Shopping Cart

Klong Muang – Hit reiser du på bryllupsreise, Thailand (2021)

Klong Muang – Hit reiser du på bryllupsreise – Den ultimate luksusdestinasjonen i Krabi er Klong Muang-stranden som fortsatt er populær året rundt.

De beste hotellene i Klong Muang

De billigste hotellene i Klong Muang:

Sairougn Seaview

Sairougn Seaview Hotel
Sairougn Seaview Hotel

Herfra kan gjester lett nå alt den livlige byen har å tilby. Med utmerket beliggenhet tilbyr eiendommen enkel tilgang til alle kjente attraksjoner i byen. Hotellet ligger en 15-minutters kjøretur fra Ao Nang, en 30-minutters kjøretur fra Krabi lufthavn og 49 km fra Phuket internasjonale lufthavn. Alle rommene har klimaanlegg, sittehjørne, satellitt-TV med satellittkanaler og eget bad med dusj og gratis badeprodukter. Noen av rommene har egen balkong.

Budsjetthoteller i Klong Muang:

Krabi Bay House

Krabi Bay House
Krabi Bay House

Krabi Bay House ligger 120 meter fra Khlong Muang-stranden på Naka-kysten av Krabi. Gjestehuset har to tilstøtende shophouses, og inneholder 7 gjesterom i 2. og 3. etasje. Tre rom vender mot Krabis berømte bukt, og 4 vender mot en stor hage og fjellutsikt. Hvert rom har aircondition og balkong. Dette området er det mest eksklusive feriestedet i Krabi, lett tilgjengelig. Khlong Muang ligger 25 kilometer fra Krabi by og 10 kilometer fra Ao Nang. Naka-kysten har 3 hovedstrender. Ao Siow Beach (Dusit Resort, Beyond Krabi Resort); Khlong Muang Beach (Nakamanda Resort, Sofitel Krabi Resort, Elements Krabi); og Tubkaek-stranden (Ritz-Carlton Phulay Bay, Tupkaak Boutique Resort, Amari Krabi Resort). Krabi Bay House ligger sentralt. En minutts gange bringer deg til Ao Siow- og Khlong Muang-strendene. Tubkaek Beach ligger 4 kilometer nordover.

Mellomklassehoteller i Klong Muang:

Coco Nori @ Sea Resort

Coco Nori Hotel
Coco Nori Hotel

Krabis Coco Nori @ Sea Resort ligger 200 meter fra Klong Muang-stranden. Gratis Wi-Fi og sykkelutleie er tilgjengelig. Alle rommene på Coco Nori har egen balkong, noen med utsikt over Andamanhavet. Hvert rom har unik innredning og er utstyrt med satellitt-TV og klimaanlegg.

Beyond Resort Krabi

Beyond Resort Krabi
Beyond Resort Krabi

Hotellet har vunnet prestisjetunge priser for sin varme gjestfrihet. Elegant og stilrent hotell ved stranden i Klong Muang. Fra lobbyen har du fantastisk panoramautsikt over havet. Her bor du i stille og rolige omgivelser. Hotellet passer for deg som vil nyte en avslappende ferie med høy komfort. Hotellet har et innbydende bassengområde som ligger helt i strandkanten. Perfekt for deg som liker både strand og basseng. Beyond Resort Krabi ligger 7 km fra Ao Nang-stranden og 11 km fra Railay-stranden og en 45-minutters kjøretur fra Krabi lufthavn. Gratis parkering er tilgjengelig.

Familievennlige hoteller i Klong Muang:

Dusit Thani Krabi Beach Resort

Dusit Thani Krabi Beach Resort
Dusit Thani Krabi Beach Resort

Bare noen skritt fra uberørt hvit sand, venter et luksuriøst feriested i Krabi med privat strand og thailandsk gjestfrihet. Dusit Thani Krabi Resort ligger på Klong Muang-stranden og er omgitt av det eksotiske landskapet i Krabi-provinsen, kun få minutter fra vakre klippeformasjoner, frodige skog, fosser og huler. Med 240 gjesterom og suiter, to innbydende bassenger ved stranden, en rekke restauranter og et rolig spa som ligger i frodige tropiske hager, er dette luksuriøse feriestedet det perfekte tilfluktsstedet for Krabi for familier.

Rimelige luksushoteller i Klong Muang:

Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort

Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort
Sofitel Krabi Phokeethra Golf & Spa Resort

Dette luksuriøse feriestedet i Krabi tilbyr 276 elegante rom og suiter som ligger i en vakker tropisk hage. Gjester på strandstedet kan glede seg over det største bassenget i lagunen i Krabi, et spa, restauranter som serverer thailandske, italienske og indiske retter, og luksuriøse hurtigbåtturer til øyene i nærheten. Du får også skjemme bort barna med morsomme aktiviteter og måltider for barn med MyKids-pakken. Sofitel Krabi ligger i nærheten av Ao Nang, Phi Phi og James Bond Island, og er det perfekte valget for familieferier og romantiske utflukter. Fasiliteter og arenaer er ideelle for bryllup, banketter og MICE-møter. Krabi ligger 814 kilometer fra Bangkok, og er et av de mest attraktive og spennende reisemål i Thailand. Dykk i det krystallklare vannet i Andamanhavet, nyt nydelaget mat og shopp til du kommer til de lokale markedene.

Store hvite sandstrender, krystallklart vann

Med store hvite sandstrender, krystallklart vann og ingen taggede klipper og åser, er det ikke rart at de mest populære overnattingsstedene her er up-market resorts og boutiquehoteller. Noen av de beste solnedgangene kan sees her da området vender mot Vest.

Med utallige bassenger (de fleste hotell har mer enn ett) med utsikt over horisonten, er disse stedene perfekte for å ta fantastiske bilder. Området har noen få restauranter og butikkforretninger for å oppmuntre turister; det er ikke engang i nærheten av å være så utviklet som Ao Nang.

På den fredelige Klong Muang-stranden ligger Dusit Thani Krabi Beach Resort. Et 5-stjerners-ferieanlegg rett ved den hvite sandstranden.
Fra restauranten på hotellet har du utsikt utover havet.

Klong Muang er et bryllupsreise-paradis da området utstråler luksus med avslapning og privatliv. Dette stedet er også sterkt anbefalt for reisende som søker ultimate luksus med gjestfrihet.

Klong Muang - Hit reiser du på bryllupsreise

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: “Klong Muang – Hit reiser du på bryllupsreise“. Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Krabi

Populære aktiviteter i Klong Muang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Hva betyr det at prisen går ut?

Prisen på denne varen hentes fra  én eller flere nettbutikker i sanntid. (Se lenger ned). Prisene er dynamiske og endrer seg hele tiden.

 

Hvordan kan jeg se flere bilder, velge størrelse, farge ol.?

Når du klikker Vis varen hos / Vis i butikk – overføres du til butikken som selger varen. Her får du all informasjon du trenger.