Shopping Cart

Gamlebyen i Riga – Et av de beste områdene å bo for turister (2021)

Gamlebyen i Riga – Et av de beste områdene å bo for turister – Som med mange europeiske byer, er Gamlebyen knutepunktet for de historiske severdighetene og UNESCOs verdensarvområde. Det er også det beste området i Riga for enkel tilgang til flotte puber, klubber og restauranter.

De beste hotellene i gamlebyen i Riga

Red Nose

Red Nose - Hostel
Red Nose – Hostel

Red Nose er et nyåpnet hostel, som ligger på en rolig og smal brosteinsbelagt bakgate i Gamlebyen, like bak St.Jana kirke. Gå ut av vandrerhjemmet, så er du klar til å utforske byen. Her er det kort vei til St. Peters kirke, kuppelplassen, operahuset og Melngalvju-huset. Det er flere restauranter, kafeer, nattklubber, barer og butikker rundt å velge mellom. Busstopp fra Riga lufthavn ligger 5 minutter fra vandrerhjemmet. Tog- og busstasjon 10 minutter unna. De tilbyr overnatting for enslige reisende, backpackere eller grupper og idrettslag. Hostellet har plass til 30 gjester i rom med 2, 4,6 eller 10 senger. Felles toalett- og dusjfasiliteter i hver etasje. Sengetøy er inkludert. Noen etasjer har lite selvbetjent gjestekjøkken for grunnleggende matlaging.

2 Beste Budsjetthoteller i Gamlebyen i Riga:

Forums Boutique Hotel

Forums Boutique Hotel
Forums Boutique Hotel

City Apartments Riga Old Town tilbyr boenheter med selvhusholdning i Rigas gamleby. Noen av leilighetene ligger mindre enn 5 minutters gange fra Janvāra iela trikkeholdeplass. Ligger 500 meter fra latviske nasjonaloperaen og 350 meter fra Latvias universitet. De romslige leilighetene har et fullt utstyrt kjøkken med spiseplass, oppvaskmaskin og stekeovn samt et eget bad med dusj, hårføner og gratis badeprodukter.

Rixwell Old Riga Palace Hotel

Rixwell Old Riga Palace Hotel
Rixwell Old Riga Palace Hotel

Rixwell Old Riga Palace Hotel ligger i en rolig gate i Riga gamleby, i gangavstand fra de største attraksjonene. Spaser 5 minutter så er du mitt i hjertet av Riga, og du har absolutt alt du kan tenke deg rundt deg. Hotellet ligger 10 minutters gange fra både Riga sentralstasjon, Frihetsmonumentet og Laima-klokkene. Verdensarvstedet Riga sentralmarked ligger 200 meter fra Rixwell Old Riga Palace Hotel. Old Riga Palace Hotel har et treningssenter og serverer gratis frokost.

3 Beste Mellomklassehoteller i Gamlebyen i Riga:

Hotel Garden Palace

Garden Palace Hotel
Garden Palace Hotel

Hotel Garden Palace ligger i det historiske sentrum av Riga, i gamlebyen. Alle de største attraksjonene er innen gangavstand: Peterskirken, hudormerhus, Riga katedral og andre. Hotellbygningen er fra 1780. Rommene er innredet i klassisk stil med luksuriøse antikke møbler, romslige bad. Rommene på Garden Palace ligger i en bygning som ble bygget i 1780, og har luksuriøs innredning med tidsmøbler. Alle har skrivebord og sittehjørne. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi overalt. Inkludert frokost i hotellets restaurant, som serverer internasjonale og latviske retter. På stedet er det en koselig stille gårdsplass for gjester å slappe av.

Neiburgs Hotel

Neiburgs Hotel

Neiburgs Hotel ligger i gamlebyen i bydelen Gamlebyen i Riga. Her har du mulighet til å beundre skjønnheten i de gamle gatene, omgitt av de mest ikoniske bygningene i Riga. Den staselige Dom ligger rett ved siden av hotellet og kan verdsettes på nært hold fra mange vinduer på hotellet. Det historiske sentrum omfatter Blackhead’s House og St. Peter’s Church, mens du i kort gangavstand kan besøke skjønnheten i National Opera House eller The Great Guild Hall. Hvis du er på utkikk etter aktiviteter, er Riga Passenger Terminal og Zelta bowlingsenter verdt et besøk.

Redstone Boutique Hotel

Redstone Boutique Hotel
Redstone Boutique Hotel

Redstone Boutique Hotel ligger ved siden av Peter’s Church. Så alt i Gamlebyen er i nærheten. Vinduene som vender ut mot torget og kirken. Et par kulturelle høydepunkter er Okkupasjonsmuseet og Riga historie- og navigasjonsmuseum.

De Beste Familievennlige hoteller i Gamlebyen i Riga:

Old City Boutique Hotel

Old City Boutique Hotel
Old City Boutique Hotel

Old City Boutique Hotel ligger i sentrum og nær en togstasjon Gamlebyen i Riga. Hotellet kombinerer en uvanlig moderne stil med fragmenter av eldgammel mur fra 1400-tallet. Hotellet er utsmykket med en samling historiske fotografier som skildrer Rigas historie og utvikling. Et par populære severdigheter i området er Laima-klokken og Domkirkeplassen.

3 Beste Rimelige luksushoteller i Gamlebyen i Riga:

Wellton Riverside Spa Hotel

Wellton Riverside SPA Hotel
Wellton Riverside SPA Hotel

Wellton Riverside SPA Hotel ligger i nærheten av verdensarvstedene Svarthodenes hus, Riga domkirke og Den latviske nasjonaloperaen, og har en bar og et sigar-rom. Hotellet serverer en rikholdig frokostbuffé hver morgen. Cocktail- og sushibaren After ligger i 2. etasje. Du kan slappe av i det store termiske spakomplekset, som har basseng, boblebad, kaldt badekar, badebøtte, urte-badstue, tyrkisk bad og sedertrebad. Behandlinger med lokal økologisk kosmetikk, som eksempelvis brød, honning og tranebær, og et bredt spekter av massasjealternativer tilbys i spa-komplekset mot en ekstra avgift. Rundt 10 minutters gange fra Riga sentralmarked og omtrent 1,4 km fra messehallen Arsenals. Du finner Den latviske nasjonaloperaen 1,8 km fra hotellet, Riga passasjerterminal 2 km unna, og Riga kongressenter 2,4 km fra overnattingsstedet. Riga internasjonale lufthavn er 10 km unna.

Grand Palace Hotel

Grand Palace Hotel Riga
Grand Palace Hotel Riga

Ligger i sentrum i bydelen Gamlebyen i Riga. To populære severdigheter er Riga domkirke og Frihetsmonumentet, mens Jūrmala strand kan friste med vakre omgivelser. Spaet omfatter badstue, dampbad og et døgnåpent treningsstudio. Du kan unne deg en massasje i massasjesalongen på hotellet. Billettservice, turistinformasjon og valutaveksling tilbys også.

De flotte hotellene i gamlebyen i Riga.

Hvis du bare har kort tid i Riga og ønsker å se så mye som mulig, bør du absolutt vurdere et av de mange hotellene i gamlebyen i Riga. For reisende som ønsker et historisk, luksuriøst hotell, er Grand Palace Hotel 250 år gammelt og i hjertet av gamlebyen. Dette området er stort sett bilfritt, noe som kan gjøre bilkjøring (og parkering) vanskelig. Gamlebyen utforskes best til fots eller med offentlig transport.

Her bør du bo i Riga i Latvia

Gamlebyen i Riga - Et av de beste områdene å bo for turister

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: “Gamlebyen i Riga – Et av de beste områdene å bo for turister“. Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Riga

Populære aktiviteter i Riga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Hva betyr det at prisen går ut?

Prisen på denne varen hentes fra  én eller flere nettbutikker i sanntid. (Se lenger ned). Prisene er dynamiske og endrer seg hele tiden.

 

Hvordan kan jeg se flere bilder, velge størrelse, farge ol.?

Når du klikker Vis varen hos / Vis i butikk – overføres du til butikken som selger varen. Her får du all informasjon du trenger.