ASIA, Destinasjoner, Phuket, Thailand

Karon – En av de beste stedene for turister, Thailand (2021)

lazy

Karon er en vakker by i Thailand, beliggende i provinsen Phuket. Det er kjent for sine vakre strender, med kritthvit sand og turkisblått vann. Området rundt Karon tilbyr en rekke aktiviteter for reisende, inkludert dykking, snorkling, vannsport og fotturer. Det er også en rekke interessante steder å besøke i nærheten, inkludert Wat Chalong, Big Buddha og Phuket FantaSea Show.

Karon kan enkelt nås med fly til Phuket internasjonale lufthavn, og deretter med taxi eller buss til byen. Det er også mulig å komme seg dit med bil eller båt fra andre steder i Thailand.

Når det gjelder ting å gjøre i Karon, kan du besøke en av de mange familievennlige restauranter i området for å nyte lokal mat. Du kan også besøke en av de mange markedene for å handle lokalt håndverk og suvenirer. Barnefamilier med barn kan besøke Phuket FantaSea Show, et underholdningskompleks med dyrepark, akrobatikk-show og en magisk dukkeforestilling.

Karon tilbyr et stort utvalg av hotellkategorier, fra billige hosteller til luksushoteller. Du kan enkelt finne det beste tilbudet på hoteller i Karon ved å sammenligne priser på nettet.

Her er noen tips til hvordan du velger hotell i Karon

For barnefamilier kan det være lurt å bo i nærheten av stranden i Karon, slik at dere enkelt kan nyte vannaktivitetene og solen. Noen av de beste hotellområdene i nærheten av stranden inkludere Karon Beach, Kata Beach og Patong Beach. Alle disse områdene har en rekke familievennlige hoteller og resorts med bassenger og lekeområder for barna.

For de som ønsker å bo på budsjett, finnes det en rekke rimelige alternativer i Karon. Noen av de beste områdene for budsjett hotell i Karon inkluderer Karon Circle og Karon Temple. Disse områdene tilbyr en rekke billige hoteller og guest houses med enkel standard, men med en sentral beliggenhet i nærheten av stranden og butikker og restauranter.

For de som ønsker litt mer luksus, finnes det også en rekke luksushoteller i Karon. Noen av de beste områdene for luksushoteller i Karon inkluderer Karon Beach Road. Disse områdene tilbyr en rekke luksuriøse hoteller og resorts med alt fra spas til treningssentre og private bassenger.

For de som ønsker å bo i nærheten av byen, finnes det også en rekke hoteller i Karon sentrum. Dette området tilbyr en mer urban atmosfære med en rekke restauranter, butikker og underholdningsmuligheter innen gåavstand. Noen av de beste områdene for hotell i nærheten av Karon sentrum inkluderer Karon Temple og Karon Circle.

De billigste hotellene i Karon:

Doolay Beachfront Hostel
Doolay Beachfront Hostel

Doolay Hostel

Vis på kart

Hvis du er ute etter et rolig sted, bokstavelig talt rett på stranden, er dette vandrerhjemmet ideelt for deg. De tilbyr et komplett utvalg av fasiliteter som passer ethvert budsjett, slik at du kan glede deg over oppholdet uten å måtte reise noe annet sted.

Karon nattmarked ligger 1 km fra Doolay Hostel, mens tempelet Wat Suvarnkiri ligger 1,7 km unna. Nærmeste flyplass er Phuket internasjonale lufthavn, som ligger 30 km fra Doolay Hostel.

Mellow Space Boutique Rooms
Mellow Space Boutique Rooms

Mellow Space Boutique Rooms

Vis på kart

Mellow Space Boutique Rooms ligger bare en 5-minutters spasertur fra Karon Beach, og har rom med klimaanlegg og gratis Wi-Fi. Rommene har klimaanlegg og kjøleskap, og det å komme seg på nett er null problem, da gratis wi-fi er tilgjengelig.

Kata Beach og Patong Beach ligger en 10-minutters kjøretur unna. Det tar 1 time å kjøre til Phuket internasjonale lufthavn.  ligger i nærheten av populære landemerker, slik som Wat Suwan Khiri Khet (1,6 km) og Karon View Point (2,2 km).

2 Beste Mellomklassehoteller i Karon:

Phuket Island View Hotel
Phuket Island View Hotel

Phuket Island View

Vis på kart

Phuket Island View Hotel Karon Beach er det perfekte feriestedet for strandelskere med utsikt over det asurblå Andamanhavet. Ta bare noen få skritt for å komme til den nydelige myke sanden på Karon Beach og nyt surfing, butikker, markeder, restauranter og underholdning bare 10 minutters gange unna.

Hotellet i Karon Beach er fylt med eksotiske hager. Her kan du kan svømme i tre utendørsbassenger, besøke restauranten med havutsikt, og smake på et herlig utvalg av lokale og internasjonale retter.

Karona Resort & Spa
Karona Resort & Spa

Karona Resort & Spa

Vis på kart

Karona Tropical har 55 superior-rom i 9 småhus, 37 deluxe-rom med havutsikt i hovedbygningen og 3 suiter. De har tilkoblingsrom som er perfekt for familier, ettersom de er to deluxe-rom med tilkoblingsdør, og 3 bryllupsreise Deluxe, der du får et badekar med utsikt over sjøen.

Du kan også velge en av de tre luksuriøse Karona Suite. Dette er sammenhengende rom i Deluxe og Superior (1 enkeltseng – 1 dobbeltseng) som er best for en familie eller venner. Karona Resort & Spa ligger i hjertet av Andamanhavet, på et av de mest perfekte stedene på Phuketøya.

Feriestedet er designet for å gi deg de mest moderate, koselige og harmoniske omgivelsene i den tropiske regnskogen. Rommene er dekorert med tropiske planter og trær hvor kultiverte skulpturer kan finnes på hvert hjørne av landskapet. Ekte keramiske kunstverk er dekorert på en designet vegg for å gjenspeile det tropiske feriestedet ved sjøen.

2 Beste Rimelige luksushoteller i Karon:

Pacific Club Resort
Pacific Club Resort

Pacific Club Resort

Vis på kart

Et hotell med 33 rom. Har blitt tildelt TripAdvisors ettertraktede «Traveler’s Choice» -pris basert på de beste anmeldelser i 7 av 15 år siden de åpnet. 10 minutters gange fra stranden eller Karon Village. 33 individuelt innredede rom. Pacific Club Resort ligger en 10-minutters kjøretur fra Patong Beach og 5 minutters kjøring fra Kata Beach.

Phuket internasjonale lufthavn ligger 1 times kjøring unna. Fra bassenget på Pacific Club Karon Beach Resort har du 360-graders utsikt over Karon Beach. Du kan slappe av i boblebadet eller koble av med massasjer og kroppsbehandlinger i spaet. Hotellet har også et velutstyrt treningsstudio.

2 Beste Luksushoteller i Karon:

Centara Grand Beach Resort Phuket
Centara Grand Beach Resort Phuket

Centara Grand Beach Resort Phuket

Vis på kart

Centara Grand Beach Resort Phuket henter sitt designtema fra den klassiske kinesisk-portugisiske arkitekturen som kjennetegner Phuket by, og ligger rett på sandene ved Karon Beach.

Anlegget tilbyr en minneverdig ferieopplevelse for alle. Det prisbelønte spaet, Spa Cenvaree, er en luksuriøs godbit som alle vil glede seg over, og har suiter for enslige og par. Kjøreturen til og fra Phuket internasjonale lufthavn er enkel og praktisk, og tar mindre enn en time med bil. Besøk også hotellets hjemmeside.

Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa

Vis på kart

I nærheten av lokale Phuket-attraksjoner er Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa det perfekte stedet å nyte aktiviteter og spektakulær natur.

Phromthep Cape tilbyr vakre solnedganger, og du kan oppleve elefanttrekking. Strendene i Kata Noi er fantastiske for å slappe av, mens Patong Beach er kjent for nattelivet. F

asiliteter for hele familien inkluderer Barneklubb, Barnebasseng, vannsklie, spillerom og sunday family brunch. Fasiliteter for voksne inkluderer bassen for voksne, salong, de private spa-villaene som ligger ved lagunen, treningssenteret og tennis- og squashbanene.

Med en rekke spisemuligheter på hotellet, er det noe for enhver smak. Høydepunktene inkluderer Sails Restaurant, som er mest kjent for frokost, men tilbyr også servering hele dagen og søndagsbrunch. Buon Appetitio tilbyr deilig italiensk mat eller opplev lokal smak og kultur på Thai Thai Restaurant.

Restauranttilbudet i Karon

Karon tilbyr et stort utvalg av restauranter for reisende, med alt fra enkle matsteder til luksuriøse spisesteder. Du finner en rekke lokale thailandske restauranter i Karon, som serverer tradisjonelle thailandske retter som pad thai, green curry og tom yum goong. Det finnes også en rekke internasjonale restauranter i Karon, som tilbyr alt fra italiensk til indisk og japansk mat.

For de som ønsker å prøve lokal mat, kan det være lurt å besøke en av de mange markedene i Karon, der du kan kjøpe friske råvarer og spise på en av de mange matbodene. Du finner også en rekke street food-steder i Karon, der du kan prøve lokale spesialiteter som roti og moo ping.

For de som ønsker å spise på mer formelle restauranter, finnes det også en rekke fine spisesteder i Karon. Disse stedene tilbyr alt fra luksuriøse middager til enklere lunsjer og middager. Du kan også finne en rekke restauranter som tilbyr en utendørs setting med utsikt over havet, noe som gir en unik og romantisk atmosfære.

Det finnes også en rekke familievennlige restauranter i Karon, som tilbyr enkel mat for barna samt lekeområder og aktiviteter for å holde dem underholdt mens dere spiser.

Her er noen forslag til ting man kan gjøre i Karon:

Karon tilbyr en rekke aktiviteter og attraksjoner for turister, inkludert både vannsport og landbaserte aktiviteter.

 1. Besøk Karon Beach: Dette er en av de mest populære strendene i Karon, med kritthvit sand og turkisblått vann. Her kan du slappe av i solen, svømme og prøve ulike vannsportaktiviteter, som dykking og snorkling.
 2. Gå en tur i naturen: Karon omgir en rekke naturskjønne områder, som Karon National Park og Karon Temple. Disse områdene tilbyr fotturer og sykkelturer, hvor du kan utforske de vakre omgivelsene og se på flora og fauna.
 3. Prøv en aktivitet: Karon tilbyr en rekke aktiviteter for hele familien, inkludert minigolf, go-karting og klatring. Du kan også besøke en av de mange temaparkene i området, som Phuket FantaSea Show og Phuket Simon Cabaret.
 4. Besøk et marked: Karon har en rekke markeder hvor du kan handle lokale håndverk og suvenirer. Du finner også et stort utvalg av matsteder på markedene, hvor du kan prøve lokale spesialiteter.
 5. Gå på museer og kulturattraksjoner: Karon tilbyr en rekke museer og kulturattraksjoner, som Wat Chalong, Big Buddha og Phuket Trickeye Museum. Disse stedene gir en innføring i lokal historie og kultur, og er perfekte for barnefamilier som vil lære mer om Thailand.

Her er noen tips til hvordan du kan spare penger som barnefamilie i Karon:

Som barnefamilie kan det være en utfordring å holde budsjettet under kontroll når man reiser.

 1. Bo på et budsjett hotell: Karon tilbyr en rekke rimelige hotellalternativer, inkludert guest houses og hosteller. Disse stedene tilbyr en enkel standard, men er ofte billigere enn luksushotellene.
 2. Spis på billige matsteder: Det finnes en rekke billige matsteder i Karon, inkludert street food-boder og markeder. Disse stedene tilbyr lokal mat til lave priser, og er perfekte for familier som ønsker å holde budsjettet under kontroll.
 3. Velg gratis aktiviteter: Karon tilbyr en rekke gratis aktiviteter, inkludert å besøke templer og kulturattraksjoner. Du kan også gå en tur i naturen eller besøke markedene for å se på lokale håndverk og suvenirer.
 4. Unngå å kjøpe alt på tur: Det kan være fristende å kjøpe alt du trenger på tur, men dette kan være dyrt. Prøv å pakke nødvendige gjenstander fra hjemme, slik som solkrem og badetøy, for å spare penger.
 5. Reis på lavsesong: Prisene på hotell og flyreiser kan være lavere i lavsesongen, så det kan være lurt å planlegge reisen din da hvis du ønsker å spare penger. Lavsesongen i Karon er vanligvis mellom mai og november.

Utelivet i Karon er variert og tilbyr noe for enhver smak.

Det finnes en rekke barer og klubber i Karon, spesielt i Patong, som er kjent for sin nattelivsscene. Du finner også en rekke utesteder langs Karon Beach Road, som tilbyr en mer rolig atmosfære med livemusikk og DJ-er.

For de som ønsker å nyte en mer avslappet kveld, finnes det også en rekke restauranter og kaféer i Karon, som tilbyr alt fra lokale thailandske retter til internasjonale spesialiteter. Disse stedene tilbyr en hyggelig atmosfære og god mat og drikke.

For de som ønsker å se en film eller et show, finnes det også en rekke kinoer og teatre i Karon. Du kan også besøke Phuket FantaSea Show, et underholdningskompleks med dyrepark, akrobatikk-show og en magisk dukkeforestilling.

Alt i alt tilbyr Karon et stort utvalg av utelivsmuligheter, med noe for alle aldersgrupper og interesser.

Er det trygt for barnefamilier å reise til Karon?

Karon er generelt sett et trygt sted å reise med barn. Selv om det alltid er lurt å være oppmerksom på omgivelsene og følge lokale sikkerhetsanbefalinger, er det sannsynligvis ingen spesielle sikkerhetshensyn du trenger å være bekymret for når du reiser til Karon med barn.

Her er noen enkle forslag til hvordan du kan sikre at du og barna dine har en trygg og behagelig reise til Karon:

 1. Hold deg oppdatert om lokale forhold: Det er alltid lurt å være informert om eventuelle reiseadvarsler eller lokale hendelser som kan påvirke reisen din.
 2. Vær forsiktig når du reiser: Selv om Karon sannsynligvis er et trygt sted å reise, er det alltid lurt å være forsiktig når du beveger deg i trafikken og i ukjente områder.
 3. Pass på barna dine: Sørg for at barna dine alltid er i følge med en voksen, og hold dem innenfor synlighet og rekkevidde for å sikre at de er trygge.
 4. Ta med nødvendige papirer: Husk å ta med pass og eventuell reiseforsikring, slik at du har all nødvendig informasjon med deg under reisen.
 5. Vær oppmerksom på omgivelsene: Hold øynene åpne og vær oppmerksom på omgivelsene dine for å sikre at du og familien din har det trygt og komfortabelt.
 6. Følg lokale sikkerhetsanbefalinger: Det er alltid lurt å følge lokale sikkerhetsanbefalinger, og å spørre hotellet eller andre lokale kilder om råd hvis du har spørsmål eller bekymringer.

Hva bør vi pakke når vi reiser til Karon Thailand med barn?

Her er noen forslag til hva barnefamilier bør pakke med seg når de reiser til Karon:

 1. Pass og andre dokumenter: Husk å ta med pass og eventuell reiseforsikring, samt andre viktige dokumenter som visum (hvis det kreves) og reservasjonsbekreftelser.
 2. Klær og sko: Pakk med lette, luftige klær og sko som passer til varmen i Karon. Det kan også være lurt å ha med en regnjakke eller paraply, da det kan være merkede regnskyll i området.
 3. Solbeskyttelse: Husk å pakke med solkrem, solhatt og solbriller for å beskytte deg og barna dine mot solen.
 4. Medisiner og førstehjelpsutstyr: Husk å ta med nødvendige medisiner og førstehjelpsutstyr, spesielt hvis noen i familien din har spesielle helsebehov.
 5. Strandutstyr: Pakk med badetøy, håndklær og strandleker for barna, samt eventuelt en strandstol eller parasoll.
 6. Elektronikk: Husk å ta med ladere og andre nødvendige tilbehør for elektroniske enheter, samt et internasjonalt strømadapter hvis du reiser fra et annet land.
 7. Valuta og kredittkort: Husk å ta med nok valuta og kredittkort til å dekke reiseutgiftene dine, samt eventuell kontanter du måtte trenge.
 8. Reiseguider og kart: Det kan være lurt å ha med reiseguider og kart for å hjelpe deg med å planlegge aktiviteter og utflukter under reisen.
 9. Kamera/mobil med kamera: Husk å ta med et kamera for å fange minnene fra reisen!

Det kan også være lurt å sjekke om hotellet du skal bo på tilbyr visse fasiliteter, slik som hårføner og strykebrett, slik at du slipper å pakke med alt du trenger.

Bassenget på taket av hotellet Pacific Club Resort.

Du kan også finne mat og frukt, som fleste vestlige aldri har sett før.

Avslutt dagen i det flotte bassenget på taket av hotellet Pacific Club Resort. Her kan du nyte en drink og se den vakre solnedgangen etter å ha vært på stranden. Det er ca. 10 min gangavstand til Karon Beach.

Når det gjelder shopping kan du ta turen til Karon Bazaar, her selger de alt fra DVD til klær, kofferter og strandklær, og du vil ikke bli plaget av skreddere, i motsetning til Patong. Alternativt kan du ta turen til Karon Temple Market på tirsdag og fredag, de selger lignende ting til Bazaar, men du kan også finne mat og frukt, som fleste vestlige aldri har sett før. Det er alltid interessant å vandre rundt i disse markedene.

Karon - En av de beste stedene for turister

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: «Karon – En av de beste stedene for turister«. Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Phuket

Populære aktiviteter i Karon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.