Destinasjoner, Europa cat, Island

Keflavik – Det beste stedet å bo for å besøke den blå lagunen (2023)

lazy

Keflavik Island er en liten øy som ligger på Reykjanes-halvøya i sørvestlige Island. Øya er hjem til byen Keflavik, som er kjent for sin fiske- og turistindustri. Øya er omgitt av Nord-Atlanteren, og ligger omtrent 50 kilometer sørvest for hovedstaden Reykjavik.

Det finnes mange ting å gjøre på Keflavik Island, inkludert å besøke Blue Lagoon, en populær geotermisk spa, og å utforske Reykjanes-halvøya, som er hjem til mange naturattraksjoner som varme kilder, lavaøyer og geysirer. Det finnes også flere museer og gallerier på øya, samt et antall restauranter og butikker.

Keflavik Island er et populært reisemål om sommeren, når været er mildt og behagelig. Øya er også et populært mellomlandingssted for reisende på vei til andre destinasjoner i Island eller Europa. Om vinteren kan øya være kaldere og mer regnfull, men det er fortsatt et vakkert sted å besøke, med mulighet for å se Nordlys.

For å komme til Keflavik Island fra flyplassen, kan du ta en shuttlebuss eller leie en bil. Det er også taxis tilgjengelig på flyplassen. Det finnes mange hoteller på øya å velge mellom i en rekke kategorier, inkludert budsjett, mellomklasse og luksusalternativer.

Budsjetthoteller i Keflavik: 

B&B Guesthouse Keflavík
B&B Guesthouse Keflavík

B&B Guesthouse

Vis på kart

Leter du etter overnatting i nærheten av den internasjonale flyplassen i Keflavik, Island? Da har du kommet riktig! B&B Guesthouse, ligger bare 4 minutter kjøreavstand fra Keflavik internasjonale lufthavn.

Hotellet tilbyr gratis hentetjeneste ELLER så kan de kjøre deg til flyplassen i Keflavik, Island.

Rene, lyse rom med gode oppredde senger kan romme enkeltreisende eller grupper på to, tre eller fire eller flere, med både delte eller private bad. Hvert rom har sitt eget servant, tregulv, “32 flatskjerm og gratis WI-FI. Inkludert i romprisen er kontinental frokost, og gjestene har tilgang til et fullt utstyrt kjøkken for å tilberede måltider eller lage en varm drikke.

Ligger i sentrum av Keflavik, Island, som har alle fasiliteter du kan forvente deg i en yrende by, inkludert banker, restauranter, kafeer, dagligvarebutikker, en kino og et utendørs svømmebasseng, alt innen gangavstand fra B&B Guesthouse.

En busstasjon ligger rett rundt hjørnet fra gjestehuset, og tar deg til flyplassen, til sentrum av Reykjavík eller til den blå lagunen. Et bredt utvalg av brosjyrer og turistinformasjon er tilgjengelig for å hjelpe deg med å planlegge turen rundt Island.

Mellomklassehoteller i Keflavik:

Hótel Keilir by Keflavík Airport

Vis på kart

Et 4-stjerners familieeid hotell. Ligger i sentrum av Keflavik og i nærheten av KEF flyplass. Hotel Keflavik ligger rett utenfor døren til den fantastiske naturen i Reykjanes-halvøya, i sentrum av Keflavik.

Bare 5 minutter fra KEF flyplass og 15 minutter fra Blue Lagoon. Resepsjonen er åpen hele døgnet. Bare på Hotel Keflavik kan du få gratis inngang til et av de største treningssentra i første etasje på Island, samt badstue og solarium.

Under en vakker glassfasade kan du spise under stjernene både inne og ute på prestisje restauranten KEF Restaurant. Hvor kokkene tilbereder måltidet ditt med de ferskeste og fineste islandske ingrediensene. De har nylig åpnet Diamond bar som ligger ved siden av resepsjonen. På dagtid kan gjestene nyte en god kaffe og forskjellige små retter og desserter, men om natten har de et bredt utvalg av vin av ypperste klasse. Om morgenen kan du glede deg over den anerkjente frokostbuffé fra 5 til 10, inkludert i oppholdet.

Hotel Keflavik er også hjemmet til det femstjerners luksuriøse Reykjanes Retreat Diamond Suites. Besøk Diamond Suite sin hjemmeside for mer informasjon.

Nupan Deluxe
Nupan Deluxe

Nupan Deluxe

Vis på kart

Ideell for gjester som reiser med leiebiler, så vel som gjester som reiser med offentlig transport. Restauranter, puber og svømmebassenger ligger i gangavstand, så vel som handlegaten i Keflavík og fire flotte museer.

Viking Museum, Rock & Roll Museum, DUUS Ship og GeoPark Museums er alle i nærheten. Núpan samarbeider med turfirmaer som: Reykjanes Tours, Travice og 4×4 Adventures Island.

Dette er et røykfritt hotell i sentrum av Keflavik, en gammel by omgitt av vakre tre- og jernkledde hus. Ligger ved de to hovedgatene (Hafnargata og Adalgata) som fører rett til flyplassen så vel som den blå lagunen.

Ligger bare 5 minutter fra KEF flyplass og 20 minutter fra den blå lagunen. Rommene spenner fra små enkeltsenger eller dobbelt soverom med delte bad til vakre større dobbeltrom, tremannsrom eller firemannsrom med eget bad.

Hotel Berg

Vis på kart

Hotel Berg er et nyoppusset firestjerners boutiquehotell i to etasjer som ligger over en liten marina i Keflavík, der de fleste reisende begynner og avslutter sin reise på Island på grunn av kort avstand til den internasjonale flyplassen.

Hotel Berg ligger bare en 5-minutters kjøretur fra flyplassen, men har likevel rolige omgivelser, da det er et godt stykke unna flyplassens lyder.

Hotel Berg er et designet hotell i skandinavisk stil inspirert av havet og den lille marinaen foran hotellet. Det er et sted hvor motsetninger tiltrekker seg; hvor sjø møter land og hvor de gamle tradisjonelle naustene inspirerer den moderne utformingen av det nye bygget. Selv om det tar bare 5 minutter å kjøre til flyplassen, er det stille her ute, og du våkner til lyden av måkene som svever over fiskebåtene når de drar ut på havet.

Rimelige luksushoteller i Keflavik: 

Diamond Suites
Diamond Suites

Diamond Suites

Vis på kart

Diamond Suites boutiquehotell er det første 5-stjerners hotellet på Island og ligger i toppetasjen på det allerede anerkjente Hotel Keflavik.

Hovedfokus er luksuriøs og topp kvalitet innkvartering med profesjonell og vennlig service som får deg til å føle deg som hjemme. Tilbyr en samling av individuelt dekorerte suiter, hver med sin egen karakter og tema, men alle fylt med bare de fineste luksuriøse møbler, utstyr og fasiliteter. Diamond Suites har en privat salong og spisestue med peis, en velutstyrt kjøkkenkrok og terrasse med boblebad, eksklusivt for Diamond Suites-gjest.

Husk å besøke den vakre og nyrenoverte restauranten og baren til lunsj og / eller middag. KEF er en førsteklasses restaurant som serverer eventyrlige retter, laget med bare de ferskeste ingrediensene fra lokale forhandlere.

Ligger er bare 5 minutter. kjøretur fra KEF flyplass, 15 min. fra Blue Lagoon og 40 min. fra Reykjavík sentrum.

Den populære Blå lagunen

Den populære Blå lagunen, ligger bare 20 km fra Keflavik, og enkleste transport til den Blå Lagunen er å ta bussen. Billigste er å kjøpe billetter på nettetHotel Jazz by Keflavik Airport ligger kun 21 km fra den blå lagunen. I tillegg er det bare noen minutter gange til strandpromenaden, restauranter og shopping.

Her er det overnatting på stedet, og er vel noe de fleste som besøker Island må få med seg. Hvis du har en sen ankomst eller tidlig avreise, kan det være smart valg å bo i Keflavik.

Keflavik - Det beste stedet å bo for å besøke den blå lagunen

Tips oss

Har du noen tips til vår guide: «Keflavik – Det beste stedet å bo for å besøke den blå lagunen», så hadde vi satt pris på om du kontaktet oss i skjemaet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene på Island

Populære aktiviteter i Keflavik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.