Klong Muang – Hit reiser du på bryllupsreise, Thailand (2023)

Klong Muang – Hit reiser du på bryllupsreise – Den ultimate luksusdestinasjonen i Krabi er Klong Muang-stranden som fortsatt er populær året rundt.

Klong Muang er en liten landsby på øya Koh Klong Muang i Andamanhavet, i sørvestre Thailand. Landsbyen ligger omtrent 20 kilometer nord for provinshovedstaden Krabi, og er kjent for sine vakre strender og rolige omgivelser.

Klong Muang har en rekke strender å tilby, med hvit sand og krystallklart vann. Det er også mulig å utforske de omkringliggende øyene og reservatene med båt.

Landsbyen har også noen gode restauranter og kafeer, som tilbyr alt fra lokale thailandske retter til internasjonale spesialiteter. Det er også mulig å finne en rekke overnattingsmuligheter i landsbyen, fra budsjett hoteller til luksusresorter.

Klong Muang er et ideelt sted for turister som leter etter en rolig ferie ved stranden, med muligheter for å slappe av og utforske naturen i området. Det er også lett å komme seg til og fra landsbyen, med offentlig transport som buss og minivan tilgjengelig fra Krabi og andre steder i regionen.

Sairougn Seaview

Vis på kart

Herfra kan gjester lett nå alt den livlige byen har å tilby. Med utmerket beliggenhet tilbyr eiendommen enkel tilgang til alle kjente attraksjoner i byen.

Hotellet ligger en 15-minutters kjøretur fra Ao Nang, en 30-minutters kjøretur fra Krabi lufthavn og 49 km fra Phuket internasjonale lufthavn.

Alle rommene har klimaanlegg, sittehjørne, satellitt-TV med satellittkanaler og eget bad med dusj og gratis badeprodukter. Noen av rommene har egen balkong.

Budsjetthoteller i Klong Muang:

Krabi Bay House
Krabi Bay House

Krabi Bay House

Vis på kart

Krabi Bay House ligger 120 meter fra Khlong Muang-stranden på Naka-kysten av Krabi.

Gjestehuset har to tilstøtende shophouses, og inneholder 7 gjesterom i 2. og 3. etasje. Tre rom vender mot Krabis berømte bukt, og 4 vender mot en stor hage og fjellutsikt. Hvert rom har aircondition og balkong.

Dette området er det mest eksklusive feriestedet i Krabi, lett tilgjengelig. Khlong Muang ligger 25 kilometer fra Krabi by og 10 kilometer fra Ao Nang. Naka-kysten har 3 hovedstrender.

Ao Siow Beach (Dusit Resort, Beyond Krabi Resort); Khlong Muang Beach (Nakamanda Resort, Sofitel Krabi Resort, Elements Krabi); og Tubkaek-stranden (Ritz-Carlton Phulay Bay, Tupkaak Boutique Resort, Amari Krabi Resort). Krabi Bay House ligger sentralt. En minutts gange bringer deg til Ao Siow- og Khlong Muang-strendene. Tubkaek Beach ligger 4 kilometer nordover.

Mellomklassehoteller i Klong Muang:

Coco Nori Hotel
Coco Nori @ Sea Resort

Coco Nori @ Sea Resort

Vis på kart

Krabis Coco Nori @ Sea Resort ligger 200 meter fra Klong Muang-stranden. Gratis Wi-Fi og sykkelutleie er tilgjengelig. Alle rommene på Coco Nori har egen balkong, noen med utsikt over Andamanhavet.

Hvert rom har unik innredning og er utstyrt med satellitt-TV og klimaanlegg.

Beyond Resort Krabi
Beyond Resort Krabi

Beyond Resort Krabi

Vis på kart

Hotellet har vunnet prestisjetunge priser for sin varme gjestfrihet. Elegant og stilrent hotell ved stranden i Klong Muang. Fra lobbyen har du fantastisk panoramautsikt over havet. Her bor du i stille og rolige omgivelser.

Hotellet passer for deg som vil nyte en avslappende ferie med høy komfort. Hotellet har et innbydende bassengområde som ligger helt i strandkanten. Perfekt for deg som liker både strand og basseng.

Beyond Resort Krabi ligger 7 km fra Ao Nang-stranden og 11 km fra Railay-stranden og en 45-minutters kjøretur fra Krabi lufthavn. Gratis parkering er tilgjengelig.

Familievennlige hoteller i Klong Muang:

Dusit Thani Krabi Beach Resort
Dusit Thani Krabi Beach Resort

Dusit Thani Krabi Beach Resort

Vis på kart

Bare noen skritt fra uberørt hvit sand, venter et luksuriøst feriested i Krabi med privat strand og thailandsk gjestfrihet. Dusit Thani Krabi Resort ligger på Klong Muang-stranden og er omgitt av det eksotiske landskapet i Krabi-provinsen, kun få minutter fra vakre klippeformasjoner, frodige skog, fosser og huler.

Med 240 gjesterom og suiter, to innbydende bassenger ved stranden, en rekke restauranter og et rolig spa som ligger i frodige tropiske hager, er dette luksuriøse feriestedet det perfekte tilfluktsstedet for Krabi for familier.

Rimelige luksushoteller i Klong Muang:

Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort

Vis på kart

Dette luksuriøse feriestedet i Krabi tilbyr 276 elegante rom og suiter som ligger i en vakker tropisk hage. Gjester på strandstedet kan glede seg over det største bassenget i lagunen i Krabi, et spa, restauranter som serverer thailandske, italienske og indiske retter, og luksuriøse hurtigbåtturer til øyene i nærheten.

Du får også skjemme bort barna med morsomme aktiviteter og måltider for barn med MyKids-pakken. Sofitel Krabi ligger i nærheten av Ao Nang, Phi Phi og James Bond Island, og er det perfekte valget for familieferier og romantiske utflukter.

Fasiliteter og arenaer er ideelle for bryllup, banketter og MICE-møter. Krabi ligger 814 kilometer fra Bangkok, og er et av de mest attraktive og spennende reisemål i Thailand. Dykk i det krystallklare vannet i Andamanhavet, nyt nydelaget mat og shopp til du kommer til de lokale markedene.

Her er noen forslag til ting å gjøre i Klong Muang-området

Turister som besøker Klong Muang kan nyte en rekke aktiviteter i landsbyen og i området rundt.

  1. Slapp av på en av de vakre strendene: Klong Muang har flere strender å tilby, med hvit sand og krystallklart vann. Du kan slappe av på stranden, solbade eller prøve deg på vannsportaktiviteter som dykking og snorkling.
  2. Utforsk øyene og reservatene med båt: Du kan leie en båt og dra på utflukt til de omkringliggende øyene og reservatene. Dette er en fin måte å oppleve naturen i området på, og du kan også se sjøstjerner, koraller og andre marine dyr.
  3. Besøk nasjonalparken Khao Phanom Bencha: Dette er en vakker nasjonalpark med vannfald, kalksteinsformasjoner og en rekke dyr og planter. Du kan vandre langs stiene, ta bilder og nyte den vakre naturen.
  4. Prøv deg på golf: Klong Muang har en rekke flotte golfbaner, perfekte for dem som ønsker å spille litt golf mens de er på ferie.
  5. Spis på en av de lokale restauranter eller kafeene: Klong Muang har mange gode restauranter og kafeer å tilby, med alt fra lokale thailandske retter til internasjonale spesialiteter. Det er også mulig å kjøpe lokal mat på markedene i landsbyen.
  6. Besøk provinshovedstaden Krabi: Krabi er en vakker provinshovedstad som ligger omtrent 20 kilometer sør for Klong Muang. Du kan besøke attraksjoner som Tiger Cave Temple og James Bond Island, og også prøve deg på ting som klatring, dykking og snorkling.

Store hvite sandstrender, krystallklart vann

Med store hvite sandstrender, krystallklart vann og ingen taggede klipper og åser, er det ikke rart at de mest populære overnattingsstedene her er up-market resorts og boutiquehoteller. Noen av de beste solnedgangene kan sees her da området vender mot Vest.

Med utallige bassenger (de fleste hotell har mer enn ett) med utsikt over horisonten, er disse stedene perfekte for å ta fantastiske bilder. Området har noen få restauranter og butikkforretninger for å oppmuntre turister; det er ikke engang i nærheten av å være så utviklet som Ao Nang.

På den fredelige Klong Muang-stranden ligger Dusit Thani Krabi Beach Resort. Et 5-stjerners-ferieanlegg rett ved den hvite sandstranden.
Fra restauranten på hotellet har du utsikt utover havet.

Klong Muang er et bryllupsreise-paradis da området utstråler luksus med avslapning og privatliv. Dette stedet er også sterkt anbefalt for reisende som søker ultimate luksus med gjestfrihet.

Klong Muang - Hit reiser du på bryllupsreise

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: «Klong Muang – Hit reiser du på bryllupsreise«. Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Krabi

Populære aktiviteter i Klong Muang

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.