Marais – bo i nærheten av det beste utelivet i Paris (2023)

Oppdatert 09. Januar 2023

Hvis du ønsker å bo i Le Marais når du besøker Paris, har du mange hoteller å velge mellom, i alle mulige prisklasser. Som ellers i Paris, er det kamp om de gode hotellene. Dvs, de koster litt, og blir ofte fort utsolgt.

Vi har listet opp noen av de bedre alternativene. Vær tidlig ute hvis du finner ditt favoritt-hotell.

Bo i nærheten av det beste utelivet i Paris

Marais – bo i nærheten av det beste utelivet i Paris – Le Marais (kjent som bare Marais) er en historisk bydel i Paris. Det har mange fremragende bygninger av historisk og arkitektonisk relevans og sprer seg over deler av 3. og 4. arrondissement i Paris. Marais tilbyr flotte barer og chich-cocktailsalonger, og gir deg en avslappet atmosfære.

Le Marais er kanskje ikke det første du tenker på når du tenker på Paris, men dette er et av mine favorittområder. Hvis du er kjent med New York City, kan du sammenligne Le Marais-området med West Village eller Soho . Le Marais er full av små, brosteinsbelagte gater og med mange koselige restauranter, trendy uavhengige motebutikker, kunsthåndverkskafeer, moderne kunstgallerier og flere museer.

Billig hotell i Le Marais

Det er vanskelig å finne rimelige overnattingssteder i Le Marais, men hvis du er ute etter et billig hotell, kan du prøve disse:

My Hôtel In France Marais
My Hôtel In France Marais

My Hotel in France le Marais

Vis på kart

My Hôtel In France Marais er et komfortabelt hotell, et av de mest pittoreske distriktene i hovedstaden i Frankrike. Det er et totalrenovert, stille hotell med en sentral beliggenhet i Marais-området.

Fra hotellet er det enkelt å komme seg videre til hele Paris. Alle de moderne og elegante rommene har den originale sjarmen til denne klassiske parisiske bygningen. De er utstyrt med flatskjerm-TV og andre moderne fasiliteter.

Hotellet har et stort bibliotek, en egen suvenirbutikk og salgsautomater som tilbyr snacks og drikke. Dette hotellet ligger i hjertet av den livlige bydelen Marais, 10 minutters gange fra Place des Vosges, og tilbyr moderne rom med flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Rommene på My Hotel In France Le Marais er lydisolerte, og har satellitt-TV, telefon, skrivebord, eget bad og heistilgang.

Midt på treet og boutiquehoteller i Le Marais

Det er mange midt på treet/boutiquehoteller i Le Marais. Er du ute etter et midt på treet hoteller, som ikke koster en formue. Kan du vurdere:

Hotel Jules & Jim
Hotel Jules & Jim

Jules & Jim

Vis på kart

Dette moderne hotellet ligger i bydelen Marais i Paris sentrum, er omgitt av 2 steinbelagte gårdsplasser, og tilbyr utsikt over hustakene i Paris.

Hotellet ligger mellom Place des Vosges og Centre Georges Pompidou samt en 3-minutters spasertur fra tunnelbanestasjonen Arts et Métiers, med direkteforbindelser til kirkegården Pere Lachaise (Cimetière du Père-Lachaise), Opéra og Chatelet.

Hotel Emile

Vis på kart

Hotellet Emile er et nytt boutiquehotell som har en ideell beliggenhet i Marais, Paris mest trendy distrikt. Dette hotellet ligger i hjertet av det livlige Marais-området, 90 meter fra undergrunnsstasjonen Saint-Paul og 700 meter fra Hôtel de Ville, rådhuset.

Rommene har unik, moderne design og gratis Wi-Fi. Resepsjonsområdet er innredet i en boho-stil, både hjemmekoselig og livlig, med myke, varme farger og dempet belysning.

Enten du er i Paris for forretning eller fritid, vil du bli ønsket velkommen i en vennlig, avslappet atmosfære. Hotellet har en bar, og du finner mange restauranter, barer og kafeer i området. Bastillen og Île Saint-Louis ligger under 10 minutters gange fra Hôtel Emile.

La Chambre du Marais
La Chambre du Marais

La Chambre du Marais

Vis på kart

La Chambre du Marais ligger i Rue des Archives i sentrum av Paris, og er det ideelle stedet å utforske det historiske Marais-distriktet. Du vil være bare noen få gater unna luksusbutikker og kunstgallerier, og i nærheten av de mest berømte severdighetene i Paris.

La Chambre du Marais, med sin stilige og komfortable design av Philippe Jégou og Aurore Vachette de Lesquen, er et eksepsjonelt parisisk hotell. Rom med store soverom, hvor du kan slappe av etter en lang dag. Hvert av rommene har eget bad, flatskjerm-TV, Clarins-pleieprodukter, et bredt utvalg av tilbehør til badet, minibar og høyhastighets trådløs internettilgang.

Hôtel du Haut Marais
Hôtel du Haut Marais

Hôtel du Haut Marais

Vis på kart

I hjertet av Paris, i en rolig gågate og typisk parisisk gate, er Hotel du Haut Marais. Her får du 10 rom og leiligheter med unik design. Hotel Du Haut Marais ligger i den berømte bydelen Marais i Paris, 800 meter fra Place de la République og i kort gåavstand fra Les Halles.

Hôtel Jeanne d’Arc le Marais

Vis på kart

Mest valuta for pengene i dette hotellet i verdens mest romantiske by.
Hôtel Jeanne d’Arc tilbyr deg kvalitet, men til en billig penge i et av Paris mest trendy distrikter, Marais.

Et 3-stjerners hotell med en sjarmerende innredning. Saint-Paul T-banestasjon ligger 3 minutters gange unna, og derfra kommer du deg direkte til Louvre. Place de la Bastille er en 7-minutters spasertur fra hotellet. Du får tilgang til gratis Wi-Fi overalt.

Hôtel de JoBo
Hôtel de JoBo

Hôtel de JoBo

Vis på kart

Hôtel de JoBo ligger i sentrum og nær en undergrunnsstasjon i bydelen Paris sentrum i Paris. Et par av de kulturelle høydepunktene er Carnavalet museum og Picasso-museet, mens Place des Vosges og Place de la Bastille er noen av områdets populære severdigheter.

Her finner du sjarmerende trange gater og historiske herskapshus. Place des Vosges ligger bare en fem-minutters spasertur unna, mens det er en 10-minutters spasertur til Île Saint-Louis. Lenger unna, ligger St-Paul metrostasjon.

Hôtel de JoBo har 24 rom med minibar og safe med plass til bærbar PC. Sengene har sengetøy av topp kvalitet. En 32-tommers LED-TV med parabol-TV med filmkanaler er tilgjengelig på gjesterommene. Badene har regndusjhode, badekåper, gratis toalettartikler og hårføner.

Hôtel du Petit Moulin Paris
Hôtel du Petit Moulin Paris

Hôtel du Petit Moulin Paris

Vis på kart

Hotel du Petit Moulin er et boutiquehotell som ligger i bydelen Marais i Paris. Hele hotellet er dekorert av Christian Lacroix. Picasso-museet ligger bare 300 meter unna, og Notre Dame ligger 1,5 kilometer fra hotellet.

Hotellet ligger i en hipstergate fylt med fasjonable butikker i det svært populære Haut Marais. For deg som skal handle eller spise på deilige resturanter, er det ingen finere beliggenhet.

Gode handlegater er rue Vieille du Temple, rue Poitou og rue de Saintonge. Musée Picasso og Musée Cognaq-Jay er ikke mer enn 10 minutter til fots, og Centre Pompidou er en enkel 15-minutters spasertur vestover.

Luksushoteller i Le Marais

Hôtel National Arts et Métiers
Hôtel National Arts et Métiers

Hôtel National Des Arts et Métiers

Vis på kart

Hotellet ligger Mellom le Marais og Montorgueil. Hotel National des Arts et Métiers er et inspirerende og unikt tillegg til dette nabolaget, og er en bragd av moderne arkitektur og innovativ design gjemt bak en klassisk haussmannsfasade.

Hotellet har 66 roms. Her bor du i nærheten av Louvre, Notre-Dame og Opéra Garnier. Hotellet ligger 1,8 km fra Jardin des Tuileries. Den nærmeste flyplassen er Paris Orly lufthavn, 15 km unna.

EPIC PARIS Food Tour – 11 INCREDIBLE Stops – Best of LE MARAIS

Vlogger viser oss Le Marais i Paris. Her får du sjokolade, croissanter, makron, vin, fransk løksuppe, fransk brød, fransk kaffe, biff-tartare, galetter, pastis og mer! Den lokale eksperten Jess tar oss med på en gastronomisk reise i Le Marais, et av byens mest sjarmerende nabolag. Vær forsiktig – dette er EPISK! Og det inkluderer også stopp fra Devour Tours mattur i Paris! Venga, la oss gå!

Som sagt så ligger Le Marais i tredje og fjerde arrondissement i Paris. Den nordlige delen av Le Marais er også kjent som «Haut Marais.» Le Marais er området omtrent sør for Place de la République, øst for Rue Beaubourg, nord for Seine-elven, og vest for Place de la Bastille og Boulevard Beaumarchais.

Dette kan du gjøre i Le Marais

Place des Vosges – Du må få med deg parken Place des Vosges i det sørøstlige Le Marais. Denne offentlige parken, opprinnelig kalt Place Royale. I løpet av 1600- og 1700-tallet var det ekstremt fasjonabelt å bo her, og mange i den franske adelen kalte de myke rosa bygningene hjem. Torget ble bygget på oppdrag av Henri IV mellom 1605 og 1612. Den franske forfatteren Victor Hugo bodde på nummer 6 fra 1832 til 1848, som i dag huser et museum om han.

Anne Frank Garden – Denne fredelige hagen i Paris sentrum ved Berthaud 11, til minne om offeret for Holocaust, Anne Frank. Utdrag fra Annes dagbok er inkludert i parken som er åpen fra kl. 9 til 20 hver dag.

Her bør du spise i Le Marais

Det er så mange spisesteder i Le Marais at det er vanskelig for å bestemme deg for hvilke restaurantene du skal spise på! Her er alrt fra fransk til Midtøsten, til amerikansk, til vegansk. Det er uendelig mye å velge mellom.

Her er anbefalingene mine for hvor du kan spise i Le Marais, avhengig av budsjett og smak:

BOULANGERIES – For en deilig baguette, croissant, kringle eller sandwich, kan du ta turen til et av mine to favoritter i Le Marais: Miss Manon og Au Levain du Marais. Begge er av høy kvalitet, men likevel rimelige.

Marché des Enfants Rouges – For å surfe på et parisisk marked, ta turen til det berømte markedet for fersk frukt, grønnsaker, kjøtt og ost.

Crêpe – Du kan ikke dra til Paris uten å spise en crêpe (Fransk pannekake), og de beste stedene å teste er hos La Droguerie, på Rue des Rosiers og Breizh Café. Begge er kjent for å ha lange køer ut døren, så kom tidlig!

Tips oss om ting å gjøre i Paris

Hvis du likte vår guide til Marais – bo i nærheten av det beste utelivet i Paris. Send oss gjerne en melding i skjemaet nedenfor. Send oss gjerne dine beste favoritter i Paris.

Her kan du lese om andre gode hoteller i Paris
Se også de fine hotellene i nærheten av Eiffeltårnet

Populære ting å gjøre i Marais

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.