Destinasjoner, Europa cat, Italia, Roma

Beste stedet å bo i nærheten av Spansketrappen – Her bor du best med familien (2023)

lazy


Oppdatert 16. januar 2023

Spansketrappen, også kjent som Scalinata di Spagna,  ligger ved den ene enden av Via Condotti. Ved trappens fot ligger Piazza di Spagna, og i den øvre enden er Piazza Trinità dei Monti og kirken Trinità dei Monti

Vis på kart

Området rundt Spansketrappen er kjent for sine smale gater og autentiske restauranter, og er et populært område for turister og lokale beboere. Det er også et godt valg for barnefamilier som besøker Roma, da det er et roligere område enn sentrum, og det er mange aktiviteter for barn å gjøre i nærheten.

Det finnes flere lekeplasser i området, samt parker og hager som Villa Borghese og Villa Pamphili hvor man kan nyte naturen og leke med barna. Det er også mange koselige restauranter og kafeer som serverer lokale retter og har uteplasser der man kan nyte maten sammen med barna.

For å komme til Spansketrappen kan man ta metroen til Spagna eller bus til Piazza di Spagna eller Piazza Trilussa. Det er også mulig å gå fra sentrum til Spansketrappen, da det er en kort avstand fra Colosseum og Forum Romanum.

Ok, du vil besøke Spansketrappen? Hva med å bo 50 meter unna? Hvis det høres bra ut, anbefaler vi The Code Hotel. 

2 Billigste Hotellene ved Spansketrappen

Suite Spagna 29
Suite Spagna 29

Suite Spagna 29

Vis på kart

Suite Spagna 29 Luxury Apartment Spanish Steps View ligger i sentrum og nær en undergrunnsstasjon i Roma. Spagna 29 ligger i Piazza di Spagna og har utsikt over Spansketrappen og Barcaccia-fontenen. Tilbyr rom med moderne innredning midt i Roma. Den eksklusive handlegaten Via Condotti ligger bare 50 meter unna. Spagna 29 ligger en 15-minutters spasertur fra torget Piazza Navona, og Trevifontenen kan nås på 10 minutter til fots. T-banestasjonen Spagna ligger 150 meter unna.

Spagna Secret Rooms
Spagna Secret Rooms

Spagna Secret Rooms 🔥🔥

Vis på kart

Spagna Secret Rooms ligger i Roma, 100 meter fra Via Condotti, og kan skilte med rom med klimaanlegg og gratis Wi-Fi overalt. Når de bor på Spagna Secret Rooms, kan besøkende sjekke ut Palatine Hill (1,8 km) og Colosseum (2,0 km), noen av de beste attraksjonene i Roma. Piazza di Spagna ligger 200 meter fra Spagna Secret Rooms, mens Spansketrappen ligger 200 meter unna. Den nærmeste flyplassen er Roma Ciampino lufthavn, 15 km unna.

De 2 Beste Mellomklassehoteller i nærheten av Spansketrappen:

Internazionale Domus
Internazionale Domus

Internazionale Domus

Vis på kart

Det eksklusive gjestgiveriet Internazionale Domus tilbyr utsikt over Spansketrappen midt i det historiske sentrum. Ligger i hjertet av Roma i Piazza di Spagna. Piazza Trinità dei Monti og Via Margutta, den berømte kunstnergaten som går mellom Piazza di Spagna og Piazza del Popolo. Den eksklusive beliggenheten sørger for at du befinner deg kun en kort spasertur fra den offentlige parken Villa Borghese, med panoramautsikt over byen. Trastevere ligger kun 2 km unna. Overnattingsstedet ligger ved tunnelbanestasjonen Spagna, bussholdeplasser og en drosjeholdeplass.

Royal Suite Trinità dei Monti
Royal Suite Trinità dei Monti

Royal Suite Trinita dei Monti 🔥🔥

Vis på kart

Nydelig, romantisk boutiquehotell med den beste beliggenheten i Roma. Egen inngang fra Spansketrappen. Royal Suite Trinità Dei Monti ligger på Piazza di Spagna, og kan skilte med en egen inngang fra den verdenskjente Spansketrappen. Hotellet tilbyr elegante rom og suiter med håndlagde møbler, og har en terrasse. Her kan du få en ideell blanding av verdi for pengene, komfort og ikke minst bekvemmelighet. Ligger i nærheten av noen av de mest populære landemerkene i Roma, slik som Palatine Hill (1,7 km) og Trastevere (2,4 km). Inngang både fra piazza Spagna og fra selveste trappen. 

4 Beste Rimelige luksushoteller i nærheten av Spansketrappen:

The Inn at the Spanish Steps
The Inn at the Spanish Steps

The Inn At The Spanish Steps 🔥

Vis på kart

Den mest fantastiske beliggenheten i Roma. Her er du nær både attraksjoner og shopping gatene + alle de berømte cafeer. The Inn er et luksuriøst hotell som ligger i en historisk bygning i den mest kjente handlegaten i Roma, Via Condotti, nær Piazza di Spagna. Du kan spise frokost på takterrassen. Utsikt over Spansketrappen eller Condotti Street fra rommene som har balkong. Hvis du trenger det kan du få privat transport til eller fra flyplassen. Dette luksushotellet fra 1700-tallet er et av de beste boutiquehotellene i Roma.

Hassler Roma
Hassler Roma

Hotel Hassler

Vis på kart

Ligger på toppen av Spansketrappen og få minutter fra Via Condotti og nær alle de berømte monumentene og landemerkene som Pantheon, Peterskirken, Colosseum, Villa Borghese hager og den elegante Trevifontenen. Egen panoramaterrasse med fantastisk utsikt over Roma. Hassler Roma er et komplett 5-stjerners hotell i Roma med praktfulle spisesteder som Michelin-stjerne restaurant Imàgo.

Mario de Fiori 37
Mario de Fiori 37

Mario de’ Fiori 37

Vis på kart

Moderne Mario De’ Fiori ligger i en historisk bygning fra 1600-tallet. Ligger bare noen få meter fra den berømte Spansketrappen, i det mest eksklusive nabolaget i Roma. Nærliggende landemerker slik som Palatine Hill (1,8 km) og Colosseum (2,0 km) gjør Mario De` Fiori 37 Hotel et utmerket sted å bo når du besøker Roma. Familievennlig profil i Roma med 4-stjerners standard. 

Les Diamants Spanish Steps Suite
Les Diamants Spanish Steps Suite

Les Diamants Spanish Steps Suite

Vis på kart

Les Diamants Spanish Steps Suite ligger sentralt i et område med gode shoppingmuligheter. Et par kulturelle høydepunkter er Trevi-fontenen og Galleria Borghese, men hvis det er shopping som står på planen, kan du ta turen til Via Condotti og Via del Corso. Spansketrappen og Via Condotti like rundt hjørnet. 

Spansketrappen

Spansketrappen (Scalinata di Spagna), eller som den kalles på engelsk The Spanish Steps er en trapp med 135 trinn som du kan klatre opp til en bratt skråning mellom Piazza di Spagna ved basen og Piazza Trinità dei Monti, dominert av Trinità dei Monti-kirken på toppen.

Beste stedet å bo i nærheten av Spansketrappen

Fun facts… Det er forbudt å spise lunsj på trappene, etter romerske bybestemmelser.

Turister i Roma får ikke lenger sette seg ned og hvile slitne bein i den berømte Spansketrappen, har myndighetene bestemt. Grunnen til dette er den enorme slitasjen stedet utsettes for. For noen år siden ble trappen restaurert. Da ble det fjernet tonnevis med tyggegummier, vinflekker, kaffeflekker osv. Du kan til og med få bot ved å bryte noen av reglene.

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: «Beste stedet å bo i nærheten av Spansketrappen«. Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Roma

Populære ting å gjøre i Roma

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.