Kreuzberg – Her bor du for det alternative Berlin

Et av Berlins mest fargerike distrikter, Kreuzberg er også et alternativ for den reisende som ønsker å se den alternative siden av byen.

Hjem til punkrock og LGBTQI-vennlig, er Kreuzberg et av de mest populære distriktene i hele Berlin, både for sin sentrale beliggenhet og karakteristiske atmosfære.

De beste hotellene i Kreuzberg

3 Billigste hotellene i Kreuzberg:

Singer109 Hotel & Hostel

Singer109 Hostel
Singer109 Hostel

Vis på kart

Rommene er romslige og pent innredet, og hver har sitt eget bad eller et bad som er delt mellom bare to rom, så de er ideelle for midlertidig opphold! Perfekte for å nyte oppholdet i Berlin. I baren tilbys du et bredt utvalg av øl, vin, brennevin og brus. Daglig tilbyr de en Happy Hour-pris, så ikke gå glipp av det! Singer 109 ligger 6 minutters gange fra Jannowitzbrücke stasjon og 2 minutter fra Ostbahnhof jernbanestasjon og East Side Gallery. Idrettsarrangementer og konserter finner sted på den nærliggende Mercedes-Benz Arena.

Vis hotellet

Check In Hostel

CHECK IN HOSTEL
CHECK IN HOSTEL

Vis på kart

CHECK IN HOSTEL ligger i sentrum og nær en undergrunnsstasjon i bydelen Kreuzberg i Berlin. Et par kulturelle høydepunkter er Checkpoint Charlie-museet og DDR-museet, mens Checkpoint Charlie og Gendarmenmarkt er noen av områdets populære attraksjoner. Du kan se om det skjer noe kult på Mercedes-Benz Arena, og hvis du har tid, bør du også få med deg Zoologischer.

Vis hostel

MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery
MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

Vis på kart

Ligger i Kreuzberg-området, en 6-minutters spasertur fra T-banestasjonen Kochstraße / Checkpoint Charlie på U6-linjen. Hvis du kommer fra flyplassen, tar du buss TXL til Unter den Linden / Friedrichstraße, og deretter går du til t-banestasjonen Französische Straße og tar metroen til Kochstraße / Checkpoint Charlie. Når du har sjekket inn og lastet ut tingene dine, kan du gå rett til berømte steder som Det jødiske museet (Jüdisches Museum Berlin), Brandenburger Tor og Museumsøya (Museumsinsel). East Side Gallery, med sine berømte veggmalerier, er en 25-minutters busstur fra vandrerhjemmet.

Vis stedet

3 Beste Budsjetthoteller i Kreuzberg:

Hotel Herbst Berlin

Hotel Herbst GmbH
Hotel Herbst GmbH

Vis på kart

Dette moderne hotellet i hjertet av Spandaus gamleby tilbyr moderne rom med gratis Wi-Fi og en daglig frokostbuffé. T-banestasjonen Altstadt Spandau ligger 100 meter unna. Den nærliggende t-banestasjonen tar rundt 30 minutter til Berlins sentralstasjon og den populære Alexanderplatz. Tegel lufthavn kan nås på bare 15 minutter med offentlig transport.

Vis hotellet

Lebens Quelle am Checkpoint Charlie

Hotel LebensQuelle am Checkpoint Charlie Berlin
Hotel LebensQuelle am Checkpoint Charlie Berlin

Vis på kart

Hotel LebensQuelle am Checkpoint Charlie Berlin ligger i sentrum og nær en undergrunnsstasjon i bydelen Kreuzberg i Berlin. Sentral beliggenhet i Kreuzberg gjør Hotel LebensQuelle am Checkpoint Charlie til et ideelt utgangspunkt for utflukter i Berlin. Hotellet ligger 1 km fra sentrum så alt byen har å tilby er lett innen rekkevidde. Som et fristed for hvile og avslapning tilbyr eiendommen komplett gjenoppladning. Hotellet er bare noen skritt fra byens mange attraksjoner, som Schutzenstrasse, Jerusalem Church, Berlinische Galerie museum.

Vis hotellet

City Hotel Gotland

City Hotel Gotland
City Hotel Gotland

Vis på kart

Dette hotellet har en sentral beliggenhet i en 1800-tallsbygning i Kreuzberg-området i Berlin. Prinzenstraße undergrunnsstasjon (prinzenstraße u bahn) ligger bare 600 meter unna og har raske forbindelser til byen verdenskjente attraksjoner. Nærliggende landemerker slik som East Side Gallery (2,7 km) og The Holocaust Memorial (2,9 km) gjør City Hotel Gotland et utmerket sted å bo når du besøker Berlin.

Vis hotellet

Mellomklassehoteller og familiehoteller i Kreuzberg:

Best Western Hotel Am Spittelmarkt

Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin
Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin

Vis på kart

Best Western Hotel am Spittelmarkt Berlin ligger i bydelen Mitte, med forbindelse til et kjøpesenter. Nærliggende landemerker slik som Kreuzberg (1,3 km) og Friedrichstadt-Palast (1,9 km) gjør Best Western Hotel Am Spittelmarkt et utmerket sted å bo når du besøker Berlin. Flott belggenhet med gangavstand til sentrum, Unter den Linden, Alexanderplatz og bare 2 minutter til U-Bahn stasjon. Stille og rolig sidegate med lite støy. Meget god frokost med høy kvalitet og godt utvalg ferskt brød og pålegg. Flere restauranter i umiddelbar nærhet.

Vis hotell

De Beste Rimelige luksushoteller i Kreuzberg:

The Ritz-Carlton, Berlin

The Ritz-Carlton, Berlin
The Ritz-Carlton, Berlin

Vis på kart

Opplev 5-stjernershotellet Ritz-Carlton Berlin, som ligger bare få meter fra Potsdamer Platz og andre lokale attraksjoner. Ligger like ved populære landemerker slik som Berlin TV Tower (Fernsehturm) (2,6 km) og Berlinmuren Minnesmerke (2,9 km). Her kan du slappe av i velværeavdelingen. Fragrances Bar tilbyr unike cocktailer basert på utsøkte parfymer. Restauranten POTS serverer moderne tysk mat.

Vis hotell

Berlin Marriott Hotel

Berlin Marriott Hotel
Berlin Marriott Hotel

Vis på kart

Unn deg selv med et overdådig opphold i Tyskland på Berlin Marriott Hotel. Dette livlige hotellet ligger i hjertet av Berlins sentrum, og tilbyr en ideell blanding av luksuriøs innkvartering og enestående fasiliteter på en praktisk beliggenhet. Sørg for å utforske Berlins sentrum. Potsdamer Platz og Tiergarten park er alle innen rekkevidde. Berlin Marriott plassert en kort distanse fra Deutsches Historisches Museum (1,7 km) og Berlin TV Tower (Fernsehturm) (2,5 km). På andre siden av Hotellet finer du Mall of Berlin som også er et stort kjøpesenter. Et flott hotell på Potsdamer Platz.

Vis hotell

Ta en spasertur langs en av Berlins mest berømte kanaler

Dette distriktet er fullt av både hipstere og turister, Berlins beste barer og klubber, en mengde restauranter, en rekke hotellalternativer og noen vakre naturlige flekker.

Hvis du liker å gå, kan du ta en spasertur langs en av Berlins mest berømte kanaler, Landwehr Canal, eller gjennom den fantastiske Görltizer-parken. Hvis du er en foodie, kan du ta turen videre til Bergmannstrasse, en vakker del av Berlin full av en rekke spisemuligheter, eller besøk markedshallen, Markthalle Neun, for gatemat mat torsdag!

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: «Kreuzberg – Her bor du for det alternative Berlin«. Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Berlin

Populære aktiviteter i Kreuzberg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.