Destinasjoner, Europa cat, Italia, Roma

Her bor du i nærheten av Colosseum, Roma – Beste sted å bo for deg som skal ha med deg alt (2023)

lazy

Oppdatert 08. februar 2023

Colosseum ligger i sentrum av Roma, Italia og er en av de mest berømte turistattraksjonene i byen. Det er et must-besøk for de som er interessert i romersk historie og arkitektur. Colosseum ble bygget i 80 e.Kr. og ble brukt til gladiatorkamper og offentlige underholdningsarrangementer.

Området rundt Colosseum har også en rekke andre interessante steder å besøke, som for eksempel Forum Romanum og Palatine Hill. Dette gjør området til en av de beste stedene å bo i Roma for turister, da man har en rekke historiske attraksjoner rett ved hånden.

image

Det er også praktisk å bo i området rundt Colosseum, da det er mange butikker, restauranter og kafeer i nærheten. Shoppingmulighetene er mange, med alt fra små lokale butikker til store kjeder. Utelivet i området er også livlig, med mange barer og klubber som holder åpent til sent på kvelden.

Alt i alt er området rundt Colosseum en perfekt base for en tur til Roma, med en rekke interessante steder å besøke, praktiske fasiliteter og et livlig uteliv.

De beste hotellene ved Colosseum, Roma

The Smartstore.no har nøye plukket ut de beste hotellene i nærheten av Colosseum. Enten du leter etter budsjettvennlige hoteller, familievennlige overnattingssteder eller luksushoteller, har vi noe for deg. Vår utvalg er basert på omfattende research, inkludert vurderinger og vurderinger av hotellenes kvalitet.

Vi forstår at det kan være utfordrende å velge et hotell, spesielt når du er i en ny by. Derfor har vi tatt oss tid til å samle all relevant informasjon på ett sted, slik at det er enkelt for deg å finne det perfekte hotellet for dine behov.

Vårt utvalg av hoteller nær Colosseum inkluderer alternativer for enhver lommebok og smak, fra budsjettvennlige hoteller som tilbyr stor verdi for pengene til luksushoteller som gir det ultimative når det gjelder komfort og stil. Vi har tatt hensyn til faktorer som beliggenhet, fasiliteter og kundeanmeldelser for å sikre at hvert hotell på listen vår oppfyller våre høye standarder.

Så hvis du leter etter et hotell nær Colosseum, har vi gjort researchen så du kan nyte turen til Roma med enkelhet.

2 Billigste Hotellene i nærheten av Colosseum

Maison Imperiale - Utsikt fra rommet til Colosseum
Maison Imperiale – Utsikt fra rommet til Colosseum

Maison Imperiale

Vis på kart

Hvis du er ute etter et budsjettvennlig lite hotell i Roma, så trenger du ikke lete lenger enn Maison Imperiale. Dette gjestehuset ligger 4 min gange fra Colosseum. Det er noe ubeskrivelig over å bo så nær Colosseum. Roman Forum ligger 4 km fra overnattingsstedet. Den nærmeste flyplassen er Roma Ciampino, 15 km fra Maison Imperiale, og overnattingsstedet tilbyr en betalt flyplasstransport.

Easy budget Colosseo
Easy budget Colosseo

Easy Budget Coloasseo

Vis på kart

Easy budget Colosseo ligger i sentrum og nær en undergrunnsstasjon i bydelen Celio i Roma. Hotellet ble bygd på 1800-tallet, kun 800 meter fra Colosseum og 1,6 km fra Domus Aurea. Hotellet ligger 2,7 km fra Santa Maria Maggiore. Roman Forum ligger 3,8 km fra Easy Budget Colosseo. Den nærmeste flyplassen er Roma Ciampino lufthavn, 14 km fra pensjonatet. Nabolaget er helt fantastisk med akkurat den ekte italienske følelsen som man forventer her.

3 Beste Mellomklassehoteller i nærheten av Colosseum:

Colosseo Panoramic Rooms - Utsikt til Colosseum
Colosseo Panoramic Rooms – Utsikt til Colosseum

Colosseo Panoramic Rooms

Vis på kart

Colosseo Panoramic Rooms ligger i sentrum og nær en undergrunnsstasjon i bydelen Monti i Roma. Bagasjeoppbevaring og transport til/fra flyplassen står til disposisjon for gjestene på hotellet. Dette er de vakreste omgivelsene vi har kommet over, og selve hotellet er vakkert og perfekt beliggenhet. Eierne er de vennligste og mest nyttige vi noen gang har kommet over. Dette stedet er sterkt anbefalt, og husk å bestille panoramarrommene med utsikt over colosseum!

Colosseum Corner - Nydelig utsikt over Roma fra terrassen.
Colosseum Corner – Nydelig utsikt over Roma fra terrassen.

Colosseum Corner

Vis på kart

Colosseum Corner ligger i sentrum i bydelen Monti i Roma. Plassering av gjestehuset, bare et steinkast fra Colosseum. Kun 3 min gangavstand til metrostasjon Line B. Hotellet er veldig lite – 4 rom, men veldig veldig rent og sjarmerende. Stedet var flott å være rett overfor Colosseum og en kort tur til Spansketrappen, etc. Frokost var inkludert på kafeen på hjørnet. Når du bor på Colosseum Corner, må du ta heisen til taket, nydelig utsikt over Roma!

Maison Imperiale - Utsikt til Colosseum
Maison Imperiale – Utsikt til Colosseum

Colosseum Palace Star

Vis på kart

Colosseum Palace Star ligger 200 meter fra Colosseum. Hotellet ligger en 2-minutters spasertur fra Domus Aurea , og 5-minutters spasertur fra Forum Romanum. Maison Imperiale ligger i bydelen Monti i Roma. Plasseringen er eksepsjonell med en fantastisk utsikt over Colosseum. Både Santa Maria Maggiore og San Giovanni i Laterano-basilikaene kan nås til fots på 15 minutter. Roma Fiumicino lufthavn ligger 30 km fra hotellet. Ta med en flaske opp til takterrassen om kvelden for et fantastisk syn.

De Beste Familievennlige hoteller i nærheten av Colosseum:

Hotel Romano

Vis på kart

Hotel Romano ligger i sentrum og nær en undergrunnsstasjon i bydelen Monti i Roma. Rommene på dette boutiquehotellet er fordelt over 4 etasjer i en historisk bygning. Her tilbys du flotte transportforbindelser, og buss- og T-banestasjoner kan nås på kun 2 minutter til fots. Trevifontenen ligger bare 1 km unna. Ligger 5 minutters gange fra Colosseum, og du kan se gamle rom fra inngangsdøren. Et sjarmerende hotell som du forventer i denne delen av byen. 

3 Beste Rimelige luksushoteller i nærheten av Colosseum:

Palazzo Manfredi – Relais & Chateaux - med utsikt til Colossum
Palazzo Manfredi – Relais & Chateaux – med utsikt til Colossum

Palazzo Manfredi – Relais & Chateaux

Vis på kart

Nevnte jeg Colosseum? Verdens mest berømte amfiteater får plass i vinduskarmen fra rommene og suitene Manfredi. Det betyr at du er perfekt plassert for Romas viktigste historiske steder. Hotellet har en sentral beliggenhet bare 2 minutters spasertur fra Colosseo T-banestasjon, og er et utmerket utgangspunkt for å utforske Roma. Palazzo Manfredi tilbyr også et boenheter med selvhusholdning. Leilighetene ligger i det samme historiske området i Roma, og har stue og kjøkkenkrok.

Roof Suite Rome Historic Residence
Roof Suite Rome Historic Residence

Roof Suite Rome

Vis på kart

Roof Suite Rome ligger i en historisk bygning i Roma, med marmorsøyler og ferskomalerier i taket. Her er du kun 400 meter fra Repubblica T-banestasjon langs linja A. Du finner flere restauranter, butikker og kafeer i nærområdet.

Roma Luxus Hotel
Roma Luxus Hotel

Roma Luxus Hotel

Vis på kart

Et sjarmerende hotell i Roma, som ligger i Monti-området. Roma Luxus Hotel ligger suverent plassert sentralt mellom de verste turistfellene og med sjarmerende restauranter og utesteder på alle kanter. Suveren frokost. Flott beliggenhet med Colosseum, Forum Romanum og til og med Vatikanet innen gangavstand. Hotellet ligger 400 meter fra både Piazza Venezia og Quirinalet, og handlegaten Via Nazionale ligger 1 minutts gange unna. Roma Ciampino lufthavn ligger 15 km unna.

Her er noen forsalg til hva du kan gjøre i området ved Colosseum

Roma er en av Europas mest fascinerende og historiske byer, og tilbyr en overflod av kultur, kunst og arkitektur. Hvis du planlegger en tur til Roma, vil vi sterkt anbefale deg å bo i nærheten av Colosseum.

photo 1561716514 daea32af173e 1 scaled

Dette området har mye å tilby for turister, både når det gjelder historiske severdigheter og livlige butikker, restauranter og uteliv.

  1. Besøk Colosseum selvfølgelig! Dette imponerende arenaen har en lang historie, og en omvisning vil gi deg en dypere forståelse for byens rike historie.
  2. Gå en tur langs Via dei Fori Imperiali for å se restene av Roms gamle bygninger, inkludert Forum Romanum.
  3. Besøk Vatikanet, hvor du kan se blant annet Peterskirken og Sixtinske Kapel.
  4. Spis lunsj eller middag på en av de mange lokale restauranter i området.
  5. Ta en tur til Trastevere, en av Roms mest autentiske nabolag med små butikker, restauranter og uteliv.
  6. Besøk markedet i Campo de’ Fiori for en smak av den lokale atmosfæren.
  7. Utforsk den antikke bydelen Palatine Hill, hvor du kan se restene av gamle palasser og teater.
  8. Tilbring en dag på Borghese-galleriet, hjem til en imponerende samling av kunst og antikviteter.
  9. Slapp av i Villa Borghese parken, en vakker park med en rekke skulpturer og fontener.
  10. Shop på de mange butikkene og kjøpesentre i området, inkludert Centro Commerciale Esquilino og Galleria Alberto Sordi.

Uansett hva du velger å gjøre, vil du aldri gå tom for spennende opplevelser når du bor i nærheten av Colosseum i Roma.

Ved å bo i nærheten av Colosseum, vil du ha det historiske sentrum av Roma rett utenfor døren din. Du vil kunne nyte den vakre arkitekturen og atmosfæren i området, og du vil være i nærheten av mange av byens mest kjente severdigheter, inkludert Vatikanet, Peterskirken og Forum Romanum.

I tillegg til det historiske sentrum, vil du også være i nærheten av mange livlige områder med butikker, restauranter og uteliv. Du vil kunne shoppe til du drømmer på de mange butikkene i området, eller slappe av med en god middag på en av de mange lokale restauranter.

Alt i alt, vil du oppleve en uforglemmelig ferie når du velger å bo i nærheten av Colosseum i Roma. Du vil få muligheten til å oppleve byens rike historie og kultur, samtidig som du har en base nær alt det livlige nattelivet og shoppingen byen har å tilby.

Romas beste attraksjoner er et must

For mange som besøker Roma, er det å se byens beste attraksjoner et must. Dessverre er disse populære attraksjonene vanligvis lite tilgjengelige eller så møter du på lange køer. Som følge av dette kan det være vanskelig å få tak i billetter, og du kan risikere å bruke timer på å vente i kø.

Colosseum er et av de mest besøkte landemerkene i verden, og ingen tur til Roma er fullført uten å besøke det. Køen utenfor Colosseum er veldig lang, uansett når du besøker stedet. Pro tip: Skaff deg billetter på forhånd, og ikke kaste bort tid på å stå i kø. Bruk tiden du sparte til å glede deg over en gelato i stedet (det er det jeg gjorde!).

I dag kan du besøke Colosseum enten på egen hånd eller med en turgruppe. Her kan du få tilgang til de underjordiske kamrene og øvre nivå. Hvis du bestemmer deg for å ta turen på egen hånd, bør du kjøpe billetter online, så du ikke kaster bort dyrebar tid på enorme køer. Hvis du bare har et kort besøk og trenger å vite hvor du kan bo i Roma for en natt, er Colosseum-området det beste stedet å bo i Roma.

Hotel Romano ligger mellom Colosseum og Piazza Venezia, og kan skilte med utsikt over Forum Romanum. Mao. Svært sentralt i forhold til alt i Roma. Reiser du med barn er dette en favoritt blant barnefamilier.

Billetter til Colosseum:

Unngå kø – Roma er svært hektisk, nesten hele året. Forhåndsbestill billetter så går alt mye enklere. Husk å velge “print at home”-billettene, da vil du unngå køen.

Her er hotellene i nærheten av Colosseum, Roma

Bestille billetter til Colosseum:
Colosseum ticket Office
Rome Museum
GetYourGudie/VIP-gå tar deg forbi køen)

Åpningstider Colosseum:
2. januar til 15. februar: 08:30 til 16:30
16 februar til 15. mars: 08:30 til 17:00
16. mars til siste lørdag i mars: 08:30 til 17:30
Siste søndag i mars til 31. august: 08:30 til 19:15
1. september til 30. september: 08:30 til 19:00
1. oktober til siste lørdag i oktober: 08:30 til 18:30
Siste søndag i oktober til 31. desember: 08:30 til 16:30
Strengt:

1. januar, 1. mai, 25. desember

Pris inngang Colosseum:
Voksne: 12.00EUR (ca. 120kr)
EU borgere alder 18-25: 7.50EUR (ca. 75kr)

Her bor du i nærheten av Romas kjente severdigheter

Her er de beste hotellområdene i Roma

Kjøp disse billettene hvis du skal besøke Colosseum

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.