Destinasjoner, Europa cat, Hellas, Santorini

Perissa, Santorini – For deg som ønsker å bo i nærhet av stranden (2023)

lazy

Oppdatert 17. januar 2023

Perissa er en by på øya Santorini i Hellas. Det er kjent for sine lange, svarte sandstrender og krystallklart vann, noe som gjør det til et populært reisemål for strandelskere. Byen har også et livlig uteliv med mange restauranter, barer og klubber for å nyte kvelden.

Naturen i Perissa er vakker, med et vulkanøy som gir en unik atmosfære. Det er også flere vannaktiviteter som vannski og parasailing tilgjengelig for de som ønsker å utforske havet.

Perissa er også kjent for sine gode restauranter som serverer tradisjonell gresk mat. Det finnes også flere kafeer og tavernaer som serverer lokale spesialiteter og ferske fiskretter.

For å komme til Perissa, kan du ta fly til Santorini flyplass og deretter ta en buss eller leiebil til byen. Alternativt kan du ta ferge fra Athen eller andre nærliggende øyer.

Hotellutvalget i Perissa er bredt

Hotellutvalget i Perissa er bredt, med et godt spekter av alternativer for ulike budsjetter og preferanser. Det finnes både luksushoteller og mer budsjettvennlige innkvarteringsmuligheter tilgjengelig. Prisene kan variere avhengig av årstiden og beliggenheten, men generelt sett kan man finne rimelige priser.

Mange av hotellene i Perissa har svømmebassenger, noen av dem med utsikt over havet. Dette gir gjestene muligheten til å slappe av og nyte solen ved bassenget, samtidig som de kan nyte utsikten over havet. Utsikten fra hotellene kan variere, fra å se utover havet til å se på vulkanen og øya. Hotellene i sentrum av byen kan ha mindre utsikt, mens de som ligger på høyere høyder eller langs kysten kan ha mer imponerende utsikter.

Youth Hostel Anna
Youth Hostel Anna

Youth Hostel Anna

Vis på kart

Youth Hostel Anna, som ligger ved den vakre stranden Perissa, lover gjestene en uforglemmelig opplevelse på Santorini-øya. Her får du komfortable sovesaler. De har 5 forskjellige typer sovesaler. Alle badene er nylig renoverte (2018), og er fullt utstyrt med det du trenger. De har også en stor terrasse (fellesareal), som alltid er livlig og klar for folk som leter etter selskap. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele bygningen!
Vandrerhjemmet ligger ved Perissa-stranden, i den sørøstlige delen av Santorini. Perissa-stranden er veldig populær for sin svarte sand og det dypblå havet, hvor du kan glede deg over svømming, dykking og andre aktiviteter. Det er bare fire minutters gange fra Youth Hostel Anna til stranden. Bussholdeplass ligger 200 meter unna. Supermarked og bakeri bare 3 minutter unna! I resepsjonen finne du all informasjonen du måtte trenge om Santorini! Det vennlige personalet er alltid tilgjengelig for å gi anbefalinger for steder å besøke, sightseeing og alle aktiviteter på øya.

3 Beste Budsjetthoteller i Perissa

Casa Perissa Mar
Casa Perissa Mar

Casa Perissa Mar

Vis på kart

Hvert rom har aircondition og flatskjerm-TV. Alle rommene har eget bad med badekar eller dusj. Casa Perissa Mar Rooms har gratis Wi-Fi overalt. Du kan delta i forskjellige aktiviteter, for eksempel dykking, sykling og fiske. Hotellet tilbyr sykkel- og bilutleie. Ancient Thera ligger 900 m fra Casa Perissa Mar Rooms, mens Perissa Beach ligger 100 meter fra hotellet. Den nærmeste flyplassen er Santorini (Thira) flyplass, 12 km fra eiendommen.

Philoxenia Villas
Philoxenia Villas

Philoxenia Villas

Vis på kart

Philoxenia Villas er familiehotell i Perissa, 60 meter fra den svarte sandstranden. De har rom med klimaanlegg, privat balkong og utvendig svømmebasseng med boblebad. Alle rommene har gratis WIFI, TV og kjøleskap. I hotellets bar kan du nyte drinker og snacks. Philoxenia villaer ligger i nærheten av restauranter og barer. Den gamle byen Archaia Thira, ligger bare 30 minutters gangavstand fra hotellet. Flyplassen ligger omtrent 7 km unna. Philoxenia Villas kan også hjelpe deg med leiebil og turistinformasjon etter behov.

Beste Mellomklassehoteller i Perissa

Three Harites
Three Harites

Three Harites

Vis på kart

Dette elegante komplekset med ettromsleiligheter ligger mindre enn 100 meter fra den kjente svarte stranden i Perissa, og byr på gratis, offentlig Wi-Fi og et basseng med terrasse med solsenger. Alle de selvbetjente boenhetene har klimaanlegg. Ettromsleilighetene på Three Harites er malt i lyse farger, og har moderne innredning og kjøkkenkrok med kjøleskap og kjøkkenutstyr. Noen av rommene har balkong.

2 Beste Familievennlige hoteller i Perissa

Adelphi Apartments
Adelphi Apartments

Adelphi Apartments

Vis på kart

Adelphi Apartments ligger i Perissa i Santorini-regionen, med Perissa-stranden og Perivolos-stranden i nærheten, og tilbyr boenheter med gratis WiFi og avgiftsfri privat parkering. Hver enhet har kjøkken med kjøleskap og stekeovn, flatskjerm-TV med satellittkanaler, strykeutstyr, skrivebord og sittegruppe med sofa. Alle boenhetene har eget bad med dusj, hårføner og gratis badeprodukter. Leiligheten har en terrasse. Både sykkelutleie og bilutleie er tilgjengelig på Adelphi Apartments. Kamari-stranden ligger 1,7 km fra overnattingsstedet, mens Oldtidens Thera (Ancient Thera) ligger mindre enn 1 km fra overnattingsstedet. Den nærmeste flyplassen er Santorini International, 14 km fra Adelphi Apartments, og eiendommen tilbyr en betalt flyplasstransport.

veggera hotel santorini
veggera hotel santorini

Veggera Hotel

Vis på kart

Veggera Hotel, perfekt plassert på Santorinis utsøkte, svarte sandstrand er et nydelig reisemål. Hotellet har lyse, luftige rom. Med en bar mellom hotellets to bassenger, er den eneste avgjørelsen du må ta, hvilket basseng du vil bruke! Uansett er baren perfekt plassert for å bestille en forfriskende drink for å avkjøle seg i solskinnet. På kvelden kan du slappe av ved det opplyste bassenget, mens du velger noe å drikke fra cocktailmenyen. På hotellets restaurant kan du nyte utsikten over havet, mens du spiser. Nede ved stranden inviterer det vakre Egeerhavet til bading.

Beste Rimelige luksushoteller i Perissa

Antoperla Luxury Hotel & Spa
Antoperla Luxury Hotel & Spa

Antoperla Luxury Hotel & Spa

Vis på kart

Antoperla luksushotell og spa ligger nær Perissa-stranden. Hotellet tilbyr avslapning og velvære i spa-anlegget. Det er det eneste hotell-spaet i Perissa. Rommene har innebygde senger, en 32-tommers flatskjerm-TV med satellittkanaler, kjøleskap, elektronisk safe, gratis Wi-Fi og bad med innebygget dusj, badekåper, tøfler og gratis badeprodukter. De fleste av boenhetene har terrasse med utendørs boblebad eller et lite basseng. Dette hotellet er et røykfritt overnattingssted som tilbyr en restaurant, et utendørs basseng og en bar/lounge. Den livlige byen Fira ligger 11 km fra hotellet, og naturskjønne Oia ligger 22 km unna. Santorini (Thira) lufthavn ligger 20 km fra Antoperla Luxury Hotel & Spa.

Perissa tilbyr et bredt utvalg av billige hoteller

Mange Perissa overnattingssteder ligger bare fem minutters gange fra stranden.

Perissa byr på en mer avslappet atmosfære enn utelivet på Fira, hvor du har flere strandbarer og restauranter. For bra uteliv er Fira bare 20 minutter unna med bil. Reiser du med barn til Perissa, har De naxia Suites fått 9,6 poeng av 10 av barnefamilier som reiser med barn på Hotels.com. Både Perissa stranden og Perivolos stranden ligger like ved.

Perissa tilbyr et bredere utvalg av billige hoteller, fordi det ikke tilbyr den «klassiske» Santorini-utsikten med solnedgang og Santorini Caldera. Imidlertid, hvis du bare vil ha en avslappet strandferie med alternativer for billig mat og drikke, er Perissa et av de beste stedene å bo i i Santorini Hellas.

Tips oss

Har du noen tips til vår guide: «Perissa – For deg som ønsker å bo i nærhet av stranden», så hadde vi satt pris på om du kontaktet oss i skjemaet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene på Santorini

Populære aktiviteter i Perissa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.