig.

Elounda Ilion Hotel

Elounda Ilion Hotel Bungalows
Elounda Ilion Hotel Bungalows

Hotellet Elounda Ilion er bygget på en høyde med panoramautsikt over Elounda-bukten. Området ble utpekt som et sted med stor naturlig skjønnhet og regnes som et av de vakreste og roligste feriestedene i Middelhavet. Havet er rent og egner seg til alle slags vannsport. Skjønnheten, stillheten og det gjestfrie miljøet gjør Elounda Kreta som en av de mest populære destinasjonene. Hotellet ligger 350 meter fra stranden, 2,5 kilometer fra sentrum av Elounda, 8 kilometer fra Agios Nikolaos og 8,5 kilometer fra Agios Nikolaos fergestasjon. | På hotellet er det restaurant, bar, svømmebasseng, barnebasseng, WiFi i offentlige områder (mot betaling), parkering, lekeplass, tennisbane (mot betaling), minigolf, bordtennis, biljard, konferanserom og 24-timers resepsjon.

3 Beste Rimelige luksushoteller i Elounda

Elounda Bay Palace

Elounda Bay Palace
Elounda Bay Palace

Elounda Bay Palace Hotel ligger i rolige omgivelser i utkanten av Mirabello Bay, et virkelig flott sted . Omgitt av 20 dekar med frodige hager. Dette prisbelønte luksuriøse feriestedet kombinerer Kretas sjarm og gjestfrihet. Hotellet ligger på stranden, 2,5 kilometer fra sentrum av Elounda, 9 kilometer fra Agios Nikolaos og 9,5 kilometer fra Agios Nikolaos fergestasjon. | På hotellet er det restauranter, barer, svømmebasseng, barnebasseng, parkering, WiFi, heis, innendørs svømmebasseng, treningsrom, spa-behandlinger (mot betaling), badstue, tennisbane, spillerom, businessenter, konferanse-/møterom og 24-timers resepsjon. På Elounda Bay Palace tilbyr de overnatting for enhver smak. Hver kategori er spesialdesignet for å forbedre ferieopplevelsen og få gjestene til å føle seg helt hjemme.

Porto Elounda Golf & Spa Resort

Porto Elounda Golf & Spa Resort
Porto Elounda Golf & Spa Resort

Gjestene på Porto Elounda Golf & Spa Resort har tilgang til feriestedets badekompleks med svømmebassenger, som består av det største bassenget ved sjøen på Kreta. Med 420 kvadratmeter og inkludert et hydro-massasje-område, nedsenkede solsenger. Bassenget er med silkemykt rullesteinsdekke (TM), og kan varmes opp til 27C ved behov når det er kjøligere ute. Mens barnas basseng og badestamp varmes opp selv på varme dager. Barnas basseng på 80 kvadratmeter er adskilt fra hovedbassenget i et eget område, og en utforming av grunt vann og en inngangsrampe som ligner en strand. Videre har Porto Elounda Golf & Spa Resort sitt eget oppvarmede innendørsbasseng med takvinduer. Feriestedets Six Senses Spa har et imponerende innendørs- og utendørsbasseng, med sjøvann oppvarmet til 32 grader Celcius. Barna får tilgang til et eget barnebasseng ved Barnas Ark med to vannsklier.

Elounda Peninsula All Suite Hotel

Elounda Peninsula All Suite Hotel
Elounda Peninsula All Suite Hotel

Det eksepsjonelle Elounda-halvøya All Suite Hotel ligger ved vannkanten, og har utsikt over Egeerhavet og Sitia-fjellene. Hotellet er ideelt for familier og unge par, og tilbyr et utvalg av førsteklasses boenheter inkludert suiter, villaer og boliger for å skape en perfekt ferie. Premium-innkvartering har ikke bare en salong og en terrasse med privat basseng ved sjøen, men også direkte tilgang til private brygger eller hotellets private sandstrand, som er det eneste hotellet i Europa som tilbyr dette.

Dykkere velger også Elounda

Dykkere velger også Elounda, eller Plaka i nærheten, for dykkestedene til havs. Flere Elounda-feriesteder hevder å være det beste feriestedet å bo på Kreta, med mange som bare har tilgang til en privat strand for gjester. For en mindre, mer “autentisk” gresk by er fiskeværet Plaka bare ti minutter unna.

Tips oss

Har du noen tips til vår guide: “Elounda – Her bor du hvis du reiser på bryllupsreise”, så hadde vi satt pris på om du kontaktet oss i skjemaet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene på Santorini

Populære aktiviteter i Elounda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Hva betyr det at prisen går ut?

Prisen på denne varen hentes fra  én eller flere nettbutikker i sanntid. (Se lenger ned). Prisene er dynamiske og endrer seg hele tiden.

 

Hvordan kan jeg se flere bilder, velge størrelse, farge ol.?

Når du klikker Vis varen hos / Vis i butikk – overføres du til butikken som selger varen. Her får du all informasjon du trenger.