Tavira, Algarve – En av de bedre stedene å reise med kjæresten (2023)

Tavira er en vakker by lokalisert i den østlige delen av Algarve-regionen i Portugal. Beliggenheten gjør at byen har en fantastisk kystlinje med mange vakre strender, samt nærhet til en rekke andre attraksjoner, som naturen i Ria Formosa nasjonalpark og de historiske byene Faro og Albufeira.

Byen er kjent for sin vakre arkitektur, med sine hvite hus, smale gater og vakre kirker. Det er mange ting å se og gjøre i Tavira, som å besøke den historiske bykjernen, gå langs elven Gilão og besøke de mange kirken og klostrene i området. For de som ønsker å nyte naturen, kan en båttur til øyene i Ria Formosa nasjonalpark være en flott mulighet.

Shoppingmulighetene i Tavira er også gode, med mange lokale butikker som tilbyr alt fra håndlagde produkter til klær og sko. Det er også et utvalg av markeder i området der du kan kjøpe ferske produkter og souvenirs.

Når det gjelder restauranter, finnes det mange valgmuligheter i Tavira. Byen er kjent for sine gode fiskerestauranter, og det finnes også mange andre alternativer, fra tradisjonelle portugisiske restauranter til internasjonale retter.

Tavira er et flott sted for en romantisk ferie, med sin vakre beliggenhet ved havet og de mange mulighetene for sightseeing og avslapping. Det finnes et utvalg av hoteller i alle kategorier, inkludert budsjettalternativer, familievennlige hoteller og luksuriøse luksushoteller. Uansett hva du leter etter, kan du finne det perfekte hotellet i Tavira.

Algarve – velg område:

Beste Budsjetthoteller i Tavira

Hotel Don Rodrigues
Hotel Don Rodrigues

Hotel Don Rodrigues

Vis på kart

Hotel Don Rodrigues har 30 års historie i byen Tavira. Fra 1980 til året 2016. I fjor vår fikk Don Rodrigues Hotel mange forbedringer i struktur og innredning – en moderne og typisk ‘Algarve-dekorasjon’ – i rommene og fellesområdene.

Nyt nå et elegant miljø som formidler essensen av stedet – Tavira, byen som vender mot havet. Hotel Don Rodrigues tilbyr et utendørsbasseng for barn og voksne, samt et sittegruppe med solsenger, sofaer og et bordtennisbord.

Gratis Wi-Fi er også tilgjengelig. Alle lydisolerte rom er utstyrt med air condition, hårføner, minibar, Nespresso kaffemaskin, satellitt-TV, telefon, skrivebord, garderobe og eget bad med dusj.

Gjestene kan besøke hotellets à la carte-restaurant og nyte panoramautsikten over bassenget. Frokost serveres som buffé i hotellets salong.

2 Beste Mellomklassehoteller i Tavira

Quinta do Caracol
Quinta do Caracol

Quinta do Caracol

Vis på kart

Quinta do Caracol befinner du deg bare en 10-minutters spasertur fra Ria Formosa naturpark og Sao Jose kirke.

Høydepunktene på dette pensjonatet inkluderer gratis frokost, et utendørs svømmebasseng og gratis selvparkering. Gratis Wi-Fi, møblerte balkonger eller verandaer og TV-er har alle de 9 individuelt innredede rommene. Servering på rommet er enkelt med fasiliteter som kjøleskap og mikrobølgeovn.

Massasje på rommet, safe og hårføner er også tilgjengelig. Gjestgiveriets egen bassengbar og bar / salong er fine steder å nyte en drink. Andre fasiliteter inkluderer gratis wi-fi i fellesområder, en utendørs tennisbane og en kaffebar / kafé.

Det er også bekvemmeligheten med en flyplasstransport. Innen en 15-minutters kjøretur fra dette 3-stjerners Tavira pensjonatet inkluderer attraksjoner Barril Beach og Cabanas Beach.

Monte do Alamo
Monte do Alamo

Monte do Alamo

Vis på kart

Monte do Álamo ligger i det rolige landskapet med utsikt over Tavira. Med bare 6 rom tilgjengelig (1 dobbeltrom, 3 dobbeltrom / tomannsrom og 2 suiter med privat terrasse), er dette det perfekte stedet å slappe av og søke fullstendig ro.

Alle rommene er unike, men de har alle fantastisk utsikt over havet og byen Tavira, og har eget bad.

Plasseringen av dette portugisiske gårdshuset er perfekt, i umiddelbar nærhet av den romerske broen i Tavira, samt enkel tilgang til Faro lufthavn.

Delta i matlagingskurs som dekker mange kulinariske temaer, og som har et stort fokus på kultur i regionen. Til tross for den rolige naturen til denne innkvarteringen, er det mange aktiviteter du kan glede deg over i nærområdet, inkludert matlagingskurs, fotturer, sykling, båt- og kajakkturer eller til og med dans / yogakurs.

Personalet på Monte do Álamo kan hjelpe deg med råd og anbefalinger for dine behov.

Maria Nova Lounge Hotel

Vis på kart

Et sjarmerende 4-stjerners hotell i Tavira. Maria Nova Lounge Hotel ligger bare 10 minutters gange fra sentrum av byen, og tilbyr restaurant, utendørsbasseng og treningssenter, salong, bassengbar og et boblebad på stedet.

Et stilig hotell som ivaretar både familier og golfere. Ligger i hjertet av Tavira. Faro lufthavn og Lisboa ligger henholdsvis 30 minutter og 3 timer unna.

Maria Nova Lounge Hotel er et firestjerners hotell med 137 rom. Alle rommene har balkong med fantastisk utsikt, minibar, satellitt-TV og klimaanlegg. Aktiviteter er mange fordi gjestene kan nyte utendørsbasseng, treningssenter, innendørs svømmebasseng, badstue, boblebad og tyrkisk dampbad.

Voksne kan glede seg over utendørsbassenget, mens barn kan glede seg over spillrom, videospill, snooker og barnebasseng.

Bar Alagoa, bassengbaren er et bra sted å nyte en drink. Restaurant Tabira ligger i lobbyen, og Panoramabaren, Grill and Bar Balsa ligger på taket av hotellet og gir panoramautsikt over byen og kysten.

2 Beste Familievennlige hoteller i Tavira

Hotel Vila Gale Tavira
Hotel Vila Gale Tavira

Vila Gale Tavira

Vis på kart

Hotellet Vila Galé Tavira ligger i hjertet av den historiske Algarve-byen. Hotellet er i sentrum av Tavira, og består av 268 romslige og komfortable rom og suiter, en restaurant, en bar, et utendørs svømmebasseng, et spillrom, en barneklubb (Clube Nep) og store rom for møter, insentiver og andre arrangementer.

På Health Club på dette hotellet i Tavira kan du slappe av i innendørsbassenget og ta et tyrkisk bad eller dra nytte av massasjerommene for å skjemme bort kroppen din. Wi-fi-systemet er gratis i alle områder av Vila Galé Tavira-hotellet La deg imponere av strendene i Ilha de Tavira.

Bli med på en av de mange båtturene som går fra brygga ved siden av Vila Galé Tavira-hotellet. Barril-stranden er tilgjengelig til fots.

I sentrum av Tavira kan du rusle rundt i Mercado da Ribeira-området, med butikker, barer og restauranter, hvor du kan smake og kjøpe lokale spesialiteter. Og observer den karakteristiske arkitekturen til slottet og murene.

Den fine beliggenheten til dette hotellet i Tavira er utmerket også for deg som er glad i golf. Du kan spille på en av områdets fire 18-hulls baner: Benamor Golf, Quinta de Cima, Quinta da Ria og Monte Rei Golf & Country Club.

Ozadi Tavira Hotel

Vis på kart

Et firestjerners hotell, med 77 rom og suiter, omgitt av landskap, strand, kulturarv, kultur, golf og så mye mer. Har opprettholdt sin arkitektur og karisma fra 70-tallet.

Ozadi Tavira Hotel tilbyr prisbelønnet innkvartering nær Cabanas Beach og har gratis selvparkering, heis og et kiosk. Siden 1971 har det vært gjester i Tavira. Hotellet ligger 1,6 km fra Tavira Gran Plaza kjøpesenter.

Tavira ligger 3,3 km fra hotellet. Rett på den hvite stranden, ved siden av eiendommen, er det solsenger, hytter og håndklær. Salinas- Ciclovia de Tavira ligger noen få minutters gange unna. Oppvarming, egen balkong og sofasett tilbys sammen med fantastisk utsikt over landskapet.

Rommene har også flislagt gulv. Du kan spise en kald frokostbuffé før du drar ut for å utforske området. Den tradisjonelle restauranten Orangea Bistro tilbereder lokale retter. Nyt en terrasse og WiFi i bassengbaren.

Tavira jernbanestasjon ligger i nærheten. Gjester kan dra nytte av et tyrkisk dampbad og massasje. Ozadi Tavira Hotel har treningsfasiliteter og et treningsstudio.

Beste Rimelige luksushoteller i Tavira

Pousada Convento de Tavira - Historic Hotel
Pousada Convento de Tavira – Historic Hotel

Pousada Convento de Tavira – Historic Hotel

Vis på kart

Pousada Convento de Tavira ligger i det historiske sentrum av Tavira. Convento de Nossa Senhora da Graça da Ordem de Santo Agostinho fra 1500-tallet ble rekonstruert, slik at Pousada ble opprettet.

Dette hotellet i Tavira er omgitt av en gårdsplass, og ligger bare noen få minutters gange fra Roma-broen over elven Gilão og bare 15 minutter fra stranden Ilha de Tavira.

Under oppholdet kan du besøke hagen, spise på restauranten Mouraria, ta en dukkert i utendørsbassenget og slappe av i salongstolene. Pousadas kloster er perfekte for å slappe av eller lese en bok om du ønsker det.

Alle rommene har utsikt over terrassene eller hagen og bassenget, og har Wi-Fi.

6 romantiske turer i Tavira for å gjøre ferien din til en uforglemmelig opplevelse

Det finnes mange fine romantiske turer man kan ta i Tavira. Her er noen forslag:

 1. Båttur til øyene i Ria Formosa nasjonalpark: Ta en romantisk båttur gjennom den vakre nasjonalparken og nyt den vakre naturen og de rolige omgivelsene.
 2. Spasertur langs elven Gilão: Gå en rolig spasertur langs elven Gilão og nyt den vakre naturen og de vakre omgivelsene.
 3. Middag på en fiskerestaurant ved havet: Nyt en romantisk middag med utsikt over havet på en av byens mange fiskerestauranter.
 4. Solnedgangstur til Praia do Barril: Besøk den vakre strenden Praia do Barril og se solnedgangen fra en av de mange fine restaurantene langs stranden.
 5. Vinsmaking på en vingård i området: Nyt en romantisk dag med vin smaking på en av vingårdene i området.
 6. Spa-dag på et luksushotell: Unn dere en romantisk dag på et luksushotell med spa-behandlinger og avslapping i vakre omgivelser.

Overrask kjæresten din med en romantisk middag på en av Taviras beste restauranter

Det finnes mange flotte romantiske restauranter som man kan besøke med kjæresten i Tavira. Her er noen forslag:

 1. O Terraço: En romantisk restaurant med utsikt over havet og Ria Formosa nasjonalpark, med en meny som tilbyr både tradisjonelle portugisiske retter og internasjonale spesialiteter.
 2. O Fialho: En romantisk restaurant med en meny som tilbyr en blanding av tradisjonelle portugisiske retter og moderne europeiske retter. Restauranten har en vakker terrasse med utsikt over elven Gilão.
 3. Restaurante O Cortiço: En romantisk restaurant med en meny som tilbyr en blanding av tradisjonelle portugisiske retter og fersk fisk og skalldyr. Restauranten har en vakker terrasse med utsikt over havet.
 4. Restaurante O Alambique: En romantisk restaurant som tilbyr en meny med tradisjonelle portugisiske retter og ferske fisk og skalldyr, og som har en vakker terrasse med utsikt over havet.
 5. A Padaria: En romantisk restaurant som tilbyr en meny med tradisjonelle portugisiske retter og en rekke fristende desserter. Restauranten har en vakker uteplass med utsikt over elven Gilão.

Beste stedet å bo i Algarve for par

For de som ønsker å utforske elvemunninger og uberørte strender og øyene i Ria Formosa naturpark, men foretrekker å ikke bo i Faro, er Tavira et godt alternativ.

Siden denne siden av Algarve er mye mer rolig og avslappet enn den badebyene i det vestlige Algarve, er Tavira det beste stedet å bo i Algarve for par som leter etter en rolig romantisk utflukt.

Reiser du med barn bestill hotell hos Vila Gale Tavira et bra tips. Hotellet ligger ved Ria Formosa, i Tavira sentrum. Med gangavstand til butikker, restauranter og barer. Fine bassenger for barna.

Tavira - En av de bedre stedene å reise med kjæresten

Tips oss

Har du noen tips til vår guide: “Tavira – En av de bedre stedene å reise med kjæresten”, så hadde vi satt pris på om du kontaktet oss i skjemaet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Algarve

Populære aktiviteter i Tavira

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.