De beste stedene å bo ved Heraklion – Beste stedet å bo med barn (2023)

Oppdatert 30. januar 2023

Heraklion – Beste stedet å bo med barn – Hovedstaden på Kreta er vanligvis et startpunkt for reisende til Kreta, men de fleste fortsetter til mindre bye. Imidlertid er Heraklion et godt familievennlig reisemål, spesielt hvis du ønsker mange aktiviteter utover det å ligge på en strand.

Heraklion ligger på nordøstkysten av Kreta, Hellas. Byen er hovedstaden i Kreta og er kjent for sin rike historie, inkludert Venetianske festninger og minoisk arkeologi, som Palasset av Knossos.

Barnefamilier foretrekker å feriere i Heraklion på grunn av sin varierte tilbud av aktiviteter og attraksjoner, samt sine lange strender og milde klima.

Ting å gjøre med barn i Heraklion inkluderer besøk til Palasset av Knossos, aqua parker, dyreparker og museumsbesøk. Strendene i området inkluderer Ammoudara Beach og Hersonissos Beach, som tilbyr mange aktiviteter for barn, inkludert padleutleie, lekeområder og vannaktiviteter.

Fint område å bo med barn når man er på ferie i Heraklion er Ammoudara, Hersonissos og Analipsi, som alle tilbyr en rekke familievennlige hoteller og ferieleiligheter, samt nærhet til strender og aktiviteter.

2 Beste Billighotellene i Heraklion

Hotel Lena
Hotel Lena

Hotel Lena

Vis hotell

Hotel Lena ble etablert i 1977. Det ble oppkalt etter eierens datter. Hotel Lena har en ideell beliggenhet i sentrum av Heraklion i et ganske trolig nabolag, og har veldig enkel tilgang til havnen, som ligger omtrent 500 meter fra hotellet og flyplassen, ca 2 km unna. Ved ankomst til hotellet vil du føle gresk gjestfrihet. Dekorasjonen og de naturlige fargene gir deg en hyggelig og varm følelse. Hotellet tilbyr 12 rom: enkeltrom, dobbeltrom, tremannsrom og firemannsrom utstyrt med bad, air condition, TV og te-kaffefasiliteter. I tillegg er det 3 rom: singler og dobbeltrom med dobbeltseng utstyrt med vask, air condition, TV og nær ved vanlig dusj. Du kan slappe av i salongen og nyte en forfriskning eller en kopp kaffe. Det finnes også et eget frokostområde.

Kronos Hotel er et familieeid hotell, renovert i 2011 og åpnet igjen 1. april samme år. God beliggenhet ved Iraklions kyst, med utsikt over det venetianske slottet «Koule» og det kretiske havet, gir deg enkel tilgang til hotspots i Iraklion, som det arkeologiske og historiske museet, og selvfølgelig havnen og flyplassen. Et hotell som gir deg ikke bare komfortabel innkvartering i noen av sine 32 rom, men også sjansen til å nyte frokosten, kaffen eller drinken din i det omgivende og attraktive miljøet i første etasje.

Kronos Hotel

Kronos Hotel
Kronos Hotel

2 Beste Mellomklassehoteller i Heraklion

Ibis Styles Heraklion Central
Ibis Styles Heraklion Central

Ibis Styles Heraklion Central

Vis hotell

Ibis Styles Heraklion Central ligger midt i hjertet av Heraklion på Kreta. Hotellet tilbyr nybygde og moderne rom med komfortable senger og utstyrt med alle fasiliteter som er nødvendige for et hyggelig og avslappende opphold. Gjestene kan finne en utsøkt restaurant og bar hvor de kan smake på smakfulle delikatesser. Videre har hotellet en sikret innendørs parkeringsplass og ligger i nærheten av de viktigste byattraksjonene og kjøpesenteret. Ibis Styles Heraklion Centra ligger i gangavstand fra underverkene i Heraklion. De verdenskjente arkeologiske og historiske museene, de venetianske murene, festningen, Morosini-fontenen og havnen ligger i nærheten. Knossos-palasset ligger 5 km unna. Heraklion lufthavn ligger bare 4 km unna. Sikker innendørs parkering tilbys mot betaling.

Capsis Astoria Heraklion Hotel
Capsis Astoria Heraklion Hotel

Capsis Astoriaa Heraklion Hotel

Vis hotell

ibis Styles Heraklion Central ligger midt i hjertet av Heraklion på Kreta. Hotellet tilbyr nybygde og moderne rom med komfortable senger og utstyrt med alle fasiliteter som er nødvendige for et hyggelig og avslappende opphold. Gjestene kan finne en utsøkt restaurant og bar hvor de kan smake på smakfulle delikatesser. Videre har hotellet en sikret innendørs parkeringsplass og ligger i nærheten av de viktigste byattraksjonene og kjøpesenteret.

2 Beste Familievennlige hoteller i Heraklion

Atrion Hotel
Atrion Hotel

Atrion Hotel

Vis hotell

ATRION hotel ønsker deg velkommen til et rolig hjørne i hjertet av Heraklion, en kort spasertur fra det historiske museet, strandpromenaden og Heraklions venetianske havn. Dette moderne hotellet i minimalistisk stil er totalrenovert, like ved Heraklions livlige sentrum, med kafeer, kjøpesenter, tavernaer og museer, men også en kort spasertur fra kysten. Kretas hovedveier kan lett nås fra hotellet, noe som gjør det til en ideell base for å oppdage Kreta med bil. Atrion Hotel i Heraklion, med sitt konferansesenter, forretningsfasiliteter og vennlig service, og tilbyr deg et miljø som passer enhver atmosfære: forretning eller fornøyelse.

Galaxy Hotel Iraklio
Galaxy Hotel Iraklio

Galaxy Hotel Iraklio

Vis hotell

Et byhotellet for å utforske Heraklion! Førsteklasses beliggenhet, mellom byens historiske steder og det bankende hjertet av sentrum. Dette 5-stjerners hotellet ligger i Heraklions elegante distrikt, og tilbyr 2 gourmetrestauranter, et gratis velværesenter og et stort ferskvannsbasseng. Luksuriøse rom har balkong med utsikt over bassenget og byen. Galaxy Iraklio Hotel ligger en 10-minutters spasertur fra sentrum og shopping og historiske attraksjoner. Knossos arkeologiske område ligger en 10-minutters kjøretur unna. Heraklion internasjonale lufthavn ligger 5 km unna. Personalet i den døgnåpne resepsjonen kan ordne billetter og leiebil. Gratis offentlig parkering er tilgjengelig på stedet.

2 Beste Rimelige luksushoteller i Heraklion

dom boutique hotel heraklion
dom boutique hotel heraklion

DOM Boutique Hotel

Vis hotell

Luxury DOM Boutique Hotel ligger i sentrum av byen Heraklion, bare noen få skritt fra byens attraksjoner og landemerker. Høy gastronomi av rene, lokale produkter fra kretiske gårder, det vennlige personalet og dets unike design er de viktigste egenskapene til DOM. Om vinteren kan du nyte frokoststeen ved siden av peisen. Om sommeren kan du glede deg over brunsj, en kald kaffe eller en cocktail i et kjølig miljø.

Hotellet ligger bare en kort spasertur fra de viktigste underholdningsområdene. Flyplassen ligger 3. 7 kilometer unna. Hotellet ligger 900 meter fra havnen. Det er totalt 37 enheter på Dom Boutique Hotel. Det er også et barnevennlige hotell hvor du kan få barnesenger på forespørsel for små barn. Fellesområder er tilgjengelige for rullestolbrukere Reisende kan benytte seg av flyplasstransporttjeneste.

Metropole Urban Hotel
Metropole Urban Hotel

Metropole Urban Hotel

Vis hotell

Metropole Urban Hotel ligger i Kretas største by, Heraklion! Du finner den på St. Catherine Square, i sentrum. Komfort er et av hovedaspektene som kjennetegner Metropole Urban Hotel. Metropole Urban Hotel i Heraklio by ligger 1,6 km fra Venetian Walls og har en felles salong. Hotellet kan skilte med en bar, i nærheten av flere bemerkede attraksjoner, rundt 600 meter fra Heraklions kulturelle konferansesenter, 1,1 km fra Stadium Theodoros Vardinogiannis og 1,6 km fra Kretas historiske museum. Eiendommen ligger 2,8 km fra Heraklion arkeologiske museum og 2,9 km fra kommunalt museum for slaget ved Kreta og den nasjonale motstanden.

Fullt refunderbart!

Kreta-akvariet

Kreta-akvariet ligger ikke langt unna, og Knossos-palasset er et flott sted å oppdage noe av arkeologien i Hellas. Fiskehavnen er fremdeles veldig aktiv, og i den andre enden av spekteret tilbyr Heraklion avanserte shopping- og designvarer. Heraklion ligger i sentrum av Nordkysten, og er en førsteklasses beliggenhet for dagsturer, og størrelsen på byen betyr at det også er mulig å finne budsjettvennlige overnattingssteder.

Tips oss

Har du noen tips til vår guide: «Heraklion – Beste stedet å bo med barn», så hadde vi satt pris på om du kontaktet oss i skjemaet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene på Kreta

Populære aktiviteter i Heraklion

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.