Krabi By – De beste stedet å bo i Krabi for øyhopping, Thailand

Krabi By – ditt perfekte utgangspunkt for øyhopping i paradis

Krabi By, beliggende på vestkysten av Sør-Thailand, er en sjarmerende og livlig by som fungerer som et ideelt utgangspunkt for øyhopping i Andamanhavet. Med sin fantastiske beliggenhet, gode forbindelser og nærhet til noen av Thailands mest spektakulære øyer, er Krabi By det perfekte stedet å starte din eventyrlige reise.

En av hovedgrunnene til at Krabi By er et ypperlig valg for øyhopping, er dens nærhet til de ikoniske øyene i Krabi-provinsen. Fra byen kan du enkelt nå kjente øyer som Koh Phi Phi, Koh Lanta og Koh Hong, så vel som mindre kjente perler som Bamboo Island, Chicken Island og Tup Island. Disse øyene er kjent for sine kritthvite strender, krystallklart vann og frodige, grønne jungler – et paradis for soltilbedere, dykkere og naturelskere.

Krabi By har et velutviklet nettverk av båtforbindelser og turoperatører som gjør det enkelt å planlegge og bestille øyhoppingsturer. Du kan velge mellom ulike transportalternativer som hurtigbåter, longtail-båter og private chartre, avhengig av budsjett og preferanser. Det finnes også et bredt utvalg av guidede turer som inkluderer både halv- og heldagsutflukter, samt overnattingsturer til øyene.

I tillegg til øyhopping, tilbyr Krabi By en rekke aktiviteter og attraksjoner for besøkende. Byen er kjent for sitt livlige nattmarked, hvor du kan smake på lokale delikatesser og handle suvenirer, samt sin vakre elvepromenade som er perfekt for en avslappende spasertur. Krabi By har også et rikt kulturliv, med buddhistiske templer som Wat Kaew Korawaram og Tiger Cave Temple, som er verdt et besøk.

Å bo i Krabi By gir deg muligheten til å oppleve både byens sjarm og naturskjønne omgivelser, samtidig som du enkelt kan utforske de omkringliggende øyene. Med et stort utvalg av overnattingssteder, fra budsjettvennlige gjestehus til luksuriøse hoteller, vil du finne noe som passer både smak og lommebok.

Så, hvis du drømmer om å oppdage Thailands paradisiske øyer og ønsker et praktisk og sjarmerende utgangspunkt, er Krabi By stedet å starte. Herfra kan du enkelt navigere deg gjennom Andamanhavets mange skatter og skape uforglemmelige minner i dette tropiske paradiset.

De beste hotellene i Krabi by

De billigste hotellene i Krabi by:

Talardkao Balcony Krabi

Talardkao Balcony Krabi
Talardkao Balcony Krabi

Vis på kart

Hvis det du leter etter er en bra beliggenhet i Krabi, let ikke lenger enn til Talardkao Balcony Krabi House. Hotellet er ikke langt fra sentrum: kun 2.5 km. På Talardkao Balcony Krabi House får du utmerket service og førsteklasses fasiliteter. Gratis Wi-Fi i alle rom.

Vis hotell

2 Beste Budsjetthoteller i Krabi by:

Crystal Hotel

Crystal Hotel
Crystal Hotel

Vis på kart

Crystal Hotel Krabi ligger i Krabi by, 3,3 km fra Wat Kaew Korawaram og 3,7 km fra Krabi stadion, og tilbyr rom med gratis Wi-Fi. Hotellet ligger 3,8 km fra Chaloem Rattanankosin stadion og 5 km fra Thara Park. Innkvarteringen har en døgnåpen resepsjon. Alle rommene på hotellet er utstyrt med vannkoker. På Crystal Hotel Krabi har hvert rom sittegruppe.
En frokostbuffé serveres hver morgen på eiendommen. Krabi bryggeKlong Jirad ligger 6 km fra overnattingsstedet, mens Wat Tham Sua – Tiger Cave Temple ligger 6 km unna. Den nærmeste flyplassen er Krabi International Airport, 11 km fra Crystal Hotel Krabi.

Vis hotell

Tairada Boutique Hotel

Tairada Boutique Hotel
Tairada Boutique Hotel

Vis på kart

Tairada Boutique Hotel ligger en 10-minutters kjøretur fra sentrum. Her tilbys moderne rom med klimaanlegg og gratis Wi-Fi. Hotellet tilbyr vaskeritjenester. Avgiftsfri, offentlig parkering er mulig på et sted i nærheten. Hotellet ligger 1 km fra Klong Jirad og 3,9 km fra Krabi brygge. Det er en 30-minutters kjøretur fra Ao Nang-stranden og Krabi lufthavn.

Vis hotell

3 Beste Mellomklassehoteller i Krabi by:

Tanya Place

Tanya Place
Tanya Place

Vis på kart

Tanya place ligger i Krabi by, 300 meter fra Krabi stadion og 2,8 km fra Wat Tham Sua – Tiger Cave Temple. Det 3-stjerners hotellet har en delt salong, og har rom med klimaanlegg, gratis Wi-Fi og eget bad. Privat parkering kan ordnes mot et pristillegg. Rommene har skrivebord og flatskjerm-TV på hotellet. Rommene har garderobe.

Vis hotell

Krabi Royal Hotel – Flyplasshotell

Krabi Royal Hotel
Krabi Royal Hotel

Vis på kart

Krabi Royal Hotel er mer enn bare et flyplasshotell, selv om det ligger bare noen minutter fra flyplassen. Hotellet ligger i hjertet av byen, og er et ideelt valg for langtidsopphold eller bare stoppe for å se alt dette byen har å tilby. Alle gjesterommene er vakkert innredet med moderne fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold. En kort avstand fra hotellet vil føre deg til populære lokale attraksjoner, restauranter, markeder, nattklubber og mye mer. Gjestene kan unne seg restauranten på stedet hvor det serveres fine asiatiske retter med ferske råvarer. De rimelige prisene kombinert med en utmerket beliggenhet gir et ekstremt praktisk sted å hvile hodet.

Vis hotell

The Fong Krabi Resort

The Fong Krabi Resort
The Fong Krabi Resort

Vis på kart

Fong Krabi Resort ligger en 15-minutters kjøretur fra Ao Nang Beach og Krabi by. Her finner du rom med klimaanlegg, balkong og gratis Wi-Fi. Overnattingsstedet har turistinformasjon og avgiftsfri privat parkering. Krabi lufthavn ligger en 20-minutters kjøretur unna. Phi Phi-øya ligger 1 times båttur unna.

Vis hotell

2 Beste Familievennlige hoteller i Krabi by:

Doungta Anda Hotel

Doungta Anda Hotel
Doungta Anda Hotel

Vis på kart

Doungta Anda Hotel Krabi ligger i en del av Krabi kjent for restauranter, shopping, kultur. Dette gjør eiendommen til et sted der du kan ta en pause fra en travel hverdag. Denne 3-stjerners eiendommen ligger kun 20 km fra flyplassen. Med utmerket beliggenhet tilbyr eiendommen enkel tilgang til alle kjente attraksjoner i byen.

Vis hotell

Jingjit Hotel

Jingjit Hotel
Jingjit Hotel

Vis på kart

Jingjit Hotel er stilig og ligger i Krabi-byen. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig. Hvert rom her har flatskjerm-TV med kabelkanaler, klimaanlegg og sittegruppe. Det er også et kjøleskap og en balkong. Det private badet har dusj og gratis badeprodukter. Personalet på Jingjit Hotel kan hjelpe deg med leiebil og drosjetjenester. Eiendommen har en delt salong og gratis parkering.

Vis hotell

Krabi Town har en autentisk thailandsk følelse

Krabi By er et perfekt sted for budsjettreisende der transport til alle viktige Krabi-attraksjoner er tilgjengelig og rimelig.

Selv om den er liten i størrelse, har byen et eget liv med ferske råvaremarkeder, shoppingområder, restauranter, etc. Med frodige grønne omgivelser og mindre folk er byen ganske fredelig og rolig.

Gabbemarkedet i Krabi by i helgen er ganske kjent blant reisende så vel som lokalbefolkningen. Krabi By er et perfekt sted for budsjettreisende der transport til alle viktige Krabi-attraksjoner er tilgjengelig og rimelig.

Krabi By - De beste stedet å bo i Krabi for øyhopping

Ting å gjøre i Krabi By

Krabi Town kan være en rolig provinsby, men den har nok attraksjoner til å tilfredsstille sine kort- eller langtidsbesøkende. Elvebredden er fin for å ta noen deilige spaserturer om morgenen eller sent på ettermiddagen, mens sentrum har et stort tempel (Wat Kaew Korawaram), et lite moderne kunstmuseum og to markeder som lar besøkende få et glimt av det daglige livet i Sør-Thailand.

De mest populære attraksjonene i Krabi By ligger ikke så langt fra sentrum, og kan nås innen få minutter med bil / motorsykkel.Krabi Tiger Cave og Khao Khanab Nam er verdt et besøk. Lenger unna (omtrent en times kjøretur) fra byen kan du besøke Klong Thom Hot Springs og Emerald Pool i Thung Teao Forest Natural Park.

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: «Krabi By – De beste stedet å bo i Krabi for øyhopping«. Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Phuket

Populære aktiviteter i Krabi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.