ASIA, Asia CAT, Destinasjoner, Krabi, Thailand

Phi Phi-Øyene – Fint sted å bo for å oppleve utelivet på øya (2023)

lazy

Velkommen til bloggen vår! Hvis du planlegger en tur til Phi Phi Island og leter etter det perfekte hotellet å bo på, har du kommet til rett sted. Vi har satt sammen en liste over hoteller som passer til forskjellige budsjetter, fra luksus til rimeligere alternativer.

Phi Phi Island er en gruppe små øyer som ligger i Andamanhavet, utenfor kysten av Thailand. Øygruppen ligger i Krabi-provinsen, omtrent 40 mil sørøst for Phuket. Phi Phi-øyene er kjent for sine vakre strender, krystallklare vann og pulserende natteliv. Hovedøya, kalt Phi Phi Don, er hjemsted for flere feriesteder, restauranter og barer, og er et populært reisemål for turister som kommer for å nyte øyas naturlige skjønnhet og strandaktiviteter.

Den mindre øya, kalt Phi Phi Leh, er hjemmet til den berømte Maya-bukten, gjort kjent av filmen «The Beach». Phi Phi-øyene er tilgjengelige med ferge fra Phuket eller Krabi, og er et populært reisemål for dagstur eller overnatting for reisende i Sør-Thailand.

Det er flere faktorer å vurdere når du velger et hotell på Phi Phi Island:

Hvis du leter etter en luksuriøs opplevelse, har vi dekket deg. Vi har samlet en liste over de beste luksushotellene på øya, med førsteklasses fasiliteter og topprangert kundeservice. Disse hotellene tilbyr en rekke romtyper, fra standardrom til suiter, og har ofte restauranter, treningssentre og bassenger på stedet.

For reisende på et budsjett har vi også satt sammen en liste over rimeligere hoteller som fortsatt tilbyr en flott opplevelse. Disse hotellene har kanskje ikke alle fasilitetene til et luksushotell, men de tilbyr likevel komfortabel innkvartering og en praktisk beliggenhet.

Uansett hvilket budsjett du har, har vi et hotell som dekker dine behov. Alle hotellene på listen vår er praktisk plassert, enten nær fergeterminalen eller innen gangavstand fra stranden. Så enten du er ute etter å slappe av på stranden eller utforske øya, vil du finne et hotell som passer dine behov.

Så hvis du er klar til å begynne å planlegge reisen til Phi Phi Island, husk å sjekke ut bloggen vår for de beste hotellalternativene. Vi er sikre på at du vil finne det perfekte stedet å bo og ha en flott ferie.

  1. Budsjett: Bestem budsjettet ditt for overnatting og se etter hoteller som passer innenfor din prisklasse. Husk at prisene kan variere avhengig av sesong og etterspørsel.
  2. Fasiliteter: Vurder hvilke fasiliteter som er viktige for deg, for eksempel et basseng, treningssenter, restaurant eller Wi-Fi. Sørg for at hotellet du velger tilbyr de fasilitetene du trenger.
  3. Anmeldelser: Les anmeldelser fra andre reisende for å få en følelse av hotellets kvalitet og kundeservice. Se etter hoteller med høy rangering og positive anmeldelser.
  4. Transport: Vurder hotellets beliggenhet i forhold til fergeterminalen og andre transportmuligheter. Hvis du planlegger å utforske øya, kan det være lurt å bo et sted som er lett tilgjengelig til fots eller på sykkel.
  5. Sikkerhet: Undersøk hotellets sikkerhetstiltak og sørg for at de stemmer overens med dine personlige sikkerhetsstandarder.
  6. Bærekraft: Noen reisende vil kanskje vurdere hoteller som prioriterer miljømessig bærekraft og har miljøvennlig praksis på plass.

Ved å vurdere disse faktorene kan du finne et hotell som dekker dine behov og hjelper deg å få en flott ferie på Phi Phi Island.

3 Beste Budsjetthoteller på Phi Phi-øyene:

Phi Phi Good View
Phi Phi Good View

Phi Phi Good View

Vis på kart

Phi Phi Good View ligger ved den fredelige bukten Lohdalum, få skritt fra det klare vannet og den hvite sanden. Bare 0.7 KM fra sentrum, er gjestene godt plassert for å nyte byens severdigheter og aktiviteter.

For de som ønsker seg ut på tur, er Ton Sai Bay, Phi Phi Postcard Shop bare noen av attraksjonene som er tilgjengelige for besøkende. På rommene er det et klimaanlegg.

På balkongen eller den private terrassen utenfor de fleste rom kan gjestene slappe av og nyte havutsikten.

Chongkhao Resort
Chongkhao Resort

Chongkhao Resort

Vis på kart

Beliggenhet bare 42 KM fra sentrum og 55 KM fra flyplassen, tiltrekker dette 2-stjerners hotellet mange reisende hvert år.

Med sin beliggenhet, tilbyr hotellet enkel tilgang til alle kjente attraksjoner i byen. Chongkhao Resort ligger blant tropiske hager og ligger en 10-minutters spasertur fra Ton Sai brygge, som befinner seg 1,5 time unna med hurtigbåt fra Klong Jirad brygge i Krabi og Ratsada brygge i Phuket..

3 Beste Mellomklassehoteller på Phi Phi-øyene:

P.P. Maiyada Resort
P.P. Maiyada Resort

P.P. Maiyada Resort

Vis på kart

På Phi Phi Maiyada Resort vil du være innen 1 minutts gange fra stranden. Høydepunktene på dette hotellet inkluderer en restaurant, et utendørs svømmebasseng og en strandbar.

En unik opplevelse. Eksepsjonelle tjenester og fasiliteter av god kvalitet.
Hage med basseng, restaurant, romslige rom, osv …
Fin interiørdesign, nær de viktigste strendene og bryggene.

Phi Phi Harbour View Hotel
Phi Phi Harbour View Hotel

Phi Phi Harbour View Hotel 🔥

Vis på kart

Phi Phi Harbour View Hotel ligger fint til i Ton Sai-bukten på Phi Phi-øya, 50 meter fra Ton Sai-stranden, 90 meter fra Loh Dalum-bukten og 600 meter fra Laem Hin-stranden

Phi Phi Island Cabana Hotel

Vis på kart

Phi Phi Island Cabana Hotel kan skilte med et utendørsbasseng og et svømmebasseng, og tilbyr moderne rom. De forskjellige fasilitetene dette moderne hotellet har å tilby inkluderer en kaffebar, valutaveksling og et barnebasseng.

Gjestene kan nyte solen på terrassen eller ta en drink i baren. Personalet er tilgjengelig 24/7 og kan hjelpe deg med å bestille turer og billetter. Det har også et helt eget velværesenter, Wanna.

De som bor på hotellet kan glede seg over en unik matopplevelse i restauranten på stedet, beleilig basert på de som ønsker å bo i nærheten når du leter etter en matbit. En buffé eller en amerikansk frokost serveres i frokostrommet, eller gjestene kan be om romservice.

Gjestene kan også prøve en av de mange barene og restaurantene i området.

De Beste Familievennlige hoteller på Phi Phi-øyene:

Phi Phi Cliff Beach Resort
Phi Phi Cliff Beach Resort

Phi Phi Cliff Beach Resort 🔥

Vis på kart

Her bor du på stranden, rett ved Ton Sai-bukten og 9 minutters gange unna Tonsai brygge. Et helt nytt feriested som ligger i Ton Sai Bay, Phi Phi Cliff Beach Resort er et ideelt valg for deg og din familie å komme seg bort fra et travelt liv og oppdage

Phi Phi Island på samme tid. Phi Phi Cliff Beach Resort er et ideelt sted for reisende som søker sjarm, komfort og bekvemmelighet. Phi Phi Cliff Beach Resort ligger ved Ao Nang Beach, nærmeste flyplass er Krabi (KBV)

3 Beste Rimelige luksushoteller Phi Phi-øyene:

Villa 360 Resort
Villa 360 Resort

Villa 360 Resort 🔥

Vis på kart

Villa 360 er et sofistikert feriested som ligger på høyden av Loh Bagao, Phi Phi-øyene i hjertet av Krabi-provinsen, og ligger midt i nasjonalparken. 30 minutters kjøretur fra Tonsai brygge med Longtail boat.

Phi Phi-øyene tilbyr fenomenal dykking og snorkling eller sightseeingmuligheter som den vakre Maya-bukten eller Pi Leh Bay (Pi Leh Lagoon) hvor du kan snorkle i det klare vannet.

Enkel tilgang via fergebåter til øya fra enten Krabi eller Phuket på bare noen få timer.

Feriestedet ligger i nærheten av mange andre turistattraksjoner, som f.eks. Nui-bukten, hvor du kan få kvalitetstid på stranden i en bortgjemt, spektakulær atmosfære.

Phi Phi Island Village Beach Resort
Phi Phi Island Village Beach Resort

Phi Phi Island Village Beach Resort 🔥

Vis på kart

Phi Phi Island Village Beach Resort ligger på 70 dekar med utsøkte tropiske hager på Andamanhavet.

Feriestedet har en uberørt, myk, 800 meter lang strandkanten og kombinerer roen og isolasjonen som er mye ettertraktet i Thailand med et 4,5-stjerners tilbud.

Romslige og bortgjemte bungalower samsvarer komfortabelt med de naturlige omgivelsene, og gir en fantastisk kystutsikt og deilig sjøbris.

Stilfulle møbler, og en privat 800 meter lang, uberørt hvit sandstrand som ligger i det turkise vannet i Andamanhavet, skaper et idyllisk miljø for ferien. Hotellet har fire restauranter og tre barer.

Zeavola Resort
Zeavola Resort

Zeavola Resort 🔥

Vis på kart

Zeavola er et bærekraftig luksuriøst feriested på Phi Phi-øya med en rustikk romantikk. Ligger på den rolige hvite sanden Laem Tong Beach. Gå tilbake i tid og fordyp deg i enkelheten i landsbylandsliv i skjønne teakwoodsuiter som bringer deg nærmere naturen.

Fyll dagene dine med spennende eventyr på Andamanhavet, velvære spa-behandlinger, matlagingskurs og nyt autentisk, deilig mat.

Om Phi Phi Øyene og Krabi

Med klart blått vann, pudderhvite strender og taggete kalksteinsklipper, har øyene noe for enhver smak, inkludert noen unike steder å bo i Krabi.

Er du glad i eventyrsport som fjellklatring, klippehopping, dykking og fridykking er Phi Phi stedet for deg.

Er du glad i eventyrsport som fjellklatring, klippehopping, dykking og fridykking er Phi Phi stedet for deg. Mer subtile aktiviteter som lazing på stranden og svømming sammen med fisk er også er ganske populært blant turister. Av de syv øyene som utgjør Phi Phi er bare en av dem Koh Phi Phi Don bebodd.

De fleste turister og lokalbefolkningen er konsentrert om denne vakre øya der nesten alt fra overnatting til uteliv til shopping er tilgjengelig. Med den enorme mengden turister som besøker øya for dagsturer fra Krabi og Phuket, kan det bli ganske travelt og overfylt.

Kveldene og nattelivet her er fantastiske. Phi Phi Island anbefales for yngre publikum som liker fest, opplevelsessport og alt derimellom. Det skal også bemerkes at luksussøkere kan besøke Phi Phi.

De bedre hotellene på øya har egne speedbåter som tilbyr direktetransport for en mer komfortabel og effektiv reise. Phi Phi Cliff Beach Resort ligger på Ko Phi Phi Don. Hit er det enkelt å ta seg fra båthavnen (ca. 10 min) og du befinner deg kun en spasertur unna sentrum med restauranter, barer og butikker. Hotellet har egne solsenger på stranden.

Phi Phi-Øyene - Fint sted å bo for å oppleve utelivet på øya

Tips oss!

Vi håper du satt pris på vår guide: «Phi Phi-Øyene – Fint sted å bo for å oppleve utelivet på øya«. Hvis du sitter på noen gode tips, så send oss gjerne dine tips i kommentarfeltet nedenfor.

Her er de beste hotellområdene i Krabi

Populære aktiviteter på Phi Phi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.