Destinasjoner, Europa cat, Lisboa, Portugal

Baixa – En av de bedre stedene å bo med barn, Lisboa (2023)

lazy

Oppdatert 11. januar 2023

Baixa i Lisboa er et historisk sentrum i Lisboa som ligger mellom Tejo-elven og Avenida da Liberdade. Det er et populært område for turister og byens innbyggere. Det er mange severdigheter og attraksjoner i området, inkludert Rossio-torget, Praça do Comércio og Elevador de Santa Justa.

Vis på kart

Det er også flere koselige butikker, kafeer og restauranter i området, inkludert flere som er barnevennlige. Familier kan også besøke Padrão dos Descobrimentos som er et monument som feirer portugisisk oppdagelseshistorie.

Om sommeren kan man besøke strender som Praia de Carcavelos, Praia de Sao Pedro do Estoril eller Praia do Guincho som er relativt nærme sentrum.

Det er mange hoteller som er bra egnet for barnefamilier i Baixa-området. Noen av de beste hotellene som anbefales for barnefamilier inkluderer Hotel Britania, Hotel Lisboa Plaza og Hotel Do Chiado.

Man kan komme seg til og fra Baixa ved hjelp av offentlig transport som trikk, buss eg metro, eller med bil eller sykkel. Togstasjonen Rossio ligger også i nærheten av området, så det er enkel tilgang til og fra andre byer i Portugal og andre land i Europa.

Her er de beste hotellene i området ved Baixa

Vi har samlet noen av de beste familiehotellene i Baixa for deg som ønsker å være på ferie med barn i Lisboa. Disse hotellene er plassert i områder som er fint egnet for familier og dekker ulike prisglasser, slik at det er noe for alle budsjetter.

For de som ønsker å bo billig, anbefaler vi Hotel Lisboa Plaza. Hotellet ligger i hjertet av Baixa, og har enkel tilgang til mange av byens attraksjoner. Det er også et populært valg for familier på grunn av sin gode pris og gode service.

For de som ønsker å unne seg noe litt mer luksuriøst, anbefaler vi Hotel Britania. Hotellet ligger i et historisk bygg i nærheten av Rossio-torget og har enkel tilgang til mange av byens attraksjoner. Hotellet har også en terrasse med utsikt over byen og et utendørsbasseng som gjør det til et populært valg for familier.

For de som ønsker å bo i et mer autentisk område, anbefaler vi Hotel Do Chiado. Hotellet ligger i det livlige og kulturelle Chiado-området, og har enkel tilgang til mange av byens attraksjoner. Det er også et populært valg for familier på grunn av sin sentrale beliggenhet og god service.

Uansett hvilket av disse hotellene du velger, vil du være i et område som er fint egnet for å være på ferie med barn i Lisboa, med enkel tilgang til mange av byens attraksjoner, restauranter og kafeer.

3 Beste Billigste hotellene i Baxia:

Lisbon Story Guesthouse
Lisbon Story Guesthouse

Lisbon Story Guesthouse

Vis på kart

Unike og stilfulle Lisbon Story Guesthouse tilbyr rimelige boenheter med tema-innredning midt i sentrum av byen, kun 10 minutters gange fra elven Tejo og attraksjonene i Lisboa.

Gjestgiveriet ligger på Praça de D. Pedro IV (Rossio-plassen), ved siden av nasjonalteateret og 900 meter fra Praça do Comércio.

Du finner Bairro Alto en 10-minutters spasertur unna.

Pensão Beira Minho
Pensão Beira Minho

Pensão Beira Minho

Vis på kart

Pensao Beira Minho ligger i Santa Maria Maior-distriktet i Lisboa, 100 meter fra Rossio.

Hvert rom har eget bad. Pensao Beira Minho har gratis Wi-Fi overalt. En flatskjerm-TV med satellittkanaler er tilgjengelig. Hotellet har en døgnåpen resepsjon.

Gjestgiveriet tilbyr også sykkelutleie. Chiado ligger 600 meter fra Pensao Beira Minho, mens Avenida da Liberdade ligger 1,1 km fra eiendommen. Den nærmeste flyplassen er Lisboa Portela lufthavn, 6 km fra Pensao Beira Minho.

Hotel Inn Rossio
Hotel Inn Rossio

Hotel Inn Rossio

Vis på kart

Med sin beliggenhet i Baixa, er Hotel Americano Rossio det perfekte stedet for å oppleve Lisboa og omegn. Herfra har gjester lett tilgang til alt den livlige byen har å tilby. Hotellets gjester vil sette pris på beliggenhet, som gjør at byens hovedattraksjoner, som Praca dos Restauradores, Tabacaria Monaco, Rossio Train Station, er innen nær rekkevidde. Nærhet til metro, busser og lokaltog.

Også dagligvarebutikker og restauranter. Det hadde rossio-metro nøyaktig ved siden av hotellet og lokale busser sto bak hotellet. Tilgang til trikker også i nærheten.

3 Beste Mellomklassehoteller i Baxia:

Hotel Metropole
Hotel Metropole

Hotel Metropole

Vis på kart

Hotel Metropole ligger i sentrum og nær en undergrunnsstasjon i Lisboa. Er par populære landemerker er Rossio-plassen og Praça do Comércio, mens Lisboa zoologiske hage og Lisboa oceanarium er noen av områdets populære attraksjoner.

Er du på utkikk etter et arrangement eller en kamp mens du er i byen, kan du se om det skjer noe spennende på Estádio da Luz. Du kan også vurdere Lisbon Coliseum for en skikkelig helaften.

Bruk dagen på golfbanen i nærheten, eller opplev naturen i området med spennende aktiviteter som turer til fots eller med sykkel og terrengsykling. 

Internacional Design Hotel
Internacional Design Hotel

Internacional Design Hotel

Vis på kart

Et 4-stjerners Boutique-hotell. International Design Hotel ligger midt i Lisboas historiske sentrum, og er et overlegen 4-stjerners Boutique-hotell som ligger på Lisboas hovedtorg, plaza D. Pedro IV (også kjent som Rossio).

Hotel International er unikt og trendy, og tilbyr en uovertruffen blanding av kosmopolitisk komfort, personlig service og lokal innsidekunnskap. International Design Hotel ligger bare noen få minutter unna de tradisjonelle distriktene Bairro Alto, Chiado og St. George’s Castle, og har en perfekt beliggenhet som lar deg oppleve de mest varierte attraksjonene i Lisboa.

Ta den tradisjonelle taubanen nr. 24, og besøk Pastéis de Belém.

My Story Hotel Rossio
My Story Hotel Rossio

My Story Hotel Rossio

Vis på kart

My Story Hotel Rossio ligger i sentrum og nær strandpromenaden i Lisboa. Botanisk hage og Costa da Caparica strand er verdt et besøk hvis du vil oppleve vakre naturomgivelser.

My Story Hotel Rossio ble åpnet i mars 2015, og er alt du trenger når du leter etter å kombinere komfort med en god beliggenhet. Ligger i hjertet av Lisboa, i et av de mest sentrale torgene – Praça D. Pedro IV, kjent som Rossio.  Lisboa Portela lufthavn er 6 km unna.

3 Beste Familievennlige hoteller i Baxia:

Hello Lisbon Rossio Collection Apartments
Hello Lisbon Rossio Collection Apartments

Hello Lisbon Rossio Collection Apartments

Vis på kart

Hello Lisbon Rossio Apartments ligger midt i Lisboa, og tilbyr deg overnatting under 5 minutters gange fra Rossio tog- og T-banestasjon.

Overnattingssedet har 20 leiligheter, og ble nylig pusset opp. I tillegg vil det flespråklige personellet være behjelpelige med å med gi tips og råd om hva som er verdt å få med seg.

Det ikoniske São Jorge slott ligger 1,4 km unna. Chiado-området tilbyr et bredt utvalg butikker, restauranter og tradisjonelle kafeer, og ligger en 7-minutters spasertur fra overnattingsstedet. Den livlige bydelen Bairro Alto med et stort utvalg spisesteder og barer finner du under 10 minutter unna til fots.

Villa Baixa – Lisbon Luxury Apartments

Vis på kart

Nordmenns favoritt! Villa Baixa – Lisbon Luxury Apartments ligger i området Baixa i Lisboa. Hotellet midt i sentrum. Det tar normalt ca. 15 minutter å reise hit fra flyplassen. Med utmerket beliggenhet tilbyr hotellet enkel tilgang til alle kjente attraksjoner i byen.

Bor du her, vil du ha både Rossio-plassen og Santa Justa-heisen like rundt hjørnet. Denne leiligheten med hele 4 stjerner ligger 700 meter fra Katedralen i Lisboa og Praça do Comércio

Hotel Santa Justa Lisboa
Hotel Santa Justa Lisboa

Hotel Santa Justa

Vis på kart

Santa Justa Hotel **** er et av de første boutiquehotellene i Lisboa sentrum, og er for tiden ansett som et av de beste hotellene i dette området. Det ble utvidet i juni 2018, og har totalt 82 rom og er sammensatt av 2 bygninger med ekstern passasje. Store rom og en moderne og elegant dekor.

Den berømte Augusta-gaten ligger bare noen få skritt fra hotellet, fullt av butikker og restauranter. Lisboa internasjonale lufthavn ligger 7 km fra hotellets beliggenhet, Rossio jernbanestasjon kan nås på mindre enn 5 minutter til fots og Figueira-plassen på mindre enn 100 meter med tilgang til t-bane, trikker og busser.

Elevador kaffebar er det rette stedet å slappe av! Nyt solen i Lisboa på terrassen her, med utsikt til Santa Justa og nyt en meny full av portugisiske retter. Avslutt dagen på beste måte med Fado Nights og Jazz & Blues. Har i flere år blitt tildelt TripAdvisor Travellers ‘Choice-pris. Et hotell designet for alle: ideelt for din ferie for to, for familie- og / eller forretningsreise.

4 Beste Rimelige luksushoteller i Baxia:

O Artista Boutique Suites
O Artista Boutique Suites

O Artista Boutique Suites

Vis på kart

O Artista er et boutique-leilighetshotell som ligger i hjertet av Lisboa nær Avenida da Liberdade, en av de mest prestisjefylte gatene i byen.

Dette hotellet er omgitt av mange teatre og kunstnere, og er et perfekt utgangspunktet for å utforske Lisboa og alle dens attraksjoner. Hotellet ligger 600 meter fra Chiado og 900 meter fra Avenida da Liberdade.

Nærmeste flyplass er Humberto Delgado lufthavn, 6 km fra Hotel O Artista.

Altis Avenida Hotel

Vis på kart

Overfor Rossio jernbanestasjon og en 10-minutters drosjetur fra flyplassen, befinner Altis Avenida seg midt i hjertet av Lisboa. Et boutiquehotell i Lisboa som gjenopplivet glamouren til de portugisiske 40-årene.

Med 118 rom, den panoramiske Gastrobar Rossio og den sentrale beliggenheten nær Lisboas ikoniske torg for Rossio og Restauradores.

Hotel Altis Avenida er et boutiquehotell, med en ekstraordinær beliggenhet i sentrum av Praça dos Restauradores. Arkitekturen og dekorasjonen er inspirert av den portugisiske 40-tallet og dreier seg om konseptet retro urban chic, der fortid og fremtid smelter sammen i en unik atmosfære av sjarm og glamour.

Avenida Palace
Avenida Palace

Hotel Avenida Palace

Vis på kart

Hotel Avenida Palace, som ligger i sentrum av Lisboa, i nærheten av Bairro Alto og Chiado, er et 5-stjerners hotell som kombinerer luksus og sjarm og blir sett på som en del av byens historiske kulturarv.

Hotellet kan skilte med en eksepsjonell beliggenhet mellom Lisboa sentrum av Pombaline og Avenida da Liberdade, elegant nyklassisistisk arkitektur, sofistikert og luksuriøs innredning og mer enn et århundre med historie, selv om det er totalrenovert, og ligger på grensen der tradisjon og innovasjon møtes.

Ting man kan gjøre med barn i Baixa Lisboa

Baixa er et flott område for barnefamilier å besøke i Lisboa, da det tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og attraksjoner som passer for barn i alle aldre. Her er noen populære ting som barnefamilier kan gjøre med barn i Baixa:

 • Besøk Praça do Comércio: Dette er et av de viktigste torget i Lisboa, og et flott sted for barn å leke og utforske. Det er også et godt sted å slappe av og se på bylivet.
 • Ta en båttur på Tejo-elven: Ta en båttur fra Cais do Sodre-kaien og se Lisboas vakre skyline mens du seiler langs elven. Dette er en minneverdig opplevelse for hele familien, og prisen er rimelig.
 • Besøk Rossio-torget: Rossio er et av de mest kjente torget i Lisboa og et flott sted å slappe av og se på bylivet. Det er også mange restauranter og kafeer i området hvor barna kan få seg noe å spise.
 • Padrão dos Descobrimentos: Monumentet som feirer portugisisk oppdagelseshistorie og markerer starten av det som skulle vise seg å være en av verdenshistoriens mest vellykkede og langvarige ekspansjonsperioder.
 • Besøk Lisboas tivoli: Tivoli Amusement Park ligger rett ved siden av Padrão dos Descobrimentos og er et populært valg for barn i alle aldre. Parken har et bredt utvalg av aktiviteter, inkludert karuseller, klatrevegger og andre attraksjoner.
 • Ta en tur til Belém-området: Belém-området ligger litt utenfor sentrum, men det er verdt turen for å se de historiske monumentene, inkludert Jeronimos-klosteret, Padrão dos Descobrimentos og Torre de Belém. Her er også et godt utvalg av kafeer og restauranter med barnvennlige retter og godt utvalg av kaker og pastel de nata.

Det er mange andre ting å gjøre og se i Baixa-området, og disse er bare noen av de populære valgene. Med så mange flotte attraksjoner og aktiviteter tilgjengelig, er Baixa et flott sted for barnefamilier å besøke i Lisboa.

Baixa-området i Lisboa har et bredt utvalg av restauranter som passer for barnefamilier.

Her er noen populære valg for forskjellige kategorier av mat:

 • Billige restauranter:
 • Adega do Ribatejo: Dette er en tradisjonell portugisisk restaurant som serverer god, tradisjonell mat til svært rimelige priser. Kjøkkenet serverer maten til faste priser, og barna vil sette pris på de tradisjonelle portugisiske rettene.
 • O Gato Que Ri: Denne restauranten serverer tradisjonell portugisisk mat, og har et godt utvalg av retter som passer for barn. Prisene er rimelige, og det er en hyggelig atmosfære.
 • Restauranter med morsomme aktiviteter for barn:
 • Pão Pão Queijo Queijo: Dette er en koselig kafé og bistro som serverer enkle, velsmakende retter. De har også et lekeområde for barn, så de kan leke mens foreldrene spiser.

-A Travessa: Denne restauranten har et koselig uteområde med et lekeområde, så barna kan leke mens foreldrene spiser. Maten er god, og prisene er rimelige.

 • Restauranter med god og variert mat :
 • Restaurante Sacramento: Dette er en populær restaurant i Baixa-området som serverer tradisjonell portugisisk mat. Maten er av god kvalitet, og det er et godt utvalg av retter som passer for barn.
 • Os Tibetanos: En av de bedre og mer populære restauranter i Baixa-området. Maten er av god kvalitet, og retter er både autentiske og moderne. Det finnes også et godt utvalg av retter som passer for barn.

Det er mange flere restauranter i Baixa-området som passer for barnefamilier, men disse er noen av de mest populære valgene. Uansett hvilken type mat du er ute etter, vil du finne noe som passer for deg og barna dine i Baixa.

Her er vårt favoritthotell i Baixa

En av våre absolutt favoritter er hotellet/leilighetskomplekset Villa Baixa – Lisbon Luxury Apartments. Stedet ligger midt i smørøyet av Lisboa, og ligger i nærheten av alt du trenger. Barer, restauranter, cafeer, kollektivtransport mm. Reiser du med barn er dette et perfekt sted.

Baixa er det viktigste turistområdet i Lisboa, og er det mest sentrale området i Lisboa.

Pga. et jordskjelv som rammet byen på 1700-tallet, er mye av dette området gjenoppbygd og regnes som «moderne.» Som med ethvert turistdistrikt har Baixa Lisboa restauranter, butikker, underholdning, attraksjoner og hoteller, noe som gjør det til et av de beste stedene å bo i Lisboa.

Baixa - En av de bedre stedene å bo med barn

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: «Baixa – En av de bedre stedene å bo med barn». Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Lisboa

Populære aktiviteter i Baixa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.