Destinasjoner, Europa cat, Frankrike, Reise Til Den Franske Riviera, Saint Tropez

De Billigste Hotellene i Ramatuelle Frankrike (2021)

lazy

Ramatuelle – Et av de bedre områdene å bo med barn! – I åsene over Pampelonne-stranden ligger landsbyen Ramatuelle og nabolandsbyen Gassiin.

Mellomklassehoteller i Ramatuelle:

Residence Caesar Domus

Odalys Résidence Caesar Domus Apartment
Odalys Résidence Caesar Domus Apartment

Residence Casar Domus tilbyr utleie av feriehus i Gassin i en stor park på 2 hektar, i skyggen av vakre furutrær, med utsikt over bukten i St. Tropez, bare 400 meter fra sjøen og en 15-minutters spasertur fra St. Tropez sentrum . Ved å velge en ferieutleie i Gassin kan du nyte den rolige, avslappende atmosfæren i denne tradisjonelle provençalske landsbyen med travle av den franske rivieraen bare noen minutter unna. Ferieutleien i Gassin i Residence Caesar Domus ligger i en bygning i 2 etasjer med 2 heiser og spenner fra studioleiligheter med sovealkove for 4 personer til 2-romsleiligheter for 6 personer. Innkvarteringen er innredet og møblert i en provençalsk eller kolonistil med utstyrt kjøkkenkrok: mikrobølgeovn, keramisk komfyr og oppvaskmaskin (unntatt i studioleilighetene), kaffetrakter og avtrekkshette (i noen leiligheter), bad og separat toalett (unntatt i studioleiligheter) ), TV (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse.

Villa Maya

La Villa Maya
La Villa Maya

Ved inngangen til byen Saint Tropez ligger Villa Maya (med rom og studioer) og Maya House (private hus) deg velkommen til sitt autentiske provençalske univers. Du vil nyte sjarmen til den tropeziske landsbyen, med sine kvelder og shoppingturer, samt den enkle gleden av å slappe av på sandstrendene eller ved svømmebassenget.

Dette er et flott sted å bo i nærheten av Saint Tropez for de som søker en rolig flukt fra de hektiske turiststedene. Her ligger det Vingårder spredt i åsene rundt, hvorav mange er åpne for smaksprøver og besøk.

De beste områdene å bo i Saint Tropez.

Utsikten over den franske rivieraen fra Ramatuelle er uten sidestykke, og overnattingsmulighetene inkluderer privat villautleie, sjarmerende gjestehus og luksushoteller. Domaine les Mésanges er et provençalsk hus med utendørsbasseng og terrasse, og er et populært hotell blant barnefamilier.

Hvis du foretrekker luksus ved bassenget fremfor lounging ved stranden, er Ramatuelle et utmerket valg.

Med alle hotellene og tilhørende spa og restauranter trenger du kanskje aldri å gå inn i Saint Tropez-trafikken.

Ramatuelle – Et av de bedre områdene å bo med barn!

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: «Ramatuelle – Et av de bedre områdene å bo med barn!». Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Saint Tropez

Populære aktiviteter i Saint Tropez

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.