Shopping Cart

For Riga-reisende som ønsker å se en annen side av Riga, er Miera Iela Rigas bohemske nabolag stedet. (2021)

For Riga-reisende som ønsker å se en annen side av byen, er Miera Iela Rigas bohemske nabolag stedet. 
Kunstnere vil sette pris på gatekunsten og galleriene, så vel som indiebutikker og kafeer. Enten du bor i Miera Iela eller ikke, sørg for at du besøker sjokoladefabrikken og museet i Laima.

De 2 Beste Budsjetthoteller i Miera Iela:

Avitar Hotel

Hotel Avitar Riga
Hotel Avitar Riga

Avitar ligger i den fredelige delen av Riga sentrum, bare 2,5 kilometer fra Rigas gamleby, som står på UNESCOs verdensarvliste. Gaten Brivibas ligger 1 kilometer fra Avitar, og Arena Riga ligger 800 meter unna. Alberta Iela (1,7 km) og Cat House (2,4 km), noen av de mest kjente attraksjonene i Riga. Flere dagligvarebutikker ligger rett ved, litt lengre til selve sentrum. Det er fint å gå mot sentrum og se seg rundt, ellers koster taxi veldig lite. Restauranten serverer både internasjonale og orientalske retter. En frokostbuffé serveres hver morgen.

Hotel TIA

Rija Hotel Tia
Rija Hotel Tia

Rija Hotel Tia ligger sentralt i et fotgjengervennlig område med gode shoppingmuligheter. Både Jūrmala strand og Esplanade-parken kan friste med vakre naturomgivelser, mens Alberta-gaten og Latvias universitets botaniske hage er noen av attraksjonene i området. Vi betalte ca 32 euro for 2 personer med frokost.

2 Beste Mellomklassehoteller i Miera Iela:

Riga Lux Apartments – Skolas

Riga Lux Apartments - Skolas
Riga Lux Apartments – Skolas

Riga Lux Apartments – Skolas ligger ved siden av en golfbane og sentralt i et område med svært kort avstand til flyplassen. Ligger 400 meter fra Skontohallen og 800 meter fra Riga kongressenter. Ca. 8-15 minutter gange til Riga sentralstasjon og Riga International Coach Terminal. To populære severdigheter er Frihetsmonumentet og Kruttårnet, mens Jūrmala strand kan friste med vakre omgivelser. Enten du leter etter et sted å overnatte under en forretningsreise eller et sted for deg og familien mens du reiser, er Riga Lux Apartments et bra alternativ.

Bearsleys Downtown Apartments

Bearsleys Downtown Apartments
Bearsleys Downtown Apartments

Bearsleys Downtown Apartments ligger i Rīga, kun 1 km fra gamlebyen og Riga kongressenter, og tilbyr selvbetjente leiligheter. Relativt sentral beliggenhet med matbutikker og shoppingsenter i umiddelbar nærhet. 10 minutter til gamlebyen. Trafikkerte gater rundt bygården. For en familie med barn er dette et godt sted å bo i Riga. Frihetsmonumentet og den omliggende parken samt universitetet i Latvia og Den latviske nasjonaloperaen ligger rundt 10 minutters gange unna. Riga internasjonale lufthavn ligger 20 minutters kjøring unna, og flyplasstransport tilbys mot et pristillegg. Leiligheten er romslig og godt utstyrt med kjøkkenredskaper, håndklær og sengetøy.

2 Beste Familievennlige hoteller i Miera Iela:

Park Inn by Radisson Residence Riga Barona

Park Inn by Radisson Residence Riga Barona
Park Inn by Radisson Residence Riga Barona

Hotellet ligger i det travle sentrum nær den historiske gamlebyen, og tilbyr enkel tilgang til en rekke lokale virksomheter, transportalternativer og attraksjoner, inkludert buss- og togstasjoner. Du kan beundre arkitekturen i jugendstil i nabolaget, og byens viktigste severdigheter ligger under en 15-minutters spasertur fra Park Inn by Radisson Residence Riga Barona. Her bor mindre enn 1 km fra sentralstasjonen og bussterminalen i Riga, og Riga internasjonale lufthavn er 11 km unna. Hotellet har 78 romslige ferieleiligheter inkluderer fasiliteter som balkong eller solterrasse, fullt utstyrt kjøkkenkrok, kaffetrakter, satellitt-SMART-TV og gratis høyhastighets Wi-Fi. Leilighetene i sentrum er også ideelle hvis du besøker byen og ønsker å få mest mulig ut av oppholdet ditt, eller hvis du søker virkelig spesiell innkvartering til en viktig anledning. De har også større suiter som passer for deg som reiser med familien.

Rixwell Gertrude Hotel

Rixwell Gertrude Hotel
Rixwell Gertrude Hotel

Rixwell Gertrude Hotel er et familievennlig boutiquehotell som ligger i en bygning i jugendstil fra 1800-tallet. Dette 4-stjernershotellet er en 15-minutters spasertur fra St. Gertrude-kirken, Vermane sentrumspark, Den latviske nasjonaloperaen og gamlebyen. Panorama Riga Observation Deck (1,1 km) og View of Riga from St Peter’s Church Tower (1,5 km).

2 Beste Rimelige luksushoteller i Miera Iela:

Gallery Park Hotel & Spa, a Chateaux & Hotels Collection
Gallery Park Hotel & Spa, a Chateaux & Hotels Collection

Gallery Park Hotel & SPA, et utsøkt 5-stjerners Luxury Boutique Hotel og medlem av Châteaux & Hôtels Collection! Dette herskapshuset fra 1800-tallet ligger i Rigas historiske sentrum, og er en UNESCOs verdensarvbygning. Hotellet ligger rett i Art Noveau-området, 3 minutters gangavstand til Riga gamleby og er omgitt av tre parker. Latvian National Art Museum og Riga Congress Hall ligger rett over gaten. Internasjonale ambassader, banker, statlige institusjoner og utenriksdepartementet i Latvia er også naboer til hotellet. Hotel’s Gallery SPA-området har et badebasseng, badstu og treningsrom.

Grand Poet Hotel by Semarah

Grand Poet Hotel by Semarah
Grand Poet Hotel by Semarah

Grand Poet Hotel ligger i hjertet av historiske Riga, bare noen skritt fra Frihetsmonumentet, Gamlebyen Riga, den latviske nasjonale operaen og direkte med utsikt over Bastion Hill, og har en perfekt beliggenhet med lett tilgang til viktige forretnings- og diplomatiske sentre, historiske steder, shopping og byens trendy landemerker. Det 5-etasjers hotellet tilbyr 168 stilige 5-stjerners superior-rom, inkludert 20 ultra-luksuriøse suiter – med rom som gir dramatisk utsikt over Riga i to forskjellige retninger, hvorav noen har utsikt over Freedom Monument og mange gir den fineste utsikten over naboparken . Hotellet har mange fine spisemuligheter med frokostbuffé, lunsj og middag, SPA-behandlingsrom, romslig velværeavdeling, treningssenter og rekreasjonssenter, sammen med topp moderne konferanserom og konferanserom.

Populære aktiviteter i Riga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Hva betyr det at prisen går ut?

Prisen på denne varen hentes fra  én eller flere nettbutikker i sanntid. (Se lenger ned). Prisene er dynamiske og endrer seg hele tiden.

 

Hvordan kan jeg se flere bilder, velge størrelse, farge ol.?

Når du klikker Vis varen hos / Vis i butikk – overføres du til butikken som selger varen. Her får du all informasjon du trenger.