Avenida da Liberdade – Her bor du i Lisboa for å shoppe (2023)

Oppdatert 24. januar 2023

Avenida da Liberdade – Her bor du i Lisboa for å shoppe – Et annet eksklusivt område i Lisboa, den lille stripen langs Avenida da Liberdade er et flott sted å bo. Noen av de fineste hotellene i Lisboa, som Four Seasons, finner du langs Avenida de Liberdade.

Vis på kart

Avenida da Liberdade er en viktig gate i sentrum av Lisboa, Portugal. Den ligger mellom Rossio og Marquês de Pombal, og er kjent for å være et populært område for shopping. Det finnes mange luksuriøse butikker, kafeer og restauranter langs denne gaten.

Det er mange ting å gjøre i Avenida da Liberdade. Du kan besøke monumenter som Praça dos Restauradores og kirken Nossa Senhora do Loreto. Du kan også besøke noen av de mange museene i området, som Museu Nacional de Arte Antiga og Museu Calouste Gulbenkian.

Du kan komme deg til Avenida da Liberdade ved å ta metroen til Rossio eller Marquês de Pombal. Det er også mange buss- og trikkelinjer som går til området.

Avenida da Liberdade har mange fine restauranter, fra tradisjonelle portugisiske restauranter til internasjonale restauranter. Du kan finne et bredt spekter av matsteder, fra billige til luksuriøse restauranter.

De beste hotellene i Avenida da Liberdade

Når du leter etter et hotell i Avenida da Liberdade, bør du se etter et som har en god beliggenhet i forhold til shopping og severdigheter. Det er også verdt å se etter et hotell som tilbyr gode fasiliteter, som for eksempel et treningsstudio eller en restaurant på stedet. Mange av de luksuriøse hotellene i området har også utsikt over byen.

2 Beste Billig-hotellene i Avenida da Liberdade:

Refuge in Santa Marta Hostel
Refuge in Santa Marta Hostel

Hostel Refuge in Santa Marta

Vis på kart

Refuge In Santa Marta Guest House Arena tilbyr en sentral innkvartering med direkte tilgang til Liberty Avenue. Eiendommen har tregulv. Det tilbyr et spesielt område for røyking, heis og oppbevaring for eiendeler sammen med lyse rom. Leiligheten ligger en 15-minutters spasertur fra Bairro Alto og en 15-minutters spasertur fra Chiado. Lisboa sentrum ligger omtrent 3 km unna. En rekke retter serveres i Open Brasserie Mediterranica og Marisqueira Santa Marta, som ligger en 5-minutters spasertur unna. Marta Guest House er n kort spasertur fra Rossio-plassen. Rua De São Mamede bussholdeplass ligger omtrent 200 meter fra overnattingsstedet.

Se hotellets hjemmeside

Lisbon Chillout Hostel
Lisbon Chillout Hostel

Lisbon Chillout Hostel

Vis på kart

Lisbon Chillout Hostel er et ekte vandrerhjem. Ligger i sentrum og tilbyr en autentisk opplevelse. Ligger i et tradisjonelt nabolag omgitt av små restauranter og typiske lokale kafeer. Gå rundt i nabolaget og føle deg som en lokal. Lisbon Chillout Hostel er et hjem hjemmefra. Lisbon Hostel hjelper deg med å integrere gjestene i det tradisjonelle hverdagen. Med en koselig atmosfære, flere fellesarealer, forskjellige romtyper og en privat byhage for å slappe av og eller nyte en BBQ om kvelden. Enten du reiser i gruppe eller solo, tilbyr de opplevelser for alle.

Se hotellets hjemmeside

De Beste Budsjetthoteller i Avenida da Liberdade:

ibis Lisboa Centro Liberdade
ibis Lisboa Centro Liberdade

Ibis Lisboa Liberdade

Vis på kart

Hotel Ibis Lisboa Liberdade ligger i nærheten av de historiske områdene Bairro Alto og Alfama, nær Lisboa sentrum. Baren serverer småretter. Hotellet ligger også kun noen minutter unna restauranter, butikker og barer. Kollektivtransport i form av Avenida, Marquês Har Pombal og Rata t-banestasjoner ligger alle i gangavstand.

Se hotellets hjemmeside

3 Beste Mellomklassehoteller i Avenida da Liberdade:

Hotel Dom Sancho I
Hotel Dom Sancho I

Hotel Dom Sancho I

Vis på kart

Dette 2-stjerners hotellet D. Sancho I ligger i hjertet av Lisboa, og ligger i en karismatisk bygning fra 1800-tallet, i det sofistikerte området Avenida da Liberdade, nær bydelene «Bairro Alto» og «Alfama«. Dette er et distinkt og unikt område i byen, hvor du kan finne de beste butikkene, teatre og restaurantene i Lisboa sentrum. Hotellet ligger i nærheten av det historiske Parque Eduardo VII, og ligger mindre enn 10 minutter med bil til Humberto Delgado Airport.

Se hotellets hjemmeside

Hotel Britania, a Lisbon Heritage Collection
Hotel Britania, a Lisbon Heritage Collection

Britania Hotel

Vis på kart

Dette 4-stjernershotellet ligger i en rolig gate langs Avenida da Liberdade, og kan skilte med innredning i ekte art deco-stil. Hotel Britania tilbyr romservice 24 timer i døgnet og en praktisk frokostbuffé frem til kl. 12.00. Den botaniske hagen finner du rett i nærheten, kun 7 minutters gange unna. Britania Hotel ligger 7 km fra Lisboa lufthavn, og du kan ta deg dit med T-banen. Bairro Alto ligger 1,5 km unna, og er en av de livligste delene av byen, med sine mange ulike butikker, barer og populære spisesteder. Karakteristiske Castelo de São Jorge er ca. 2 km unna.

Se hotellets hjemmeside

Avani Avenida Liberdade Lisbon Hotel
Avani Avenida Liberdade Lisbon Hotel

AVANI Avenida Liberdade Lisbon Hotel

Vis på kart

Har en veldig bra beliggenhet i Lisboa og ligger nær paradegaten Avenida da Liberdade – med  bare tre minutters gange til Avenida Metro. Den sentrale beliggenheten gjør at man lett kan ta seg til severdigheter som Belemtårnet, den berømte broen Ponte de 25 Abril, Jeronimos-klosteret og Sao Jorge-borgen m.fl. Frokostbuffé serveres hver morgen, og du kan bestille fra en variert meny i restauranten på stedet fra den anerkjente kokken Olivier Costa. Du får adgang til skybaren på søsterhotellet Tivoli Avenida Liberdade, samt de 2 restaurantene der; Seen Lisboa og Cervejaria Liberdade. Den trendy bydelen Bairro Alto ligger 850 meter unna, og en rekke restauranter som serverer tradisjonelle portugisiske retter og internasjonal mat ligger i gangavstand fra hotellet.

Se hotellets hjemmeside

3 Beste Familievennlige hoteller i Avenida da Liberdade:

Tivoli Avenida Liberdade Lisboa
Tivoli Avenida Liberdade Lisboa

Tivoli Avenida Liberdade Lisboa

Vis på kart

Tivoli Avenida Liberdade Lisboa i Lisboa sentrum. Et landemerke som har levert eksepsjonell gjestfrihet siden 1933. Oppdag Lisboas best bevarte hemmeligheter med deres opplevelsesteam. å på shopping i Avenida da Liberdade og Chiados luksusbutikker, eller bare slapp av ved hotellets unike svømmebasseng i den semi-tropiske hagen. Hotellet har en bar på taket med panoramautsikt over Lisboa, et rundt utendørsbasseng og 2 restauranter. Restauranten i toppetasjen tilbyr internasjonale retter, et vinkart med over 300 vinsorter samt panoramautsikt. Restauranten Cervejaria Liberdade serverer fisk og sjømatspesialiteter fra Portugals kyst samt typiske kjøttretter og bakverk.

Se hotellets hjemmeside

NH Collection Lisboa Liberdade
NH Collection Lisboa Liberdade

Hotel NH Collection Lisboa Liberdade

Vis på kart

NH Collection Lisboa Liberdade, tidligere kjent som NH Lisboa Liberdade, hotellet ligger rett ved Avenida de Liberdade, en elegant trekantet gate fylt med kafeer og designerbutikker. Det er en del av Baixa-distriktet, som har livlige Rossio-plassen og Santa Justa-heisen, som kobler deg til Barrio Alto. Innen 15 minutters gange fra en rekke severdigheter i byen pluss barer, restauranter og Fado-hus. 50 meter til nærmeste metrostasjon og 5 minutters gange til Rossio jernbanestasjon. Det er basseng, solstoler og bar på taket med en fantastisk utsikt. Det var stille og rolig ved hotellet og en kort gåtur til det meste. 

Se hotellets hjemmeside

PortoBay Liberdade
PortoBay Liberdade

PortoBay Liberdade

Vis på kart

Dette er et femstjerners hotell i Lisboa som tilhører PortoBay Group. Ligger i Rua Rosa Araújo, ved siden av Avenida da Liberdade, den mest elegante avenyen midt i sentrum. PortoBay Liberdade ligger like ved Avenida da Liberdade og 1,5 km fra de viktigste forretningsområdene, som Rua Augusta og Chiado. T-banestasjonen Marquês de Pombal ligger 150 meter unna, og kjøpesenteret El Corte Inglés ligger en 20-minutters spasertur fra overnattingsstedet. Lisboa internasjonale lufthavn ligger 7 km unna. Dette boutiquehotellet har alle finessene til et urbant feriested: et innendørs svømmebasseng og treningsstudio med naturlig belysning, SPA med behandlingsrom for to, badstue, tyrkisk dampbad, esplanade, uteplass, terrasse og balkonger i de fleste rom.

Se hotellets hjemmeside

3 Beste Rimelige luksushoteller i Avenida da Liberdade:

Sofitel Lisbon Liberdade
Sofitel Lisbon Liberdade

Sofitel Lisbon Liberdade

Vis på kart

Sofitel Lisbon Liberdade er et luksushotell der suveren stil hersker. Ligger i sentrum av Lisboa, på den prestisjetunge avenyen med samme navn. Hotellet har 163 luksuriøse rom. Ligger i nærheten av Lisboas konferansesenter og forretningsområde. Hotellets populære restaurant, AdLib tilbyr en blanding av fransk kulinarisk kunnskap og portugisisk mat. Rossio og Chiado, 2 av de mest populære områdene i det historiske sentrum av byen, er 5 minutters kjøring eller 10 minutters gange unna. Hotellet ligger 1 km fra Sao Roque-kirken og 2,5 km fra Castelo de São Jorge.

Se hotellets hjemmeside

Hapimag Resort Lisbon
Hapimag Resort Lisbon

Hapimag Resort Lisbon

Vis på kart

Hapimag Resort Lisboa ligger 400 meter fra Liberty Avenue og 700 meter fra Rossio i Lisboa. Alle enhetene har sittegruppe og fullt utstyrt kjøkkenkrok med forskjellige kokemuligheter, inkludert mikrobølgeovn, brødrister og kjøleskap. Noen enheter har balkong og / eller uteplass. Hotellet har en egen hage hvor gjestene kan slappe av . Dona Maria II nasjonalteater ligger 700 meter fra Hapimag Resort Lisboa. Lisboa Humberto Delgado lufthavn ligger 6 km unna.

Se hotellets hjemmeside

Altis Grand Hotel
Altis Grand Hotel

Altis Grand Hotel

Vis på kart

Dette nylig oppussede 5-stjernershotellet ligger i Lisboas forretningsstrøk og har gratis oppvarmet innendørsbasseng, spa og treningsstudio. Altis Grand Hotel ligger 2 minutters gange fra de fasjonable butikkene i Avenida da Liberdade og 700 meter fra Príncipe Real. Avenida undergrunnsstasjon ligger 400 meter unna, og gratis transport tilbys til/fra flyplassen og nabolaget Belém. Dette tilbudet er tilgjengelig etter avtale og tilbys med forbehold om kapasitet. Lisboa internasjonale lufthavn ligger 7,6 km fra Altis Luxury Collection Hotels. Chiado ligger mindre enn en 20-minutters spasertur unna, og det samme gjør barene i Lisboas trendy Bairro Alto.

Se hotellets hjemmeside

Noen av de mest populære tingene å shoppe i Avenida da Liberdade inkluderer:

Avenida da Liberdade er kjent for å være et populært område for shopping i Lisboa, og det finnes mange luksuriøse butikker langs denne gaten. Noen av de mest populære tingene å shoppe i Avenida da Liberdade inkluderer:

  • Moteklær: Det finnes mange high-end motekjeder og lokale designere som selger klær og tilbehør langs Avenida da Liberdade. Du vil kunne finne alt fra klassiske klær til mer trendy plagg.
  • Sko: Det finnes flere skobutikker langs Avenida da Liberdade, der du kan finne alt fra håndlagde lokale sko til kjente merkevarer.
  • Smykker og ur: Det finnes flere butikker som selger luksuriøse smykker og klokker langs Avenida da Liberdade.
  • Kjøkkenutstyr: Det finnes også flere butikker som selger kjøkkenutstyr, fra tradisjonelle portugisiske keramiske produkter til moderne kjøkkenredskaper.
  • Kiosker: Det finnes flere kiosker som selger aviser, magasiner, suvenirer og lokalt produserte varer.
  • Vin og portvin : Det finnes også flere butikker som selger portvin og vin fra de berømte områdene i Portugal.

Avenida da Liberdade er et populært område for shopping fordi det har et bredt utvalg av butikker, fra høy kvalitet, luksuriøse merkevarer til mer budsjettvennlige alternativer. Det er også et sentralt beliggende område som gjør det lett å komme seg til og fra.

Luksuriøs shopping fra merker som Prada og Gucci,

Det har blitt kalt «Champs Elysées i Lisboa», fordi det ble sterkt påvirket av parisiske boulevarder.

For mer luksuriøs shopping fra merker som Prada og Gucci, er dette nabolaget du skal besøke.

Avenida da Liberdade - Her bor du i Lisboa for å shoppe

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: «Avenida da Liberdade – Her bor du i Lisboa for å shoppe». Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Lisboa

Populære aktiviteter i Avenida da Liberdade

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.